Reklama

Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

??? (Čt, 15. 11. 2007 - 11:11)

Dyt tu vykladate,ze se jich na to ptate. Na coz bez povoleni UOOU nemate pravo. Doklad a registrace na UOOU jsou 2 ruzne veci...no to se schvalne optam, kolik lecitelu ma registaci na UOOU :-))

Pavel pro ??? (Čt, 15. 11. 2007 - 11:11)

Pokud ten přístroj vůbec nefunguje, jak tady někteří tvrdí, pak by přece nemohlo jít o shromažďování informací o zdravotním stavu, že? :-))))

Pavel (Čt, 15. 11. 2007 - 11:11)

Proč bych ji neměl mít? U nás dostanete krom rozsáhlé tiskové sestavy s výsledky vyšetření DOKONCE I POKLADNÍ DOKLAD :-)

??? (Čt, 15. 11. 2007 - 10:11)

Hmmm...Vy máte právo, Pavle, shromažďovat citlivé údaje v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů, coz jsou informace o zdravotním stavu? Máte registraci u UOOU?

Pavel (Čt, 15. 11. 2007 - 10:11)

Dr.Hausi, je samozřejmé, že pokud neznáte nejzákladnější zásady jak pracovat s "energií" či "informací", pak se vám to nevede. Již samo vnitřní přesvědčení "že to nebude fungovat" je velice silnou pákou, která znefunkční mnohem jednodušší stroje a zařízení, než je Oberon.
Nerad bych, aby se z toho tady stal esoterický diskusní klub, proto bych to rád uzavřel na konstatování: kdo umí pracovat s "energií", tomu to chodí i na dálku.
-----------
Na základě dotazů a reakcí registruji, že tyhle přístroje ji pořizují i lidé, kteří toho o léčitelství moc nevědí a domnívají se, že přístroj všechno zvládne sám.
Tohle je rada pro ty z nich, které předchozí řádky nerozesmály a nemyslí si, že jsem spadnul po uši do bahna tím co jsem uvedl, ale moc toho o těchto záležitostech neví: čistěte, čistěte a čistěte.
A) Čistěte a dezinfikujte nejen čidla po každém klientovi (ale to je doufám věc samozřejmá), ale pečlivě si myjte pod tekoucí vodou alespoň ruce a obličej. Nevím jak ke komu, ale ke mně se občas dostávají hodně ošlivé a nakažlivé záležitosti. U nově příchozího nikdy nevíte, co mu je - chovejte se podle toho. Tím, že si umyjete ruce pod tekoucí vodou, nesmýváte jen případné viry a bakterií, ale také na vás nalepené "energie".
Jsou i lepší metody jak se zbavit toho co se na vás během vyšetření nabalí, ale tohle postačuje.
B) Držte si klienta při měření co nejdál od těla. Pracujete s "informacemi" a asi netoužíte po tom, přetáhnout si něco nepěkného na sebe, v podobě "informace", která ve své podstatě pracuje stejně jako homeopatikum. Nebo se nakazit (pro materialisty).
C) Čistěte a dezinfikujte prostory ve kterých pracuje - jak ve smyslu hygieny, tak ve smyslu "energetickém".

Pokud budete s Oberonem pracovat relativně často a delší dobu, zjistíte, že jste "vyladěni do žluta" i při nastavení té nejvyšší citlivosti přístroje a autodiagnostika se stane dost velkým oříškem :-) A to i tehdy, pracujete-li vždy s přístrojem co nejdál od sebe. Na druhé straně, pokud budete dodržovat výše uvedené zásady, budete zdraví i bez léčení.
Jeden můj známý senzibil říká, že v místě kde se měří "vidí" i několik dnů v "prostoru" setrvávající "záseky jak sekerou" - pravděpodobně od laseru (?).

Možná ničemu z toho nevěříte, ale zkuste to dodržovat už jen z důvodů ryze hygienických a materialistických.

Návštěvník (Čt, 15. 11. 2007 - 09:11)

Bude jich možná víc chvilku ze zvědavosti ale trvale je s tímhle kšeftem konec...je to tak...

