Reklama

Nevím co mám dělat

ppozi (Út, 24. 3. 2015 - 09:03)

další den,letí to strašně co?jen ty myšlenky pořád nemizí,fakt mi to nedovolí ani normálně zdravě myslet.Přál bych si zažít něco nového,co by mně vzalo ty nechutné myšlenky..

jo (Po, 23. 3. 2015 - 20:03)

S těma ženskejma to se musí časem dorovnat,ony jsou dřív vyspělejší.

ppozi (Po, 23. 3. 2015 - 20:03)

hmm,doufat asi radši nebudu,protože prostě už se z toho věeho musím nějak dostat,jen prostě nvm jak,skusím si najít nějakou milou hodnou ženušku,já asi ty věci totiš nedovedu dělat pro sebe,ale pro někoho..od tě doby co jsem vypadl od holky co jsem s ní byl prostě docela dlouho,jsem jak idiot,dělám věci co bych nedělal,chlastám,přitom se považuju za nepijáka,to by se asi taky nemělo na ty neuroly,ale nijak nepociťuju že by to něco dělalo.Nvm,jen vím že takhle to už fakt nejde,prostě s tím chci něco udělat,jen se musím nějak nakopnout něčím,zatím ale nvm čím do prdele,už fakt štvu sám sebe..

Doufat, (Po, 23. 3. 2015 - 19:03)

že jednou bude líp.

ppozi (Po, 23. 3. 2015 - 19:03)

jn,to je ta past.. co ale vymyslet,když mi to nemyslí..

Právě (Po, 23. 3. 2015 - 19:03)

přesně,sedět doma a...a usmívat se a dělat,že se nic neděje,to nejde se tak přetvařovat.Však ti nepíšu,že jsi tragéd,to sis napsal sám.

ahoj (Po, 23. 3. 2015 - 19:03)

přesně,sedět doma a...Dtžim ti palce ať se daří líp mě je taky špatně a nevim tak nějak co dál.

ppozi (Po, 23. 3. 2015 - 18:03)

přesně,sedět doma a depkovat se,pořád si říkat ty nejhorší možné scénaře,víme že je to špatně,ale děláme to,je těšké jít do společnosti a bavit se,pak se tě každý ptá co se děje a tak...já nvm,co dělat,přitom fakt nejsem tragéd jakoby,chápejte mně prosím,já se nechci nikoho dotknout nebo tak..

Nejhorší (Po, 23. 3. 2015 - 18:03)

být na to sám,nemít žádnou oporu,komu se svěřit.Pak také,někdo to dusí víc v sobě a to je třeba můj případ,nemám tendenci to někomu povídat a tak jsem doma a jenom se trápím a tím samozřejmě nic nevyřeším,proto ti také rozumím.

Dnes (Po, 23. 3. 2015 - 18:03)

je opravdu moc špatná doba,nejsi v tom sám,i já mám ted velké starosti a už také žádnou radost ze života.Jsi chlap,tak to dáš,zvládneš to,uvidíš.Důležité,že jsi schopný práce a nějaké to bydlení,pokud budeš vydělávat,tak to sám zvládneš.Je to znát z tvého příspěvku,že jsi neštastný.Nevím,co víc poradit,to neumím ani sobě.Možná i tady ti to trošku pomáhá se vypovídat.

ppozi (Po, 23. 3. 2015 - 18:03)

to už máš těžkou...žádnou závislost nemám,tím sem si jistý,až mi dojde tohle plato,jiné nesaeženu,o to nejde,spíš nechápu že mám tyhle ty stavy už i na tom neurolu,právě mi dřív pomáhal,už mi to nefunguje,právě nemůžu nijak fungovat..ani mi to nemyslí,brečel bych furt jak maly,je to trapné,ale tak co.

ppozi (Po, 23. 3. 2015 - 18:03)

se s tebou partnerka,tak jsem...bydlet mám pár dní ještě kde,pak nvm,ale nějak to neřeším,asi je mi to fuk,ono to fakt zní hrozně,ale když prostě usínám,říkám si že to můžu skoncovat třeba zítra ráno,je to hrozné,já vím,ale svím zpusobem mně to uklidní a usnu aspoň na pár hodin.Ja nejsem trotl,prosím nemyslete si o mně,jen mi to přerůstá přes hlavu nějak.Já se i snažím,ve čvrtek mi borec slíbil práci,nvm co,něco s oknama,žvatlal 110 na hodinu,říkám ok,beru 80,neozval se,pak se o něco snaž,připadá mi že se prostě v dnešním světě každý snaží ojebat každého,lidi sou ulhaní,a mám prostě pocit že někteří říkají nějaké věci jen proto aby vypadali zajímavě,je mi na blití,ze všeho a ze všech a i ze mně!!!!

