Reklama

VIBRÁTOR - nebo muž

H. (Ne, 7. 6. 2015 - 19:06)

Rozvedená starší žena...Stando, opravím Tě.:-)Neznám muže, který by nehledal občas povyražení. Píši to z vlastní zkušenosti z lidí, v mém okolí. Často jde o mladé muži, co oslovují nebo lákají ty starší a rozvedené:-) Pokud taková nechce vibrátor, najde si ve svém okolí někoho na sex vždycky. Chlap, co popisuješ, co si nemůže moc vybírat, má ovšem smůlu. Prostě ženy jakéhokoli věku, co o sebe trochu dbají, nouzi mít nemusí. To je jediná spravedlnost:-)

H. (Ne, 7. 6. 2015 - 18:06)

a to živočišstvo nelze...Tak to se už chlapům nedivím, že od ženy očekávají posluhu. Když jedna z nás se jich zastává.
Od nepaměti bylo, že žena nesměla studovat, neuměla ani číst..Její práce byla domácnost. Později,za první republiky mladé ženy studovali hru na piano, maxim. rodinku. Tak se učili vařit..Některé i pracovaly jako modistky, prodavačky. Jenže do té doby, než se vdaly.Ani manželka řemeslníka nechodila do práce ! Rodiče o svatbě vyplatili dohodnuté věno. A proč asi ? Svatbou muž zcela přebíral odpovědnost za manželku, musel jí do smrti zabezpečit. Ona pak jako zaměstnání měla rodinu. Na velké prádlo, úklid a podobně si brávala pomocnici.Píši to o běžných lidech. Ne o bohatých,ne o absolutně chudých. Taková většina, střed.
No a ty píšeš, že to bylo od nepaměti? Nebylo , nikdy předtím ženy nepracovaly v plné pracovní době a pak doma nedřely jako dnes. Dnes, ať má jakékoli kvalitní zaměstnání, příchodem domů je z ní chůva a služka. Takže příště nepiš blbosti. Dnes je žena zaměstnaná jako muž a oba by měli doma vše dělat rovným dílem. Dokud budou ale takové .....jako ty, tak posluhu budou čekat. A pokud po sobě něco uklidí /což by měl slušný člověk dělat /, holedbají se, jak pomáhají. Ženska jako ty jim ještě poděkuje. No tak si ten batoh táhni na svých zádech dál. Ale nepiš tu, že servis je od nepaměti součást žití. Protože pak by ten obletovaný tě taky musel do smrti živit a šatit.

Katka (Ne, 7. 6. 2015 - 12:06)

Víte proč jsme se narodili,protože existuje občas taky činnost které se říká slušně šukání.

Hanko ,chlap je (Ne, 7. 6. 2015 - 12:06)

Nez nejakeho hajzlika tak...a to živočišstvo nelze nahradit studeným robertkem.To že chlap potřebuje taky nějaký servis to je od nepaměti přeci součástí žití.Olina.

H. (Ne, 7. 6. 2015 - 09:06)

Včera jsem jí posekala taky sama. Nechápu, jak žena může tohle napsat?:-) Za pitomé sekání trávy, táhnou na sobě batoh šutrů? Vaření, uklízení, praní a jiné posluhováni. Večer být za milenku, ve dne za mámu..Navíc "to" má vždycky pravdu. Hraje si to na pána tvorstva:-) Já se ráda rozhoduji sama za sebe. A nemusí být ani hajzlík, ovšem nadřazenej, očekávajíci posluhu je každej. Dřív nebo později se projeví. Není nad to, mít svou střechu nad hlavou i za cenu nižší životní úrovně. Ta je mi ukradená.
Hanko, máš recht:-)

Hanka (Ne, 7. 6. 2015 - 08:06)

Nez nejakeho hajzlika tak radeji robertka, a travu si posecu sama.

! (So, 6. 6. 2015 - 22:06)

No jó ale Robertek vám neposeká zahradu!

Alena (So, 6. 6. 2015 - 12:06)

Občas používám místo robertka telecí párek velikosti penisu a na něj nasadím kondom.Před použitím se párek v mikrovlnce mírně ohřeje aby byl jako živý.Pohyb v kundič......... ce občas pomáhá kámoška která to má taky ráda.

