Reklama

Nevěra v lázních

danda (Pá, 21. 2. 2014 - 18:02)

Marcelo ja bych s nim uz zit...Ženské jsou stejné, jen umí lépe zatloukat.

kjhgmjh (Pá, 21. 2. 2014 - 18:02)

Vy tady holky litujete toho...Dámy, ruku na srdce. Mám přesně opačnou zkušenost.

Náhradní plodit (Čt, 20. 2. 2014 - 14:02)

5 let jsem dělal v lázních Luhačovice . Denně jsem jebal s vdanýma paničkama . Kolik mám kukaček si netroufám odhadnout .

Petra (Ne, 16. 2. 2014 - 17:02)

Vy tady holky litujete toho obšourníka. Není pro něj omluvy jestli to udělal poprvé nebo na to náhodou to jeho dobračisko přišlo. Nelitujte jeho ale Marcelu. Aby se ti ulevilo tak musíš něco vymyslet a nenechat to jen tak. Hele nemyslím tím milence pro tebe. To ne to byste byli na stejné lodi a ty určitě tak klesnout nechceš do těch sraček jako je v nich teď on. Hezky se pomsti a tím se ti vyčistí hlava a hlavně zaměstnáš mozek.
Holky a už toho chlapa nelitujte. Je to blbec

Hanka z 16.32 (Ne, 16. 2. 2014 - 17:02)

Ještě mě Marcelo napadlo jestli třeba nemá ten tvůj nevěrníček lázeňský třeba nějaký mindráček. Hele Marcelko ruku na srdce nezanechal tvůj přechod nějaký negativní vliv ne tvé chuti na sex? No a muži v tomto věku mají také svůj přechod a jestli ještě k tomu nějaký jeho mindrák, třeba jsi nějaká silnější osobnost nemyslím tím fyzicky a on zkrátka si potřeboval jenom zaprcat. Hezký příspěvek od mojí jmenovkyně. Marcelo umíš si v tomto věku představit život sama? Třeba uvažuješ teď ve vzteku o milenci. Ale buď bude také ženatý a ty totéž uděláš nějaké jiné ženě nebo rozvedený a proč a nebo vdovec a nedej bože nějaký svobodný. Ta paní důchodkyně si myslí to samé co já že teď je jemu hodně těžko.
A nemysli si že tady jen teoretizuji. Naše manželství také má poskrvnu a já se z toho neposeru.
Hanka

Nora (Ne, 16. 2. 2014 - 16:02)

Nechapu Hany jak muzete tolerovat neveru. Kdyz chlap nechce byt verny nema se zenit. Co kdyz se nakazil nejakou nemoci atd..

taky Hanka (Ne, 16. 2. 2014 - 16:02)

píšeš že ještě...Velmi rozumně napsáno. Potkalo mě to taky i když ne v lázních. Věř, bylo to težké, ale já si neuměla představit život sama. A co děti? Dnes je to 10 let, zestárli jsme spolu a život běží dál. Dneska už klidný a "důchodcovský". Řež to s klidnou hlavou, myslím, že jemu je hodně težko.

Milá Marcelo (Ne, 16. 2. 2014 - 16:02)

Manžel odjel poprvé do...píšeš že ještě manželé více než čtvrt století. Z toho dedukuji že je vám tak kolem padesáti.
Lázně! To je kapitola sama pro sebe. Víš tam je o mnoho více žen než mužů takže na muže je to takový hon a málokterý odolá.
Ona totiž příležitost dělá zloděje. Docela tě obdivuji že jsi v ten moment neudělala žádnou scénu asi to musel být pro tebe šok. Možná že to byla jeho první nevěra za dobu vašeho manželství ale možná že ne. To víš chlapi! A kolem padesátky mají pocit aby něco náhodou nezmeškali. Nehledej v tom žádnou vědu. Já si myslím a z vlastní zkušenosti mohu tvrdit že žádný manžel po takové době manželství není absolutně věrný manželce.
Klidně mu telefon ber a pozorně poslouchej co ti říká. Jen poslouchej a nesnaž se dělat nějaké závěry. Zachovej chladnou hlavu teď je na něm aby napravoval. No píšeš že to nebyla nějaká superkočka.Hele chlap si dá dva panáky a pak se mu jeví každá co roztáhne dobrá neřkuli nejlepší. Bude to pro tebe těžké ale věř že ještě těžší pro něj. A koukej z toho něco vytěžít. Co? Určitě nejsi hloupá a hlavně nebuď zbrklá.
Hanka

Libor (Ne, 16. 2. 2014 - 14:02)

Marcelo ja bych s nim uz zit...Myslíš si , že jsou ženy lepší ?

