Reklama

Agresivita dnešních důchodců

Wiki (Pá, 26. 3. 2010 - 12:03)

V pondělí se mi stalo, že jsem čekal ve frontě na placení, pak přišel dědek, předběhl všechny lidi a že jde platit. Paní, co byla na řadě, se asi ohradila a dědek na ní začal řvát na celý obchod.

Mahtiel (Pá, 26. 3. 2010 - 11:03)

Taky se mi stalo, že jsem ženskou sedící vedle mne požádala, jestli by mi necvakla lístek. Stačilo se natáhnout přrd uličku. Ženská na to, že snad vidím, že je mrzák (měla hůlku). Tak jsem jí ironicky poděkovala za ochotu. Ta kráva mi odpověděla, že ona má problémy d nohama, za to já s hlavou (kvůli tomu, že jsem o něco požádala mrzáka).

Irena (Pá, 26. 3. 2010 - 11:03)

To bylo dobry stim skinem:-)..ale jinak musim uznat ze duchodci fakt bejvaj nekdy dost agresivni,tak to holky delejte jako ja,rikejte ze ste tehotny a oni vam daji pokoj.na me to kriceli bezdomovci v tram.tak sem jim rekla ze sem tehotna a jeste se omluvili..Nerikam kdyz vas nekdo pozada slusne ale nejaky:KOUKEJ ME PUSTIT-tak to teda ne.

Bearnsdorf (Pá, 26. 3. 2010 - 11:03)

To mi zdali pripomina ten vtip, jak ta babicka pustila v tramvaji sednout skina zazraneho do muziky ze sluchatek. A kdyz se ji potom ptali, proc jej poustala sednout, tak kvuli tomu ze je to chudacek. Ploche nohy, chodi na chemoterapii a jeste nedoslycha.

Mahtiel (Pá, 26. 3. 2010 - 10:03)

Přítel před několika lety jel tramvají a seděl na takové plechové boudě snad vpředu v tramvaji, když mu nějaký dědek bouchů hůlkou do hlavy s komentářem, ať pustí sednout jakousi babku. Mě se zase stalo, že babka v trolejbusu na mě, že mám ošklivou pleť, ať si zajdu k odborníkovi. Škoda, že jsem v tu chvíli nebyla pohotová a něco ošklivého jí neřekla.

Bearnsdorf (Pá, 26. 3. 2010 - 10:03)

krávo, měla Tě srazit ze...pokud to neni jen vystrel do tmy, tak dovolovat si na zenu v 8.mesici - no to jsi hrdina.

A pokud nekdo narazi na moudrost a zkusenost, tak oni jsou, ale oni asi byli za svych mladych let trosku pokornejsi nez my a to nam hodne chybi. A za svou osobu ze bych se setkal s aroganci tech drive narozenych, to si nevzpominam.

Victoria (Pá, 26. 3. 2010 - 10:03)

Taky si myslím, že pouštět někoho sednout by měli v první řadě mladí pánové. Jenže na ty si podle mého názoru důchodci obvykle netroufnou, zato ženská kolem třicítky je snadný cíl :-(

Ty (Pá, 26. 3. 2010 - 10:03)

jsem jela tramvají do práce...krávo, měla Tě srazit ze schůdků.

(Pá, 26. 3. 2010 - 10:03)

jsem jela tramvají do práce v 8mém měsíci těhotenství, nebylo mi zrovna nejlépe, byla jsem ráda, že sedím. Přistoupila paní, zůstala stát nade mnou a: "No, kam to spěje, mladá si tady dřepí, já musím viset na tyči ... atd." Omluvila jsem se s ohledem na můj stav a s tím, že v tramvaji je poměrně dost jiných mladých (hlavně mužů, kteří ovšem tvrdě spali), co by ji mohli pustit sednout. Nikoho to ale nezajímalo, natož tu paní. Stála nade mnou, mlátila pyskem a já se rozhodla, že neustoupím, protože navrch jsem na ní neviděla žádný zdravotní problém. Tak jsem dojela ještě asi 4 stanice a při vystupování jsem se dozvěděla, jakáže to jsem kráva.

Mladý muž (Pá, 26. 3. 2010 - 10:03)

Oprava:člověk

Mladý muž (Pá, 26. 3. 2010 - 10:03)

Když poslouchám rádio,kde v noci volají geronti jeden za druhým a stěžují si,jak jsou ti mladí (výčet špatných vlastností),tak si říkám,že je třeba být gerontem a potom se člově najednou stane bezchybným jedincem...

