Reklama

Nevěra v lázních

Návštěvník (Po, 22. 9. 2008 - 11:09)

Tak to jsme divný asi my dvě jediný.Ale mě to vůůůůbec nevadí.Ale na ty věrný co tady píšou ty chytrý kecy taky dojde.Všeho dočasu, pak bych jim to připoměla.

Návštěvník (Po, 22. 9. 2008 - 11:09)

Tak to tak nějak vypadá, že věrný člověk je v dnešním světě DIVNÝ. Ale nějak jsem ráda, že k těm divným patřím.

Návštěvník (Po, 22. 9. 2008 - 10:09)

Jak pro koho.:-)))))

Návštěvník (Po, 22. 9. 2008 - 10:09)

udivený... :bohuzel se pletete? - snad bohudík, ne?:-)

udiveny pan (Po, 22. 9. 2008 - 10:09)

Pro Ivanu - Ivano, nevim, proc bych mel zakladat svoji diskusi jen kvuli tomu, ze se mi nelibi Vas nazor. Vy tedy nechcete diskutovat, Vy pouze hledate zeny, ktere se zachovaly podobne jako Vy a tim si asi chcete ospravedlnit svoje ciny. O tom taky vypovida to Vase ¨jini delaji to a to¨. Jinak o tom, ze ja sve zene nezahybam muzete klidne pochybovat, ale bohuzel se pletete. A to jsem mlady aktivni clovek, jezdici po vsech moznych koutech sveta. Neobvinujte me z toho co delate Vy, nebo z toho co dela(l) Vas manzel prosim. Kazdopadne, kdyz rikate ze i on je Vam neverny, tak potom uz nemam co dodat. Ja jsem chtel diskutovat spise s nekym, kdo zahyba prestoze je jeho partner verny...

PS: Na tom, ze jste byla neverna pouze oralne neni nic polehcujiciho :-)

Návštěvník (Po, 22. 9. 2008 - 10:09)

Do lázní se sice jezdí na rekonvalescenci, nicméně chápu. Také mi nic neříká chabrusák nad hrobem (co by jinak dělal chlap v lázních).:-)))))))

Ales (Po, 22. 9. 2008 - 10:09)

> Martin 2
Ahoj Martine 2, naprosto te chapu a podporuji. Bez sexu lze ty 3 az 4 tydny vydrzet a nevidim jediny duvod strkat ho do nejake nemocne (proc by jinak byla v laznich) zensciny.

Návštěvník (Po, 22. 9. 2008 - 08:09)

A co pohlavní choroby? To vám lázenským seladonům nevadí že něco takového existuje? Znam lázenáka, který za mesíc vystřídal 16 partnerek. Od kamarádek z detství, náhodných znamostí, milenky. Jednou v noci jej zachranka odvezla na Aro. Nejedl, chlastal a soustal. Mel z toho 2 infarty a hned domu. Manzelka se to dozvedela a rozvádí se s ním.
Tak to praktikoval nekolik roku. Jednou se to ucho prece jen utrhne. :-)

marie (Po, 22. 9. 2008 - 08:09)

no znam lidi co jezdi do lazni jen za sexem. myslim tim chlapy. o ženskycch to nevim,tajak se zamiluje tak to prostě je, to mluvim ze sve zkušenosti. ale aby chlap měl v laznichi tři ženske za měsic,to se už mne zdá nechutne. A ještě se tim chvali,že tady jezdi jen proto. procedury vynechaval,nebot samozřejmě vše nestihal. Jedna ženska jak se dověděla že je jeho třeti tam,ta udělala mu takovou scenu,že sme se měli o čem tyden bavit.

Jolana (Po, 22. 9. 2008 - 07:09)

Martine, plně s tebou souhlasí. Taky jezdím do lázní, ale nevidím důvod k tomu popadnout první příležitost být nevěrná. Proč? Tohle když chce člověk udělat, tak udělá kdekoli a nemusí být zrovna v lázních. Je jasné, že je člověk sám, že nechce být jako samotář, ale balit někoho kvůli tomu, aby si zašukal, nechápu. Bavit, tím myslím trávit čas v lázních, se snad dá i jinak a užíje si při tom více. Pokud však někdo jako vrchol pobavení považuje sex, pak není k tomu co dodat.

Návštěvník (Po, 22. 9. 2008 - 01:09)

Martin 2 je chudák kterýmu nestojí tak z toho dělá ctnost.

