Reklama

Naše vláda

Faith (St, 24. 1. 2007 - 19:01)

Zajimalo by me, jestli se vam podarilo videt ten Bushovsky zaber v hledani zbraneni v jeho kancelari? YouTube a pak se klikne napravo nahore President Bush at 2004 White House Correspondent Dinner.

Dale nevim jestli je vam znamo, ze je dokazano nezavislymi vedci, ze na vezich 911 WTC se pouzily Microatomovky. Ty zmenily cemen, zelezo, lidi v prach.
911 bylo vytvorene s pomoci lidi ve vlade.

Dale vetsina lidi co byli pritomni, nebo byli zapracovany po 911 na tech byvalych vezich jsou ted jsou vazne nemocni a mnoho jich jiz zemrelo. Jeden z mnoha informacnich clanku je na www.rense.com a to pod 911 na prave strane.
Ke konci dodam, ze Bush mel velky proslov jako to dela kazdy rok a v nem zase strasne lhal. Je to kryminalnik.

Bobina (St, 24. 1. 2007 - 06:01)

Faith má pravdu,nevím,co je na tom paranoického.Jestli někdo někomu leze do prdele,tak jsou to všichni,protože jim jde o vlastní prospěch a na nás kašlou,jako vždy.Pořád melete o bezpečnosti.Proč ,třeba Rakousko ,se o ni nebojí?To je taky malý stát.Ta anální turistika je pro naše představitele historická,napřed Rusko ,teď Amerika.'

Faith (St, 24. 1. 2007 - 06:01)

Mila Kamelie, dekuji. Me je osobne dulezite aby lidi znali pravdu. Bohuzel v normalnich novinach ci televizi ji nenajdeme a hlavne je to internet, kde lidi si mohou svobodne vymenit ci podat informace. Americke vlade internet nesmirne vadi a snazi se najit cestu jak to znicit. Oni nemaji radi pravdu. Hlavne se boji pravdy ohledne 911.
Ja najdu hodne informaci v anglictine a mam jiz projistene mnoho desitek webstranek. Cas od casu oni doporucuji dokumentarni videa z youtube. Jestli nevis, bylo to zalozeno dvema pubertakama a jen pro legraci, ale uplne se to rozjelo a muze to byt i politicke, jak uz jsem se zminila, jsou tam zachycenuy dokumentace, nebo ruzne lifmky a proste kazdy si tam muze zaslat co chce.
Tak jestli si kliknes YOUTUBE (President Bush at 2004 White House Correspondent Dinner.) Je tam jeho snimek jak hleda zbrane hromadneho vrazdeni ve sve kancelari. Dela si legraci z nynejsi valky. Hledani zbrani byla jeho nejdulezitejsi vymluva na napadeni Iraku. Jemu nezalezi na zivotech nasich mladych lidi a dela si ze vseho legraci.
Dalsi video je ze americti vladni pracovnici uznavaji, ze UFO existuje. Padesat let se to vlada snazila tajit. Mluvi se, jak nam navstevnici z vesmiru chteji pomahat, hlavne jak vyuzit jejich zpusob vyuziti energije pro nase vylepseni zivota. Oni si nepreji atomeve vybuchy a uz mnoho jich zastavili. Bohuzel Bush ignoruje.
Uzemi 54 v Americe je zname, ale stale velmi zahadne a plne tajemntvi. Je tam aspon sedum podzemnich poschodich, kde se deji ruzne vyzkumy s pomoci od bytosti z jinych planet. To jen tak ve zkratce. YOUTUBE (Shocking!US Goverment51s4staf confirm UFO are real)

L (St, 24. 1. 2007 - 06:01)

Faith jsi paranoik...lidi jdou do protestu protože chtěj bejt zajímavý. Bush je idiot to je fakt, ale snažte se to vidtě pragmaticky...myslím že ani souhlasné kývání hlavou ani hysterické ne... chcete tady mít základnu? Tak solte.... já teda určitě protestovat nebudu... a co se týká EU jen blbec mohl věřit že nám něco spadne zadarmo... ovšem volil jsem ano, i když nesouhlasím s ústavou a byrolracií, izolovat se nemůžeme. Prostě na to nemáme. Takže co je opět nejdůležitější? něco z toho vytřískat... Zatím jim socani lezli do prdele, doufám že teď už ti noví budou odvážnější... jestli ne, tak můj hlas už příště nezískaj'

Kamélie (St, 24. 1. 2007 - 02:01)

Jsem ráda zde za Tvé příspěvky,které tu lidem poskytuješ a jen si přeji,aby jich to četlo co nejvíc..'

