Reklama

Americký radar v Česku. Ano nebo ne?

mirek (So, 17. 2. 2007 - 22:02)

Chcete vědět proč?
http://www.mwm.cz/

"Předehra k Velké Ruské hře"

'

Marci (So, 17. 2. 2007 - 22:02)

John, kdyby jsi se podival na ty stranky, o kterych tady pise So, tak by jsi videl, ze na tom pracuji prave solidni novinari. A ti, kteri tvrdi, ze to tak nebylo, za to dostavaji hromady penez.
Jinak nedavno jsem se divala na primy prenos talk show Oprah a byl tam sen. Obama a ten primo na kameru rekl, ze je presvedcen o tom, ze 911 byla prace "zevnitr". Oprah, kterou denne sleduji miliony lidi po celem svete.Tak vidis, i takovy clovek jako Obama to rekl na kameru, co uz vlastne kazdy vi. Dalsi priklad. Na strankach youtube muzes najit prime prenosy z 911 a co lide a novinari mluvi o detonacich "zespod", neboli podminovani dvojcat. A take rozhovory pozarniku, kteri jsou rozruseni z toho, ze tam jsou bomby. Po odvysilani v televizi bylo vsechno zabaveno. Jenom nejake dobre duse to daly na internet, abychom vedeli pravdu, abychom videli ty dukazy, ktere se nedaji zfalsovat. A kolik lidi za tu pravdu dnes plati tim, ze ztratili praci, ze jsou vyslychani v tajnych veznicich? To taky nevis?
Pred par dny psali v ceskych novinach /a to uz museli, protoze to vyslo i v americkych/, ze CIA pristala v Praze 21x za ucelem muceni veznu. Jestli nerozumis anglicky, staci kdyz ctes cesky tisk mezi radky a pouzivas svuj zdravy usudek.
To co ty sledujes, je naprosto stejne vymyvani mozku jako za komancu..
Podivej se do historie. Vsichni lide, kteri bojovali za pravdu, museli trpet.
A za dalsi: uz Mirek nam napsal, jak dostaval "odskodneni" a to byl radar mensiho vykonu.
Aspon se prosim zamysli nad tema lidma, kteri budou zit okolo toho. Predstav si svou rodinu bydlici v blizkosti takoveho radaru a potom mluv.

So (So, 17. 2. 2007 - 21:02)

John kolik reci ty rozumis? Mas vubec zdani, ze vetsina sveta uz zna pravdu a ze budovy spadly naplanovanou domolici? Ze to uz i Bush musel uznat? Je na videu kde dava proslov. Tak ty Johne zustavas sam se svyma "informacema"
I pres Bushovo uznani o vybusninach ve vezich, vladni pracovnici stale mluvi, jako by ty evidence neezistovali.
Napsala jsem o W.R co zazil vybuchy, a to on nebyl sam, stovky ostatnich lidi, co tam byli jako hasici a uredni pracovnici nahlasovali vybuchy na poschodich. Kolik potrebujes evidenci?
Bush dal okamzite roubak, ze se o tom nesmi mluvit. Z divnych duvodu, ze pro statni bezpecnost. A naridil nevysetrovani utoku. Proc? Protoze nechtel lidem vedet, ze vse bylo naraficene i s tema letajicima teroristama. (Vsak jeste dam informace o nich, jelkoz je to take prozkoumane odborniky)
A co tak organizace pilotu, co zkouma evidence, jelikoz vi, ze ty letadla nemohli byt pilotovany. Co tak organizace od universitnich profesoru a vedcu?
Co tak zena co pracovala vnitrne a ma kopije priprav na 911?
Co vojensti generalove, co se stavi proti vlade? Co ostatni lidi co odmitaji jit do armady, jelikoz je to proti svetovemu zakonu? Nemas zdani kolik evidenci se jiz projistilo a vedecky dokazalo.
Dale ti pripomenu, ze komunismus snad jen uz existuje na Kube.
Dale ti reknu o jake demokraciji mluvis, kdyz ani nemas nebo ostatni obcane nemaji moznost rozhodovat o budoucnosti nasi zemi a tak i budoucnosti pro nase deti?
O jake demokraciji mluvis, vzdyt amik si dela co chce, tak jak to delali komunisti

John (So, 17. 2. 2007 - 20:02)