Jarka (So, 15. 2. 2014 - 21:02)

Po dlouholetých...Marcelo ja bych s nim uz zit nemohla. Mozna ti zahyba bezne ani jsi o tom nevedela.
Jo muzi jsou hajzlici.

p.jojo (So, 15. 2. 2014 - 20:02)

Manžel odjel poprvé do...Marcelo jak by ti bylo jinak kdybys mu zahybala taky.
Jinak nic neni tak horke jak se uvari, spis bych to pojal s vysmechem kvalite jeho nahrazky :-)
Pokud tvuj manzel zahyba s zenskou ktera vypada hur nez ty tak je spis na politovani a nikoli na rozchod.

Pomrdný Josef (So, 15. 2. 2014 - 17:02)

do vaginy patří pták, to je takový zákon, přírodní, rozmnožovací pud, prostě mrada se ,,muší"

Jirka (So, 15. 2. 2014 - 16:02)

Ještě za komunistů jsem...Já tam byl taky . Rusky v Kislovodsku hodně zahýbají .

proč? (So, 15. 2. 2014 - 05:02)

Manžel odjel poprvé do lázní a hned první víkend chtěl abych za ním přijela. Zajistil mi privátek ukázal kde přebývá a byl to moc hezký víkend. Moc se mi v Třeboni líbilo tak jsem se tam včera po práci opět rozjela s tím že jsem mu nic neřekla a že ho překvapím. Příjemně. Privátek jsem si rezervovala zase tam jako minule. Už jsem věděla na jakém pokoji je tak jsem šla rovnou. Za dveřmi jsem slyšela no co. Polilo mě horko ale zaklepala jsem. Měl tam ženskou. Žádná mladice ani modelka. Taková kejda. Všichni jsme byli překvapeni.Já nestropila žádnou scénu jenom jsem se té osobě představila na fleku jsem se otočila a odjela domů. Až cestou jsem plakala protože jsem si myslela že po těch 28 letech manželství ho už znám. Mám od něj asi stovku zmeškaných hovorů a plno omluvných zpráv. Byla bych nejraději kdyby se už domů vůbec nevrátil. Tohle mu nemůžu odpustit. Marcela

Čenda (Pá, 14. 2. 2014 - 15:02)

Ještě za komunistů jsem byl jako svářeč v lázních Kislovodsk na severním Kavkazu . Za měsíc jsem se pomiloval se 7 ruskými paničkami .

Jsou to na tom (Út, 11. 2. 2014 - 19:02)

Kdysi jsem byla jako malá, asi devítiletá holka, na pionýrském táboře v Janově a v jednom oddíle spolu s holčinou, pamatuji si, že dělala předsedkyni oddílu protože byla z nás nejstarší. Tato předsedkyně se,no nepočítejme to - opravdu je to dost roků, sčuchla s mým manželem na jednom z jeho lázeňských pobytů. Bylo to kruté asi jako ta velká povodeň v srpnu 2002, ale stejně tak jako opadla voda opadl i lázeňský vztah. Pomalu ale jistě. Škody po povodních zůstaly, šrámy na našem vztahu také. Je to paradox, ale svět je opravdu malý a ta naše republička také malá jako dlaň.

taky jedna (Út, 11. 2. 2014 - 17:02)

co si její začal něco v lázních a není divu protože tam je všude o moc víc žen než mužů a navíc muž je bez dohledu a má pocit že si může dělat co chce. Ve stejnou dobu co tam byl můj manžel ta byla i moje spolužačka. Takže jsem to věděla a bylo mi jasné že jsem navždy ztratila růžové brýle. Jenže jsem se snažila to nějak ustát. Zeptala jsem se ho a on nezapíral ale že to nic neznamenalo. Jenže po dost dlouhé době mě při milování oslovil jinak než se jmenuju a to byl konec. Už je to od jeho lázní dost dlouho ale jsme v rozvodovém řízení. Tak aby mezi námi byl někdo třetí se nedá žít. Já tedy tak žít nemohu. Měl dost dlouhou dobu na to aby to nějak strávil ale je vidět že na ni pořád myslí i když se už s ní nestýká. Život s ním byl do té doby velmi hezký ale opravdu už dost. Za všechno se musí zaplatit i když někdy s dost velkým zpožděním.

I Čechy (Út, 11. 2. 2014 - 16:02)

Morava jsou plné takových ani se za hranice nemusí. Kdo chce je kurva kdo chce žije poctivě a řádně.

Olda (Út, 11. 2. 2014 - 13:02)

Ve Františkových Lázních...Nejenom Měmky , taky Rusky . Za dva týdny jsem jich ojebal 6 .

franta (Út, 11. 2. 2014 - 08:02)

jo nacapal jsem moji mela
26 a jak jsem se dozvedel on 49 lety vdovec a spali spolu skoro try tydny

Reklama

Přidat komentář