Reklama

Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

Návštěvník (Ne, 16. 12. 2007 - 02:12)

Sluníčko, díky za tvé názory a příspěvek... Věra

Mirek (So, 15. 12. 2007 - 18:12)

Mile Slunicko, vite o me velmi malo jak je videt. Za sve znalosti v oblasti AM se stydet nemusim a jsou mi zname mnohe zakonitosti nejen cinske mediciny, bez obav. Hlavne jsem ale praktik a ne fantasta nebo podvodnik. Tudiz ony zarucene funkcni metody si bud vyzkousim primo sam nebo dle zkusenosti lidi, kteri dokazi objektivne uvazovat a ne jedna pani povidala. Mohl jsem si vyzkouset mnohe tyto suprove a zarucene fungujici prostredky, kterych je plny internet, protoze se o ne zajimam a hledam neco, co opravdu funguje. Mozna se budete divit, ale uznavam lecebne prostredky i jinych kultur a mam i slusne znalosti v oblasti aplikace bylin,ale tady je rec o oberonu, coz je podfuk. Vim dobre, co je ono lidske utrpeni a taky vim, ze klasicka medicina neni to prave orechove, v tom si iluze nedelam.
Kazdopadne ale nesnasim radoby lecitele, kteri z trpicich lidi jeste profituji. Ono necemu slepe verit a neco si prakticky overit jsou naprosto odlisne veci. Mnohe veci tady vysli nakonec i najevo, jakoz i zasadni neznalosti obsluhy a radoby odborniku pres oberon az nad tim zustava rozum stat, jak nekdo takovy vubec ma odvahu to tady psat. Kdo si precte starsi prispevky ocividne se pobavi. Ackoliv jsem zpocatku oberonu fandil, protoze jsem o nem moc nevedel, dnes vim o nem toho dost, abych mohl rici otevrene je to NEFUNKCNI KRAM.

Cituji:
CO JSEM SI PŘEČETLA TAK JE SMUTNÉ, ŽE PAN MIREK POSÍLA NĚKOHO NA OBERON A JĚŠTĚ HO NABÁDÁ KE LŽÍM. ZMĚNĚ IDENTITY. NEDU vÁS STRAŠIT, ALE ZAHRÁVÁTE SI.

Nabada ke lzim? Ocividne nechapete smysl mojich vet nebo spise ani nechcete, protoze tomu zaslepene verite.
Po 101x - vysetrovana byla osoba s potvrzenou UC neboli cesky chronicky zanet strev, ktera si dovolila obsluze o teto chorobe zamerne nic nerict (to nastve, kdyz vam to klient hned nevysype) a zmenila si pouze na muj pozadavek jmeno, adresu a rok narozeni (datum a mesic zustali pravdive). Opravdu dulezity udaj, vidte, ale akorat tak pro astrologii :-) To je u vas nejaka lez? Timto jsem si snadno overil absolutni nefunkcnost zazraku jmenem oberon, ktery pokud neco je schopen mozna najit, tak akorat na zavisloti spravneho data narozeni, coz jasne dokazuje to, co jsem jiz uvedl. Vite vim o jednom cloveku, je to astrolog a umi celkem obstojne urcovat zdravotni problemy podle data narozeni, ale zarucene k tomu nepouziva oberon :-)
Ja preji lidem mnoho zdraveho rozumu a odvahu si pristroj proklepnout stejnym zpusobem jaky jsem tady uvedl a prakticky overil. Ja na rozdil od vas, lidi neokradam, ale vzdy se jim snazim pomoci predevsim pomoci bylin, jejichz ucinek je prokazatelny a mam jej overeny nejen na sobe. Jediny, kdo si tady zahrava jste vy a vam podobni, kteri tady pisou ty svoje skvosty o naproste dokonalosti pristroje a pritom tomu cloveku, ktery vam uveri muze jit o zivot, ale prachy jsou prednejsi.
Na to, ale clovek musi mit zaludek.

Cituji:
TEN VYŠŠÍ ZÁKON PLATÍ PRO VŠECHNY.

Mate pravdu, ne nadarmo se rika bozi mlyny melou pomalu, ale jiste.

P.S. A opravte si aspon nektere nazvy lekarskych nazvu u sw Titanium pani Oberoniste :-)
Vim, ze vam kazim kseft, ale jedno vam musim nechat, vase stala duvera v neco, co funguje uplne jinak nez to tady licil Pavel neboli spise nefunguje :-) Vim, ze si stejne budete obhajovat vase rito, kseft je kseft.

