Reklama

Agresivita dnešních důchodců

(So, 2. 3. 2013 - 08:03)

to je milý důchodce,jen nevím,jestli to bylo myšleno vážně,nebo z legrace.Až zase s tak velkou tolerancí u důchodců jsem se také nesetkala.Palec nahoru.

smdm (So, 2. 3. 2013 - 08:03)

Jsem vzorný důchodce.. ráno když jdou sousedovic děti do školy a já na nákup, vzorně je pozdravím jako první, že jedou výtahem mi vůbec nevadí, sejdu schody dolů, vždyť to jistě dělají pro mé zdraví a večer, když si pouštějí hudbu naplno, kdy by měly už spát, ví..si myslí, že určitě šetřím coby důchodce na elektřině.. tak mi dopřejí taky poslechu. A taky, vždyť už špatně spím, tak co...

Tak (So, 2. 3. 2013 - 08:03)

já pokud jedu a vidím,že je starší důchodce na přechodu,hned sama zastavuji.Mám opačnou zkušenost,myslím si,že oni jsou opatrnější,narozdíl od školáků,ti mi přijdou hrr.

Majo, (So, 2. 3. 2013 - 07:03)

Ja mam taky zkusenost se...to nevím. S důchodci je to těžké a v provozu je to katastrofa. Jako cjhodci jsou také nepochopitelní, člověk jede autem a oni skáčí na přechod před rozjetá auta. Spoléhají na to, že auto musí zastavit, když je někdo na přechodu. Ale až se jednoho dne stane, že to někdo neubrzdí a smete je, budou se divit. Pravidelně důchodci rádi skáčí pod rozjetá vozidla a pak nadávají, že někdo zabrzdil jen tak tak a báby si sdělují hystorky, jak šly a málem je přejelo auto. Koledují si a pak nadávají. S důchodci mám zkušeností habaděj, lepší je nad tím mávnout rukou a nechat to být. Člověk by si akorát kazil náladu, poněvadž oni se rádi hádají.

maja (Pá, 1. 3. 2013 - 19:03)

Ja mam taky zkusenost se seniorama.Vozim autem dite do skolky,cesta vede primo ke skolce je to spise ulicka a tam konci.Docela uzka ulicka.Stezi se tam vejde jedno auto kde se ale mohu i otocit.Ale asi 10 metru pred skolkou je parkoviste.Takze pokud vidim ze v te ulicce nikdo nestoji tak si zajedu primo pred tu skolku jinak se tam necpu a auto nechavam na tom parkovisti.Ale pokud zaparkuji primo pred skolkou pravidelne me jedni seniori manzele co jezdi pro vnuka zablokuji cestu a tim padem ja nemohu vycouvat,takze jsem namydlena.Jenze jak se kdo ke me chova chovam se stejne.Nechapu toho dedka proc to zacal delat.Zkousela jsem to na mem po dobrem jestli by necouvl ze specham do prace a on ze ne at si pockam az pojede on.Coz me desne rozcililo tak jsem se u skolky otocila kdyz uz mi tohle udelal tak po pate a jela jsem na neho a troubila.Proste jsem mu tukla auto schvalne.Mam stejne starej krap ale tohle me desne stve.Premyslela jsem i kdyz nekdy pujde s babou do skolky obtahnu mu tu jeho rachotinu klicema.Poradte co delat?

Katka (Ne, 24. 2. 2013 - 08:02)

Znáte písničku... To máme...Spíš je zajímavé, kdy ta písnička vznikla. Takže vše se pouze opakuje. Za dvacet i čtyřicet let bude pořád aktuální, protože lidi se nezmění. Úcta ke stáří není povinnost.

souhlas (Ne, 24. 2. 2013 - 08:02)

Znáte písničku... To máme...Kdyby mládí vědělo a stáří mohlo...

názor (Ne, 24. 2. 2013 - 07:02)

Nemám v zásadě nic proti...Znáte písničku... To máme mládež? Vždy to tak bylo a bude, kdy budou starší lidé povídat :to za našich časů nebylo. To bychom si nedovolili, to byla jiná mládež. Tato písnička to vystihuje. A nebudete jiný.

