Reklama

Ulcerozní kolitida

Andrea T (So, 6. 10. 2007 - 12:10)

Helčo : Tak u tebe by to bylo asi opravdu velké riziko, já mám uc 15 let a poslední roky jsem fakt v pohodě, vlastně jsem žádné relapsy nikdy neměla,prostě mám ty průjmy pořád celé roky, ale chodím míň a míň na záchod a teď co jsem těhotná ještě míň. Nevím zda to s tím souvisí. Střevo mám nemocné taky celé až kousíček do tenkého.Je zvláštní jak má každý jiný průběh nemoci.

Helča (So, 6. 10. 2007 - 12:10)

Andrea T: hlavně se nenech otrávit,takovou věc může vypustit z pusy jen psychopat.Lituji lidí,kteří tyhle její výlevy musí snášet.Něco tak ubohého jsem už dlouho neslyšela.Jinak mě je 35 let,i když jsem mimčo už neplánovala,tak mě to velmi zaskočilo a je mi smutno,že jsem se nerozhodla jinak.UC mám už 7 let a mám od začátku postižené celé tlusté střevo.Každý rok jsem tak 5 měsíců v relapsu,takže vždy když se z toho dostanu,tak nabírám ztracené síly a kila než mi to znovu propukne.Syna mám v pubertě,takže mě taky někdy dává zabrat:-)Z toho důvodu už jsem se s myšlenkou na mimčo rozloučila a tobě moc fandím a přeji ať ti všechno dobře dopadne

Martina (So, 6. 10. 2007 - 11:10)

Čtu teď po delší době Vaše příspěvky a jsem paf.Veroniko,nikdy nikomu nepřej takové věci.Ty asi opravdu nejsi normální.Jak můžeš tady po tolika urážkách ještě psát?Nechápu........

Andrea T (So, 6. 10. 2007 - 11:10)

V: Asi jo asi leze imuran i na mozek :-))) radši ho neber co kdyby se ti to ještě zhoršilo. Nedělám ze sebe nejchytřejší jen používám mozek než něco napíšu a hlavně mám už proti tobě víc životních zkušeností a větší nadhled a je mi fuk co si o mne myslíš.

veronika (So, 6. 10. 2007 - 11:10)

andreo preji ti postizene decko!

veronika (So, 6. 10. 2007 - 11:10)

no jasne jsem zla-zvlast kdyz se zacla andrea,popreju ji a ona me osoci. jsem uplne klidna andrejko to se ti jen zda,asi mas ruzne predstavy,to asi mas z toho imuranu uz jsi predavkovana.lituji to miminko. libi se mi jak se snazis tady byt ze vsech nejchytrejsi ale moc ti to nejde.papa jdu sousedce hlidat mimco.

Andrea T (So, 6. 10. 2007 - 11:10)

Helčo : Dík za podporu, nebyla jsi srab, já jsem teď v klidu, tak se mi to kecá víš, žádný relaps. Ale jak už jsem psala,ať to dopadne tak nebo tak nikdy nebudu litovat protože jsem se o to alespoň pokusila,vzhledem k mému věku (skoro 37)je to asi poslední šance.A myslíš, že by ještě nebyla šance mít ještě jedno miminko? Nevím kolik ti je a jak jsi na tom po zdravotní stránce.S Veronikou je to těžké asi jsem potvora, ale vychmátla jsem její slabou stránku a vím jak jí vytočit, aby ukázala svou skutečnou tvář a povahu.A díky tomu jí prostě nezkousnu. Na miminko zatím moc nemyslím a snažím se k tomu moc neupínat, stále ještě nevím jak to dopadne a vlastně to nebudu vědět skoro až do konce, ale jsem ráda za tu šanci.

