Reklama

Kwasniewski - Optimální dieta

Milena (Po, 26. 7. 2010 - 16:07)

ahoj Jirko , jen zdravim...Dobrý den, snažím se stravovat optimálně asi třetí týden. Sacharidy mi nedělají vůbec problém. Je pro mě těžké se vejít do limitu bílkovin 75g. Na první pohled se to nezdá, ale když si člověk začne počítat, zjistí, že je to trošku jinak.....hodlám vytrvat přes všechny překážky. Chci zhubnout - při 170 cm mám 86 kg.
Tahle diskuse je pro mě velkou inspirací.
Srdečně všechny zdravím. Milena

MIKI (So, 24. 7. 2010 - 13:07)

Podle zásad optimální...ZDRAVIM ZAKLADATELKU DISKUZE - MILU -DELE O NI NENI NIC VEDET.JSEM ZVEDAVY JAK ZAREAGUJE NA TUTO INFORMACI,NIZE.

Orthokin je zcela nová a moderní metoda odpovídající poznatkům současné vědy – jedná se tedy o zcela ojedinělou a účinnou léčbu artritidy, která sama o sobě bývá jednou z nejdůležitějších příčin vzniku a dalšího rozvoje artrózy.

Přestavuje vyšší a dokonalejší stupeň léčení tohoto onemocnění proti současným, běžně dostupným metodám a její efekt ve srovnání s aplikací nyní na trhu dostupných léků tzv. chondroprotektiv, je a daleko účinnější a dlouhodobější.

Tyto závěry jsou klinicky ověřeny a statisticky doloženy na základě zkoumání, které je podloženo již čtyřletou praxí a zkušenostmi ze zahraničí.

http://www.orthokine.cz/

NIC PROTI TOMU. TATO NEINVAZNI METODA HODNA TRETIHO TISICILETI JE LECENIM DUSLEDKU.NIKOLIV PRICINY. JE LOGICKA,SPRAVNA A DRAHA
TATO DPH MODERNIHO LECENI BY NEBYLA POTREBNA,KDYBY PACIENT DODRZOVAL REZIMOVE OPATRENI V PRIJMU OD.
UKRUTNA DAN – POSKOZENI ZDRAVI SVOJI LEHKOVAZNOSTI BY SE NEKONALA.

Jirka (Pá, 23. 7. 2010 - 14:07)

ahoj Jirko , jen zdravim...Chronická pankreatitida - dofám, že se mne to netýká, příznaky nemám...

Mirek (Pá, 23. 7. 2010 - 08:07)

Ti, kdož se zajímají o...ahoj Jirko , jen zdravim vsechny optymalni a posilam link a tesim se na poprazdninove postrehy
http://prirodni-lekarna.salvare.cz/?p=120

romina (Čt, 1. 7. 2010 - 11:07)

Zdravím. Paní Antonie, neměla byste pro nás ještě nějaký bodrý postřeh z Arkádie? :) Děkuji...

tina (Pá, 18. 6. 2010 - 13:06)

romino, nechci sem dávat skype, tak mi písni na meil [email protected] a spojíme se.

romina (Pá, 18. 6. 2010 - 11:06)

Ahoj Tino, zaplatili jsme zálohu 1000 zlotých za nás 2. Zbytek se doplatí na místě. Emailem přišlo potvrzení o přijetí platby.Já se taky k Baltu těším, taky jsem tam ještě nebyla. chceš-li, můžem pokecat přes icq nebo skypa.

tina (Pá, 18. 6. 2010 - 09:06)

Ahoj romino, mám dotaz - musela jsi platit nějakou zálohu? A nějaké potvrzení, že máš zájezd rezervován? Já jsem jim do Lido... napsala mail - polsky díky googlu:)Asi přece jen pojedeme - na těch 14 dní v tom samém termínu jako ty. Včera jsem mluvila s mužem a vlastně se ani nebránil...Hlavně já nikdy nebyla u Baltu a nevím proč, hrozně mě to tam láká, takže nejen z důvodů OD tam chci, i když ta je samozřejmě primární.

romina (Pá, 18. 6. 2010 - 08:06)

Já jsem z pohraničí,takže se i polsky vyžblebtnu, ale stačí mluvit pomaleji česky, a porozumíte si - neboj, Tino! :) Navíc určitě nejsi jediná Češka, která tam volá. Jsme přece Slovani...tak do toho!

ANTONIE (Čt, 17. 6. 2010 - 18:06)

V JASTREBIE GORE JSOU OPRAVDU DVE ARKADIE ZDRAVI ALE V LIDU JSOU LEKARI KTERI JSOU ODBORNE VYSKOLENI A JSOU S KWASNIWSKIM V PRIMEM KONTAKTU V POLSKU JICH JE ASI JEN 5-6 PROTO JE LIDO JASNA VOLBA TURNUSY JSOU OD SOBOTY DO SOBOTY A NEJLEPE JE TAM OSOBNE ZAVOLAT S JAZYKEM MYSLIM NENI PROBLEM A DOMLUVITE SE I CESTINOU POLACI NAM VCELKU ROZUMEJI ALE JE MOZNO POUZIT I ANGLICINU CISLO TELEFONU JE 0048587744593 OZVE SE PANI EVA VELICE PRIJEMNA DAMA JA OSOBNE SE TAM BUDU VRACET KAZDY ROK A UZ SE TESIM AZ TAM POJEDU TENTOKRAT NA DVA TYDNY PREJI VAM VSEM KRASNY POBYT A VERTE ZE ODJEDETE SPOKOJENI A MOUDREJSI CO SE TYCE OPT.DIETY

tina (Čt, 17. 6. 2010 - 17:06)

tak jestli přemluvím manžela, tak pojedeme v tom samém termínu jako ty romino, objednám to v tom Lido Arkadia, když to Antonie tak chválila, jen nevím, jak se s nima domluvíme, anglicky umím tak jak se máte, ahoj atd.:) německy vůbec, leda tak rusky, ale to oni asi nemluví...