J. (Ne, 24. 2. 2013 - 05:02)

"Jo, minulý týden jsem...Tak se omlouvám. Snažila jsem se vysvětlit, proč asi k té rvačce ( pokud nějaká byla) došlo, už mizím.

Rozděl a panuj! (Ne, 24. 2. 2013 - 01:02)

Nemám v zásadě nic proti...Za každého režimu je pro ty nahoře výhodné, když se ti dole perou a hádají mezi sebou.
Bulharům se už podařilo vládu svrhnout, kdežto u nás si (zatím) vláda dělá, co se jí zlíbí - např. svévolně překotně podepíše církevní restituce.

Petr (Ne, 24. 2. 2013 - 00:02)

Nemám v zásadě nic proti důchodcům, také jednou budeme staří, ale je pravda, že u spousty nich pořád převládá nenávist vůči mladým lidem, která samozřejmě vzbuzuje reakci.Ono se to už projevovalo dříve za minulého režimu. Pamatuji si, že po maturitě jsem nastoupil do práce a setkával jsem se tam s názory, že ta fabrika, která mi zaplatila studium, že vlastně patří jim, protože oni ji tehdy znárodnili,oni pouze znali jen dřinu, zatímco my za jejich peníze jsme vystudovali. Dnes toto už samozřejmě vzbuduje ůsměv, ale nedávno jsem byl svědkem podobné debaty důchodce a mladíka. Nevím, co bylo počátkem, ale ten důchodce na něj řval, že každý mladý člověk by měl důchodcům líbat zadek za to, že oni vybudovali tuto zem, kterou mladí lidé rozkradli. Ten mladík se na něj otočil a s klidem mu řekl, že oni by zase měli líbat zadek všem mladým za to, že dělají na jejich valorizované důchody za to jejich celoživitní omihodinové flákání,ježdění na rekreace a regulované nájemné.Takže tyto spory zde byly už dříve a jsou i nyní.

Petr (So, 23. 2. 2013 - 23:02)

Pravda je ale ta, že...Já nejsem důchodce a nejsem zrovna rozhazovačný a jsem hrozně nenažraný - fakt rád jím :)).

Aha (So, 23. 2. 2013 - 23:02)

Pravda je ale ta, že...a kde jsi vzal/a patent na pravdu?

Petr (So, 23. 2. 2013 - 23:02)

Mě důchodci nevadí. Když..."Jo, minulý týden jsem byla...

A z toho posuzuješ, že důchodci jsou agresoři a tak rychle šupajdíš na diskusi Agresivita dnešních důchodců?"

...o rvačce Anka nepsala. A když s tím příspěvkem vyrukuješ tady, tak nikoho nepodezírej z velké fantazie. Toto je diskuse o důchodcích. Pochopila?

! (So, 23. 2. 2013 - 21:02)

co to pořád blábolíte o...Pravda je ale ta, že důchodci jsou nejvíc hamižní a nenažraní.

J. (So, 23. 2. 2013 - 19:02)

A z toho posuzuješ, že...Mě důchodci nevadí. Když mě nechají na pokoji, nemám s nimi problém. A jenom jsem konstatovala, co se dělo v Kauflandu. O nějaké rvačce ani důchodcích jsem nemluvila. Máš velkou fantazii.

Sakra, (So, 23. 2. 2013 - 17:02)

to prrr. Důchodci se minulý...co to pořád blábolíte o důchodcích. Dneska se
už snaží ušetřit kdekdo.

http://www.novinky.cz/finance/293835-setreni-po-cesku-dve-piva-misto-sesti-objizdeni-vyprodeju.html

Johny (St, 20. 2. 2013 - 11:02)

to tam píše..."Ale...Aha

vždyť (St, 20. 2. 2013 - 10:02)

A jak se jim bude říkat...to tam píše..."Ale důchodkyně z ní asi nikdy nebude, prostě protože v té době už nejspíš žádné důchody nebudou."
Když nebudou důchody nebudou ani důchodci. Jak by se jim mělo říkat, asi staří lidé, ne?

Dandy (St, 20. 2. 2013 - 10:02)

Důchodci se časem budou jmenovat vyřazenci,nebo endeelkáři. Bohužel, smutná budoucnost.

Reklama

Přidat komentář