Reklama

Nevěra v lázních

udiveny pan (Pá, 19. 9. 2008 - 13:09)

18. 9. 2008 15:25:16, veronika
V tom pripade jste pani Veroniko zenska na baterky a nedokazete si povazovat funkcniho vztahu. Vaseho manzela je mi lito, protoze i kdyby byl ¨dokonaly¨, Vase hnizdo bude tak jak tak podelane od cizich ptacku...

šokovaná (Pá, 19. 9. 2008 - 11:09)

Vy máte ale věci!:)))Asi žiju v nějakém jiném světě.:)))
Proč sem pletete zahýbání v práci? Trochu jiná kapitola, ne? Ale že by zrovna ve školství (učitelky MŠ, ZŠ, družinářky, kuchařky v jídelnách, pracovnice ped.- psych. poraden), vesměs ženy, zahýbaly na každém rohu, to pochybuju.
Ještě že nepatřím mezi ženy se stereotypním programem domácích prací bez odpočinku. A mám manžela použitelného i na zábavu a sport, dostatečně akčního, společenského a galantního. Díky tomu jsem pokušení naprosto ušetřena.:)))
Denně potkávám milé lidi, ale kvůli tomu s nimi do postele skákat nebudu. To bych skoro nedělala nic jiného.:)))))

Ivana (Pá, 19. 9. 2008 - 11:09)

Píše tady dosti lidí bez nějakého jména, nevím proč, že by si také nevěřili?Už jsem zde psala,že jsem byla v lázních po druhé,ale opravdu jste jak v jiném světě.Celý měsíc nevidíte nikoho z rodiny,poznáte jiný lidi,jiný styl života.Hlavně mi ženy, které nemusí chodit na nákupy,přemýšlet co k večeři,umývat nádobí prát,žehlit....Ta žena si tak opravdu odpočine, může chodit na procházky,zatančí si.To je opravdu relax.Takže jestli někoho pozná a ulítne a pak už se neuvidí,tak jí to nezazlívám.Já jsem to udělala opravdu až poslední den(pouze orálně),ale také bez telefonu,aby byl klid.Opravdu ten měsíc bez manžela byl i pro mě krutý.

Návštěvník (Pá, 19. 9. 2008 - 11:09)

75% !pracuje! ve státní správě, banky, pojitovny, finance, zdravotnictví, školství, atd atd..... je to všechno diskutabilní...

Návštěvník (Pá, 19. 9. 2008 - 10:09)

Nevera v praci je neco jinyho nez v laznich. Ono to zas nebude tak horky. Pokladni na sluzebky nejezdej. Hodne lidi dela samo na sebe nebo v maly firme. Hodne lidi se taky vali doma na podpore. Mozna se vyskytne nejaka jednorazovka va vanocnim vecirku. V laznich se spousti kazdej druhej. Jako kdyby to k pobytu patrilo. Kolega v praci neni zcela cizi clovek, byvaji za tim uplne jine pohnutky. Srovnani dost pokulhava.

Návštěvník (Pá, 19. 9. 2008 - 10:09)

já na tom nic špatnyho nevidim mit v laznich romanek.Muj muž nejezdiva,je zdravy,ale kdyby si taky našel jinou tak co bych věděla? nic..Ale nesměl by si ji v myšlenkach donest domu. A to je pravda že na pracovištich je to ještě horši..služebni cesty atd..

doba (Pá, 19. 9. 2008 - 10:09)

A ty zase nepochopiš, co tím chtěl Martin 2 říct.

Návštěvník (Pá, 19. 9. 2008 - 09:09)

Martine 2 - neřeš to, to stejně nepochopíš. Tvoje hlava to nebere. Nic ve zlém. Neodsuzuj hned lidi co jsou v lázních. Možná na pracovištích nebo kdekoliv je to jestě "horší". Nech nas lázeňáky dýchat" :-):-)

Martin 2 (Pá, 19. 9. 2008 - 09:09)