Kamélie (St, 24. 1. 2007 - 02:01)

Naprosto souhlasím Fait,
Jsem zatím prvnáččkem,které se začíná učit a pomaličku začíná chápat,že jedna a jena jsou dvě..
politice jsem nerozumněla,protože mne to nezajímalo,přiznám se,další idiot,který se snad už probudil ze spánku a nevěří svým očí.Již 3dny,skoro v kuse čtu články na Zvědavci a na různých stránkách a jsem z toho paf..'

Faith (St, 24. 1. 2007 - 02:01)

Nase vlada jednala o tech zakladnach ctyri roky. V televizi jsem toto leto videla ruzni ministri, kterym byli kladeny otazky ohedne tech zakladnach. Vyhybali se otazkam, nekteri tvrdili ze nemaji dostatecne informace a nekdo tvrdil, ze musime myslet na nasi obranu.
A klidne si mohu domyslet, ze nasi lide nedostali patricne informace. Tak jak se lidem v Evrope nedali patricne informace ohledne EU a ted jsou hodne zklamany, vsemi regulacemi a prekazkami.
Jsem si jista, ze zase nasi lide nedostali vsechny mozne informace, jak posityvni tak i ty negatyvni.
Ale urcite se daji oblbovat medem pod nosem, ze je to dobre na obranu a hlavne ze to bude uspesne z pracovniho a financniho hlediska. Lidi se daji lehko oblbnout. Nehledaji informace. Nemaji zdani jak to vypada na jinych zakladnach, napriklad jako v Japonsku. Okoli je plne americkych vojaku a kamionu. Muzou si klidne znasilnovat japonky a nebudou trestani japonskymi zakony.
Proc male Cesko potrebuje zakladny?
Urcite je, ze se vydava do velkeho nebezpeci. Ale dulezite je take vedet, ze Cesi z toho tezit nebudou, to uzemi si prevezme USA a nasadi tam sve lidi. Cesi mozna dostanou uklizeckou praci okolo. Proste nebudme blbi!! Ten radar bude vytvaret zhoubne energije. Radar neni na nasi ochranu, ale je nastaven vyuzit proti Rusku, Cine a Koreji. Bush mlady, jak stary si preji vladnout nasi planetou. Moc by si prali obsadit Rusko s velkym nerostnym bohatstvim.
Zatim se drzi zuby, nechty v Iraku. Kontrola nafty by jim pomahala ovladat svet a hlavne zasobovat Izrael. Ti skoro vladnou americkou vladou a chteji vice. Spolupracuji s Bushem. Americke zakladny nemmaji nic spolecneho s ochranou Ceska.
Zapomente na takzvane "arabske" teroristicke utoky, ktere jsou falesne provedene pro bushovske napadeni jinych statu a meneni obcanskych zakonu. Pripravuje se fasistycky rezim pro cely svet.
Nejake informace ohledne radaru jsou na Zvedavci. Vzdelejte se!!
Nase planeta je uplne znecistena chemikaliemi, uraniem a jestli ji nechceme uplne vymazat z kosma, musime zastavit valky a zbraneni!! Vykopnout ty co se dostali k vlade.

Kamélie (St, 24. 1. 2007 - 01:01)

Pro Helenu a V V,
Oběma omluvu,uznávám,ujelo mi to-sama,než si něco pořádně přečtu a promyslím,bezmyšlenkovitě reaguji-"horká hlava".Zapomenu,že ostatní mohou mít i jiný názor na věc a to je ,jak si napsala,diskuze. Místo,abych se tě slušně zeptala,začla jsem tě sprostě napadat. Mám se ještě hodně co učit.
Takže holky..tedy,zkusím navázat diskusi.
Proč si pro umístění základny USA u nás?'

V V (Út, 23. 1. 2007 - 23:01)

Souhlasím s Helenou. A mimochodem, na málokterém tématu se najde tolik hlubokomyslných úvah plných skutečných argumentů jako na tomto. Tímto nemyslím Faith - mám sice jiný názor než ona, ale její příspěvky jsou aspoň trochu o něčem na rozdíl od předcházejícího bezduchého plácání.'

