Reklama

EXISTUJÍ věrní muži?

Lenka (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

to Katka: přeju ti, aby se vám to povedlo.
A pro ostatní: kdybych mohla vrátit čas, víc bych věřila a míň prověřovala. Ušetřila bych sobě i svému muži hodně nepříjemných chvilek. Na to je život opravdu krátký. Takže lépe věřit a případnou nevěru řešit až když přijde, a ne preventivně nevěřit a zadělávat si na problémy předem.

Většinou věrná (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

to Věrný : Myslíš na to ve dne v noci a nenašel jsi za 15 let dost odvahy? Odporuješ si.

Beruška (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

Bak- jsi naivní. Pokud to říkáš, jen se tím ujišťuješ.
Jak píše Stela, nevidíš mu do jeho svědomí, nevíš, co kdy provedl, jak tohle můžeš tvrdit, musel/a bys být jeho tělesnou součástí a to nejsi.

Katka (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

Hm, hm...Lenko, to fakt nemá cenu je přesvědčovat :) jdu dělat něco smysluplnějšího než se hádat s ženskýma, co hází chlapy do jednoho pytle. Navíc v momentě, kdy by spousta nevěr odpadla, pokud by se ženský nehnaly do románků se zadanýma. Kde není nabídka, není ani poptávka. A podle sebe soudím tebe, že? Tak pa pa

Návštěvník (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

Katka se vyloženě rouhá nebo je prostě blbá. Tak mladá už není. A říkat, ten můj nikdy..., to mě by se nemohlo stát...

Bak (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

Odpoved: existuji

Věrný chlap (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

Neexistují a pokud opravdu takový je, tak nemá dost odvahy a myslí na to ve dne v noci.

Jsem (fyzicky)věrný 15 let, ale myslím na jiný ženský, to je normální. Takže ve svých představách jsem nevěrný několikrát denně.

Dámy, něměly byste si nás tak idealizovat, v tomhle směru.

Beruška (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

Naprostý souhlas Stelo.

Lenka (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

Já nevím, ale mně nepřipadá, že by Katka tvrdila, že jí ten její nikdy nezahne. Jen napsala, že nevěří tomu, že by to udělal. A na důvěře nevidím nic špatnýho. To já kolikrát nevěřila a prověřovala a nikam to nevedlo. Vlastně jo - asi před dvěma roky jsem si přečetla jeho příspěvky do podobné diskuse, ale na téma: láska po třiceti letech - jde to ještě? (ano, vlezla jsem mu do počítače), kde reagoval podobně jako Katka tady proti všem, kteří psali, že láska po takový době prostě už není možná, jak byl celej život šťastnej a je, že mě stále miluje a nikdy mi nebyl nevěrný. Že měl období, kdy se mu líbila kolegyně, ale z úcty a lásky ke mně to prostě neudělal. A nelituje toho. Proto teď můžu říct - ano, jsou věrný chlapi.

Stella (Po, 7. 1. 2008 - 11:01)

Tak to já ten čuch asi nemám:-(( Jen mě zaráží, jak ty ženy mluvěj za své muže. Vždyť tomu chlapovi nikdo do hlavy nevidí.
Když chlap chce, tak to utají. Znám páreček, šťastnější manželství byste nenašli. Pozornějšího chlapa jsem neviděla. Vše super...

A přesto, když jsme s nimi kdysi něco slavili, tak jsem byla (přímým) svědkem jeho nevěry.

Beruška (Po, 7. 1. 2008 - 11:01)

Neexistují, tím se jen chlácholíme. Stejně tak neexistují věrné ženy. Myslete si co chcete, za žádného muže bych ruku do ohně nedala a to o žádné nevěře svých partnerů nevím. Ale nevěřím. Znám pár žen, které žily v bláhové víře, že " ten jejich nikdy, kdy by to asi tak dělal, je se mnou doma, nebo v práci, všude chodíme spolu..."a pak zrovna u nich prasknul několikaletý vztah. Hezky se to říká, od mužů se to hezky poslouchá, ale věrný muži nejsou, nakonec, přiznejme si střízlivým rozumem a upřímně, bylo by to i proti přírodě. Tak dámy, budem věřit a co oči nevidí, srdce nebolí, kruté, ale reálné.

zhrzena (Po, 7. 1. 2008 - 11:01)

Tak to Lenko, klobouk dolu. Ale jak muze Katka tvrdit, ze ji bude verny az do smrti ? Je najivni. Jako kdyz bude rikat nikdy nenabouram, nikdy nebudu nemocna ...

