Reklama

antipsychotika

čtenářka (Kikis (Ne, 11. 1. 2009 - 16:01)

Já jsem ještě pod vlivem toho léku, myslím že Yossarian za to nemůže a že ty Brito lžeš, ty stejně lžeš často, každý ví, že mám schízu a přesto tu píšeš že né , nech toho jo?

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 16:01)

Yossarian,já tě varoval,aby jsi čtenářku neurážela,nesaháš jí ani po kotníky,co si to vůbec dovoluješ?Psychopatko,ty žes jí někdy litovala?Vždyt si jí akorát napadala,neidíš si do huby,mrcho prolhaná!!!

Lucka V. (Ne, 11. 1. 2009 - 16:01)

Jsem jedno z největších hovad na forech, škodím kde můžu a lžu jak když tiskne, jsem naprostá lidská zrůda a proto nikoho nemám, ovšem na forech se mohu vyřádit !!

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 16:01)

Jo to tu máš čtenářko.....pakáž .....to ti přeju, sama jsi hnusná lhářka ...a já tě ještě litovala

Britta (Ne, 11. 1. 2009 - 16:01)

Ahoj čtenářko,tak zase koukám,co je tady splozeného...no já to večer nepsala,šla jsem ven a pak ležet,zajímalo by mě,jestli sis zala ten kventiax a jak ti je,písni...jinak nevím,jestli jsi četla ten můj mailik...jo a ta stránka abeceda zdraví je www.abecedazdravi.cz můžeš se tam podívat,hlavně si projdi forum deprese,jak se tam Y pouštěla do holek,co si tam normálně psaly...a dívala si se už na to forum nasezdavi ?Já to tam pročítám a je to tam moc příjemné,spousta milých lidí...

Lucka V. (Ne, 11. 1. 2009 - 16:01)

tak když ml ví, kde bydlí, ať jí pošle na kontrolu sociálku. Aby ta holka chudák netrpěla.Má jí vůbec v péči, když má ona sama papíry na hlavu?

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 16:01)

Má těhotnou,postiženou dceru,ani ji nenavaří a místo toho užívá se zajíčky,nebo sedí u netu.
Aještě rizikové těhotenství.Budete na Nově YOSS,budeš slavná.

čtenářka (Kikis (Ne, 11. 1. 2009 - 16:01)

15.56 anonym, no vidím to urážení, já jsem napsala, že jdu spát, tak jsem po tom prášku šla a jsem spavá doted, ale její urážky mě nezabijou, mám něco horšího,holky to vědí, proto bych brala i nějakou psych. nemoc než to co mám!!!!Dokuď nejde o život, jde o h...o!!

čtenářka (Kikis (Ne, 11. 1. 2009 - 15:01)

já už nemám chuť teagovat ani na Yossarian, vidím, že tu mám normální lidi

Lucka V. (Ne, 11. 1. 2009 - 15:01)

tak to už je tvá dcera těhotná rok. To bude mít asi těžký porod.....chudák

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 15:01)

TAk si tady smrd třeba do aleluja,ale přestan být tak panovačná,zlá,podlá,psychopatická hyena...a opovaž se zase napsat něco proti čtenářce nebo jí ukrást nick a psát za ní!!!

Čtenářko,jen se podívej,večer bylo normální psaní a jen co přilezla Yossarian,hned nejprve sled urážek a pak se dala do kradení nicků.Napsal ml a ona mu hned nick ukradla a začala psát za něj a pak i za Brittu a pokračovala i přes ráno a nepřestala začala psát kraviny i za ostatní,copak to nevidíš?

Můžeš zkusit se podívat na doktorku a nalézt si kontakt na webmastera,můžeme se pokusit mu napsat,ale pochybuju,že by s tím mohl něco udělat...tobě nevadí,že tě tady uráží a napadá kde koho?Přečti si o té psychopatii,vždyt ona se tak chová...a lže jako když tiskne a pak dělá,jako by nic,že ona je svatá...má nevymáchanou hubu a nevidí si do ní...

