Reklama

Agresivita dnešních důchodců

o (Ne, 21. 4. 2013 - 09:04)

hackerovi jsem si něco málo přečetla,takže vím,ale zase mě to nijak moc nezajímá,to jsou lidé vlastně chudáci,neumějí žít svůj život,myslím,že nic v životě nedokázali,proto si nastudovali v knihách,jak se někomu nabourat do internetu a mají pocit,že jim aspon něco vyšlo.Normální člověk nemá potřebu něco takového dělat.Ireno,to je hezké,klobouk dolů před tou zachovalou paní,máš pravdu,toho věku se my ani nedožijem.

Irena (Ne, 21. 4. 2013 - 09:04)

Často potkávám jednu starou paní a vždycky je moc hezky upravená. Oblečení ladí. Musela to být zamlada krasavice. Nedavno mi to nedalo a pochválila jsem jí. Jen těch pár slov jí potěšilo. Řekla mi že je jí 87 let. Mě je o 40 méně a bojím se stáří. Stejně se tolika nedožiju .

... (Ne, 21. 4. 2013 - 09:04)

máš pravdu,stačí se...Nic ve zlém, ale rozumíš vůbej pojmu hacker?

Blanko, (Ne, 21. 4. 2013 - 09:04)

máš pravdu,stačí se kouknout tady na doktorku,ale to jsi narazila,protože právě tady je jeden nudící se důchodce,který píše od rána do večera a píše úchylárny.Píše i sám sobě,odpovídá si a je bohužel na internetu závislý.Pozor,je to hacker.

Blanka (Ne, 21. 4. 2013 - 07:04)

Každopádně,vůbec nezáleží na věku,ale na povaze.Každý si o sobě myslí,jak je bezchybný a negativa vidí jen na druhých. Už jen ta neschopnost snažit se druhého pochopit,prohodit s ním pár slov a hned se neurážet a nehledat za tím šmírování.Proč si každý myslí,že je středobodem světa a vadí mu běžná mezilidská komunikace.Nechci tím tvrdit,že nejsou zlí lidé,jsou a někteří hodně,jenže bez ohledu na věk.Jen kolik se jich najde na diskuzích na tomto serveru.

podnikatel (So, 20. 4. 2013 - 21:04)

To nemusí být ani podnikatel...To nemusí ale o to to je ještě horší.Přičemž to je typ podnikatele 0 od 0 pojde,na barák za dvacet let nešáhl,veškeré stromy vykácel,aby nemusel hrabat ani listí.Jenom koupil nějaký velký křáp s tmavýmy okny,kde si připadá důležitý.Mě na tom fascinuje s jakým přehledem se svojí starou lžou,podvádějí,udávají atd.Bez mrknutí oka,vychrlí takových lží,že nestačíme ani lapat po dechu.Také ta neuvěřitelná vlezlost,vše jen vypočítavost a pak si odskočí do kostela a jedou na novo.Opravdu nepřeji nikomu.

V (So, 20. 4. 2013 - 20:04)

Úplně nejhorší je špiclování kur.vy s exnickem anonymka, často tady řádí jako černá ruka, tu bych za sousedku nechtěla ani omylem, to bych se raději odstěhovala na Sibiř.

důchodce,jako d (So, 20. 4. 2013 - 20:04)

znám i takové,kteří se snaží si přivydělávat a řekla bych,že ti jsou bezproblémový.Jen ti nudící se starají víc o ostatní,než o sebe.Mám to štěstí,že tady nikoho takového v paneláku nemám.

hm... (So, 20. 4. 2013 - 20:04)

Ale dělá, nepříjemným...Jenže vy jste se nebavili jen o vesnici. Ve městě je obtěžování zbytečnými řečmi a špiclováním výsadou důchodců.

... (So, 20. 4. 2013 - 19:04)

co se ti na mém příspěvku...Ale dělá, nepříjemným sousedem na vesnici dokáže být i člověk středního věku.
U důchodců je to procento jenom větší z toho důvodu, že mají víc času. Taky mám zkušenost, že je to hlavně o lidech.

Petra (So, 20. 4. 2013 - 15:04)

Po svatbě jsme se odstěhovali do garsonky v menším paneláku. Stejná zkušenost, všichni byli v pohodě, normální slušné sousedské vztahy. Jen pán v důchodu, chodící 10-15x denně s pejskem ven pořád šmíroval. Kdo co koupil, kolikrát týdně pere, kdo si koupil jaké auto, v kolik chodí kdo domů. U mě se staral, kdy otěhotním :)). A to měl sám 3 dcery, ale nejezdily k němu, čemuž se nedivím. Postupem času jsme se stali "šmíráci" my, protože jsme postávali na balkóně a zjišťovali, jestli je venku nebo není, abychom se mu vyhnuli. Když jsem se s tím svěřila sousedům, tak se smáli, že oni to dělají také tak.
Po roce jsme se naštěstí odstěhovali, to byla úleva.

