Reklama

EXISTUJÍ věrní muži?

Jana (Út, 20. 3. 2007 - 18:03)

S manželem letos budeme 31 let.Na 100% věřím že byl věrný.Máme se pořád rádi.A doufám,že ještě budme dlouho.

dana (Út, 20. 3. 2007 - 18:03)

O mým muži jsem 23 let netušila,že mi je nevěrný,až jsem si jednou přečetla jeho sms. Myslela jsem si, že píše náš syn.Ta objevená sms byla náhoda,žádný šmírování, protože jsem neměla absolutně žádný podezření.pak jsem to chvíli "hlídala" a tím se to provalilo.Tady v nějaký diskusi psala nějaká pani,že ji manžel opustil kvůli milence po 30 letech manželství a že to byla rána z čistého nebe.Že měli krásné manželství,že absolutně nic nepozorovala!!!Že byli nejen manželé,ale taky báječní přátelé a milenci, takže já už nikomu a ničemu nevěřím :-(

katka (Út, 20. 3. 2007 - 18:03)

Andrejko,jak já ti závidím,ale taky ti to moc přeji.Ať vám to krásné partnerství vydrží navěky.

Návštěvník (Út, 20. 3. 2007 - 15:03)

http://www.blesk.cz/Clanek9343.htm

Petula (Út, 20. 3. 2007 - 14:03)

moc vam to zensky preju, a doufam, ze si neco podobneho budu moct mylset za 20 let mazelstvi :).
Je super, ze takovy nazory tu taky zaznivaj a ne jen jak kazdej nastoprocent nekdy zahne.
Jen si nemylsim, ze to je podminene tim, ze jste porad spolu, copak kdybyste nebyli ,bylo by to jinak? To mi pripada jak prinaseni dukazu soudu.
Nechtela bych si myslet,ze jsmesi verni protoze nemame sanci, spis proto, ze chceme.
My teda rozhodne spolu nejsme 24 hodin denne, ja jdu klidne sama nekam do divadla nebo do kina, projet se na kole, muz taky, to mi ale naprosto nebrani byt presvedcena, ze si muzem verit.

Monika (Út, 20. 3. 2007 - 12:03)

Andrejko, to jsou krásný slova. Občas na tuto rubriku nakouknu, ale co cítím při čtení příspěvků je jen bolest a úzkost. I já patřím k těm dávajícím za své manželství (19let) ruku "do ohně", též jsme spolu všude a jak to jde, máme společné sportovní zájmy, zajdem na pivo...prostě mimo pracovní povinnosti nás neláká být bez sebe. Chci věřit tomu, že to tak bude napořád...

Andrejka (Út, 20. 3. 2007 - 11:03)

Katko, já jsem s mužem 26 let a 26let trávíme čas jen spolu, žádní kamarádi apod., dovolené společné, prostě vše, přesto si ani nelezeme na nervy,vše klape, já ho určitě nepodvedu, to vím na 1000%, na 1000% jsem si jistá i u něho. Kdyby muž koukal po ženách tak bych nervózní možná byla, ale jeho zajímají úplně jiné věci, jeho záliby, které dělá doma, když tam jsem i já. Spíš se bojím toho, že až jeden z nás zemře, jak se s tím vyrovná ten druhý...jsme na sebe až moc závislý, myslím, že se s tím pak ten druhý bude jen těžko vyrovnávat. Ve věrnosti záleží na člověku, ti co chtějí podvádět, podvádět budou vždycky, ale myslím, že takoví lidé snad ani doopravdy nemilují, protože by jim to láska nedovolila podvést.

leona (Út, 20. 3. 2007 - 11:03)

mám nyní ženatého milence, jednou jsem se ho ptala, kolik měl milenek za svých asi 20 let manželství, řekl, že tak asi 13, všechno několikaměsíční vztahy. Přišlo mi to fakt dost, co vy nevěrní, kolik jste měli mimomanželských vztahů? A co si myslíte o jeho množství? Jinak je to chlap, který se o rodinku stará, ženu nikdy nepomlouvá, ona asi tuší své, on se dost pohybuje z místa na místo, tedy myslím pracovně, tak to možná tomu nahrává

petula (Út, 20. 3. 2007 - 11:03)

katko, nemam za sebou 21 let partnerstvi, to ne, je to ale snad duvod k tomu, ze si nesmim dovolit myslet, ze mi je patner verny? copak se da zit s nekym a byt presvedcena, ze mi zahyba nebo jendou urcite zahne? Clovek, pro ktereho je partnersvi a vernost v nem dulezite, si to proste myslet nemuze. Jak dopadne jeho zivot, to samozrejme nikdo nevi, ale proc byt predem skepticka? Ty bys chtela, aby tva dcera se vdavala s pocitem tak fajn, sice si urcite budeme zahybat, ale vernost neexistuje, tak co nadelam?
Nikdo si prece nehraje na proroka a pokud nekdo napise, ze se to nikdy nestane, neni to vestba budoucnosti ,ale spis momentalni presvedceni.