Helča (So, 6. 10. 2007 - 11:10)

Veroniko už to opravdu přeháníš!!!!Nechápu proč jsi tak zlá.čtu pravidelně diskuze,ale ty jsi opravdu hodně nevyrovnaná osůbka.Na těchto stránkách si máme vzájemně pomáhat a ne si sprostě nadávat.Naopak velmi obdivuji Andreu T,že i přes všechny problémy,které má se těší na miminko a moc ji držím palečky ať všechno v pohodě zvládne.Já když jsem v době relapsu i přes antikoncepci otěhotněla,tak jsem byla srab a raději volila potrat.I když už jedno dítě mám,tak nebude dne,kdy toho nebudu litovat.Takže ještě jednou hodně štěstí

Andrea T (So, 6. 10. 2007 - 10:10)

Veronika : Tebe je tak jednoduché vytočit :-))))) Budu si sem chodit jak budu chtít, ale počkám si na Andreu S. ,Petru 3,Janu a ostatní normální holky. Sbohem.

veronika (So, 6. 10. 2007 - 10:10)

ty kravo blba! napodobne! kdyz jsi to vcera nebyla byl tu svaty klid! tak tahni!!!!

Andrea T (So, 6. 10. 2007 - 10:10)

V: I kdyby i těch pár dní těhotenství je nádherných víš huso, jelikož jsem věděla do čeho jdu tak se z toho nezhroutím, protože jsem na rozdíl od tebe silná osoba!!!!!!!!!Proč tu s tebou vůbec ztrácím čas,mel si dál ty své nesmysly a vůbec mne neoslovuj buď tak laskavá.Jak už ti někdo psal na každého jednou dojde tik tak tik tak........

veronika (So, 6. 10. 2007 - 10:10)

vsak tebe ten smich brzo prejde:-):-) mila andrejko.

Andrea T (So, 6. 10. 2007 - 10:10)

Veronika: Těhotný blázen :-)))))))Ani nevíš ják úžasný je to pocit!

Andrea T (So, 6. 10. 2007 - 09:10)

Veronika :
PS: Pokud bude nějaký problém s mím miminkem nebude to kvůli lékům a UC!, ale kvůli cukrovce a hladině cukru v krvi!

veronika (So, 6. 10. 2007 - 09:10)

NEPOTREBUJI SI TE ZISKAT,JSI FAKT NAIVNI K! TO TI NEMUZU ANI POPRAT? JSI DOST DIVNA NEMYSLIS. NEPOTREBUJI TE KAPIS TO?!!!!!! SBOHEM TOBE! JSI BLAZEN.

Andrea T (So, 6. 10. 2007 - 09:10)

V: Kdo mi řekne, že jsem kráva debilní si mne fakt sladkejma řečičkama s přáním zdravého miminka nezíská. A rozumu mám na rozdíl od tebe dostatek, takže nevím proč bych ho měla někde získávat.

veronika (So, 6. 10. 2007 - 09:10)

no jako vzdy jsi ironicka. delej si co chces. a ty jsi zas nepochopila ze jiny dr.by ti to vysadil. my 2 si fakt uz nemame co rict,sory ze jsem se zepatala. myslela jsem ze jsi dostala rozum,preji TI ZDRAVE MIMINKO!

Andrea T (So, 6. 10. 2007 - 09:10)

Veronika: Milá uzdravená Veroniko, budeš se divit, ale nevysadí, to jsi to doteď nepochopila? Nečetla jsi co mi psal doktor Lukáš?

veronika (So, 6. 10. 2007 - 09:10)

ahoj andreo,preji ti at TI TO VSE DOBRE DOPADNE. TOBE OPRAVDU NEVYSADI IMURAN?

Andrea T (So, 6. 10. 2007 - 09:10)

Andrea S: Ahoj tak jsem byla včera tak unavená, že jsem neměla energii sem zajít. Tak výsledek celodenního snažení a běhání po doktorech je, že jsem těhotná :-))))) a že jsem v 6 týdnu a viděla jsem ho na ultrazvuku má 5,5 mm. Jinak nic nevím čekají mě odběry krve a doktorka, která má na starosti maminky s interníma nemocema a cukrovkou měla zrovna dovolenou, takže jí musím v pondělí zavolat a objednat se. Pak budu vědět víc.29.10. pojedu na základní odběry a pak mi snad teprve vydají průkazku.

Reklama

Přidat komentář