Reklama

Ulcerozní kolitida

niky (St, 7. 10. 2009 - 08:10)

ahoj MARTINO. PAN DR. Machytka EVZEN ve fakultni nemocnici,jsem s nim velice spokojena. tady mas na nej cislo-597373232 dovolas se sestre do jeho ordinace.

Lenka S (Po, 5. 10. 2009 - 10:10)

Ahoj všem. Tak začínám pomalu podléhat depresím :-( od konce dubna se nemůžu zbavit problémů - zánět sice jen cca 15 - 20cm. Imuran na max, salofalk 6x2,čípky Mutaflor, Před třemi týdny opět prednison 20mg/den, po dvou týdnech jsem měla snížit na 15mg, ale problémy stále přetrvávaly, tak beru stále 20/den - dnes jsou to tři týdny a přijde mi, že se to ještě zhoršilo. Dnes budu volat lékaři, co mám dělat :-( Už skoro 4 noci nespím (spávám cca 7 hodin a za noc cca 7x jdu na wc) snažím se chodit do práce, ale nevím, jak dlouho to ještě takhle budu zvládat :-( Jsem zvědavá, co mi poví doktor :-( Vám zabral prednison hned? Myslím, že po třech týdnech by už měly být znát nějaké výsledky :-( Tak mi držte palce, ve 12hod jdu volat :-(

šotek (Ne, 4. 10. 2009 - 21:10)

Patříte také k lidem, kteří začínají "řešit" svůj zdravotní stav až ve chvíli, kdy se projeví příznaky onemocnění? Také přehlížíte rodinnou anamnézu, tzn. vrozené dispozice a "čekáte" až na období, kdy se "něco" objeví? V takové situaci je základním předpokladem úspěšné léčby, ale také prevence, včasná a co nejpřesnější diagnóza.
Je mnoho způsobů, jak najít řešení a pomoc. Jedním z nejefektivnějších je využít NLS diagnostiku, která nabízí velmi přesnou metodou komplexního vyšetření Vašeho organismu s vysokou mírou přesnosti. Hledejte NLS diagnostiku s certifikací pro lékařské účely. Metoda je schopna odhalit i nádorová onemocnění v jejich raném stadiu, stejně jako odhalit skrytá stadia různých onemocnění ještě před projevem jejich vnějších příznaků. Tímto neinvazivním a pro člověka bezpečným vyšetřením zjistíte, jaký je skutečný stav Vašeho organismu a účinným způsobem předejdete onemocnění a zdravotním komplikacím. V převážné většině to má zásadní význam pro rychlou prognózu a následnou volbu léčby. Můžete tak rychle a efektivně provést zásadní rozhodnutí směřující k Vašemu zdraví a dobré kondici. NLS.

Radka (Ne, 4. 10. 2009 - 18:10)

Ahojky, můžete mi prosím...Ahoj Martino, zkus navštívit nějakého gastroenterologa ve Vítkovické nemocnici. Jsou tam fakt odborníci. Mohu jen doporučit :-)

Martina R. (So, 3. 10. 2009 - 16:10)

Ahojky, můžete mi prosím někdo doporučit dobrého gastroenterologa v Ostravě? Se svou současnou lékařkou jsem čím dál více nespokojená a chtělo by to změnu.
Děkuji. Martina R.

tereza (So, 26. 9. 2009 - 17:09)

Je mi 57let,v UC lítám od...Dobrý den, Vás e- mail se mi vrátil. Prý je adresát neznámý, proto se Vás pokouším zeptat tímto způsobem:

Dobrý den, zaujal mě Váš příspěvek ne doktorka.cz k ulit. kol. Je mi 34 a mám ji už téměř 9 let. Také pravidelně beru Salofalk, Budenofalk (nebo Entocort). K tomu mám ještě poměrně vzácné neurologické postižení a jsem na vozíku, takže už mám svých zdravotních problémů opravdu po krk. Můžete mi prosím napsat o jaké jde homeopatikum?
Děkuji Tereza

tereza (So, 26. 9. 2009 - 17:09)

Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit, co můžu udělat kromě dobrého psychického stavu při 9 let trvající ulit.kol. Můj lékař je totiž zastánce klasické medicíny a podpůrné léky či homeopatika apod., tomu sám nevěří, a tudíž se o těchto možnostech nechce bavit. Děkuju

Helena P. (So, 26. 9. 2009 - 13:09)

oliii:já měla relap skoro...Je mi 57let,v UC lítám od 24(po prvním porodu.Salofalk,Prednison většinou bezvětšího úspěchu.Před osmi lety homeopatika-během měsíce našla paní doktorka zabírající léky a já byla po 6nedělích v pořádku,tak,že jsem nemusela držet dietu a mohla bez rizika jíst úplně všechno.Ale stačilo vzít antibiotikum a vše bylo v háji...Ale homeopatika opět zabrala.Abych dlouho nezdržovala...(musím zaklepat)osmý rok jsem v pořádku,protože homeopatika zaberou během 14 dnů a všechno je [email protected]