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 15:01)

Máš tu kámoše čtenářko .....hihi

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 15:01)

Yossarian ty svině zalez do kanálu kam patříš.A tobě radím čtenářko,aby jsi sem se svým zdravotním stavem nechodila.Nebo jestli se ti něco stane kvůli týhle kurvě tak ji vlastnoručně zabiju.A ty táhni chcípnout někam do sraček kam patříš

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 15:01)

Mazej ty zrůdo...a styd se za svý lhaní....nikdy odtud neodejdu,ZRŮDO HNUSNÁ PROLHANÁ

čtenářka (Kikis (Ne, 11. 1. 2009 - 15:01)

Evo, nemusela tu v noci psát jen Yossarian, ale převážně ano, ještě má nějakou nebo nějakého konkurenta, ale nikam to nevede. Já jsem zase spala po obědě doteď, hnusný prášek a pak ještě něco, s čím souvisí má spavost.
Britto, ještě jse mail nenapsala, tak vydrž, musím se vzpamatovat.
Kde je ta Abeceda zdraví, to je na doktorce ? Nikdy jsem si toho nevšimla nebo pod čím to je ? Já jsem na jiných diskuzích nebyla, nebo to jsou samostatn stránky www.abecedazdravi.cz ????
A jak psal příspěvek ten webmaster, myslíte, že to je pravda, nebo si udělal někdo legraci ?

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 15:01)

Jinak se omlouvám za chyby a za hrubky,ale blbne mi tady PC,vynechává mi to písmenka,píšu všema deseti a počítač nějak nestíhá...

Yossko a ty STAHNI OCAS A MAZEJ K DCERI srdce máš z kamene a nikdy jsi patrně nepoznala lásku,víru a dobrotu e svém srdci,tak si o tom alespon přečti,nauče se být lepším člověkem a zapracuj na sobě ty babo od kostete!!!Psychopatko...

Jinak,zdravím normální pisatele a přeju vám vše dobré,mimo té krávy Yossary,aby vás tahle mrcha co nejméně otravoala svýma slovama!!!

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 15:01)

Yossarian od tebe to sedí.Ty nemáš žádnou úroveň ty hnuse.Na tebe slušně nejde ty demente.Co sis myslela,že ti poděkujem za to jak jsi zasraná kráva a svině prolhaná?

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 15:01)

To všechno píšeme tobě Yossarian a o tobě,holky sami poznají,kdo to myslí dobře a kdo ne,největší škodná jsi tu ty a smrdíš tu celé dny,otvíráš si na každého zobák,lžeš,plodíš tady zrůdnosti,ubohosti a ničíš,kam vlezeš...budeš trpět,to ti povídám,ten Bůh ti to opatí i s úrokama a zkončíš v pekle...psychopatko!!!

Návštěvník (Ne, 11. 1. 2009 - 15:01)

To šechno píše tobě Yossarian,aby ses nad sebou už konečně ve svých letech zamyslela,nikoho,takhle patologického,jsem ještě ve svém životě nepoznal,ty bys měla mít staženou prdel plnou pokory před ostatními,ale nevidíš si do huby a jsi bezcharakterně zahleděná sama do sebe a do toho svého světa,koukej se tady každému omluvit,za to,jaké zlo tu pácháš na doktorce i jinde a koukej se věnovat své nemocné dceři,ty,se svojí povahou,ani nikoho normálního kolem sebe mít nemůžeš...opíráš se o hadr s koštětem a pak si otvíráš na ostatní hubu,jakým právem,ty štětko?Stáhni ocas a neylejzej vůbec s té své díry!!!A omluv se,až sem někdo z těch pistatelů,kteřé jsi urazila přijde...všem,at vidímě,že je v tobě alespon kousek ještě z člověka,harante nevychovanej!!!!

Yossarian (Ne, 11. 1. 2009 - 15:01)

Děvčata brito čtenářko...máte tu kamarády na úrovni.......gratuluju

Reklama

Přidat komentář