V tom ,ze nma cenu o tomto diskutovat s tebou naramne souhlasim - presto je to velice oblibene tema :))

Návštěvník (Út, 20. 3. 2007 - 11:03)

Mám pocit, že hodně lidí vážně vidí pod nevěrou něco trochu jiného. Je vidět, jak už i tento pojem zahalila komerce. Já sám Andrejce věřím, že nepodvede - čili že nebude nevěrná. Proč by ne ? Pokud nechce zradit, neudělá to. Je to tak těžké ? Pokud člověk není křivák a má dobrou povahu, pochybuji, že podvede i po 100 letech. Tady je zbytečné mluvit o zárukách manželství a podobně. Každý sám za sebe ať řeke, na co má a na co se cítí. Já také nepodvedu a nikoho nepřesvědčuji. Když nastanou problémy a cesta jinam nepovede, nastane rozchod, ale nikdy člověku nevrazím nůž do srdce zezadu.

katka (Út, 20. 3. 2007 - 10:03)

Anonym napsal:Takze verim ze nekdo verny byt muze ale asi zalezi taky na tom jak dlouho:-) To je pravda. Já jsem byla věrná celých 21 let a to nejenom fyzicky,ale i psychicky. Věřila jsem si a dávala za sebe i muže ruku do ohně a pak.... Po 21-ti letech!!!! Takže psát po 5-ti, nebo 6-ti letém vztahu, že se to nikdy nestane je směšné. V partnerském vztahu se může něco změnit ne po 21 letech, ale klidně po 5-ti letech a to z ničeho nic a ze dne na den. Ani 21 leté věrné manželství vám nezaručí,že to tak zůstane i nadále. O tomto ani nemá cenu diskutovat, protože nikdy a nikdo neví, co nás v následujících dnech, natož letech, čeká. Já se taky jak Andrejka a další 21 let "bila v prsa" a pak bylo všechno jinak.

. (Út, 20. 3. 2007 - 09:03)

no tak at to vsechny pobavi me je muz taky verny:-)Poznali jsme se v nocnim klubu ja tam chodila asi rok si kazdou stredu privydelat a on ho navstivil s kamaradem.Nyni jsme spolu 5 let mame dceru..Vim to ze je mi verny protoze ma praci ze ktere nemuze odejit a kdyz tak jen na hodinu a po objektu a tam neni ani jedna zena /ani stara:-)/.Mimo nemuze neni v kancelari apod.a pokud by nebyl kde ma byt nemohli by pracovat ani ostatni.Zastoupit ho nikdo nemuze..a pochybuju ze by to chtel..je to prace na zivnostak.Do prace jede jeste pred patou a ve tri odpol uz je doma.Pak uz nikdy beze mne nikam nechodi.Ani ja to nedelam.Jsme ten vztah jak se rika "spany" kdy jsme stale spolu:-) Stale myslim stale.Nikdo nechodi sam do kramu atd pokud muzeme jit spolu.Samozrejme i ja jsem verna ac predtim jsem nikdy 100% nebyla.Mela jsem dva 6lete vztahy a mensi problemy byli vzdy./prevazne z me strany/ale zase ne nijak dramaticky ale jo no..Manzel mel predtim pritelkyni 4 a sest let a obe meli mraky kluku...vim ze v tom prvnim vztahu byli zvykly chodit na diskoteky /byli hodne mlady/ a jemu to zase tak nevadilo v tom druhem byl myslim taky verny a hodne se snazil ale pritelkyne mela dva a tahla to na obe strany....on to trpel znali se z detstvi a hlavne to asi bral tak ze je to lepsi nez byt sam....na me je moc hodny..casto myslim ze mu na vztahu zalezi jeste vic nez me.Neni to zadny chudinka, byvaly sportovec, hezky:-) Ja mela vzdycky kluky co nechodili po hospodach , hodne stali o to byt se mnou vic nez ja s nimi /ja vzdycky potrebovala nejaky cas pro sebe...ale doma jsem vylozene nespolecensky nebo radsi samotarsky typ a nikam kdyz nemusim nejdu...myslim mezi lidi:-))na diskoteku apod.by me nikdo nedostal ani omylem:-)/Takze verim ze nekdoverny byt muze ale asi zalezi taky na tom jak dlouho:-) pokud to pak ve vztahu skripe tak nevim...my se hodne chceme...porad a nejspis bych ho neopustila ani za pripadnou neveru protoze je podle me nejlepsi:-)a to uz nejsem zamilovana jako na zacatku abych byla poblaznena ale na chlapa je vyjimacny.V pohode se mnou vede "zenske" 5 hodinove hovory o nicem a zvlada to s postrehem a na jednicku, vi co si kdy preju jeste nez to reknu udela to tak at je to treba nejaka hloupost...kdyz se "tvarim" ze mi "neco" vadi ale nic nerikam ...on nad tim premysli vzdy to vymysli ...co to asi je...a pak rekne nebo udela neco co me myslenky na to zbavi..ale jako by nahodou:-) Je zvlastne citlivej ale taky dominantni...tak jakoby jako...hezky:-)Teda ble to jsem se nejak nechala unest:-) tak pardon ze je to tak dlouhe:-))