Návštěvník (Čt, 15. 11. 2007 - 08:11)

Není pravda, že máme po obchodech, těch je teď fakt více, ale třinácté komnaty mají být uzavřené a jen pro potřebu těch, kteří sami s přístrojem pracují. Pavel je slepičí prdelka a chtěl být zajímavý. No koment

Návštěvník (Čt, 15. 11. 2007 - 07:11)

Pavle to nebylo dobrý ty naše hry tu takhle popsat, máme teď po obchodech...

Návštěvník (Čt, 15. 11. 2007 - 00:11)

Pavle, to nebylo vtipný, všechno to tu vycintat....Jsou věci, které by neměly ven.

Návštěvník (Čt, 15. 11. 2007 - 00:11)

WWW.ABIRON.CZ

Dr.Haus (St, 14. 11. 2007 - 23:11)

Tak ještě jinak a naposled! Při zadávání informací při vyšetřování en.stavu organismu nehraje žádnou roli: Jméno,příjmení,bydliště,telefon,znamení atd....... Co je dúležité: přesný věk,pohlavý a některé operace jako třeba slepé střevo,žlučník,ale u pohlavý M a Ž se tyto operace při zadávání o jednu liší! každý biolazák není nejrovnější,když plácá takové nesmysli jako třeba to jméno,bydliště atd. a že nemá tiskárnu? tak to má napsat.A také by měl projít řádným školením,ale to je na něm.K tomu co psal Pavel? s tím léčením a upravováním na dálku,tím u mě hodně hodně klesl to je přece nesmysl a nebo má nějaké jiné schopnosti a pochopitelně i přístoj,ale jak znám oberon já tak je to nemožné

Návštěvník (St, 14. 11. 2007 - 21:11)

Dobrý večer Pavle. Díky vašemu povídání tady jsem navštívila Oberon a jsem vám za to vděčná. Před třemi měsíci jsem byla na operaci štítné žlázy. Teď jsem se cítila ještě hůře. Při vyšetření na Oberonu jsem se mimo jiné dozvěděla, že mi "nesedí"hladina hormonů. Zašla jsem proto okamžitě k mé ošetřující lékařce-specialistce a ta to potvrvila. Bude mi muset úplně změnit léky. Ještě jednou děkuji.Bára

anonym (St, 14. 11. 2007 - 19:11)

asi si delate legraci...nebo tomu opravdu verite???? co to je za pristroj, kde zalezi zda je to Anca ci Anicka?
"Fyzikální (materialistický) princip přístroje jsem vysvětloval již dříve. Leč je tu ještě jeden fenomén a to je ten, že přístroj je opravdu schopen pracovat na dálku, ale k tomu, aby si mohl vyhledat správnou osobu v "nebeské databázi" je nutné zadat správné údaje. (Poznámka pro ostatní: pokud chcete testovat funkčnost přístroje, tak nedělejte to, že např. sousedku budete měřit stále kolem dokola. Jednou zadanou jako "Anča", pak jako "Anička" atd. Vždy naměříte něco jiného. Tudy cesta nevede.)"

Pavel pro Mirka (St, 14. 11. 2007 - 18:11)

Jsem dalek toho, abych zde hodlal rozebírat a zabředávat do nikam nevedoucích diskusí o důchovních záležitostech. Ti kdo vědí, ti vědí. Pro osvětu v duchovních záležitostech zde myslím není vhodný prostor.
Fyzikální (materialistický) princip přístroje jsem vysvětloval již dříve. Leč je tu ještě jeden fenomén a to je ten, že přístroj je opravdu schopen pracovat na dálku, ale k tomu, aby si mohl vyhledat správnou osobu v "nebeské databázi" je nutné zadat správné údaje. (Poznámka pro ostatní: pokud chcete testovat funkčnost přístroje, tak nedělejte to, že např. sousedku budete měřit stále kolem dokola. Jednou zadanou jako "Anča", pak jako "Anička" atd. Vždy naměříte něco jiného. Tudy cesta nevede.)
Takhle na dálku udržuji vlastní maminku na vzdálenost více než 100 km v plné kondici a to je již velkou řádku let v penzi. Mám od ní souhlas, že jí mohu poléčit kdykoli budu chtít (mít souhlas je velice důležité!). A tak, když mi to čas od času pozdě večer vyjde - tou dobou už obvykle spí a nezanáší mi to toho nějaké ruchy vlastní činností - tak ji odměřím a udělám metarapii (aniž bych jí to říkal). Ráno mi obvykle volá, zda jsem jí neléčil, protože je jí mnohem lípe, než den před tím.
Udělal jsem pokus s klientem, který měl čepy na madlích - viděl je v zrcátku, kterým se díval sám sobě do krku. Odměřil jsem ho (na dálku) - vyšla tonzilitida. V průběhu metaterapie (sledováno klientem v zrcátku) se čepy otevřely, vytekl jejich obsah a téměř zmizely.