Tak (Po, 23. 3. 2015 - 18:03)

to už máš těžkou závislost,pokud máš potřebu ráno,v poledne i večer.Pak nevím,co je horší,zda být závislí na lékách,nebo alkoholu.A ještě horší,že se tím chlubíš a nevypadá,že bys něco chtěl změnit.Život s tebou nemůže být lehký.

Hmm (Po, 23. 3. 2015 - 18:03)

Alkáč je největší kocour,já již nefetuji zbavil jsem se neurolu i tramalu a pouze jen si musím ráno dát pár panáků a přes den taky a večer taky abych fungoval.

Kde ted jsi? (Po, 23. 3. 2015 - 17:03)

a ano,všechny ty prášky...Máš aspon kde bydlet?

Rozešla (Po, 23. 3. 2015 - 17:03)

hmm,vyříkali jsme si to tak...se s tebou partnerka,tak jsem to pochopila a nechtěla tě pustit pro věci,které jsi u ní měl.A kde bydlíš ted? Co rodiče? Víš,ted opravdu poznáš ty dobré přátele,když potřebuješ oporu,pomoc.Na prášky se pokud možno vyprdni,ty ti v závěru akorát ublíží.Jinak nejsi sám,je spousta z nás,co má problémy a také si neví rady jak dál.Držím ti pěstě,jasně,že peníze nejsou všechno,ale bez nich to také nejde.Drž se,za čas bude lépe.

ppozi (Po, 23. 3. 2015 - 17:03)

a ano,všechny ty prášky sou uplně k ničemu,je to krátkobá velmi malá chvile pohody na tom,vlastně už mi to fakt nějak nefaká,ale pak je vše,tak jak bylo!!!Já to vím!!!

Neurol diskuse (Po, 23. 3. 2015 - 17:03)

http://diskuse.vitalion.cz/108/

ppozi (Po, 23. 3. 2015 - 17:03)

hmm,vyříkali jsme si to tak že se mi záhadně doma ztratily klíče,když takhle zvoním,nikdo neotvírá,tak jí volám,a prostě nic,6 dní jsem spal po hotelech,sračkách a nvm po čem všem,sedmý den jsem tam přítahl policajty,protože jsem zkrátka chtěl svuj zesilovač a drahé pc,a vubec trenýrky a podobně,bylo to psycho.Zachovala se neuveřitelně,kamarádi říkají,že je zřejmě zhrzená,ale proč by měla do pytle,já jí nic nesliboval,nikdy,ten týden na ulici městál kotel peněz,takový kotel,že už nemám nic,a nvm zda li se mi chce pokračovat v tom co dělám,děcka řeknu Vám upřímně,žádné peníze nevynahradí klid a pohodu.Chtěl bych nějak znovu začít,nejsem pako,jsem zručný celkem,co neumím,se rychle naučím,ale sem psychicky fakt v prdely,už sem na dvouch jedničkovích neurolech denně.já už nvm kudy kam,už prostě nvm co dělat,zuní to hrozně,jako bych byl nějaký malý fakan,ale ty myšlenky co mám po nocích,je to nesnesitelné..Já se snažím to všechno někomu říct,ale asi mně nikdo neslyší nebo nechápe.Nvm..Fakt mám divné myšlenky,pocity,jako bych fakt nikam nepatřil,přitom jsem celkem nenáročný člověk,i přes to všechno.Já fakt nvm jak si mám pomoct..Poraď te mi prosím někdo něco,rozumného..normálního,bez prášků,drog a skurvenců co si hrají na kamarády..

kolemjdoucí (Pá, 13. 3. 2015 - 19:03)

s kamarádkou jsem nic...Jsi snad už dospělej, chlap, ne? Sám jsi myslím psal, že prachy nejsou všechno. Postav se na vlastní nohy a nebuď vyžírka. Podle mně je dobře, že jsi to s ní řešil, aspoň jste si to vyjasnili.

Reklama

Přidat komentář