petula (Út, 20. 3. 2007 - 08:03)

proc mate chut ostatni lidi presvedcovat, ze jejich zivotni pocit a nazor je spatny, Tak sakra andrea veri, ze ji je muz verny, proc to bb vi lip nez ona??

To je jako bych si rikala, super, nikdy jsem se nevybourala v aute, jezdim opatrne, snazim se a nekdo by do me porad hustil, mas to marny, stejne se jednou vybouras. Mozna jo, ale kdo to chce porad poslouchat??

Návštěvník (Út, 20. 3. 2007 - 00:03)

Je to tak ... Jsou lidé, co milují, ale mají tam stále ale ... Pak i takoví, co milují naplno, vyhutnávají a ví, že o to víc to může bolet, ale už z toho důvodu dělají maximum ... Raději nežít, než žít napůl ...

Návštěvník (Po, 19. 3. 2007 - 23:03)

Nikdy neříkej nikdy,je sice stará pravda,ale i stará pravda je výjimka,která potvrzuje pravidla!
Každý by měl sám za sebe vědět jaký je,znát se natolik dobře i za sebe do ruku do ohně dát,pokud věří ve Své já.
Sebemenší nedůvěra v Sebe odsuzuje i ostatní.
Kdo věří,ví!Kdo věří méně,neví!

Návštěvník (Po, 19. 3. 2007 - 23:03)

To není stará známá pravda, ale pokrytectví ...

Eva (Po, 19. 3. 2007 - 23:03)

Andrejko,je to strašně krásný,co píšeš,ale nedávaj za nikoho ruku do ohně,ani za sebe.Nikdy neříkej nikdy, je stará pravda.....

K (Po, 19. 3. 2007 - 23:03)

Já vám fandím,Andrejko.Takový hezký vztah by chtěl každý.

Andrejka (Po, 19. 3. 2007 - 22:03)

Beki, je mi 45let, tajné to samozřejmě není. Kolik je Vám, když píšete, že jste starší??? realistická jsem, vím koho mám doma, kdo je mým mužem a jaký je, přát mi to ani nemusíte, nám to vychází a věřím, že vydrží až do smrti. Náš vztah by se pokazil jedině tím, že bych ho podvedla já, což samozřejmě neudělám.

Návštěvník (Po, 19. 3. 2007 - 22:03)

Jsem sice anonym, ale proč pořád iluze !? Proč nazývat reálné věci, třeba že jsou sebevíc těžké, iluzemi ... Je rozdíl mwzi iluzí, že se dostanu do nebe a iluzí, že budu vždy věrný ... Tato druhá iluze (pro mě ne iluze) je uskutečnitelná a pro člověka se srdcem na správném místě a zdravým rozumem to není až tak těžké ... Iluze je spíš říci, že nebudu podveden, ale říci, že nepodvedu není iluze - je to můj a kohokoliv jiného přístup a svobodné rozhodnutí ...

Reklama

Přidat komentář