Víte pane Mirku, ona pravdivá anamnéza velice ovlivněje nejen vyšetření u lékaře, ale i na Oberonu. Uvědomte si, že na Oberonu ve většině případech provádíte diferenciální diagnostiku, protože řada etalonů je si velice podobných a jste to vy, kdo musí rozhodnout o jaký neduh jde (A to pomíjím fakt, že v databázi nejsou všechny známé nemoci a mnoho jich tam zatím chybí.) A pokud vám někdo úmyslně manipuluje symptomatikou, pak se nemůže dočkat rozumných výsledků.
I ke mně občas zavítá nějaký takový rádoby lišák, který pouze se záhadným úsměvem praví něco ve smyslu: "Hledej, Šmudlo." Takové vždy upozorním na to, že vyšetření bude buď velmi dlouhé (jde o jejich peníze), nebo se může stát, že nenajdu vše. Pokud bych přišel na to, že mi úmyslně lže, pak klienta rovnou vyhodím, protože na to, aby mohl fungovat vztah pacient - léčitel, pak musí existovat vzájemná důvěra.
Pokud narazím na nějaký významější neduh, pak si ověřuji, zda klient má odpovídající symptomy - což při vyšetření na dálku nejde. Zvláště pak tam, kde se objevuje jen slabá shoda s etalonem, ale vše ostatní ukazuje na to, že by mohlo jít třeba o remisi.

Omlouvám se, že jsem spojil, ne příliš vhodně, dvě různá témata do jednoho celku, ale prostě se tak stalo, protože oboje má hodně co do činění s anamnézou.

Varování pro případné zájemce o měření na dálku: Považuji za slabomyslné, nechat si udělat vyšetření na základě inzerátu. Pokud se chte nechat vyšetřit na dálku, pak jedině od někoho, koho znáte a víte o něm, že jde o solidního léčitele, který vám opravdu vyšetření provede a zná váš zdravotní stav.

anonym pro Mirk (St, 14. 11. 2007 - 12:11)

Ale ja take obcas neco pouzivam treba z bylin...
ale pravdou je,ze mam takove vzdelani, ze vim treba neco fyzice pod., vim i neco o medicine a proste pokud mi nekdo zacne licit, ze mu klesl po necem takovem cholesterol ci hladina glykemie, tak zavetrim. Navic pokud si clovek proleze par stranek tech poskytovatelu, ty kosmicke vyzkumy :-)) atd. tak mi bylo jasne, ze jde bud o vedomy podvod nebo pouze o vec viry.. ty reklamni zvasty zde byly vsechny psany jednim jazykem doktor chvali atd. Bylo tedy jasne,ze jde o 1 zdroj...no a ty dnesni reakce mne pouze bavi, proste kopou kolem sebe...no a bohuzel tehle lidi je v AM plno, proto moji duveru az na vyjimky (treba ostropestrec na jatra) nema...a bohuzel lidi s nejakou nemoci to strasne hodi dolu, dalsi zklamani. Prijdou o penize a o viru v lidi...

Mirek (St, 14. 11. 2007 - 08:11)

Milej Hausi nez se zacnes rozcilovat, uved se trochu do pohody a premyslej a taky si precti, co tady napsal Pavel a onen pan Troian, at se zbytecne nerozchazite :-) Biolaz je kopie Oberonu a pouziva stejneho nefunkcniho principu :-)
Kde jsem je vzal? No prece od provozovatele Biolazu, ty vsevede :-) Ano Biolaz nema cely SW Metapatia, ale obslehlou a orezanou kopii nazvanou Titanium, ktera mnohdy ani nejede korektne. Ale tohle me opravdu nezajima, protoze sw kradez je to posledni, co by me kolem oberonu zajimalo. Jeste nejaky nesmyslny dotaz?