Jana (So, 6. 6. 2015 - 11:06)

to by mě vůbec nevadilo,...tak to bych chtěla nekdy zažít aby ze mě chlupy lítaly.

Jana (St, 3. 6. 2015 - 15:06)

Vibrátor před hraním nechám ohřát ve vodě na tělesnou teplotu a je po problému. Příjemně teplý urychlí můj orgasmus. Občas používám dva vibrátory, když jsem náruživější a odvázanější. Nevidím na samouspokojení nic špatného, občas je to krásný relax, udělat si to sama podle svých představ.

jj (Út, 2. 6. 2015 - 23:06)

Nepochybuj a zeptej se...Penis není sval.

Karel (Út, 2. 6. 2015 - 18:06)

Pochybuju ze scvrklej parecek...Nepochybuj a zeptej se nějakého sexuologa.Je to jako každý sval-pokud se neustále cvičí,tak je sstále pružný.Podmínka je ale zdraví.Ty ale podle pochybování nemůžeš již ted,že!!!!

Mira (St, 27. 5. 2015 - 21:05)

Pochybuju ze scvrklej parecek jeste ozije v osmdesati

jj (St, 27. 5. 2015 - 21:05)

Taková krásná kundička...80 let? Pohádky.

Irena (St, 27. 5. 2015 - 17:05)

Taková krásná kundička...Co prosimtě neumí každá samička?

Kamil (St, 27. 5. 2015 - 08:05)

Taková krásná kundička teplá a vlahá,toje něco tak krásného,a mazlení s orálkem a potom ten výstřík v křečovém orgasmu to miluji.Ale každá samička to neumí,a ta co ti udělá blaho,nic lepšího neznám.A to je mi prosím přes osmdesát a stále mohu!!!!!!

Hi,hi (Po, 9. 3. 2015 - 15:03)

Moje partnerka je tak...tak to nemá chybu.

Ten teplej tele (Po, 9. 3. 2015 - 15:03)

nemá chybu která to ještě nezkusila neuvěří, je to samo nebe.Můžeme použít slabý mikrotenový sáček aby byl párek potom ještě jedlý.Přijemnou zábavu přeje EVA

MilanXD (Po, 29. 4. 2013 - 13:04)

Moje partnerka je tak náruživá, že se na její přichod těší i robertky v šuplíku :-)))

MilanXD (Po, 29. 4. 2013 - 12:04)

No - dělal jsem v tomhle oboru hodně dlouho a rozdíl mezi pomůckami pro ženy a pro muže je především ve výchově a naší civilizační poloze. Měl jsem několik velkých přednášek a jednou dokonce pro Rotary club a tuhle otázku jsem řešil jednoduchým příkladem - koupit partnerce vibrátor je naprosto běžné - ona si to pak sním před Vámi udělá, nebo jí s ním pomůžete a vše je super. Ale kolik žen vejde do sexshopu, koupí umělou vagínu a bylo by schopno masturbovat při pohledu na manžela, který s radostí takový dárek ihned vyzkouší? Při tom jde o podobné nebo i úplně stejné účinky.
Na jedné přednášce pro ženy jsem je přesvědčil, aby nakoupily jednorázové umělé vagíny a udělaly to s nimi partnerům v nějakém méně očekávatelném okamžiku. Ve většině případů z toho byla docela legrace a vzpomínaný zážitek.
Takže porovnávat dámské a pánské erotické pomůcky znamená je vyzkoušet a dostat se k takovým informacím, aby to bylo alespoň malinko objektivní a ne nějaký soukromý výkřik.
A i nadpis diskuze je zavádějící a příliš strohý. Pro ženu s partnerem je rozhodně vibrátor zajímavým doplňkem nebo spoluhráčem. Třeba takové vibrační vajíčko ve vagíně a anální sex je pro oba velmi zajímavé.
Pro opuštěné ženy je vibrátor zcela jistě funkční náhradou. Pro mladé panny zase relativně rozumnějším řešením než sex v průjezdu - i když u nich jde především o vibrátory na klitoris.

Takže spíš než porovnání zda "muž nebo vibrátor" by bylo přínosnější poradit, jak a podle čeho je vybírat.

Reklama

Přidat komentář