Milý bezejmenný,kde jsou ty podložené informace?Já jsem u útoků na WTC nebyl,u teroristických akcí většiny Čechů oblíbených arabů jsem taky nebyl.A ty snad jo? Tak si to shrňme:já ani ty jsme u toho nebyli.Takže oba jsme odkázaní na to,co nám kdo řekne.A teď se,prosímtě,zamysli trošku logicky,co je asi pravděpodobněji pravdivé:jasně ukázané a zdokumentované akce teroristů od různých novinářů světa, nebo výmysly duševně chorých lidí,kteří budou tvrdit,že vše je jinak? Jak jinak? To chceš říct,že Bush má pod palcem všechny novináře a spravodaje světa? Nebo považuješ za pravdivé správy soukromé stanice Al Kajdy? Já nechápu,jak může normálně myslící člověk takhle uvažovat.
A k tomu radaru: jistěže může být pro nějaké islámské magory důvodem k útoku. Ale to chceš před teroristama pořád jen ustupovat.Bože lidi,to jste takoví srabi,že jen proto,aby jsme se nedostali do případných potíží,necháte dál teroristy, ať vraždí po světě nevinné lidi?
My na to,aby jsme proti terorismu bojovali,nemáme. Není morální slušnost tomu, kdo se o to pokouší (USA), alespoň pomoci? Třeba tím, že na svém uzemí dovolíme postavit radar?'

mirek (So, 17. 2. 2007 - 20:02)

Já jsem za komančů na radaru sloužil na vojně.Radar měl daleko menší výkon než co se plánuje v čechách.Dostávali jsme finanční kompenzaci za hodiny strávené ve službě , řikali jsme tomu za "točení",Byla to kompenzace za škodlivé vyzařování.Radar co se plánuje má mít škodlivý dosah až 100km.Tak si to užijte!!'

Návštěvník (So, 17. 2. 2007 - 19:02)

Milý Johne, jakým komančům !? Kde jsou Ty Tvoje podložené informace a tak podobně, jak jsi sliboval !!?? To, že máš rád kapitalismus a demokracii nespojuj s radarem, ale uvědom si potenciální nebezpečí a určitý typ provokace. Někdo se bude cítit ohrožen, vyprovokován (ten někdo - např. teroristi) a půjde po radaru a k tomu ještě z větší chutí z prostého důvody !!! Víš z jakého !? Radar je z Vaší chamtivé a na špičku nosu nevidící si země !!! ... I malé dítě, které zatím logicky velké vzdělání nemá a hraje si na písku, tak logicky zničí kamarádovy na pískovišti strategické cíle ... Víš jak to nakonec dopadne !? 2 se budou smát (USA - v podstatě teroristi a teroristi Ti, kteří jsou v TV skutečně tak zlí) a my, třetí strana bude plakat ... Kvůli někomu jinému, a vlastně i sobě, že si necháme srát na hlavu a musíme mít vážně doslova vše v ČR ...'

John (So, 17. 2. 2007 - 19:02)

Tak zaprvé:já nikomu nenadávám za to,že má jiný názor než já.Nevadí mi,když někdo nemá rád Ameriku,Bushe,nechce radary atd. USA rozhodně nejsou dokonalé.Já ale mám rád kapitalismus a demokracii a k tomu má USA nejblíž (opět je to jen můj názor).Naopak vy tu okamžitě nazýváte nevzdělancem,když si někdo dovolí říct,že s amíky souhlasí.
Né, So nebo Marci,kteří si tak skvěle notujete,na ty stránky se dívat nebudu.Stejně jako nečtu bulvár.Zajímají mě seriózní a podložené informace,né lži psychopatů,kteří tvrdí,že budovy WTC nezničila letadla,vše naplánovala vláda atd. To jsou ti,kteří se vám snaží nalhat nesmysly a vy tomu věříte.
Nebudu se tu s někým hádat. Diskuze o podobných ,,záhadách", které nikdo normální za záhady nepovažuje, je opravdu pod mojí úroveň. Já vím, komu věřit a komu ne a od nikoho nepotřebuju slyšet rady...to jsem ale ,,americky" nabubřelej,co? Už vidím, jak vám komančum zase pění krev...a cítím se dobře. Bye Bye.'

Marci (So, 17. 2. 2007 - 17:02)

Robo, bez se zahrabat...
So, dik za nove stranky.
Doufam, ze konecne to nekoho trkne.

robo (So, 17. 2. 2007 - 09:02)

Předtím jste se báli ptačí chřipky a ted radaru...potom možná vlastního stínu.'

