Reklama

Agresivita dnešních důchodců

Dasa (Čt, 27. 2. 2014 - 17:02)

Ja znam mladou zenskou ta sice zdravi ale je to sprosta semetrika.

prd na druhou (Čt, 27. 2. 2014 - 17:02)

Já jsem nevlezla nikam ale...To já mám zkušenost jinou, v krámě zdraví většinou mladší generace, starší tam vejdou jako do chlíva. O MHD ani nemluvě, manžel je řidič, ze starých nepozdraví skoro nikdo, z mladých většina ano.

Rentiér (Pá, 26. 4. 2013 - 16:04)

Opravdu prazvláštní logika, když se Lidka pozastavuje nad tím, že reaguji na její příspěvek, kterým ona reagovala na můj příspěvek výslovně adresovaný Blance.

Lidka (Pá, 26. 4. 2013 - 15:04)

A naposled ti kopíruji co jsi napsala ty a to se zase nelíbilo mně:

Ale každý člověk prozradí něco ze své povahy,dokonce i písemnou komunikací.Vypovídá to o vrozeném povahovém rysu,někdy jen o momentální potřebě,vyjádřit své emoce.U tebe mě negativně zaujalo právě hodnocení Ireny.
Je možné,že tvá sestra je stejná.Promiň,pokud se pletu.

...jak dokážeš na základě písemného projevu soudit. Už chápu, že jsi tím středobodem vesmíru...:)). To je fakt vrchol. No nic, snad sama víš, co jsi za blbosti napsala. Nebo jsi jen vytočená důchodkyně - také mi dovol povolit uzdu fantazii.
Měj se, hezký víkend.

Lidka (Pá, 26. 4. 2013 - 15:04)

A odpověď té ženské, která tě tak vytočila:

Ireno, jestli je pro tebe zážitek, že jsi pochválila jednu starou paní, tak to tě lituji. To by mělo být součástí tvého života, že pochválíš vzhled člověka, když se ti líbí, podržíš dveře, dáš přednost staršímu, pomůžeš v MHD s taškou. Ne každý zareaguje jak bys čekala, ale o tom život není.
Ale jsi asi divná, když něco tak samozřejmého sem musíš napsat.

...co se ti zase na tom nelíbí? Ty hledáš pavouky, tam, kde nejsou.

Lidka (Pá, 26. 4. 2013 - 15:04)

Ještě jednou jsem si...Irena psala:
21.4.2013 09:18 - Irena
Často potkávám jednu starou paní a vždycky je moc hezky upravená. Oblečení ladí. Musela to být zamlada krasavice. Nedavno mi to nedalo a pochválila jsem jí. Jen těch pár slov jí potěšilo. Řekla mi že je jí 87 let. Mě je o 40 méně a bojím se stáří. Stejně se tolika nedožiju .

Schválně jsem ti to zkopírovala, aby zase nedošlo k nějakému omylu.

Lidka (Pá, 26. 4. 2013 - 15:04)

Lidko,každá záležitost by...Irena je důchodkyně??? Irena napsala, že pochválila DŮCHODKYNI, což i mně se zdá zcela normální věc a nechlubila bych se tím na diskusi. Ale asi to pro ní není normální věc. Zrovna ty, která odsuzuješ, že někdo si stěžuje na chování sousedů, by to pochopit měla.
Rentiére, a co bylo určené tobě? Nic, a také píšeš.

prdlajz (Čt, 27. 2. 2014 - 16:02)

Já jsem včera vlez do... Já jsem nevlezla nikam ale pracuji v bance a tam příjde za den až 20 mládenců, vybrat, uložit a ni jeden neřekne Bů, kolikrát ani nepoděkují, je to tak na půl - starej nebo mladej, nevychovanec, je to rodinou a školou a tento diskuzní sajrajt to vůbec nevyřeší!

Honza (Čt, 27. 2. 2014 - 15:02)

Já jsem včera vlez do jednoho kšeftu nechat si vyměnit baterku v hodinkách. Prodavačka to tam nejdřiv chvíli zkoumala. A v tu chvíli tam vlez ňákej dědek - jak se pozdějc ukázalo, kuli tomu samýmu jako já.