Slunce v dusi a hlavne rozum na spravnem miste :-)

SLUNÍČKO (So, 15. 12. 2007 - 13:12)

DOBRÝ DEN MYSLELA JSEM, ŽE NEUSTÁLÉ NAPADÁNÍ ZKONČÍ, ALE JAK JE VIDĚT TAK NĚKTEŘÍ NEMAJÍ NIC JINÉHO NA PRÁCI.
DOPORUČUJI VŠEM SI NĚCO PŘECÍST O PŘÍRODNÍCH ZÁKONECH A ČINSKÉ MEDICÍNĚ.
JEDEN PŘÍPAD: MLADÉ DĚVČE VRZAJÍCÍ KOLENA- LÉKAŘ BUDE LÉČIT KOLENA, ALE ONO TO VŮBEC NENÍ O KOLENOU! A TAK BYCH MOHLA POKRAČOVAT.
TÍM, ALE NEZHODÍM PRÁCI LÉKAŘŮ (MÁM PLNO PŘÁTEL MEZI NĚMA), TAK JAK TO DĚLATE VY O LIDECH, KTEŘÍ DĚLAJÍ JINÉ METODY NEŽ EVROPSKOU MEDICÍNU.

POKUD JSTE VY, KTEŘÍ NAPADÁTE JAKOUKOLIV MEDOTU NIC NEVYZKOUŠELI. NEMLUVTE O TOM JAKO O NESMYSLU. AŽ SE NA VLASTNÍ KŮŽI PŘESVĚDČÍTE, PAK DISKUTUJTE.
CO JSEM SI PŘEČETLA TAK JE SMUTNÉ, ŽE PAN MIREK POSÍLA NĚKOHO NA OBERON A JĚŠTĚ HO NABÁDÁ KE LŽÍM. ZMĚNĚ IDENTITY. NEDU vÁS STRAŠIT, ALE ZAHRÁVÁTE SI.
TEN VYŠŠÍ ZÁKON PLATÍ PRO VŠECHNY.

TAK VÁM PŘEJI PANE MIRKU A VÁM PODOBNÝ, ABY JSTE NEMUSEL NA OBERON PROTO, ŽE VŠECHNO OSTATNÍ SELHALO, ALE DOBROVOLNĚ A VZÍT TO JAKO PREVENCI. OBERON VÁM UKAŽE VAŠI DISHARMONIJI (ENERGII) V TĚLE. KDE NENÍ ENERGIE NENÍ ŽIVOT. TO JSOU TY NEČEKÁME KOLAPSY. (RAKOVINA, INFARKT.....). NAŠE TĚLO SE DOVEDE SAMO LEČIT, ALE MY MU NUSÍME DÁT ŠANCI. BOHUŽEL MY SVÉ TĚLO NEOPOSLOUCHÁME.

PŘEJI VŠEM KDO CHTĚJÍ NĚCO VĚDĚT O SVÉM TĚLE, ABY PROŠLI OBERONEM.
A TĚM KTEŘÍ POCHYBUJÍ, ABY JÍM NEMUSELI PROJÍT.

PŘEJI VŠEM PĚKNÉ SVÁTKY. SLUNÍČKO

P.S. DEJTE KONEČNĚ PROSTOR TĚM, KTEŘÍ SE CHTĚJÍ NĚCO DOZVĚDĚT A NÉ SI DOKAZOVAT SVÉ......

Mirek (So, 15. 12. 2007 - 10:12)

Nejsem sice ten komu odpovidas, ale podle vseho budes hodne naivni clovek. Mas uz Vasku obcanku nebo za tebe musi stale vsechno rozhodovat nekdo jiny? Ale nic ve zlem. Kdyby se melo vsechno, co je skodlive stahnout z prodeje asi by jsi umrel hlady, proto je lepsi mnohe veci ani nevedet :-)

Návštěvník (So, 15. 12. 2007 - 00:12)

Nevím, kdo se skrývá pod an, ale docela mě uráží, že se o mě vyjadřuje jako o bláznovi, který jí játra. Když je tak chytrej,tak ať zařídí, ať je ztáhnou z prodeje, když já a podobní debilové jsme si je schopni koupit, uvařit a sníst! Vašek

iq (Pá, 14. 12. 2007 - 09:12)

PODPOŘTE ČESKOU REPUBLIKU A POROVNEJTE JEJÍ INTELIGENCI S OSTATNÍMI NÁRODY. ZAPOJTE SE DO IQ TESTU NÁRODA NA ADRESE: http://cz.iq-test.eu/?d=2910

an (Pá, 14. 12. 2007 - 08:12)