Lim (Pá, 26. 3. 2010 - 09:03)

Dříve si ti staří(pokud se stáří vůbec dožili)úctu zasloužili pro svou moudrostt a zkušenosti, ale v DNEŠNÍ době to o staroušcích často bohužel neplatí. Dnešní starouši jenom kolem sebe mávají fofr klackama, buzerují později narozené a jenom nadávají.Bohužel, často pro nic za nic, to je na tom to nejhorší. O nějaké moudrosti nemůže být ani řeč, tak za co si zasluhují úctu? Za buzerování ostatních a prudění? Důstojná moudrost a důstojnost se z jejich chování vytratila a snaží si vše vynucovat argumentem, že jsou staří.

B-) (Po, 22. 3. 2010 - 20:03)

Aby tě dědku neklepla pepka...:-D:-D

důchodec (Po, 22. 3. 2010 - 20:03)

jste tu jeden ubožák horší než druhej.........ještě ted bych vám všem napráskal-ale nestojíte mi za to vy looseři........všk i vy budete jednou starý a nemožní,jo ted si vyskakujete smradi

Elis (Po, 22. 3. 2010 - 20:03)

Hele důchodče, stáří...důchodec je typický vzorec českého dědka. Bere důchod, tak chce sedět. Maminka, která má problém před porodem se vším-vydržet stát, dušnost, otoky, bolesti v kříži, v zádech-má stát. Dědek důchodec je ubožák a přeji všem maminkám v MHD, aby takového sráče a jemu podobné nepotkávaly.

pro důchodec (Po, 22. 3. 2010 - 20:03)

Těhotentví není žádné...stáří taky není nemoc, proč bys měl sedět dědku ? Stáří není ani žádná zásluha, každý bude starý, já až budu stará, nebudu pro sebe žádné výhody žádat-ať se každý postará o sebe a neprudí. Otec mi říkával, že si mám vážit starých lidí. Proč ? Neznám je, nevím, kdo z nich je dobrý člověk a kdo byl v životě svině, Stbák nebo jiný plevel. Nebo sobecký blb jako ty ....

(Po, 22. 3. 2010 - 15:03)

Hele důchodče, stáří taky není nemoc ale fyziologický stav...

uruk (Po, 22. 3. 2010 - 15:03)

Těhotentví není žádné...Jo, důchodče, to byses divil. Měla jsem rizikové těhotenství a byla jsem jím ohrožená na životě já i dítě, které jsem v sobě nosila.Nedovedeš si představit ty děsné bolesti, které jsem po dobu těhotenství měla a jak mi bylo zle.Ono to mnohdy není příjemné, ani když je vše v pořádku, natož když musíš hlídat každý svůj krok a pohyb, abys náhodou nepotratil (no, ty nepotratíš, ale docela bych ti kvůli tomu debilnímu názoru přála a abys to zažil, to se ti to tu krafe).

antidědek (Po, 22. 3. 2010 - 14:03)

di do hajzlu dědku smradlavej

naivní? (Ne, 21. 4. 2013 - 11:04)

hackerovi jsem si něco málo...Anonymko, ty žiješ svůj život na internetu a s tím svým důchodcem už odtáhni do blázince.

Blanko, když ti sousedi ničí vzrostlé okrasné dřeviny, protože si je neposlechla a nenechala u svého plotu záhonky, aby mohli brebentit a zírat ti až do kuchyně, vyslýchat tvé návštěvy, pomlouvat vnoučata, tak to je šmírování, ne běžná komunikace. To jsou zlí lidi se kterými se bohužel člověk také setká. Ale snad převažují ti lepší.
Že si stěžující člověk myslí, že je středobodem světa? Vidíš, mé sestře by stačilo, kdyby byla "středobodem" své zahrady. Aby tam nebyla omezovaná její svoboda a nemusela přemýšlet o stěhování.

Ireno, jestli je pro tebe zážitek, že jsi pochválila jednu starou paní, tak to tě lituji. To by mělo být součástí tvého života, že pochválíš vzhled člověka, když se ti líbí, podržíš dveře, dáš přednost staršímu, pomůžeš v MHD s taškou. Ne každý zareaguje jak bys čekala, ale o tom život není.
Ale jsi asi divná, když něco tak samozřejmého sem musíš napsat.

Reklama

Přidat komentář