Reklama

Jak se pomstit milence?

No, (So, 3. 5. 2014 - 19:05)

ale je těžké nechat ze...záletní muži často zanedbávají své ženy a pak se zákonitě stávají paroháči a jsou též za blbce, co si tedy pak vyčítat? Možná namítnete, že leckterá podváděná žena nemá myšlenky a žaludek na nevěru-budu oponovat, dříve nebo později zahne i obrovské procento vdaných žen, copak ženatí zahýbají jen se svobodnými ženami? Jistěže ne...takže ono je to vyskorované...a za blbce je stejně ve finále jen ta, která to dopustí...tedy ta, co pokorně čeká s teplou večeří na záletného mužíčka. Ty lituju a přeju jim, aby své životy přehodnotily.

Jana (So, 3. 5. 2014 - 19:05)

Když je milenka, tak je na sex a ne na život...proč žárlit??

Hmm (So, 3. 5. 2014 - 18:05)

Stejně jako já ženatí...ale je těžké nechat ze sebe dělat blbce, když zjistí, že je manžel podvádí, málokdo se dokáže povznést, a trpět jeho lži, být za vola a čekat, až ho milenka omrzí. Protože až ho totiž omrzí, najde si jinou milenku, a ona shovívavá manželka bude dál za pitomce.

Žena (Pá, 2. 5. 2014 - 21:05)

Stejně jako já ženatí muži chtějí obojí-milenku i manželku. Nechtějí přijít ani o potěšení ani o matku svých dětí a společně zbudované. Mají jistě vztah k milence, ale k manželce taky, kdyby ne, pálili by mosty. Odcházejí až ve chvíli, kdy je k tomu manželka dohání nesnesitelným chováním a hysterií, zpravidla po provalené nevěře.

Žena (Pá, 2. 5. 2014 - 21:05)

tak dlouho k sobě poutá,...Ne, neměla. Oba už kamsi patříme. Před ním přišel jiný muž, se kterým mně pojí nejvíc-děti. Nechci přijít ani o jednoho z nich. Vyhovuje nám to tak, jak to je. Jistě že jsou to city. Ale ani to není důvod zbořit rodinu a stavět děti před situaci, že máma chce jiného pána, než je jejich otec, ke kterému je pojí citová vazba, který se o ně staral. Život je kompromis. Kdo to pochopí, dokáže věci lépe přijímat. Já s tím druhým nechci žít. Chci se na něj těšit.

A co vás (Pá, 2. 5. 2014 - 20:05)

Pokud budem uvažovat...tak dlouho k sobě poutá, kromě hezkého sexu? Nejsou to city? Pak ale tě nikdy nenapadlo, že bys chtěla žít raději s ním než s manželem? Třeba zrovna teď když byl první máj, nebo valentýn - zkrátka kdy zamilovaní mají být spolu - neměla jsi pocit, že by měl být s tebou a ne se svou ženou?

Žena (Pá, 2. 5. 2014 - 20:05)

naštěstí jsem do téhle...Pokud budem uvažovat stejně, tedy obě pohlaví, pak skutečně dlouholetá bokovka je něčím víc, vztahem, kdy ti dva jsou poutáni víc než dobrým sexem. Myslím, že vím, o čem mluvím. Jsem vdaná dvacet let a milenec figuruje v mém životě dvanáct let-jediný. Je to druhé manželství, je to stále hezké, neumím si představit přijít o kteréhokoliv z nich a nebýt milence, neustála bych šeď manželství, která po letech je ve vztahu bohužel vždy. Je super mít dva muže a tím pádem chápu chlapy a jejich potřebu mít milenku a přitom nebýt ochotni ani potřební pálit doma mosty. Dva se vždy skvěle doplňují-stejně tak dvě. Manželce vždy chybí něco, co má milenka a milenka nemá leccos z toho, co manželka. Potažmo milenec versus manžel zrovna tak.