Musim rict, ze cim vic to tu ctu, tim vic se bavim. Takze ted zase vime, ze nejlepsi jsou veci z Nemecka. Co si Jindro predstavujete pod tim certifikatem? Jakou certifikaci? Vzdyt to tu resime roky pomalu, ze nic takoveho v CR neni, pouze certifikat na zpusob prenosu signalu...jinak co se tyce dny, to uz tu nekdo taky vykladal podobny pribeh :-)) mit doktora,ktery nepozna dnu, tak bezim k jinemu...jatra ji jen blazen mj., stejne jako jine vnitrnosti, ledvinky atd...Jinak Vasku dobry pribeh, Mudr nepoznala dnu ale kdyz jste ji zavolal, ze to je dna, tak souhlasila po telefonu? Jo?Zasnu...takze Vy mate lekarku, ktera nic nepozna,ale kdyz ji zavolate co Vam asi je, tak to odkyvne...fakt? A ona Vas neposlala na odbery cele 3 roky?

Návštěvník (Čt, 13. 12. 2007 - 22:12)

Tři roky jsem chodil po doktorech s bolavou levou nohou. Nejvíce mě bolely prsty a nárt. Nikdo mi nebyl schopen určit diagnozu. V pondělí jsem byl na vyšetření na Oberonu - Biolazu a tam mi řekli, že je mým problémem dna.
Probírali jsme asi půlhodiny mimo jiné můj jídelníček a dost jsem se zděsil, že mé milované silné hovězí vývary, játra na roštu a slanečcci bych už neměl v takové míře konzumovat.
Volal jsem to mé lékařce a ta s touto diagnozou docela souhlasila a v pondělí jdu na odběry.
Přeji vám všem pěkné vánoce a nebuďte tak napruzení...Vašek

Jindra (Čt, 13. 12. 2007 - 17:12)

Léčbu na Oberonu je třeba opakovat, je to dlouhodobá záležitost. Já po prvním sezení močila dost nepěkné věci. Jinak jsem také "nic necítila", ale kdo se zajímá o čínskou medicínu a zná souvislosti, tak ví, že to není jako když spolknete prášek....K Oberonu samému, vím, že je tu dost oprvadu odborníků, ale současně také mnoho začátečníků a taky DOST kopírovaných verzí programů, kterým bych neveřila, asi je dobré, chtít vědět, zda má provozovatel certifikaci se vším všudy vč.programu. Oberony vyrábí hl.v Německu a program originál je stežejní !!!

Návštěvník (St, 12. 12. 2007 - 16:12)

Kdo vsichni?

Návštěvník (St, 12. 12. 2007 - 15:12)

Všichni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Návštěvník (Út, 11. 12. 2007 - 23:12)

Kdo?

Návštěvník (Út, 11. 12. 2007 - 21:12)

PSYCHOPATI !!!!!!!!!!!!!!!

Mirek (Ne, 9. 12. 2007 - 15:12)

Pavle screenshoty obrazovek sw Titanium, co pouziva Biolaz vam tady vkladat nebudu, ale kdo tento sw nekdy skutecne videl, jiste vi, ze ve vrchni casti obrazovky jsou ony soukrome udaje klienta, tj. jmeno, prijmeni, den-mesic-rok narozeni, adresa bydliste. Jinak si zase hezky odporujete, nejdrive uvadite, ze duvodem nuloveho vysledku bylo spatne zadani datumu narozeni, ted zase uvadite, ze neni kde to datum zadat. Holt blaboly a kdyz to neklapne tak zapirat, zapirat, zapirat :-)

Jen tak mimochodem, proc teda se u oberonu vsichni opirate o takove velikany jako byl treba Tesla? Mel fyziku v malicku a dokazal tak vytvorit mnohe pristroje, ktere se dnes bezne pouzivaji a mnoho z vas tady o tom nema ani tuchu, i kdyz se snima bezne setkava. Takze na co mu vlastne ta fyzika byla? :-) Krasny priklad nejen z fyziky: cim vise vylezu, tim bude pripadny pad bolestivejsi :-)

Mimochodem jaky smysl ma vysetreni nekoho, kdo sve zdravotni problemy (pokud o nich vubec vi) nema nijak lekarsky podchyceny? Zase to je jenom domenka a duvod k dohadum a mlzenim.