Jitka (Čt, 17. 6. 2010 - 12:06)

Jirka má velkou pravdu, také si myslím, že mi prospívá má absolutní důvěra v Kw. A psychika hraje obrovskou roli. Mám ověřeno, že když jsem se např. bála v autě, tak během hodinové jízdy mi vzrostl cukr o 1-2 jednotky. Před zkouškami nedávno jsem měla stále kolem 8 a nyní pár dní po zk. opakovaně 5,9! takže s veselou myslí!

Jitka (Čt, 17. 6. 2010 - 12:06)

V té Jastrzebia Gora jsou určitě 2 ta střediska: AURA i Lido. Já jedu s mužem a dětmi 21.-28.8. do Lido - nebudete tam někdo? Ještě jsem chtěla připomenout věc, kterou Kw. píše, ale připomněla mi to nyní až stránka www.dieta-dla-zuchwalych.pl. Je totiž po pár měsících nutno ještě přidat tuky a ubrat bílkoviny! Jinak pak se stav zhoršuje a souvisí s tím jistě hodně problémů, co tu někteří popisují. Taky se zastaví hubnutí a může se přibrat.

romina (Čt, 17. 6. 2010 - 11:06)

My jedeme do Arkadie Lido, ti dělají týdenní turnusy, a my jedem na 2 týdny... :)

tina (Čt, 17. 6. 2010 - 11:06)

arkadia Aura, se to jmenovalo, už jsem to našla. Oni mi tehdy napsali, že mi pošlou přihlášku na adresu a zatím nic. Ale možná to Arkadia Lido - je jiný hotel, co ANTONIE? Jak se jmenoval hotel ve kterém jsi byla ty? Ale 10 ti denní zájezdy v létě nedělají jestli jsem dobře pochopila, jsou to týdenní turnusy.

tina (Čt, 17. 6. 2010 - 10:06)

Romino, no uvidím tě ráda, jestli tedy pojedeme. Já jsem tehdy v únoru kontaktovala hotel (teď nevím název a zaboha to nemohu najít) ale kontaktovala jsem to Arkadia Lido, odepsali mi hned, že mají volno, tak se ještě musím domluvit s mužem. Jemu se teda do Polska moc nechce, neláká ho hlavně studené moře, ale já bych jela ráda. Takže ještě dám vědět, jak jsme se rozhodli - rozhodně když pojedeme, tak v tomto termínu, tak se dohodneme, jak se poznáme.

Jirka (Čt, 17. 6. 2010 - 07:06)

Ti, kdož se zajímají o různé ozdravné systémy, které jsou spojené s užíváním určitých speciálních přípravků nebo určitým stravovacím režimem, si jistě všimli, že tyto systémy velice často dávají protichůdná doporučení.
Například v józe, která je velice uznávaná, se doporučuje vypít denně 3-4 litry čisté vody, aby se vnitřní orgány dobře promývaly a nečistoty se vyplavovaly ven z organismu spolu s močí. Ale stejně stará a stejně vážená makrobiotika učení zen říká, že každá tekutina znamená energii jin, která potlačuje jangový orgán - ledviny, proto je třeba pít co možná nejméně. Makrobiotika říká, že vody přijímáme dost spolu s jídlem a pití různých tekutin jako čaj není vůbec zapotřebí, zvlášť ihned po jídle. Jak vidíme, doporučení si navzájem protiřečí.
Podobných protikladů je ve stravovacích systémech možno najít mnoho. Zvláštní ale je, že při správném dodržování pravidel vedou všechny ke stejnému výsledku - člověk se uzdravuje. Co to dokazuje? Pouze to, že veliký význam mají ne samotné potraviny nebo přípravky, které našemu organismu dodáváme: ale náš vztah k nim. Je důležité, abychom uvěřili v to, že právě tento způsob stravování nebo přípravek vede k uzdravení a tehdy má opravdu dobré výsledky. To znamená, že my sami musíme organismu zadat program.
Pokud začínáte pochybovat, znamená to, že váš organismus od vás dostává protichůdný program: Mně ten přípravek nepomůže! Můžete brát jakýkoli, i ten nejzázračnější (pro jiné) přípravek, ale nepomůže vám, protože váš organismus se bude bránit jakýmkoli kladným změnám.
Právě naše vnitřní postoje budou určovat účinnost použitého způsobu, ne naopak.

ANTONIE (St, 16. 6. 2010 - 20:06)

ROMINO UCINKY SELEKTIVNICH PROUDU SE DOSTAVI AZ ZA 2-3 TYDNY JA JSEM DOMA JEN PAR DNI TAKZE TO NEDOVEDU POSOUDIT ALE CITIM ZE MI USTOUPILY BOLESTI V ZADECH MAM DOST ENERGIE A NEJSEM TOLIK UNAVENA

romina (Út, 15. 6. 2010 - 07:06)

Tino, já tam jedu s přítelem 24.7 - 7.8. :) uvidíme se? :)

romina (Út, 15. 6. 2010 - 07:06)

Můžete Antonie prosím popsat, jak se po těch proudech cítíte? Co Vám to dalo, co se změnilo??? Děkuji moc!

Reklama

Přidat komentář