Reklama

Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

Návštěvník (St, 19. 12. 2007 - 09:12)

A ještě něco. Na Oberon mě doporučila jedna známá, která dva roky jezdila se synkem k Mudr. Jonášovi a když neměl žádné kloudné zlepšování zkusila i Oberon a byla nadšená. Říkejte si tu co chcete, pro ní bylo důležité, že se začal kluk zlepšovat a stále se zlepšuje. Našly se u něj bakterie ve střevech a ještě další věci, ale úplné podrobnosti neznám, jen že je mu fakt lépe. Nemám peněz nic moc navíc, ale vůbec nelituji ani koruny a Oberon doporučji.
Ze všech tu napsaných článků vystupuje pohrdání, nedůvěra, ironie a zloba. Vůbec mě nepřekvapí, když mě pan Mirek nebo an nazvou provozovatelkou, která sem píše podpůrné články. Jsem jen obyčejná ženská, která je ráda, že žije. Nikomu bych nepřála, aby si zažil to, co já. Eva

Návštěvník (St, 19. 12. 2007 - 09:12)

Jsem po operaci zhoubného nádoru na mozku. Z "technických důvodů" mi nemohli odstranit úplně všechno, ale jsem teď snad mimo ohrožení života. Došla jsem si na Oberon, na takovou sondáž do nitra mého těla a mé hlavy. Velice mile jsem byla překvapena vysokou znalostí paní, která Oberon obsluhovala. Zbytek nádoru se našel. To mě nepřekvapilo. Spíš bylo vidět na paní, že jí byla tato situace nepříjemná a nevěděla, jestli mi to má říct. O to byla větší její úleva, když jsem jí vše pak řekla.
Přeji vám všem pevné zdraví. Eva

Mirek (St, 19. 12. 2007 - 00:12)

No konecne to aspon jeden z vas rekl na plnou hubu, ano Dan si rika neboli jinou vetou, kseft je kseft :-) Hlupaku je vsude kolem dost, takze v tom si iluze nikdo nedela. Ze bych ten kram zacal taky provozovat a delal vam konkurenci a ucil vas pak tady pod jinym nickem jak se s nim spravne podvadi, pardon pracuje :-)))

Mirek (St, 19. 12. 2007 - 00:12)

Ano vsichni odpurci jsou prece debilove, jenom provozovatele jsou ti osviceni :-)))
A ze se opakuji? Pro nektere mene chapave jedince, kteri navic ten zazrak provozuji (aniz by meli aspon zakladni znalosti, kdyz uz ne v medicine, tak aspon, co se zakl. obsluhy toho zazraku tyce), to ani jinak nejde, protoze stejne melete svou, viz. predchozi prispevky.
K zamysleni: Odkud asi vim o tech podrobnostech v sw Titanium vazeni, i o chybach, ktere obsahuje? Jste opravdu hodne naivni :-) Pravdou je, ze jsem se nim primo netestoval, protoze stejne bych to nemel vuci cemu porovnat, ale to jsem vyresil pomoci jine osoby, coz vas stve, ze nenasel, co mel najit a svadite to na nesmysly, viz. starsi prispevky :-)
Ono ne nadarmo se rika "moudremu napovez, hloupeho kopni", tzn. ten moudrej si procte celou diskuzi a zamysli se nad vsim, co tady jiz zaznelo, hloupej si precte jenom reklamni blaboly a uveri vsemu, co mu provozovatele napovidaji a bezi pak stejne za doktorem a kdyz se nic nenajde, holt je to jeste nepozorovatelne. Ve vysledku jsou vlastne spokojeni vsichni.
Takze si dal vychvalujte to sve perpetum mobile, obcas tady zavitam a mrknu, co zase nejaka chytra hlava vypotila za genialitu :-) Tesil jsem se na nejakej zhavej "blabol" pardon novinku, ale tentokrat jste me zklamali. Zatim vede v topten Hausuv vzorecek, pak odborny Pavluv vyklad principu fungovani Oberonu, hned za nim ono datum narozeni vs. jmeno klienta a uzaviraji to ony chybejici organy, fakt je s vama sranda :-)

Lidi kaslete uz na doktory, jdete radsi na oberon, ten je sice jeste drazsi, ale aspon se pobavite a naucite se zaklady lidske anatomie z obrazku :-)