Ani nezabučel.

Potom, když jsem já vodcházel a prodavačka se ho ptala, co potřebuje, tak zas ani nepoužil ty dvě hezký slova "Prosim Vás". Vrazil jí hodinky a řiká: "Vyměnit baterku!".

No, možná to byl bejvalej lampasák. Ty ve svym povolání nezdravili ani neprosili. Maximálně dávali rozkazy, což dědek předved na jedničku s hvězdičkou.

Ajka (Čt, 27. 2. 2014 - 12:02)

Agresivní důchodce byl kdysi agresivní mladý člověk a naopak, ti, co tu kolikrát vulgárně nesmyslně nadávají, ti budou potom v důchodě agresivní důchodci.

Tom (Čt, 27. 2. 2014 - 12:02)

a proč myslíš? Že...Blanko je humorné, když někdo nadává na agresivní důchodce a přitom z jeho příspěvků zloba jenom čiší.
Je to ukázka vztahů ve společnosti. Ale zase tě musí těšitt, že pro někoho je tato anonymní, hrdinská agrese určitou terapií.

Rentiér (Pá, 26. 4. 2013 - 13:04)

Lidi tu napíšou...Blanko, to je od Lidky vskutku pozoruhodný postřeh, když přitom sama reaguje na příspěvek, který jí vůbec nebyl určený. :-D
Zase další ČLOVĚK.

a (Čt, 27. 2. 2014 - 11:02)

a proč myslíš? Že...navíc sprostá jako dlaždič

Blanka (Čt, 27. 2. 2014 - 11:02)

ty jsi asi pěkná semetrika,...a proč myslíš? Že volám,jak se z lesa ozývá? Na Honzu jsem zareagovala,protože mě dostalo jeho naprosto sprosté vyjadřování.
Jinak ano,jsem semetrika,jedubaba a kdovíco ještě.Má to jednu podmínku.Reakce na sprosté,arogantní,urážlivé příspěvky.Bohužel,i přesto se mi nedostává stejné razance a za některými šmejdy zde na diskusích hodně pokulhávám,což nepovažuji za minus,spíš důvod k sebeúctě.Nehodlám se nechat nikým urážet,ale neznamená to,že spadnu do stejných srač..k,jako někteří diskutující.

hm, (Čt, 27. 2. 2014 - 10:02)

uklidnil jsi mě.
Stačí,co...ty jsi asi pěkná semetrika, tfuj.

Blanka (Pá, 26. 4. 2013 - 12:04)

Ještě jednou jsem si přečetla,co hrozného jsem napsala a upozorňuji ty,co si všechno vztahují na svou osobu /zajímavé/,že některé věci myslím obecně /cítit se středobodem světa,nekomunikovat s lidmi ap./
Krásný den.

Blanka (Čt, 27. 2. 2014 - 09:02)

Mně podobní nevim, ale se...uklidnil jsi mě.
Stačí,co vychovali rodiče z těch dvou kreténů pod tebou.

Blanka (Čt, 27. 2. 2014 - 09:02)

Přesně tak. Z té bude...a ty taky,drahoušku .

Blanka (Čt, 27. 2. 2014 - 09:02)

ty máš do důchodu už...dík,taky máš mé sympatie.

Blanka (Pá, 26. 4. 2013 - 12:04)

Lidi tu napíšou...Lidko,každá záležitost by se měla zkoumat a rozebírat a zajímat se,zda není problém i na druhé straně. Byla bych vlastně dala naivní anonymce za pravdu,protože polévat někomu cokoli Savem je projev zloby.To ostatní také není příjemné,ale je lepší to ignorovat a šetřit si nervy. Zaskočilo mě však,jak okamžitě napadla Irenu,čímž o sobě dost vypověděla.Ale i to bych ještě brala,jako momentální výlev zlosti na všechny důchodce.Navíc předpokládám,že invektivy směrované k mé osobě také pochází od stejně "příjemné","chytré" a "normální" pisatelky.Ale už dost bylo "naivní" i mých charakterových vlastností.Každý svého štěstí strůjcem.Jsou lidé zlí,ale i dobří.Já mám spíš štěstí na ty druhé.

Reklama

Přidat komentář