Smutný klaun (Ne, 21. 9. 2008 - 17:09)

Martine,pokud je vše,jak píšeš,máš určitě nejen můj obdiv.Líbí se mi,že si stojíš za svým názorem.Je správný a tak to má být.Ať si myslí každý co chce.

pro Martina 2 (Ne, 21. 9. 2008 - 17:09)

Milý Martine, nikdy nevíte, co se může přihodit. Věřte, potkalo mě to taky a ne v prvních lázních, první rok jsme se potkali a jen jsme ten čas příjemně trávili v partě. Další rok jsme bojovali a neustáli to. Vždy jsem byla taky člověk, který to odsuzoval.Jestli jste mladý a do lázní jezdíte,tak vám moc přeji, aby jste dokázal odolat.Ale myslím, že na to člověk aby to udělal, nemusí jezdit do lázní, stačí "dobrá kamarádka" a je to . Mám to za sebou. Krásný den.

Martin 2 (Ne, 21. 9. 2008 - 17:09)

Já a v důchodovém věku?Jsem čilý sportovec.Samozřejmě,že jsem byl v lázních.Dokonce i jako voják..A do lázní jezdívám.A navíc jsem sexuálně velmi aktivní:-).Ale těch pár týdnů to vydržet jde...On ten půst pak za to stojí..:-)

Ivana (Ne, 21. 9. 2008 - 16:09)

To možná patříte do oněch pár procent,nebo jste v důchodovém věku.Byl jste vůbec někdy v lázních?

Martin 2 (Ne, 21. 9. 2008 - 15:09)

jsem věrný své ženě.A rád se tím pochlubím.A takových je nás mnohem víc...

Ivana (Ne, 21. 9. 2008 - 14:09)

pro udiveného pána,nevím proč mi zazlíváte jeden úlet vlázních.To co tam dělají druzí tomu se říká nevěra,tahají si každý večer partnery na pokoj.Já jak jsem psala jsem ulítla poslední den orálně to se přiznám,ale nepíchala jsem tam s kdekým na potkání jak ostatní.Jinak můj muž mi zahýbal celých 15.let a není to žádná slast si to prožít na vlastní kůži.No a kddyž se vám můj názor nelíbí tak nevím co děláte na téhle diskuzi.Založte si svoji.JSEM VĚRNY SVE ŽENĚ. A o tom silně pochybuji,takovýho chlapa jsem v životě nepotkala.

Martin 2 (So, 20. 9. 2008 - 22:09)

Ivano,já vás uklidním.Kdybych měl vztah naprd,byl na svou ženu celé dny vytočený,nevážil si ji,byla mi úplně fuk atd.,tak si v lázních užívám a směju se,jak je hloupá a naivně dúvěřivá,jak mi baští pohádky o tom,jak mi tu chybí,jak se na ni těším a vůbec...hm,...s tímhle bych se ji asi bál podívat do očí.To je fakt pro hroší kůži..

udiveny pan (Pá, 19. 9. 2008 - 13:09)

prominte, clanek ¨19. 9. 2008 13:51:18, Ivana
¨ jsem psal ja, nevim jak se mi tam pripletlo jmeno korespodovane osoby. omlouvam se

Ivana (Pá, 19. 9. 2008 - 13:09)

19. 9. 2008 11:24:05, Ivana
Mila upracovana Ivano, pokud si Vy tolik verite, dejte svoje prispevky precist svemu choti. Mozna se potom budete moci odstehovat do lazni nadobro a bude Vam nejlepe.
Vite, starat se o rodinu, prat, varit a uklizet, to je prace na vic nez plny uvazek. Souhlasim. Mozna jste mohla manzela primet k tomu, aby Vam od nekterych praci ulevil tim, ze sam prilozi ruku k dilu. Ostatne (nevim jak je na tom Vas muz) ona ta kazdodenni stereotypni prace od rana do vecera neni taky zadny med. Ja mam praci narocnou spise psychicky (pokud neberu dosti zvlastni prac. dobu), doma moji pomaham (varim, nekdy peru, uklizim). Prinesu slusne penize. Presto si nemyslim, ze si za tohle zaslouzim strcit jarabaka do nejake cizi hladove beranice. Vase uvaha ¨zaslouzim si to¨ je opravdu prazvlastni, nejspis budete sobec. Mimo to, kdyby kazdy dostal, co si ¨zaslouzi¨, mnoho ziveho by tu na Zemi nezbylo.

Reklama

Přidat komentář