MB (Čt, 24. 9. 2009 - 18:09)

oliii:já měla relap skoro rok,te asi po 14 měsících jsem konečně v remisy

oliii (Čt, 24. 9. 2009 - 08:09)

ahojky sem tam sem chodím hledat rady tak Vás jdu pozdravit UC mi zjistili v srpnu rozjela se mi po potratu :-( snažím se s tím smířit jde to těžko ale co máme dělat že. Prosím když jste měli první relaps jak dlouho jste ho lečili než Vám odezněl vždycky si myslím že už je klid ale zase přijde den dva kdy lítám na wc a mám křeče

MB (Út, 22. 9. 2009 - 19:09)

ahoj holky,jsem tu po delší době,mám ted naštěstí klid(doufám,že né před bouří),jsem už asi dva měsíce bez Prednisonu,beru jen Imuran,Salofalk,Mutaflor a na slvné kosti Calcicew(díky prednisonu mám ospénii),jinak chodím už měsíc do práce a ted jsem navíc začala dálkově studovat.Držím vám palce at jste brzo fit

Petra 3 (Čt, 17. 9. 2009 - 08:09)

Andrea T.:dneska jedu na vyšetření na Bulovku a termín mám v říjnu.
Lenka S.:Nebuď smutná,také bych tady kecala víc,ale není s kým:-)
Myslím,že když člověk dostane něj.šlehu,tak zkrotne:-)Já byla v červenci nečekaně v nemocnici,a když jsem jela domů,čučela jsem na to,jak roste tráva,pořád objímala syna,všem neustále děkovala a na manžela byla nezvykle mooooc hodná...ted mi otrnulo a už jim nadávám,že je doma bordel,když se chvilku nudím,říkám...ach jo!:-(
A přitom vím,že i to nudění být zítra nemusí...ted zase krotnu,ptz mi čeká OP a přece jen trochu bojim..:-(
Nicméně si vážim toho,co mám ...i téhle diskuze:-)At je líp,i s debilnim prednisonem(...vždyt vlastně debiní není,pomáhá nám:-)....i lámat obratle:-()

Lenka S. (St, 16. 9. 2009 - 14:09)

Tak jsem se stala opět kamarádkou pana prednisona :-) Ale teda nemůžu si stěžovat, na to, jak dlouho jsem měla problémy, tak se teď těším, až mi zabere, naštěstí mám jen 20mg, ale 15 by vypadalo líp :-) Ale doktor určitě ví, co dělá :-) No snad nepřiberu tolik, co posledně, ale to jsem začínala na 60mg. A jak je Vám ostatním? Nějak sem už nikdo nechodí a já nemám komu brečet na rameni :-D jo a zjistila jsem jedno, kašlu na únavu, kašlu na špatnou náladu, prostě se po tom roce a kus smířím s tím, co mám a budu se snažit žít dál spokojená a šťastná. Nějaké deprese mi fakt nepomůžou.

Andrea T. (Čt, 10. 9. 2009 - 10:09)

Andrea T.:Ahoj,už víš něco...Zatím bohužel nic, stále čekám a co ty? Už máš termín?
Jinak chválím nový vzhled doktorky a že někdo smazal tu přiblbou reklamu :-)

Petra 3 (Čt, 10. 9. 2009 - 09:09)

Andrea T.:Ahoj,už víš něco bližšího k op?

maata (So, 5. 9. 2009 - 12:09)

Pročti si starší příspěvky. Také se mi podařilo v průběhu nemoci, během 10-ti let, mít 3 děti. Od narození posledního, to je 6 let, je mi už jen lépe. Vše dopadlo dobře a dnes jsem naprosto bez potíží i bez léků. Tak nevím, zda to má nějakou souvislost. Můj lékař mi radil počkat s otěhotněním na klidový čas a on komunikoval s gynekologem. Jezdila jsem kontrolně i na genetiku, tam v předepsaných lécích neviděli problém.

MB (So, 5. 9. 2009 - 07:09)

Květa:určitě se ti někdo ozve,ale je tu plno děvčat i žen,kterým se narodilo mimi už když měly UC,mám známou a ta má ted měsíční holčičku,a vše zvládla,tak držím palce a určitě bude vše OK

Květa (Pá, 4. 9. 2009 - 17:09)

Mam ulcerozni kolitidu a presto,ze mi doktor dovolil otehotnet,tak se obavam,ze tehotenstvi nezvladnu,protoze uzivam spoustu leku,bojim se,ze bude poskozeny plod a nebo ze to nedonosim,myslite si ze bych to mela risknout?

Květa (Pá, 4. 9. 2009 - 17:09)

Mam ulcerozni kolitidu a presto,ze mi doktor dovolil otehotnet,tak se obavam,ze tehotenstvi nezvladnu,protoze uzivam spoustu leku,bojim se,ze bude poskozeny plod a nebo ze to nedonosim,myslite si ze bych to mela risknout?

Andrea T. (Čt, 3. 9. 2009 - 12:09)

Michael: Já jsem pro každou srandu i špatnost. Daří se skvěle čekám na operaci :-(

Reklama

Přidat komentář