Reklama

Nevím co mám dělat

Elena (Út, 10. 1. 2012 - 01:01)

ZARUČENÁ A OSVĚČENÁ POMOC!

Chtěla bych se podělit o svůj poznatek, narazila jsem na knihy od LUISE L. HAY, je to žena, která vyléčila na naší planetě tisíce lidí z nejrůznějších nemocí, rakoviny, psychické problémy... Všechno možné. Spousty lidí se dokázalo uzdravit pomocí jejích knih, kde popisuje, jak na to. Tato autorka se sama dokázala vyléčit z rakoviny a dokáže se léčit ze všech nemocí a zdravotních problémů. Pomocí svých instrukcí vyléčila své příbuzné a desetitisíce lidí. Na netu jsem četla recenze lidí, které se díky ní vyléčili z nemocí..

Knihy jsou : UZDRAV SVÉ TĚLO , MILUJ SVŮJ ŽIVOT.

Mně osoboně pomohly s psychickými i fyzickými problémy.

Mohu jen doporučit!!!!

KALIOPE.RIA (Po, 9. 1. 2012 - 00:01)

Zdravím všechny kdo budou...JE MI LÍTO, ŽE TRPÍŠ. Z RACIONÁLNÍHO HLEDISKA NENÍ V ŽIVOTĚ JISTOTY. ZAMILOVANÝ SE NEODMILUJE V MŽIKU. A BOLEST JE DŮLEŽITÁ PRO NÁŠ RŮST. ZNÁM RÁNA, KDY NECHCEŠ VSTÁT Z OBAVY CO TĚ TEN DEN ČEKÁ. MUSÍŠ DĚLAT KRŮČEK PO KRŮČKU. STANOVIT SI CÍL JEN KRÁTKODOBÍ. JSI LI SPORTOVNÍ TIP JDI DO FITKA A DEJ SI DO TĚLA. NEBO JEN UDĚLEJ NĚCO PRO DRUHÉHO A POZORUJ JAKOU PŮSOBÍŠ RADOST I KDYŽ JE TOBĚ NEJHŮŘ. ZA ČAS SE ZNOVU ZRODÍŠ A ZASE BUDE FAJN. BOLEST ZE STRÁTY JE NORMÁLNÍ JSI SÁM JE NA TOBĚ ČÍM TEĎ BUDEŠ MÁŠ NOVÝ ZAČÁTEK JAK SE UVEDEŠ NYNÍ KÝM CHCEŠ BÝT?

bbb (Čt, 15. 12. 2011 - 08:12)

Zdravím všechny kdo budou...Si normální? Di do gayclubu a protáhni si díru, to tě uvolní. A nebreč už ty harante. Doporučuju ti najít si tu nejvyšší budovu, vzít si motorkářskou čepici, jablko, špejli, traverzu, propisku, kondom, protikompaudní motor, 2 červené LED diody, Babicovy dobroty a rozdlej si na střeše té budovy táborák a zpívej koledy až do rána. Ráno pozdrav boha slunce, zařvi na ccelý město jak jsi nešťastný a potom, se rozeběhni a skoooooč jak nejdál umíš. Pak e ti určitě uleví.

Mirek (Ne, 20. 11. 2011 - 21:11)

Zdravím všechny kdo budou...Čau chlape !!
Hod se do klidu určitě jsi nemohl za to že ona to zadupala !! Ale vždycky se najde důvod k žití ! Sebevražda je sice východisko, ale mě osobně řešení přes smrt se mi nejeví jako dobrý nápad je toho v životě tolik co chci zkusit a zažít , taky jsem ztratil tolik důvodu žít , monoho lidi z mé rodiny umřelo a možná umře další !! Ale musíš se zvednout a říct si že život má smysl žít a užívat jsi ho i když vždy není ružový a takový jaký jsi představujem !!! Určitě potkáš novou a ještě lepší slečnu !! Hledej určitě nějakou najdeš !

S pozdravem
Miro

Dáša (Ne, 20. 11. 2011 - 14:11)

Naprosto souhlasím,je spousta básní a vět co člověk přečte.A je jen pár co zanechá zářez v jeho duši.A díky za ně.

AS (Ne, 20. 11. 2011 - 12:11)

Souhlasím,jen jsem uvedla...:-)) Trochu jsem měl obavu z Tvé reakce.
V roce 2004 jsem se dostal na Krétu. Při opalování na pláži jsem náhodou nahlédl do časopisu, který tam kdosi zapomněl. Byl to - jestli si dobře pamatuji - časopis s příspěvky poetů-amatérů, už si nepamatuji, jak se jmenoval. Ale musím říci, že ač jsem se poezii nikdy nevěnoval, tak jedna báseň mě doslova zvedla ze židle. Tedy....z lehátka.
Jsou lidé, kteří jsou schopni vy..pustit několik sbírek za rok. A jsou lidé, kteří do několika příspěvků vloží kousíček duše. A nemusí to být na kila....
A to je pak to, co ostatním pomáhá. Souhlasíš?

