Reklama

Agresivita dnešních důchodců

Dědek (St, 23. 10. 2013 - 10:10)

...Pak ať nechtějí úctu ke stáří, když se chovají jak hovada...
...taková bestie si úctu opravdu nezaslouží, když se chová jako svině...
Stáří není zásluha ale stav. Stav, ve kterém více vyniknou vlastnosti dříva skrývané či držené na uzdě.

Stará bestie bývala mladou bestií. Akorát že jí to procházelo, protože měla "sexepíl". Teď už ho nemá a bestie v ní se stane zjevnější.
Starej dědek býval za mlada samolibý ješitný hejsek, ale to se bralo jako přednost, jako "dravá asertivita", která je "in".
Teď, když už nemá možnost seřvávat podřízené, se vybíjí na těch, o kterých se domnívá, že jsou povinni to snášet z titulu své profese.

Ale pomněte, vy dnešní mlaďoši v rozkvštu svých sil, i vy jednou budete dědci a báby - teda jestli se toho dožijete. Budoucí staré bestie a hovadští dědkové jsou mezi vámi - stačí se rozhlédnout.

. (Út, 22. 10. 2013 - 22:10)

Přesně tak, kdo chce úctu, musí si ji nejdřív zasloužit. Nebudu se chovat uctivě k bábě, která si mě a celou mojí rodinu bere do huby a vykřikuje o mě a mojí rodině prachsprostý lži. Takovou bestii sprdnu na dvě doby, ať si mě a mou rodinu nebere do huby a nevykřikuje sprostý lži, nehledě na to, že taková bestie si úctu opravdu nezaslouží, když se chová jako svině.

. (Út, 22. 10. 2013 - 22:10)

Přesně tak, kdo chce úctu, musí si ji nejdřív zasloužit. Nebudu se chovat uctivě k bábě, která si mě a celou mojí rodinu bere do huby a vykřikuje o mě a mojí rodině prachsprostý lži. Takovou bestii sprdnu na dvě doby, ať si mě a mou rodinu nebere do huby a nevykřikuje sprostý lži, nehledě na to, že taková bestie si úctu opravdu nezaslouží, když se chová jako svině.

magda (Út, 22. 10. 2013 - 22:10)

Dnes v šoku, mám vlastní obchod, vždycky se ke všem chovám s úctou i moji zaměstnanci, přece jen to jsou naši zákazníci bez ohledu na věk. Každý zákazník důležitý. Dnes extrémě neurvalý drzý osmdesátník, který se od začátku snažil vyvolat konflikt, tykal mým prodavačkám, oslovoval je "miláčku, tys tu kvůli tomu, abys kolem mě skákala" a když jsem zasáhla, dědek mě srazil, že jsem upadla pozadu do regálů se zbožím. Zastoupila jsem mu cestu k východu a pohrozila policií a on začal se mnou cloumat a křičet, že jsem mu zlámala žebra. Pomalu, abych se teď bála, jestli neběžel někam k doktoru a bude se chtít na mě "zahojit". Naštěstí na to mám tři svědky. Pak ať nechtějí úctu ke stáří, když se chovají jak hovada.

1970 (Čt, 8. 8. 2013 - 00:08)

posoudit, který člověk si...Jen k tomu ještě dodám, děti vždy pustily staršího sednout - těžko mohou posoudit, jestli si úctu zaslouží nebo ne. Tak byly vychovány.
Ale přesně věděly, že člověk, který umlátil psa, bonzák, který si vymýšlel lži, aby nám a sousedům ublížil, si žádnou úctu nezaslouží. Jako nemám úctu k těm, co ublížili mým rodičům.
Jestliže mě někdo předběhne ve frontě, je mu přáno, mně nic neuteče, hádat se nebudu. Moudřejší ustoupí...

je moc těžké (St, 7. 8. 2013 - 18:08)

Nedávno jsem slyšela, že...posoudit, který člověk si úctu zaslouží a který už ne. Ale za předpokladu, že ti, co se potkat mají, se skutečně potkají (agresor s hulvátem, dobro s ohleduplností atd.), takže vše je vpořádku a není si na co stěžovat. Snad jen se zamyslit nad sebou, co, koho a čím si k sobě přitahuji

1970 (St, 7. 8. 2013 - 17:08)