Návštěvník (Út, 18. 12. 2007 - 20:12)

Zdenko, je to debil, vůbec si ho nevšímej

__utma=48467763 (Út, 18. 12. 2007 - 19:12)

WWW.ABIRON.CZ

__utma=48467763 (Út, 18. 12. 2007 - 19:12)

WWW.ABIRON.CZ

an (Út, 18. 12. 2007 - 18:12)

Proc, mne se to libi bez hacku, ale rozeznavam frustraci atd. a rozhodne netonu. Tonou podvodni poskytovatele nesmyslu a vztekaji se...vzdyt jste rikali, kolik ted mate kseftu :-))) ze by ne? Ale háčky taky umím.

Návštěvník (Út, 18. 12. 2007 - 17:12)

Tonoucí se stébla chytá..... A co takhle an. psát háčky a čárky místo hledání nesmyslů!!!

an (Út, 18. 12. 2007 - 10:12)

Na provozovatelich Oberonu je legracni, ze krome toho,ze se snazeji prodavat podvod (cili to h...Dan ma pravdu),tak jeste zasadne neznaji slovo FRUSTRACE,co neznam, neuzivam. Flusat je neco opravdu jineho:-)))A pokud je tu nekdo frustrovany,tak hlavne provozovatele neb si nekdo dovoluje kritizovat jejich kseft. Ja urcite ne...

Dan (Út, 18. 12. 2007 - 07:12)

Tak tyhle kousci jsou fakt síla !!! Nemám sílu ani čas se tady dohadovat o hovně!Všem provozovatelúm oberonu pěkné vánoce atd. A těhle bláznů s flustrací si nevšímat!!! oberonu zdar!

an (Po, 17. 12. 2007 - 22:12)

Podle toho jak se provozovatele zlobeji, tak asi pravdu nemate...dalsi nastvany provozovatel? Jinak ono to odezni samo stejne tak jako desitky tehle veci pred tim, po kterych dneska ani pes nestekne...tech zazraku uz bylo...

Dan (Po, 17. 12. 2007 - 22:12)

Co tím vším vy podělaný anonimové a Mirkové sledujete,stejně to nikdy ale opravdu nikdy nezastavíte a že prý kazíte kšefty nenechte se vysmát,sem chodí tak málo populace,že asi těžko.Jste směšní a provozujete zde žabomyší války,jak ubohé.P.Nedorostová se o to také snažila a akorát se zesměšnila! a dnes po ní neštěkne ani pes........

an (Po, 17. 12. 2007 - 22:12)

Oberon muze zavinit zanedbani rakoviny pripadne jinych veci tim, ze nekteri jednodussi lide ( nechci primo rici hloupi) mu mohou uverit a diky tomu nejit treba na pravidelnou prohlidku( treba mamo). Mirek tu pise nekolik pripadu ze sveho okoli, kdy Oberon nenasel nador. No a pokud nekdo bude tak naivni, ze bude te videohre!!! verit, tak pak prijde pozde. Je mi Zdenko zcela lhostejne, zda se bavite ci ne.Ale pripadu kdy lide spolehali na AM a diky tomu prisli k lekari pozde, neni malo. Ale klidne se bavte....a mj. my si tykame? Ze by dalsi nastvana provozovatelka ?

Návštěvník (Po, 17. 12. 2007 - 21:12)

No tak to je od toho "inteligentního" anonyma pochvala Viky. Když Oberon zaviní zanedbání rakoviny a přijde se pozdě :-))) to není napsáno kam, tak je vlastně Oberon na prvním místě!!!
Zamotáváš se anonyme do svých vlastních sítí :-)))))) ale to nevadí, aspoň se tu pobavíme nad obyčejnou lidskou hloupostí! Zdenka

an (Po, 17. 12. 2007 - 17:12)

