Reklama

EXISTUJÍ věrní muži?

Katka (Ne, 6. 1. 2008 - 21:01)

Víte, podle mě je nevěra jen utíkání před problémy. Pokud to budu brát podle sebe - a já nikdy nevěrná nebyla - tak pokud bych měla choutky na jinýho chlapa, je něco ve vztahu špatně. A pak bych se to buď snažila vyřešit s tím svým partnerem, nebo bych odešla. A to jsem třeba s tím předchozím udělala. Prostě jsem zjistila, že ho nemiluju, že je to spíš kamarád a radši než si hledat nějakýho sexy nabíječe jsem od něj odešla. Teď mám všechno, co od chlapa potřebuju a vím, že je to oboustranný. Vím, že se mu líbí jiný ženský, dokonce je spolu i hodnotíme, ale ježiš - já se taky ráda podívám na pěknýho chlapa. Ale já prostě vím, že u něj nemám konkurenci - a i to je oboustranný.
A už končím se svým proslovem, protože je mi jasný, že tím spoustu z vás naseru :))

Katka (Ne, 6. 1. 2008 - 21:01)

Děkuji, Paullo, žes napsala. Už jsem si tu připadala jako nějaký vyvrhel :)

Paulla (Ne, 6. 1. 2008 - 21:01)

mam partnera, o kterem vim, ze mi verny je a vzdy byl, nemuzu rici, jestli to treba bude i tak za dalsich 20let, clovek nikdy nevi co se muze stat, ale poslednich 20 let verny byl. Jsou muzi, co umi byt verny a miluji jednu zenu. Je jich malo, ale existuji.

Anna (Ne, 6. 1. 2008 - 21:01)

Karlovi:opakovaně jem slyšela a četla,že není člověk polygynní či polyandrynní,ale ve skutečně nejspíše tzv.seriálově monogamní.
Asi budeš vědět co to je,ale stejně vysvětlím:člověk je monogamní vždy po určitou dobu-toho sis jistě všiml i ve svém okolí.Doba této monogamie je ovšem u kažého jiná.Takový ten známý průměr je kolem těch tří let.
Nebudu do toho ted plést kvalitu vztahu atd.
Předpokládám že se bavíme spíše o fyzickém nucení člověka k hledání dalšího partnera.
Jinak v době kdy začalo vznikat osobní vlastnictví tak jak ho zhruba dnes známe-a to bylo již hodně dávno-prý v době,kdy jsme začali pěstovat a nejen lovit,chtěli si být i muži jisti že živí ženu a potomka,který je skutečně jejich.
Mimochodem trestání žen za nevěru ukamenováním,oholením vlasů,pohřbením za živa,zbičováním..myslím sotva vymyslely ženy-a to bylo ještě hluboko před Kristem,takže křestany bych z toho vzniku nevinila.Slyšlela jsem dokonce,že v počátcích křestanství fungovali podobně jako hippies:-)),což mě pobavilo.

Kdysi se zanášení řešit nemuselo-přitáh se mamut,o dítě se staralo hafo tet a nikoho moc nezajímalo,čí je vlastně kdo rodič a obráceně.
Párové soužítí se ve většině kultur osvědčilo jako nejvýhodnější pro všechny zúčastněné.
Nesmíme také zapomenout,že lidský rozum a citové prožitky prodělaly velké změny,takže srovnávat se s člověkem,který žil v tlupě dnes nemá valný smysl.
Ale k hlavní otázce:existují věrní muži?Tedy myšleno fyzicky-muži,kteří po trvání manželství nikdy nesouložili s jinou-ano existují.
Jisté procento skutečně je.

Katka (Ne, 6. 1. 2008 - 21:01)

Báro a zhrzená, myslím si, že o věku to není a rozhodně nevím, proč bych se ze sebe měla posrat. Nejsem ani namyšlená, ani ješitná, jen znám hodně dobře svýho partnera, vím, co si prožil, vím, co mám za sebou já a co předcházelo tomu, než jsme se konečně dali dohromady. Já za něj mluvit samozřejmě nemůžu, ale vím, jak mluví on, znám jeho názory, jeho charakter. Jasně, že přijdou problémy a stereotyp, ale já mám poprvé v životě pocit, že mám vedle sebe chlapa, se kterým se dá zvládnout i to špatný. A navíc - v mnohém má spíš ženský uvažování :) a přesto je to chlap s velkým ch. Má i svý mouchy, ale ty jsou zanedbatelný.

zhrzena (Ne, 6. 1. 2008 - 20:01)

No, asi mas nejbajecnejsiho chlapa na svete. A co, az prijde treba stereotyp, problemy ? Jak muzes mluvit za nekoho druheho ? No, abyjsi se ze sebe neposrala. Je mi te lito. Btw. me je 61 let.