a (So, 20. 4. 2013 - 15:04)

nemyslíš vážně. Nepíšu...co se ti na mém příspěvku nelíbí? Nejhorší je nudící se důchodce. Rejpe, radí, špehuje, tohle mladší člověk nedělá. Nevím, co bych na tom neměl myslet vážně.

to snad (So, 20. 4. 2013 - 15:04)

mladý člověk je málokdy...nemyslíš vážně. Nepíšu o vyloženě mladých, ale o mladších (věk mladší než důchodový). V důchodu se jen víc projevý povaha lidí, protože mají víc času. Protivný důchodce nebyl ani moc oblíbeným kolegou v práci.

jenže (So, 20. 4. 2013 - 15:04)

ani tak nejde o věk, ale o...mladý člověk je málokdy zvědavý, co dělají sousedi. Nemotá se druhým lidem do života.
To je z 90% výsada nudících se důchodců.

ono (So, 20. 4. 2013 - 15:04)

To nemusí být ani...ani tak nejde o věk, ale o povahu. Takhle nepříjemní dokáží být i mladší lidé.

kp (So, 20. 4. 2013 - 12:04)

Chtěl bych se s vámi...To nemusí být ani podnikatel, stačí člověk, který se kope do zadnice a máš o problémy vystaráno.
Sestra s mužem si koupili domek. Většinu záhonů zrušili a udělali si okrasnou zahradu.
Poté se objevila sousedka - důchodkyně a začala sestru nabádat, aby ty záhonky u plotu nerušila, že s paní, která tam žila dříve, si při pletí pěkně poklábosila. Sestra pracuje na 3 směny v nemocnici, tak chtěla konečně na stará kolena na zahradě odpočívat a mít jí pro radost. A chtěla hlavně klid.
Když okrasné stromky povyrostly, sousedka nejdříve odstraňovala větve, které nezasahovaly !!! do jejího pozemku, aby měla výhled na sestřino zahradní posezení a do prosklené kuchyně. Později - to už začaly spory - viděla, jak tam soused přes plot lije ke kořenům savo.
Každý, kdo má souseda ví, že rozhádání je velice nepříjemné, tak se snaží spory nevyvolávat.
Nebudu tady dál popisovat, co vše byli schopní sousedé - důchodci - udělat jen proto, aby měli dostatečný přehled o dění v domku, ale když došlo k opakovanému poškozování majetku, začal to řešit obecní úřad.
Nyní je to ve stavu, kdy manžel sestry už uvažuje o odstěhování, jen aby měli klid. I když ostatní sousedi radí vydržet, že snad už konečně jednoho z těch starých klepne a bude klid. Jenže sestra tvrdí, že spíš klepne jí.

Samozřejmě, že stejně jako tihle dva důchodci, dokáže soužití otrávit i mladý člověk. Nedávno byla nějaká reportáž v tv, jak jeden hajzlík terorizoval celou vesnici, ale ten byl nemocný na hlavu.

Proč se takhle nenávistně chovají ke slušnému sousedovi (žádné řvoucí malé děti, žádný pes, kočka, mejdany, dokonce ani bazén,...) staří lidi, to nepochopím.

podnikatel (So, 20. 4. 2013 - 12:04)

Chtěl bych se s vámi podělit o zkušenostech s taky důchodcem.V malé vesničce tam kde již končí poslední cesta se rozhodl tento člověk podnikat.Bez jakýchkoli náležitostí s arogancí jemu vlastní otravoval místní lidi.Pokud se někdo ozval byl schopen udávat svým zkorumpovaným policistům...vymýšlet se svou starou neuvěřitelné lži,a to ta jeho stará lítá co neděli do kostela.Když se přišlo na to že podnikání provozuje tzv.načerno,neváhal nám nechat poškodit dům,polít živý plot kyselinou atd.Jaké bylo překvapení že mu úředníci nakonec podnikání zlegalizovali a to i přes to že územní plán mluví o klidové zoně k bydlení.Prostě důchodce,který se měl za komunistů jak prase v žitě,chodil po lese....Jo jo dobrý lidi umírají a takováhle kurva,která se přizpůsobí každému režimu a dobře ví kterou prdel navštívit,otravuje život jiným-taky důchodce...

už to nehul (So, 20. 4. 2013 - 08:04)

Pravdou je,ze,ty lidi,kteri...to se potom nedá číst.

co (Pá, 19. 4. 2013 - 21:04)

Pravdou je,ze,ty lidi,kteri...byla dříve výsada pouze žen?

iviveslar (Pá, 19. 4. 2013 - 20:04)

Pravdou je,ze,ty lidi,kteri vas zivili je nutno odepsat, vlepsim pripade okrast,v horsim zavrazdit,za vkladni knizku,jestli ji maji,kdyz ne,zili uplne zbytecne protoze vy nova generace mate narok na penize a domy,a nutne je na drogy.Drive to byvala vysada pouze zen ale dnes tomu veri i synackove.Vdyt oni vubec neziji,jen prezivaji a vy se musite bavit a po vas urcite prijde potopa,ale kdo by myslel tak daleko do budoucna,ktere jak vite nebude.

Reklama

Přidat komentář