Ale Pavle, Vy sam jste nekde vyse tvrdil, ze pokud nekdo pujde na tzv. vysetreni ?? na Oberonu ci jak se ta vec jmenuje, budou pokazde jine vysledky podle jmena. Takze z nejakeho duvodu u tehle veci zalezi na jmene pacienta. Pozoruhodne. Ze na tom nezalezi napr. u RTG, CT, sona, rozboru krve ani dalsich veci? Oberon apod. neprochazeji zadnymi testy, protoze se nejedna o lekarske pristoje, ale zabavne zarizeni. Ale to ovsem pacientum nikdo nerekne, ze je to neco jako kolo stesti.( napr. kolotoc musi mit dost tvrde testy). V rade zemi by provoz takove veci byl trestnym cinem. U nas je takove pravni prostredi, ze dokonce provozovatele jsou tak drzi,ze si dovoluji vyhrozovat nejakymi zalobami ( Vy, Troian atd.). Ovsem u soudu by nemeli zadnou sanci( predstavuju si soudni znalce, jak posuzuji Oberon :-))))), takze to je takove bu bu bu. No a Slunecka a jim podobni pronesou par frazi...a jede se dal....

Pavel (Po, 17. 12. 2007 - 17:12)

jeden i druhý (an. a Mirek) neděláte nic jiného než vytrháváte věci z kontextu a pak si je překrucujete dle svých potřeb.

----
Čím pak to asi bude, že Oberon a pod. přístroje, na rozdíl od VŠECH NORMÁLNÍCH výrobků, neprocházejí testy? Že by celosvětové spiknutí členů hnutí OBERON, které tajně tahá za nitky vlád všech zemí, aby mohly být tyto přístroje provozovány bez testů?

an (Po, 17. 12. 2007 - 12:12)

Je docela zajimave, ze normalni vyrobky jako auta, kocarky, skrine, leky atd. prochazeji testy. Pokud treba hygiena objevi nejake problemy, vyrobek se stahuje. Existuji spotrebitelske organizace ( SOS spotrebitele) testovani, casopisy. Pokud se zverejni, ze treba brusle jsou spatne, tak se to tak vezme jako normalni info, pokud je to vyslovene nebezpecne ( hracky) tak se vyrobek stahne. Pouze produkty pro tzv. AM ( jak pristroje , tak ruzne kapky , potr. dopl.atd.) jsou proste nektitizovatelne a kritika vyvola prednasku Slunicek a jim podobnych. Jeste chybi jste zaporni, vsak na Vas dojde atd. MIle Slunicko, podobne reci si schovejte na nejaky pekny nedelni kurs, vsichni si tam placejte po ramneou a povidejte ty svoje fraze, ale pokud se mluvi o nejake vysetrovaci metode, na ktere treba zalezi zivot, tak podobne reci zde nemaji misto. Mj. jak casto Slunicko do te Ciny jezdite?
Cili usetrete si vsichni ty silene fraze, ktere sem sypete a mluvte racionalne o tom, zda Oberon umi, co slibuje...a ja tvrdim, ze ne. Az Vam Viky Oberon zavini zanedbani rakoviny a prijdete pozde, tak uz Vam Vase reci budou malo platne. A ze takovych bylo uz dost, kteri ve slepe vire v AM prisli pozde s leccim..myslim, ze uplne stacil vyrok Pavla, ze stejna osoba pod jinym jmenem bude mit jine vysledky...uzasne. To tedy treba RTG nedela, fakt...ani biochemie..laska v srdci je hezka vec ale s kvalitou vysetrovaci metody nema nic spolecneho...stejne tak jako s kvalitou mostu, letadel apod.

Jura (Ne, 16. 12. 2007 - 15:12)

Také mám pocit, že pan se Mirek stále opakuje a utvrzuje ve svém názoru. Na Oberonu jsem nebyl, ani to nemám v plánu, ale rád si přečtu i jiný názor, takže kdo máte nějaké zkušenosti, pište. Jura

Viki (Ne, 16. 12. 2007 - 11:12)

Dobrý den pane Mirku,
nemám v úmyslu napadat vaše názory, v mnohém s vámi souhlasím. Jen mě zajímá, proč si potřebujete tak vehementně obhajovat svoje postoje? To máte tak nízkou sebedůvěru? Nebo tak velké ego? Vaše datum narození a jeho numerologický rozbor může být hodně zajímavý. Věřte sobě a svým pocitům, vedou vás vaší cestou, ale uvědomte si, že každý máme svou cestu pokusů a omylů a žádná odborná myšlenka nás dostatečně neovlivní. A pokud ano, šlápneme vedle někde jinde. A také je možné, že právě teď šlapete vedle vy. Přeju vám hodně lásky v srdci, alespoň tolik, aby vyvážila sílu vašeho mozku. Viki

Reklama

Přidat komentář