Ne, (Pá, 2. 5. 2014 - 18:05)

Jestli neustále...naštěstí jsem do téhle prekérní situace postavena zatím nebyla, a doufám, že ani nebudu, ale jen jsem si tak říkala, že kdybych něco takovhé zjistila, že by se mi učitě hlavou takové myšlenky honily - člověk si může stokrát říkat, že nejspíš chtěl jen změnu, jakoukoliv, a ona nemusí být v ničem lepší...ale stejně... ono by asi nejvíc záleželo na tom, jak dlouho by ta jeho nevěra trvala - ldyby to byla jednorázovka, tam by si člověk mohl říkat, že si chtěl jen povyrazit z kopýtka, ale pokud mimomanželský vztah trvá měsíce nebo roky, musí mu ta druhá v něčem vyhovovat, a to hodně, když s ní dokáže vést vlastně paralelní život vedle oficiálního manželství.

v čem je ta dru (Pá, 2. 5. 2014 - 17:05)

to já bych mu to naschval...Jestli neustále přemýšlíš nad tímhle tak akorát marníš čas. Ono je to totiž úplně jedno a nemusí být lepší v ničem. Stačí že je jiná.

Kačka (St, 30. 4. 2014 - 23:04)

to já bych mu to naschval...to, o čem píšeš je tanec mezi vejci na tenkém ledě, ale já ho tančila...a máš pravdu-za to to stojí...nic není lepšího pro manželství, než když si manžel-ať už nezáletný nebo záletný-není svou ženou jistý...pokud si je jistý, vadně manželství jak nezalitá kytka a je nudné...

Tak to jsi dobr (St, 30. 4. 2014 - 20:04)

myslím, že kdyby se můj...to já bych mu to naschval řekla, a byli bychom si fifty fifty. Ať i jemu to šupí v hlavě, jak se mi to s tím druhým líbilo, jestli nebyl třeba lepší než on, neměl ho většího, neudělal mě víckrát, a tak... a ne aby on se cítil jako nepřemožitelný král džungle. Když už jsi dokázala mu být nevěrná, a on ti to nemůže vyčítat, protože má sám máslo na hlavě, tak bych panáčka pěkně znejistěla, aby věděl, že ani on nemusí být v mém životě pořád jediný. Jo, když chce chlap zahýbat, musí počítat s tím, že když už za to od něho žena neodejde, minimálně mu to může vrátit.
Vím, že někteří mohou namítnout, že bych si tím mohla rozbít vztah, začít tak kolotoč vzájemného si oplácení, ale pro ten pocit, že jsem mu ty chvíle mého neustálého přemýšlení, v čem je ta druhá lepší, hezky vrátila, tak za to by mi to stálo :-)

Já si (St, 30. 4. 2014 - 19:04)

myslím, že kdyby se můj manžel dopídil že jsem měla dva roky milence tak by jednak se divil a jednak by zuřil a nejraději by mě určitě vystřelil na Měsíc - i když dneska vezmu večer košťátko až se setmí. Ale já když se zmíním o jeho bývalé milence tak vždy řekne jdi do prdele a vím že ho tím jen podráždím. Dneska bude u ohně i ta jeho bývalá a už s novým tak jsem zvědavá. Jo jsem čarodějnice a dneska se vyřádím. Ten můj bude čučet v TV na sport. Moc o lidi nestojí. Ale hlavně že mu stojí. Jo to jo.
Čarodějnice

Ano (St, 30. 4. 2014 - 18:04)

Každý se tady vyjadřuje k...muži potřebují zestření...a ruku na srdce, my ženy snad ne? Tak co tady řešit pomstu, nevěrných ženatých pánů už dávno není více než nevěrných vdaných paní...takže jsme si kvit...ta rovnováha to udržuje a manželství ve finále paradoxně posiluje...ono nebýt milenců a milenek, tak je rozvedených dvojic opravdu ještě daleko víc.

Naše (St, 30. 4. 2014 - 14:04)

manželství je po jeho nevěře v mnohem lepší kondici. Nevím čím to je. Dano souhlas s tebou o tom zpestření. Zpestřil poznal a teď je o mnoho lepší. Já bych se milence nemstila protože nám vlastně pomohla aniž to holka tušila.
Marča

Dana (St, 30. 4. 2014 - 14:04)