Dáša (Ne, 20. 11. 2011 - 11:11)

Souhlasím,jen jsem uvedla zdroj.Právě pro tu sílu textu jsem to sem napsala.Každý z nás se jednou dostane do podobné situace.Vzpomínky a naděje jsou věci, které člověku nikdy nikdo nevezme.

AS (Ne, 20. 11. 2011 - 10:11)

...Dášo myslím, že ten text má větší cenu sám o sobě. Je lepší, než nazpívaná podoba. Proti Lucce samozřejmě nic nemám. Nazpívala několik písní, které se mi líbí. :-))

Dáša (Čt, 17. 11. 2011 - 17:11)

Nikoliv.
http://www.lucievondrackova.eu/lucie-vondrackova-muze-se-stat/

AS (Čt, 17. 11. 2011 - 14:11)

Může se stát, že se Ti.......krásné verše. Tvoje práce? :-))

Dáša (St, 16. 11. 2011 - 15:11)

Může se stát, že se Ti cesta vytratí
že začneš se bát a začneš trpět závratí
bloudit tmou, mít chuť to vzdát
ty chvíle jsou, to může se stát

Může se stát, že někdo blízký tě poraní
pak najdeš si kout a složíš v něm hlavu do dlaní
a všechno je lež a klam, máš chuť jen řvát
Každý tu chvíli zná, to může se stát

Chce to jen čas a čas ten chlácholí sám
Chvíli to trvá ale pak už to tak nebolí
Nejhlubší noc je než se rozední
Nejsi v tom první a nejsi v tom poslední

Když si však říkáš, že ještě máš vše před sebou
hned se Ti dýchá líp než dřív
a dlaně už tak příliš nezebou
Tak dál přestaň číst
Vzestup a pád
je toho stokrát víc, co může se stát
Jednou to přijde

Chce to jen víru, že svět lepší musí být
Chce to jen mít někoho rád a zas se ti vrátí
zpět chuť žít
Přijde tvůj čas ten všechno promění
Bude to dobré jen měj kousek strpení

A pak si vzpomeň až na tom budeš nejhůř
že někdo trpí víc než ty,a že ty mu můžeš sílu dát
shodit tu váhu z ramenou a zase smát
světem dál jít za tebou, to může se stát.

Chce to jen čas a čas ten chlácholí sám,
chvíli to trvá, ale pak už to tak nebolí.
Nejhlubší noc je než se rozední,
nejsi v tom první a nejsi poslední.

J. (St, 16. 11. 2011 - 14:11)

Lauro, chápu, že tvoje situace není jednoduchá. Zkus se sama sebe ptát po smyslu života, proč jsme na této planetě. Dnes je mnoho kvalitních knížek na toto téma, podívej se v obchodech s knížkami, jistě Ti poradí. Jako inpiraci a motivaci najdeš na Doktorce v rubrice Duchovno, Psychologie. Hodně štěstí na cestě hledání!

kaka (St, 16. 11. 2011 - 13:11)

mne chy by homno :D :P :P :P ppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

laska (St, 16. 11. 2011 - 13:11)

vbgctzcbhgzgvzfudgzugggg

pro Lauru (Po, 19. 9. 2011 - 22:09)

Když mi bylo 12 umřela mi...Obrať se psychologa.

laura (Po, 19. 9. 2011 - 20:09)

Když mi bylo 12 umřela mi maminka na rakovinu viděla sem ji umírat a mám to pořád před očima,do dnes sem se s tím nesmířila ted je mi 15.celá rodina mi říká že se s tím musím smířit a že už to přeháním že je to dlouho,ale prostě to nejde.Otec se na mě vykašlal,žiju s babičkou a otčímem,všem strašně závidm rodinu,protože já tu svou ztratila.S ní prostě umřel i kus mě,strašně mi chybí a dusím to v sobě.Milovala jsem ji...nevím co mám dělat.

Adéla (Po, 19. 9. 2011 - 14:09)

Hrozně se nudím a nevím co mám dělat.
Mám 19 let a tohle se mi stává už od 14.
Někdy si čtu podívám se na televizi.....
Ale stále na mě něco leze.
Něco divného, už jsem byla u doktorky ale ta mi řekla že mám vyloučit počítač a televizi a na týden si vzít volno..........

Jendas (So, 25. 6. 2011 - 21:06)

Takoví keci se zabi a jeto

ivo (Čt, 12. 5. 2011 - 22:05)

Člověk má v duši touhu po lásce, naplnění života, smyslu.. Často má ovšem člověk tendenci "najít", nebo lépe řečeno vidět všechno to, po čem touží v jiném člověku.. Zkrátka žízeň po "absolutnu", po absolutním naplnění duševních potřeb, zahasit něčím "neabsolutním", k tomu "neurčeném". Ještě větším neštěstím, než zklamání jiným člověkem je, když toto zklamání přeroste ve zklamání "absolutní", tedy zklamáním za světa, ze života..

Petr (St, 16. 3. 2011 - 20:03)

Endorfia, to je přesné.

Reklama

Přidat komentář