Tak,někoho milého můžu potkat kdekoliv,ne?Milý může být i soused...Já nevím..,tak buď se chovám všude stejně a nebo v tom bude něco psychického,jakési nevybouření,nebo nevyzrálost.Přece není normální,aby člověk sotva změní prostředí,se choval jako Casanova.V překladu to znamená,že ten člověk se vyloženě těší,že na 4 týdny zmizne partnerovi z očí a románek si vlastně už předem plánuje v představách,takže většinou už při odjezdu je v myšlenkách nevěrný.V lázních se pak vždy někdo najde...Ono hodně napoví už první setkání.Každý člověk umí odhadnout co si k druhému může dovolit a co ne.Když se už žena nechá líbat,tak to je dost smutné..,hlavně ta která říká,že přijede domů,a tam dělá jakoby nic.Nevím,jak by se tvářila,kdyby viděla svého muže ve vášnivých polibcích s jinou.To by asi neupevnilo jejich vztah..Hodně lidí je jednoduchých podvodníčků,bez nějakého svědomí.Ale,když se jim stane to samé z opačného pohledu,tak nad tím pláčou.Co k tomu dodat?Asi nic...

Návštěvník (Pá, 19. 9. 2008 - 09:09)

taky se s vami podělim.Zamilovala jsem se v laznich,bylo to krasne. Je aspon na něco vzpominat.Jsme oba dva zadani,taky již mame dost roku tak jsme věděli že to skonči lazněmi. Nedali jsme si ani telefon,nebot by nas to asi stale lakalo. Takže když potkate někoho milyho a je to oboustranne,tak proč si to neužit.přeji všem krasne lazničky

Návštěvník (Čt, 18. 9. 2008 - 20:09)

šokovaná, neber si to tak. Někteří tu soudí podle sebe, ale samozřejmě, že výjímky existují.

šokovaná (Čt, 18. 9. 2008 - 17:09)

No tak každej určitě né. To vím zcela jistě.:-)))Mě naprosto stačí, že by to skoro s každým šlo, kvůli tomu to nemusím s každým zkoušet!:-(

Návštěvník (Čt, 18. 9. 2008 - 17:09)

pane Věrny ty si byl stale věrny?Tomu nevěřim,jen kecaš a nebo si neměl přiležitosti k zahnuti. Dnes zahyba každej

Návštěvník (Čt, 18. 9. 2008 - 16:09)

Ty si moc nevěříš viď? hahaha

pepa (Čt, 18. 9. 2008 - 16:09)

Pak někomu věř.Vrátí se jak svatá a před odjezdem roztáhne nohy kdejakému debilovi.Kurvy jsou to.

pan Věrný (Čt, 18. 9. 2008 - 16:09)

Veroniko jsi KURVA.

veronika (Čt, 18. 9. 2008 - 15:09)

ja mam manželstvi štastne a taky jsem v laznich byla nevěrna. Ale bylo to pěkne a nelituji toho. Pak jsme si ještě nějakou dobu telefonovali a skončilo to. Mam aspon pěkne vzpominky. Myslim si,že i v dobrem manželstvi muže dojit k nevěře a doma je to pak ještě hezči.

udiveny pan (Čt, 18. 9. 2008 - 12:09)

17. 9. 2008 19:52:30, marta - nevim, jestli je v tom neco hlubsiho ale
- muzi prece muzou byt neverni s nezadanymi zenami, cili tahle teorie nepla
- svoji bych do lazni klidne pustil, ale kdyby me podvedla, tak pochybuji ze bych ¨VIDEL¨ jak rikate, protoze by se mi s tim tezko pochlubila :-). K tomu jeste podotykam, ze takajici lazenska poloopice s nabitou bambitkou v ruce muze pritahovat pouze zenu, ktere v zivote neco mooooc chybi. A ja se snazim, aby te moji nic zasadniho nechybelo... treba v tom nemusim byt uspesny na 100%, ale to jeste neznamena, ze se jeji nohy rozejdou na prvni krizovatce...

udivená paní (Čt, 18. 9. 2008 - 11:09)

šokovaná, plně s tebou souhlasím. V lázních jsem byla 2x a pojedu letos potřetí. Bavila jsem se, našla jsem si vždy partu a možná nám i ostatní záviděli. Ostatními myslím ty, co se párovali, protože vždy sedí znuděně u stolu a čučí...Tolik legrace jsem si snad ještě neužila.

šokovaná (Čt, 18. 9. 2008 - 11:09)

udiveny, souhlas. Jsem pro pobavení, zatancování, třeba i flrt, ale tím to končí. Skákat do postele proto že se to v lázních dělá? Spouštět se s nějakým lázeňským seladonem? Všichni si musí během 3, 4 týdnů v lázních zašukat?
Mě teda davová psychóza nic neříká a tahle lázeňská morálka taky ne.

Většinou bude za A) správně.:-))))

Reklama

Přidat komentář