Helena (Út, 23. 1. 2007 - 23:01)

Kamelie,nebudu reagovat zle ani jedovate,to delaji jini.Jen Ti sdelim,ze asi se pohybuji v okruhu nejakych jinych lidi,ovsem nazor maji stejny jako ja.Pokud obcas ctec noviny,tak i tam pisi,ze nesouhlasi prevazne starsi generace.Ja nejsem mladice,presto s umistenim nemam problem.Taky myslim,ze ochrana je dulezita!!Vse je vec nazoru a nikdy nesmysleji vsichni stejne.To jeste neznamena,ze budu jinak smyslejiciho urazet a delat z nej hlupaka.Jmenuje se to tu diskuze a ta je od slova diskutovat,ne prikazovat.Nejak mi to pripomina jistou dobu,kdy nikdo nemohl vyslovit svuj odlisny nazor.

Kamélie (Út, 23. 1. 2007 - 22:01)

Pro Helenu,jen se zeptám-nemělo by opět referendum hlasovat o ochraně našeho státu? Nejdůležitější je snad "ochrana" a o tom by neměla rozhodovat jen Elita naší politiky,ale všichni...Podle mých dosavadních informací jsou lidi více proti!!! Kdo tu má nedostatky,jsi okorát ty,na to nepotřebuješ být vojenský odborník..Více informovovanosti by v Tvém případě neuškodila!

Alena'

Helena (Út, 23. 1. 2007 - 22:01)

Faith,mame vladu takovou,jakou si zaslouzime a koho volime!USA nas po valce zradilo urcite mene,nez pred ni zeme nynejsi EU!Proto jsme dobrovolne do EU vztoupili.Nato bylo referendum!
Souhlasim s umistenim radaru na nasem uzemi a nesouhlasim,aby se proto hlasovalo v referendu.Lidi uvazuji pouze emotivne a ne rozumem.Radovy obcan neni vojensky odbornik.

Faith (Út, 23. 1. 2007 - 20:01)

Bushovi dnesek ukazuje nejnizsi cislo oblibenosti - 28%. Vic a vic ho americani nenavidi a chteji ho sesadit. Cesi by s nim nemeli nic podepisovat.

Faith (Út, 23. 1. 2007 - 19:01)

No jo Bush chce vlastnit planetu. A tak si prebira nasi malou zem a kdo vi kolik zakladen si planuje tam postavit. On ma v nasi vlade dobry posluhovace. Ale lidi by meli ukazat, ze o ty posluhovace nestoji. Cele Cesko by melo vyjit na demonstraci.
A pak ty radary jsou nebezpecne pro zdravi tak jak pripraveny na utok z venku a zniceni pozemi.

Pinky (Út, 23. 1. 2007 - 11:01)

Já jsem teda absolutně proti stavbě radaru u nás-jenomže proč by naši politici měli vyhlásit referendum-podle nich jsme asi tupci, kteří stejně ničemu nerozumí a tak radši "chytře" rozhodnou za nás.A co my lidé z toho budeme mít?! Ani nám nechtějí zrušit víza do USA(je to tak ponižující o ně žádat) ale ČR jim i tak soustavně leze do prdele.'

Faith (Út, 23. 1. 2007 - 08:01)

Vlada chce namluvit, ze Cesi jsou pro, tak at se jim necha vedet.

Kamélie (Út, 23. 1. 2007 - 08:01)

29.1 od 18.00 bude opět na Václavském náměstí demonstrace..'

Faith (Út, 23. 1. 2007 - 05:01)

Topolanek by se mel sesadit.
Ctyri roky to Cesi a amici vyjednavali mezi sebou a nikdy nebyli schopni dat lidem prave informace. Lhali ze je nemaji.
A zase lhaji, ze je to dulezite pro bezpecnost Ceska.
Pravdou je, ze samim Cechum v minulosti nebylo mozne se branit a kdyz potrebovali podporu nikdo se nenasel. I na zacatku hrozeb z Nemecka, Rusaci nas zklamali a nedodrzeli smlouvu a v druhe svetove valce se pretahli pres nasi zem do Nemecka a s vedenim, ze zustneme ruskou kolonyji.
Jakou muzeme dostat pomoc od USA, kdyz po valce nas predali rusakum a nechali nasi byvalou demokratickou zemi trpet pod komunisty. Pak nam zase povolili hranice a cekali na nas dobrovolny vztup do EU a NATO. A ted budeme stastni, jestli nekdo nenastavi bombu na ten novej radar. Bum bum a Cesko je pryc.

Bobina (Út, 23. 1. 2007 - 04:01)

Souhlasím s Faith,To ,že vláda na lidi s...,není nic nového.Hlavně ,že se na tom napakuje.Kreténi.'

Kamélie (Po, 22. 1. 2007 - 23:01)

....,je to asi měsíc,co na Fun rádiu moderátor oznámil.."cituji.'

Reklama

Přidat komentář