Reklama

Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

Návštěvník (Ne, 18. 11. 2007 - 18:11)

Á tak tu máme placené lidičky od firmy Popov... jak obohacující, spletli jste si kolonky, tady není receptář Přemeta prkenné Podlahy :-)))

Návštěvník (Ne, 18. 11. 2007 - 18:11)

Á tak tu máme placené lidičky od firmy Popov... jak obohacující, spletli jste si kolonky, tady není receptář Přemeta prkenné Podlahy :-)))

an.pro Mirka (Ne, 18. 11. 2007 - 14:11)

Ovsem Popov je dle mne absolutni spicka. On je biolog, mam pocit, ma na netu fakt solidni !!! navody na stravu a ma to promyslene. Treben ma obcas vnitrni uzivani veci, ktere se dnes povazuji za jedovate.. Kdyby bylo vsichni tak solidni jako Popov,tak nereknu ani Ň.

Mirek (Ne, 18. 11. 2007 - 14:11)

Nevim, ja rady od M. Treben pouzivam nejaky cas a jsem spokojen a nebezpecne jako v cem konkretne?
Diky za tip na ten receptar, akorat koukam pujde dosti spatne sehnat je to starsiho vydani, stejne jako ta M. Treben. No snad se mi postesti ji jeste nekde na netu splasit.
Nekde jsem cetl, za na ledviny je taky dobre dat do vany vecer pred spanim obycejnou jedlou sul a na chvili si do toho lehnout, ale jeste jsem to nezkousel, tak nevim jak to zabira. Spise bych volil variantu s preslickou. Je to opravdu kys. kremicita i Popov ji ma obsazenou ve svem caji s nazvem kremikova bomba :-)

an. pro Mirka (Ne, 18. 11. 2007 - 13:11)

Mnohem lepsi je F. Geiger Bylinny receptar protoze to byl lekar. Treben tam ma obcas dost nebezpecne veci, take to je zastarale. Tohle vyslo Dona 1991 napr. Nebo oboji porovnat..
Ta preslicka spis ledviny obecne rozhybe, take chvilku mohou az pobolivat, ale je opravdu uzasna...

Mirek (Ne, 18. 11. 2007 - 12:11)

Jo byliny jsou prostredky, ktere aspon funguji a stoji zlomek jinych predrazenych preparatu a zarucene fungujicich metod. Na doporuceni jsem si sehnal jednu moc fajn knihu a vrele ji vsem doporucuji - Zdravi z bozi lekarny od Marie Treben a dalsi materialy z rise bylin, tak studuji a sbiram informace.

Jeste k tem ledvinam:
Na zanety ledvin a mocovych cest jsou vynikajici grepove kapky a Lichorerisnice. Moje znama, dlouho marodila na zanet ledvin a hrozila ji nemocnice, protoze ATB jaksi nezabirala, tak jsem ji to doporucil a za tyden byla naprosto fit a krevni testy v normalu i bez oberonu :-)

an. pro Mirka (Ne, 18. 11. 2007 - 10:11)

Jinak na praci ledvin jsou zase uzasne koupele z preslicky, protoze preslicka obsahuje obrovske mnozstvi mam pocit ze kys. kremicite (mozna to ted pletu), ale rozhodne preslicka velmi prospeje ledvinam.

pro Danu (So, 17. 11. 2007 - 23:11)

Tak si najdete lepsiho lekare, ne...jinak chl.by se ale mely poznat jiz z celkem zakladniho vysetreni, ona Vam neprovedla nejake nabery?

Návštěvník (So, 17. 11. 2007 - 21:11)

Důchodkyně ještě zdaleka nejsem a paní doktorka nepovažovala za důležité celý rok odběry na chlamidie udělat. Jsou přeci DRAHÉ, tak jak mi bylo řečeno drzou sestřičkou!!! Dana

TAI (So, 17. 11. 2007 - 15:11)

někdo tu měl zájem o koupi oberonu. Pokud zájem trvá volejte číslo 739 506 755 Taisha
Rok pořízení 06/2006, zaučím a předám získané materiály. V záruce do 06/2008.

Mirek (So, 17. 11. 2007 - 14:11)

Zdravim spolek Sabatu,

nic ve zlem, ale Pavle jste asi hodne verici osoba a delate to zrejme i v dobrem umyslu, nicmene nektere veci vas dosti ovlivnuji. Vim i o tom, ze oberon udajne dokaze lecit na dalku a mnoho z provozovatelu to nedela udajne proto, aby na sebe nevztahli klientovu nemoc :-)

Je tady nekolik rozsirenych prupovidek a dogmat u provozovatelu oberonu:
- Lecba na dalku (tady bych to spise prikladal senzibilnim schopnostem, kdyz uz chcete)
- Nutnost zadani presneho data narozeni. Coz vyzaduji jak je znamo ruzne astrologicke sw. Takze zadny kosmicky zazrak, ale pouze sw obsahujici max. tak nejaka astrologicka data, znazornujici pro lepsi teatralnost a presvedcivost na organech cloveka spojenou s nahodnym generovanim vysledku. Pro technicky zalozene jedince je tady prupovidka s rezonanci a vysilaci frekvenci jednotlivych organu :-)
- chybejici organ - znama prupovidka s fantom. bolesti
- spatna dg na oberonu - vliv leku, pripravku, jidla a nakonec i mysleni klienta :-)
- Hausuv specialni vzorecek pro pocet metaterapii a ve zjednodusene podobe proste lichy pocet :-)