so.. (So, 17. 2. 2007 - 05:02)

www.TRUTH911.Net
Jsou tam filmy i videa s evidenci.
Take jsou tam videa s William Rodriguez, a je to velmi znami clovek, ktery cestuje po celem svete a dela prednasky.
On byl zamestnam v tech dvou budovach jako vedouci uklizeci slozky. Ve videu na jedne prednasce vypravuje co zazil v 911. A ze kdyz byl rano v prizemnim poschodi, byly tam nejake vybuchy a nekteri lidi byli velmi zraneny. On pomohl jednomu, co mel uplne strzenou kuzi od pazi dolu pres prsty, ktera mu vysela dolu a chybely mu casti tvare. On ho vynesl na zadech ven a pres proseni ostatnich vbehl zase dovnitr pomahat ostatnim. Mezitim slysel i velky vybuch nahore. On vybehl po poschodich kde zazil neuveritelne chvile a dovedl zachranit mnoho dalsich lidi. Napriklad vysvobodil lidi ze zavreneho vodou zatekajiciho vytahu. Musel uteci az si uvedomil, ze vybuchy se provadely na poschodich a blizily se k nemu. Vse se zacalo ritit. On byl posledni co vybehl z veze a v posledni chvili slysel kriceni se nedivat nazpet, coz on se ohlidl a videl mnoho lidi, kteri museli skocit dolu. A hrozne se ho to dotklo. Videl tam i jednu zenu, ktere pomohl z poschodi, ale dole lezela preriznuta napolovic od skla. Ale to uz se budova zacala ritit a on s posledni chvile dovedl skocit pod nejake auto. On uz se pripravil na smrt, jelikoz ho obklopilo plno chemickeho prachu a nemohl dychat. Ale na stesti on mel v kdysi uceni v hudynskych zazrakach a umel si drzet dech. Nastesti si ho nekdo vsiml vybehnout z veze z sli ho tim smerem hledat. Vytahli ho z pod snizeneho auta v poslednich vterinkach nez zacly vybuchovat pneumatyky.
Po tom vsem se on zacal oslavovat jako statni hrdina. Ale on neprestal tvrdit ze ve vezich byly na poschodich vybuchy. Vlada mu nabidla par milionu a misto ve vlade, a aby hlavne prestal mhuvit o vybuchach. On dostal nesmirne nabitky pro ruzna televizni porady, filmy a placene rozhovory ohledne jeho hrdinstvi. Ale on vse odmitnul a chtel jen lidem nechavat vedet pravdu. Pomohl ruznymi cesty pribuznym od tech zahynutym v 911. Aby dostali advokatni pomoc, aby se primelo vlade vysetrovani. W.R byl nesmirne prekvapen, kdyz Bush okamzite po zriceni vezi prohlasil, ze se nic vysetrovat nebude, jelikoz se vi kdo to udelal.
Ke konci vlada byla donucena ucinit vysetrovani, ale bylo naprosto jasne, ze to neprovedlo podle evidenci a cely vysledek vydali falesny. W.R stale dava prednasky a kazdy plati kolik muze za vstup. W.R po 911 radeji spal chvili pod mostem, jelikoz byl chudy, ale zvolil si mluvit o pravde a dat hlas svym pratelum co zahynuli a tak cestuje po mestech a ruznych narodech. Stoji za to si poslechnout to video od charakterniho a statecneho cloveka. Mel by se i pozvat do CR. Lidi by se dozvedeli, ze Bushovske vysvetleni bylo vymyslene a falesne. Tak jak jeho falesny boj proti terorizmu.

Návštěvník (So, 17. 2. 2007 - 05:02)

John - opravdu typicke ceske jmeno.
No, vidim, ze se stejne nepodivas na jine stranky, nez na doktorku.
Takze se nemame o cem bavit.

so.. (So, 17. 2. 2007 - 00:02)

Bohuzel jsi to ty Johne, co nechces znat informace. Nejde o nenavideni amiku, jde o to jestli chces podporovat kryminalni akce a lze. Kdy ty jsi se narodil? Jestli jsi zil v komunisticke dobe nenapadlo te, ze ceske zpravodajstvi, bylo cenzurovane podle vladniho prani? Bohuzel i ted to v Cesku neni jine, cenzuruje se a pouziva se propaganda.
Prosimte mrkni se na www.loosechange.com 2nd edition. Moc te prosim, pak si mozna muzeme povidat az budes znat aspon neco z druheho hlediska.