Pavle, Pavle to uz zacina zavadet spiritismem, proboha, co ma spolecneho jmeno, rozumny vek a datum narozeni, adresa Dulezite je snad pohlavi. Co jsem tim sledoval? Predvesim to, aby pristroj ukazal to, co opravdu umi a ne aby se chytal presneho datumu narozeni klienta, to si muzu rovnou zajit ke kartarce. Tak to uz je na me opravdu moc, rekl bych, ze podstata pristroje je takova, ze funguje jenom na tech, kdo tomu veri, ti ostatni maji holt smulu :-)

13. 11. 2007 19:16:41,
Je videt, ze v tom mate opravdu pani provozovatele, co se poctu metaterapii tyce opravdu jasno a k takovym odbornikum chcete lidi chodit? :-))))

OK prozradim vam duvod meho zajmu. Znam jednu osobu, na ktere mi zalezi a uz vyzkousela, kde co. Klasicka medicina, co si budeme povidat, ale diky aspon za to, a alopaticka mnohdy jeste horsi, podvodniku je v teto branzi opravdu pozehnane, ale na rozdil od Anonyma jsem na ni nezanevrel, protoze sam je pouzivam. Presto jsem ji pomohl najit par prostredku, ktere z AM funguji, ale jsou to byliny a nektere pripravky. Narazil jsem na vas zazrak a zacal sbirat informace, predevsim me zajimaji fakta z praxe, ne z desate hlavy, ktera nekde neco slysela, ale primo osoba, ktera vysetreni podstoupila. Nezajimaji me blaboly, ktere uz tady mnohdy padly a i ty se zde rozchazeji. Proto jsem si rekl, ze nejlepsi a nejobjektivnejsi bude si udelat nezavisly test na osobe, ktera ma urcitou diagnozu a lze vysledek nejak porovnat a hlavne je v pohode. Kdybych tam poslal primo tu osobu, bud by ji to dalo akorat falesne iluze nebo by ji to srazilo k zemi. Takze milej Hausi vychladni a dal akorat pritakej na vsechno Pavlovi, ktery ma aspon jak se u nas rika pod cepici, i kdyz obcas reknes neco, co se s tim co tady uvedl Pavel rozchazi a dale ostatni oblbuj lidi svyma recma a nejen ty.

Mirek

:-))) (St, 14. 11. 2007 - 07:11)

Jen jestli na to budu mít žaludek, dělat z lidí blbce, jak píše Mirek..
ale peníze to jsou asi slušný...

Návštěvník (Út, 13. 11. 2007 - 23:11)

Jestli se ti Jitko chce, tak sem napiš své telef. číslo a já ti zítra zavolám. J.

Jitka (Út, 13. 11. 2007 - 23:11)

Moc děkuji. Není mi stále příliš jasná terapeutická podstata u Oberonu. U EAV jde o stimulaci Akup. bodů a nálsdně drah slabým el.proudem, pokud to hodlám přeložit pro úplné dítě....Ale u Oberonu ? Stránky v angličtině mi to popisují dost obecně a neurčitě....

Návštěvník (Út, 13. 11. 2007 - 23:11)

Ahoj Jitko, rozdíl mezi EAV a Oberonem je velký a zároveň malý. Princip je stejný, práce s EAV náročnější. Lidem se více líbí Oberon (u EAV nic vizuálně nevidí).
Oberon udělá více práce za vás. Znám osobně výbornou dětskou lékařku, která letos přešla z EAV na Oberon Biolaz, tak to o něčem mluví. Z důvodů ochrany dat nemohu na ní dát komtakt. Přeji Ti hodně úspěchů a dobré rozhodnutí. Rozmysli si ale,kde případně přístoj koupíš. Pan Ernest Ti ho prodá a pak po něm potopa. Je to pardox, ale pan Troian je lepší. Zkontaktuj oba a pak se rozhodni. Já ho mám od Ernesta a spokojená s následným servisem opravdu nejsem. On vypadá velice solidně, ale je flink. J

Reklama

Přidat komentář