Jinak k te certifikaci, podobnou certifikaci jakou v CZ ma oberon ma treba i vysavac :-)

Stale jste mi ale nikdo rozumne nevysvetlil proc teda vas pristroj nerozpoznal UC? Akorat tady bylo mlzeni pomoci data narozeni a pak kdyz uz nic, tak zase nefunkcni kopie Biolaz, cimz jste zase podrazili nohy Biolazistum :-) Muj nazor je ten, ze nefunkcni jsou zkratka oba a je uplne jedno jestli se to jmenuje metatron nebo biolaz nebo matrix :-)

K tem podvedenym klientum. Vetsinou jsou to lide, kteri ze zoufalstvi uz uveri vsemu a mnohdy maji velmi spatne tech. znalosti. Mnohdy ani poradne nerozumi lekarskym zpravam od svych lekaru. A nakonec, kdo z takto podvedenych lidi o tom bude nekde otevrene mluvit. Ona jesitnost zvitezi a malokdo se necha vystavit posmechu, ze byl ten, kdo naletel. Kdo treba otevrene nekde ve spolecnosti rekne, ze byl u kratarky nebo nejakeho lecitele?

Proste postupnym, jak to nazivate dohadovanim se dostavame k nejakym logickym zaverum pomoci obycejneho selskeho rozumu, aniz bychom vsichni museli mit nejaky titul :-)

Jeste nejaky dotaz nebo myslenka?

Václav (Ne, 9. 12. 2007 - 13:12)

Mám pocit Pavle že jste si s ostatními hodně naběhli tím, že se nedovedete dohodnout ani na základních věcech ohledně vyšetření a píšete to sem. Chybějící orgán, stupně atd...

Pavel pro an. (Pá, 7. 12. 2007 - 17:12)

Také by mě zajímalo, kde jsou podle Vás ti "podvedení" klienti. Při tom množství, které je u nás (tedy v Česku) denně diagnostikováno, by se někde měli hromadit ve velkém, případně hromadně hynout v důsledku chybných diagnóz. Ale oni se nehromadí, ani se neválí mrtví po ulicích :-) Tak nevím, ale někde ta Vaše logika o nefunkčnosti vázne...

Pavel (Pá, 7. 12. 2007 - 09:12)

Není nenažraný hulvát, jen užívá "bratrské" poměry, které lze vyjádřit následující trojčlenkou:

3 chybné diagnostiky = 100% nefunkčnost
100 správných diagnostik = 3% funkčnost

Přitom o chybnosti stále dokola propíraných výsledků se dá velice úspěšně pochybovat, protože sami zúčastnění přiznávají, že vše bylo jinak.

Požadavky na rozsáhlé testy směřujte na výrobce, případně klinická zařízení. Tyhle testy Vám nikdo z provozovatelů dělat nebude, protože zařízení je plně certifikováno pro užívání v ČR a prakticky nikdo z nich není vědeckým pracovníkem. Ostatně svého času jsem Vám nabídl, že Vám osobně, pod odborným a notářským dohledem udělám medializovanou diagnostiku zdravotního stavu s jejím následným lékařským ověřením. Medializováním jsem nemínil žádné bulváry typu AHA či TV Nova.

Občas se hlásáte, že se jen snažíte hájit zájmy lidí před podvodníky. Pokud se na to ale podíváte nezaujatě, pak Vy svou mediální činností úmyslně poškozujete dobré jméno velkého množství provozovatelů, kteří zcela regulérně a v souladu s veškerými zákony toto zařízení provozují. I na takové jako jste Vy zákon pamatuje :-)

Návštěvník (Pá, 7. 12. 2007 - 05:12)

Myslím anonyme, že bys to měl zkusit, je to výzva. A nechce se mi věřit, že by ses bál. Nebo se mýlím? Petra

Návštěvník (Čt, 6. 12. 2007 - 19:12)

Anonyme jsi fakt hulvát a nenažranej hulvát. Tady ti někdo nabízí zadarmo vyšetření na Oberonu, aby jsi měl o čem kecat a ty by jsi chtěl hned 500 vyšetření. Nebo se to snad chystás zafinancovat? Mám spíš pocit, že opět jen a jen prudíš....Petr

an (St, 5. 12. 2007 - 15:12)

Ale ja nechci nejake testovani 1!!!! osoby treba i mne. Dodejte normalni zaslepeny test, 100(500) lidi, procentualni uspesnost atd....
co mne presvedci, ze se treba v 1 veci strefite v jine ne, reknete slabe ledviny ci co...vzdyt tu o tom mluvime radu mesicu, ze snad vyrobce cosi takoveho ma,pokud ne, tak probuh o cem vubec mluvime...

Reklama

Přidat komentář