Nedávno jsem slyšela, že za agresivitu mladých můžeme my. A dá se říct, že s tím souhlasím. Naše generace dovolila dětem dívat se na přiblblé seriály plné násilí, čučet na nahotinky i porno, hrát PC hry, kde dotyčné dítě vraždí lidi, nevštípili jsme jim, že v MHD má automaticky vstát, když vidí staršího člověka - a je jedno jestli mu je 40 let nebo 80.
Je to hodně obecné, ale co jsme si vychovali, to budeme mít.
Určitě bychom s manželem nevychovávaly děti k úctě ke stáří, protože kdo si jí nezasluhuje, tak jí ode nás, ani našich, už dospělých dětí, nedostane. Spíš jsme je učili, že moudřejší ustoupí, vůl nastoupí.

dědulo (St, 7. 8. 2013 - 12:08)

Jaká sranda? No jo, to jsou... dostaneš nový fofr klacky, to bude jízda.

Hanka (St, 7. 8. 2013 - 07:08)

O to mi právě šlo. :-)To beru :).

Rentiér (St, 7. 8. 2013 - 06:08)

Ale ano, později všimla. V...O to mi právě šlo. :-)

důchodec (Út, 6. 8. 2013 - 22:08)

Yuotube.com????Hlavo skopová. Hotentotsky neumím tak tu to máš nakopírovaný, když neumíš zacházet s internetem: youtube.com

??? (Út, 6. 8. 2013 - 19:08)

Jaká sranda? No jo, to jsou...Yuotube.com????

důchodec (Út, 6. 8. 2013 - 19:08)

Jaká sranda? No jo, to jsou ty mladý. V životě nedělali, nic neumí, drzí jsou a ještě si dělají srandu ze starých lidí. Počkejte až pominou vedra. Mám slíbený, že místo hole nafasuju dvě francouzký berle a to pak bude nářez. Ale pro vás. Však ten fracek co nás učil na počítačích, tak nás varoval před nějakým jů ťjůb, že tam nemáme chodit vzhledem k našemu zdravotnímu stavu. Však mu dlabu na to jeho jů ťjůb, beztak tam bude jenom něco pro nagelovaný blbce s kroužkem v nose jako je on. Jsem si našel místo toho Yuotube.com a tam jsou samý užitečný věci. Třeba je tam instruktážní video jak s francouzkými holemi zacházet. Až toto zvládnu, tak bude stačit jen křivý pohled nevycválanci a dostanete výchovnou lekci podle tohoto vzoru http://www.youtube.com/watch?v=Mp-PlV9BLU8

Hanka pro Renti (Út, 6. 8. 2013 - 18:08)

Hanko, nevšimla jste si...Ale ano, později všimla. V prvním příspěvku nebyly, tak jsem je dál nevnímala. To víte, stará, vetchá, předdůchodová stařenka :). Už mi to tak nemyslí.
Jinak se mi líbí, že se diskuse zvrtla spíš ve srandu, než to anonymní napadání. Jen tak dál. V těch vedrech se člověk aspoň zasměje.

Zahradník (Út, 6. 8. 2013 - 15:08)

Já to vím, to je o...Je však zapotřebí stříkat pravidelně, nejlépe 2x denně - ráno a navečer. A bez pauz.

Myslím, že (Út, 6. 8. 2013 - 15:08)

Ještě se dám do tématu...nejvhodnější by bylo téma SEBEVRAŽDA.

důchodkyně (Út, 6. 8. 2013 - 14:08)

Ještě se dám do tématu...Já to vím, to je o zahradničení -to vždy z jara zasadím semínka a potom je kropím. Někdy i stříkám hadicí :).

Já se zase pustím do tématu: má dcera chce v 15 letech nosit plínky...takže myslím, že mě tu tak 5-10 let neuvidíte, protože to než pochopím...to bude chtít čas.

důchodec (Út, 6. 8. 2013 - 13:08)

Ještě se dám do tématu stříkání semene. Jenom si to musím projít o co vlastně jde. Už taky trochu zapomínám. No není mi už 20.

he (Út, 6. 8. 2013 - 13:08)

Tak jestli je ten poslední...Tak ten úplně úplně poslední komentář 12.47 je vážně gut! Důchodče, dávám ti za pravdu.

(Út, 6. 8. 2013 - 13:08)

Já vím důchodče, že to myslíš jen z legrace.

Reklama

Přidat komentář