Každý se tady vyjadřuje k tomu k čemu chce a jak chce. Když má někdo potřebu se pomstít a udělá mu to dobře tak ať to udělá. Jiný to přejde a nemá potřebu něco dělat. Nemyslím si že odsuzovat toho nebo toho je správné. Když se pomstou utrpení zmenší nebo zmizí tak proč ne. Asi je třeba na to mít energii a čas. Otázkou je proč si ženatí muži hledají milenky. Kdyby jeho manželství dokonale fungovalo po všech stránkách tak nemá milenku. Milenky za nevěru ženatých pánů nemůžou. Prostě byly ve správný čas na správném místě a hotovo. Také jakou ženu považovat za milenku. Tu co je milou na jedno pomilování třeba když má muž upito a nebo když už se scházejí nějakou dobu. Manželky by se měly zamyslet nad sebou proč a pak řešit ale nejprve se svým manželem a hlavně v klidu. Buď manžel poví a těch moc není a nebo raději urputně zapírá a těch je většina. Je otázkou zda manželka chce slyšet milosrdnou lež nebo krutou pravdu. Na co je připravena. Jenže také někdy doma klape všechno jak má a přesto má pán milenku. Jo ti muži. Ono to stejné asi platí o ženách a jejích milencích. Taky bych přivítala jak se která pomstila konkrétně ale copak člověk ví kdo to tady študuje? Já se řadím do skupiny racionálně uvažujících žen které ví a dělají jako že neví. Manžel je dobrý partner výborný taťka a pracant. To že má milenku vím a jsem ráda že to není sousedka ani nikdo z jeho práce. Neřešte to ženský. Ono je jim doma dobře jen zkrátka občas potřebují zpestření.

Kačka (St, 30. 4. 2014 - 13:04)

Nejlepší pomsta je...Přesně tak pak by nevznikaly takto trapná fora plná jedu. Je na nás, čím své životy zaplníme a spřádáním pomsty zaplnit drahocenný čas je pěkná ubohost a poškodí nejvíc ve finále tu pomstychtivou.

raw-rabbit (St, 30. 4. 2014 - 13:04)

Nejlepší pomsta je neužírat se myšlenkou na pomstu, ale být šťastná, nezapšklá a užívat si života.

Kačka (St, 30. 4. 2014 - 09:04)

u mě nastal až po pomstě...Kamčo, ty jsi jedna žena, co sem píše od více nicky. I na jiná fora, třeba na Jsem milenka ženatého muže nebo Manžel a milenec. Už jsi poznat, stále totéž. A byla jsi už opakovaně vyzvána, jak ses pomstila a nikdy jsi neopověděla. Děláš na mně dojem vzteklé manželky, která neumí udělat tlustou čáru, která o pomstě sní, protože neví způsob, která to v sobě nedořešila a píše na ta fora. Kdybys to měla v sobě vyřešené, neměla bys roky potřebu o tom pořád dokola psát...a psát...a psát...

Jsem taky manželka a v pohodě-přesto opakuju_POMSTA JE BLBOST, nejvíce pro sebe uděláte, když budete samy plnohodnotně žít. Nebo je některá manželka tak naivní, že si myslí, že ukončením zájmu jejího manžela o její osobu její plnohodnotný život končí???? To je nehorázná blbost, naopak, mnoho hezkého může začít. My manželky nejsme jediné ženy v životě manželů a já s tím nemám problém. Nikoho nelze totiž vlastnit. A naši manželé nejsou jedinými muži, kteří vzbuzují náš zájem. Pokud jste citově upnuté na toho jednoho, není s vámi něco v pořádku manželky.

restart (St, 30. 4. 2014 - 09:04)

u mě nastal až po pomstě jemu i jí. Myslela jsem si že stačí odpuštění. Ale nebylo to ještě ono. Oddychla jsem si až po dobře propracované pomstě jí a jemu také. I když každému časově jinak podle příležitostí na které jsem byla připravena. Ty příležitosti nastaly a je mi fajn. Kamča

Zuzka (Út, 29. 4. 2014 - 22:04)

Zdravím pisatele. K tématu bych podotkla, že už satisfakci mám a tím pádem pomstu nepotřebuji. Můj milenec je totiž hezčí než milenec milenky mého muže. Navíc je mému milenci třicet a manželovi-tedy tomu milenci té oné je padesát. A mně čtyřicet a nikdy jsem se necítila víc v pohodě. Doporučuji. Zkuste ženy, omládnete a budete zářit.

Reklama

Přidat komentář