Existuji 911 organizace po celem svete a jejich logika ohledne 911 neni alozena na vymluve jak to udelala americka vlada.
Lidi poznali, ze se udelo neco nenormalniho a nasli si fakta, to dokazat.
A nevolej lidi blbi, kdyz ty osobne neznas fakta ohledne svetove politiky.
A vim na sto procent, ze v novinach, ci televizi vam fakta nedavaji. Jen leta jste slyseli od ministru, ze nemaji informace ohledne americkych zakladnach. Takove informace vy dostavate, nic, nic a nebo podplaceni zaprodani reporteri vam pisi, co neni pravda.
Ceske zpravodajstvi vas oblbuje tak jak za komunismu. Vzdyt to sleduji vidim to.
I kdyby nasi lidi citili pravdu jsou zastraseni mluvit. Muzou si u vas v te demokracji usporadat skupinky, kde by se zkoumalo 911? Proste neni to mozne.
Muzou jen mluvit doma se svyma blizkyma co si pravdive mysli. A ti blbi by jim stejne nedali pokoj, jelikoz ti blbi poslouchaji vadne propagace.
John ty jsi vysmech inteligence. Je to mozne, ze v Cesku, kde lidi si mysli, ze maji kulturu a dobre vzdelani, jsou tak plochy ve svetovych znalostech a inteligentniho nazoru?
Nechavaji se Cesi lehko manipulovat, maji neco spatneho s hlavama?

Amerika uz neni jak byla kdysi, s nevyspelejsi zivotni urovni. Bush ji nici.

Jak (So, 17. 2. 2007 - 00:02)

Zajímalo by mě, kdo z pipinek a šulínků by si sám osobně dal malý radárek třeba do své zahrady, nebo na balkón a měl tím pádem hned blíž k sestřelení (jednoduše strategický cíl) !? Vidět radar a mít pocit bezpečí je sice hezké, ale vyprovokovat věcí, která samotné naší zemi je k ničemu, například záminku k útoku na naši zem už málokdo asi vidí ... Prostě radar nepotřebujeme a pokud ano, rád bych slyšel na co !!! Stejně pokud by se semlelo něco většího, tak půjdeme do pekla i s celou USA a zbytkem světa ... ako záminka ke zničení půlky ČR ale může teroristům posloužit i nenápadný radar ...'

John (So, 17. 2. 2007 - 00:02)

...jo,omlouvám se,to ,,anonyme" nebylo na toho,kdo se tu podepisuje jako anonym,ale na toho ňoumu nademnou,co se nepodepisuje vůbec.'

John (So, 17. 2. 2007 - 00:02)

Hele,anonyme,proč nepíšeš konkrétně?Co se děje ve světě a mi,nevzdělaní troubové,kteří máme rádi USA,o tom nevíme?Ono to je vůbec typické pro všechny antiamerické fanatiky,že jen nenávidí amíky a svádí na ně všechno zlo světa...ale proč tu nenapíšou jediný důkaz?Že arabáši denodenně vraždí nevinné lidi vidíš každý večer ve zprávách...ale kde jsou důkazy na ty vaše přiblblé teorie,no? Nejsou? No tak je vymyslíme,co?
Rejpal jsi ty,fešáku.Já mluvím konkrétně a otevřeně,nepotřebuju se omezovat na prázdé výkřiky.'

__utma=22592180 (Pá, 16. 2. 2007 - 23:02)

az si neco nastudujes, tak pak se muzem bavit, John.

Návštěvník (Pá, 16. 2. 2007 - 23:02)

John, ty jsi blby...
Ctes jenom doktorku, abys tady mohl rypat, ale ze by jsi precetl taky neco jineho, co se vlastne deje ve svete, to te ani nenapadne. Je mi takovych lidi, jako jsi ty, uprimne lito..

John (Pá, 16. 2. 2007 - 23:02)

Lidi,já nevím,proč se tu o tom tak náruživě hádate.Stejně toho druhého nepřesvědčíte,aby změnil názor,tak co.Fnanatičtí odpůrci všeho,co zavání Amerikou budou radši na straně teroristů,nebo třeba i komunistů,jen aby ukázali,jak jsou ,,in".Vždyť přece nenávidět vše americké je zrovna teď tak moderní.Jsou to ti samí,co před revolucí lezli do zadku komančům,po r. 89 byla móda vše made in USA,tak lezli do zadku amíkům...a teď je v módě omlouvat vrahy,odvolávat se u nich na lidská práva,jinou kulturu a podobné blbosti a vymýšlet záhady: 11.září naplánovala americká vláda...nebo jako So, že za vším jsou židi.Bože,vy jste blbí až to bolí.
Jinak, samozřejmě PRO základnám.'

mirek (Pá, 16. 2. 2007 - 20:02)

tak se podívej na tohle
http://www.novyvek.com/infusions/the_kroax/embed.php?url=19
http://www.novyvek.com/infusions/the_kroax/embed.php?url=20'

slátanina od So (Pá, 16. 2. 2007 - 20:02)

UFO - Utahaný flekatý obejda, to je jediný co k tomu můžu říct.'

Reklama

Přidat komentář