Opravdu tomu verite? Pokud ano, pak verite i dedu mraze neboli dnes Santu :-)

Ano, chlamydie ma drtiva vetsina populace, doslova jsme ji zamoreni a je to pro zdravotnictvi stejny problem jako treba ona rakovina. Jinak je to opravdu jak pise anonym (2 typy), taky jsem si o tom neco nastudoval, protoze se na me obratil jeden znamej, ze jeho synovi nasli ve vyteru chlamydie a nevi, co s tim, paradoxne v krvi je nema. Bohuzel se u nej jiz jedna o posledni stadium, kdy jsou postizeny klouby a srdce a v onom poslednim stadiu je temer nemozne se ji zbavit. Nejhorsi na tom je, ze ten kluk ma problemy jiz roky a byl lecen na vsechno mozne a az pred nedavnem teprve nekoho napadalo udelat vysetreni na chlamydie. Mnoho lidi s ni zije i v harmonii a nema zadne vaznejsi problemy, ale u jinych muze vyvolavat vazne zdrav. problemy. Ucinna ATB proste neexistuji, to vi kazdy lekar, stejne jako treba na boreliozu, ale je nekolik bylinnych pripravku, ktera treba onu boreliozu dokazi znacne eliminovat.

P.S. Nekdo tady mel otazku na EAV, presne info je treba tady http://zdravi.craftcom.net/bioapparatus.html;01
a pokud uz onen oberon ma neco z EAV, mel by to byt prave onen kalisek pro vhodnost pripravku pro organismus jednotlivce.

PS 2: Jinak na ty usni selesty je vynikajici ginkgo biloba neboli jinan nebo jeste take kotvicnik pozemni. Pravdu diz anonyme, ostropestrec na jatra je primo super regenerujici bylinka a vraci jaterni testy do normalu.

Mirek

Natanaela (So, 17. 11. 2007 - 13:11)

Ahoj všem, další přístroj Oberon provozuje Reiju studio, paní Taisha v JIHLAVĚ. kontakt 739 506 755, http://mujweb.cz/Zdravi/barareiki, barareiki"post.cz

Návštěvník (So, 17. 11. 2007 - 13:11)

Hmmm a ktere Vam Oberon nasel, je jich totiz vice....

1. Chlamydia trachomatis se přenáší kontaktem sliznic či jejich sekretů (čili pohlavní styk - i orální!, teoreticky je možný i přenos líbáním /vášnivějším ;)/, rizikem jsou i infikované předměty/kapesníky, povlečení,.../ a v tropech mohou být pasivním přenašečem i mouchy).
2. Chlamydophilla pneumoniae se přenáší přímo i jako kapénková infekce. Známky po proběhlé infekci (protilátky) mají téměř 2/3 dospělé populace!!! a drtivá většina důchodců.
A Vam neudelal revmatolog vstupni vysetreni? Tomu se verit nechce...

Návštěvník (So, 17. 11. 2007 - 10:11)

Protože se bezúspěšně rok léčím na revmatologii a můj stav se stále zhoršoval, zašla jsem si na vyšetření na Oberon. Byly mi zjištěny chlamidie - jako závažný problém. Po čtrnácti dnech jsem byla na kontrole na revmatologii a o svém vyšetření na Oberonu jsem řekla paní doktorce a požádala o vyšetření na chlamidie. Vysloužila jsem si úšklebky a od sestřičky při odběru krve komentář, že na mě paní doktorka nešetří. Jaké bylo jejich překvapení, když se chlamidie potvrdily! Vyfasovala jsem velice silná antibiotika, ale budu zvažovat, jestli se nenajde něco přírodní cestou. Dana

Návštěvník (Pá, 16. 11. 2007 - 15:11)

Pracoviště Praha www.abiron.cz

??? (Čt, 15. 11. 2007 - 15:11)

asi lekar a asi se bojite priznat ze pracujete s Oberonem, celkem se nedivim, duveru to tedy vubec nebudi..tim padem mate registraci u UOOU nebo nejakou vyjimku...jinak nemate pravo takove info shromazdovat...je par doktoru, kteri to pouzivaji...kupodivu..zejmena pokud jsou v komore, tak to je v rozporu se zakonem..

Pavel pro ??? (Čt, 15. 11. 2007 - 15:11)

Myslím, že zde není důležité co jsem nebo nejsem, protože jak správně poznamenal Anonym, tady jsme všichni jen virtuální jedinci a tituly a funkce by nikdy neměly být argumentem v diskusi - jsem prostě jedním z provozovatelů přístroje.

Ostatně nic z toho, co tady řešíte nemá příliš společného se zkušenostma s diagnostikou na Oberonu apod. přístrojích.

??? (Čt, 15. 11. 2007 - 15:11)

No je to docela zajimave tema, optam se na UOOU jak to vlastne je...nebo ze byste byl nejaky celostni lekar?

??? (Čt, 15. 11. 2007 - 14:11)

aha a co tedy jste? maser? prodejce potravinovych doplnku? psycholog?

Pavel pro ??? (Čt, 15. 11. 2007 - 12:11)

a) všimněte si, že "ptát se" není ekvivalentem pro "shromažďování

Reklama

Přidat komentář