Návštěvník (Po, 7. 1. 2008 - 11:01)

A neměl by to spíš potvrdit ten tvůj, ty chytrá?

Lenka (Po, 7. 1. 2008 - 11:01)

To tady tak pročítám a nevím, co se všichni otíráte o Katku. Mně je 58 a se svým manželem jsem už 35 let a nikdy mi nevěrný nebyl. Ani já jemu ne. Jak to vím? Stejně jako ženská dřív nebo později zjistí, že ten její někde ulítnul, já poznala, že mě nezradil a nepodvedl. Na to máme my ženský čuch, no ne? A to jsem byla svýho času hodně žárlivá. Takže: věrní muži existují.

Většinou věrná (Po, 7. 1. 2008 - 11:01)

Anno, byl to samozřejmě žert. I když by to špatný nebylo - každý by byl v něčem dobrý.:)))Najít takové, kteří by to akceptovali je nemožné. No,i o tom je možné si snít.:)))

Je to sice ostřejší téma, ale 3 muži by se mi ještě do "skládačky" vešli.:-))))))) Podle té přírody má jeden muž víc starostí s více ženami než opačně.:)))

Stella (Po, 7. 1. 2008 - 11:01)

No, nevím, kde Katka bere tu jistotu, ale je jí přána.
Já jsem měla s přítelem poté s manželem to samé, byla jsem přesvědčená, že by mě nepodvedl, miloval mě (tvrdil a dokazoval to skutky) udělal by pro mě první poslední, zahrnoval mě láskou a já jeho.Nezažila jsem nic krásnějšího. Dokud jsem nezjistila (úplnou blbou náhodou), že má paralelní vztah vedle 7 let!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta jeho láska bylo jeho špatný svědomí, ale je pravda, že mi díky tomu připravil nezapomenutelných 7 let v tom dobrém. Už nikdy jsem lepší dobu na vztah nezažila.
Abych to zkrátila. Zůstali jsme spolu, on to ukončil (prý). Je to zase pěkný jako dřív, ale ta nedůvěra, z mé strany, tam je.

Většinou věrná (Po, 7. 1. 2008 - 11:01)

wyckyy, ale já proti tomu nic nemám. Já mám sice představu opačnou - při chození by si měli být lidé věrní (kdo je zamilovaný, nenapadá ho spouštět se jinde). V dlouhodobém vztahu se může stát cokoli. Život je dlouhý, netřeba se kvůli tomu vždy rozcházet. Lépe je, když se partner o nevěře nedozví.
Jsou i "volná" manželství, ale moc jich není. Dřív nebo později to jednomu přestane vyhovovat.
Hlavně abys žila spokojeně a vztahy ti vyhovovaly, to je důležité.:)

Anna (Po, 7. 1. 2008 - 11:01)

Karle,v podstatě jsme se shodli.
Sohlasím s názorem,že život v páru nevznikl přirozeným vývojem člověka ale soc.podmínkami,což jsem podobně také uvedla-myslím tím to,jak jsem psala o vlastnictví.
Ačkoliv myslím,že dnes naše vztahy jsou spíše založeny na citech díky našemu psych.vývoji a vzhledem k tomu,že naše těla vypadají tak jak vypadají-tedy pasujeme:-)) jako skládačka s jedním jedincem opačného pohlaví,přikláním se k tomu,že nás příroda skutečně chtěla mít po dvou..ale všeho do času,protože ta samozřejmě žádá co nejvíce potomků rozličné genetické výbavy.Takže kdyby nám dala monogamii,(celoživotní),tak je sama proti sobě.
Sohlasím s názorem o křestanství,který jsi nyní uvedl ve smyslu významu manželství dnes.
3 partneři by nebyli špatní..ale stejně si myslím,že bys k jednomu lnula nejvíce.
Když by Tě naštval,ostatní dva by Ti udělali vrbu a uvařili.No není to špatný..

Hans (Po, 7. 1. 2008 - 11:01)

Tak já bych byl asi nevěrný spíš jen v myšlenkách, fyzicky bych partnerku neopouštěl k vůli jiným ženám, pokud by náš vztah byl dobrý po jiných stránkách. Jo jiné ženy....to je lákavé, ale..

wyckyy (Po, 7. 1. 2008 - 11:01)

ale k jinemu tematu..Proste tim chci jen rict,ze i kdyz ma muj pritel v tomhle jakousy volnost,nechce ji vyuzit,protoze me miluje a sex s jinou je pro nej nepredstavitelna vec..Takze verni muzi opravdu existuji..Je jich v dnesni dobe posedle sexem malo,ale jsou..

Reklama

Přidat komentář