BÁRA (Ne, 6. 1. 2008 - 20:01)

Nechci ti nadávat,ani se ti smát.Využívám metodu oleje a ohně a celkem to zabírá,jsem sice vzorná milující manželka,která mu udělá první poslední,postará se o dítě a o celou domácnost,ale neustále mu dávám najevo že není jedinej chlap na světě a to ho většinou nakopne,chlapi jsou hrozně ješitný a nesnesou pocit,že by mohli bejt druhý,to se pak smeká a smeká jen aby mi dokázal že on je ten king.

Katka (Ne, 6. 1. 2008 - 20:01)

Vy mě fakt bavíte :)) Zhrzená, ještě mi nebylo třicet, ale v tomhle mám jasno. A co se vozíku týče - pokud bych ho od sebe já sama neodehnala, aby si nekazil život (btw. je mu přes 40), tak by se o mě staral a byl mi věrnej :) a klidně mi zase nadávejte, že jsem kravka a bůhvíco ještě.

zhrzena (Ne, 6. 1. 2008 - 20:01)

Zkratka chlapi to tak maji od prirody dany. Nevi, co chteji.
Katko, mohu mit dotaz ? Kolik je ti let ?

BÁRA (Ne, 6. 1. 2008 - 20:01)

Bohužel s tím musim plně souhlasit,když má chlap doma potvoru,tak to nerozdejchá a jde hledat něco klidnějšího a když konečně najde tu domácí slepici,tak ho sakra brzo začne nudit.

Emilek (Ne, 6. 1. 2008 - 20:01)

Katka je stále zaslepená svou láskou. Muž se může zamilovat kdykoli a kdekoli, pokud má doma svou slepici doma jistou, je pravděpodobnost ještě větší. Je to samolibá kravka.

zhrzena (Ne, 6. 1. 2008 - 20:01)

Katko, myslis, ze priklad: skoncis na voziku, a on ti bude do smrti verny ? Pravda je ale v tom, ze si za to budes moct jen sama. A nikdy nerikej nikdy.

BÁRA (Ne, 6. 1. 2008 - 19:01)

Káťo netvrdím že je na důvěře něco špatnýho,ale ne nadarmo se neříká důvěřuj,ale prověřuj.Podívej se někdy do statistik kolik životů už skončilo jen proto že jeden druhýmu příliš věřil.V žádným případě tě nechci strašit.

ondra (Ne, 6. 1. 2008 - 19:01)

to že někdo má smůlu a po skončeném vztahu založí tohle téma neznamená že neexistují ...a nevěrný je muž i žena není to čistě mužská vlastnost ,to na vyrovnání pozic,spíš se ptát kde byla chyba,kdo tomu zavdal důvod,a každý vnímá hladinu nevěry jinak, dívky to mohou asi vidět i při rozhovoru s jinou,potažmo flirtu,chlap to bere asi jednoznačněji byl sex -byla nevěra,poř.vášnivější flirtování..

Katka (Ne, 6. 1. 2008 - 19:01)

Já se nezlobím, Báro. Čekala jsem to, že budu za naivní blbku :) Ale já si myslím, že věřit není nic špatnýho. A jestli mě podvede? Možný je samozřejmě všechno, ale prostě nevěřím.

BÁRA (Ne, 6. 1. 2008 - 19:01)

Na to je jednoduchá odpověď,protože je to jenom chlap,nechci urazit mužské pokolení,tak jinak je to jen člověk.Nezlob se,ale myslím si že máš opravdový život ještě před sebou.

Karel (Ne, 6. 1. 2008 - 19:01)

Anna : Dobře, pravdu nemám, ale proč potom existuje nevěra ?

Katka (Ne, 6. 1. 2008 - 19:01)

Báro, díky. Už mám za sebou pár vztahů a ten poslední chlap je první, kterýmu opravdu věřím, že by nezahnul. A proč ten tvůj nevydržel? Teda jestli se můžu ptát...

Katka (Ne, 6. 1. 2008 - 19:01)

zhrzená, ty jsi očividně zase měla v životě leda smůlu. A nevěřím, že si za to aspoň z poloviny nemůžeš sama :)

zhrzena (Ne, 6. 1. 2008 - 18:01)

Katko,to snad nikdy nemuzes vypustit z ust, takovou stupiditu ? Vis o zivote pekny kulovy a jsi promin najivne blba. A asi jeste moc mlada.

Reklama

Přidat komentář