Reklama

EXISTUJÍ věrní muži?

Anna (Út, 8. 1. 2008 - 15:01)

"Me taky prechazi laska, kdyz je mi zima a mam hlad"-tato věta,kterou napsala"K" mně zaujala.(nenapsala bych to tak dobře)
Je to dokonalé,řekla bych motto,které podstatu ženského uvažování vystihuje.
A jak také řekla:peníze jsou mocné afrodiziakum..opět pravda-A ODVĚKÁ!!!!
Ale mě to nepřekvapuje.Skutečně je to tak.
My ženy jsme tak byly stvořeny,aby nás přitahovali samci schopni zajistit nás a hlavně potomky.Muži schopní přežít a zajistit nám to teplo a jídlo.
Ono je to romantický mít hezkýho hodnýho kluka co smrdí korunou(znám i mladé hezké bohaté,ale nejsou moji:-)) a těšit se na něj domů do pronajaté garsonky.Jenže všeho do času.
Rekla bych to asi tak,že většina žen se neopájí pocitem nadité peněženky jen pro peníze jako takové,ale hlavně tím pocitem bezpečí které jim dávají.A hlavně dětem.I v pravěku se snažily ženy urvat nejlepšího lovce.A schopnost vydělat peníze je v dnešní době:být silným lovcem.Být schopen přežít a zajistit potomstvo.To je pro ženu důvod se zamilovat.
Nemusí to být nutně vypočítavá potvora,která se třese jak bude vymetat drahé butiky a na tváře si mazat krém od Diora.
Stejně tak jsem už mooooockrát slyšela od kamarádek:"jak si mohl vybrat takovou husu?Je štíhlá,nádherná,ale úplně blbá"...(chlapi jsou naprogramovaní hlavně vizuálně)
Všichni máme něco...

K. (Út, 8. 1. 2008 - 15:01)

Oldo a ty se divis, ze te zensky svadely? Jsou takovy lidi, u kterych nehraji penize prim, ale je jich malo. A zenskejm bida s nouzi moc nevoni. Az zas budes mit prachy, bude o tebe opet rvacka. Penize jsou svoboda. Da se za ne koupit skoro vse. Lidi se jinak divaj na prachace a na chudaka. Prislovi Chudoba cti netrati, dnes opravdu neplati. A zensky jsou schopny vseho! Snad ti vse vyjde a mas k tomu i pravou zenu, hlavne aby ona nezmenila nazor nebo ji penize nezkazily.:)

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 15:01)

Chápu to. Než jsem se rozvedl a dal bývalé první poslední, vydělával jsem fůru peněz, žil si velmi slušně, řekl bych nad poměry. A musím se přiznat, že když jsem se dostal na dno, ptal jsem se sám sebe, co mohu svý přítelkyni nabídnout. Kolikrát jsem to chtěl zabalit, protože jsem si říkal - nebudu jí kazit život. Ale nakonec se mnou chtěla sama zůstat. A pomáhá mi drápat se zpátky nahoru. Proto věřím, že ještě někde jsou lidi, kterým nejde jen o prachy. Ale uznávám - prachy jsou svoboda a já udělám maximu, abych je zase měl a dopřál nám hezkej život :)

K. (Út, 8. 1. 2008 - 14:01)

Oldo, pro vetsinu zen. Nestacila jsem se sama divit, ze az tak moc penize zeny pritahuji. A oblbnout muze taky moc prace neda.:)

Charakterni nejsou. Dnes se na charakter moc neda. Jsme velmi konzumni spolecnost.

Me taky prechazi laska, kdyz je mi zima a mam hlad. Deti jsou dnes take narocne. Takze se tomu ani nedivim.:)

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 14:01)

K., sebevědomí a schopní ještě nemusí být charakterní :) je to o charakteru, hodnotách, ne o sebevědomí. To mají často i tací, kteří nemají být na co namyšlený :)

Ale věřím, že prachy jsou pro spoustu žen mocný afrodiziakum.

K. (Út, 8. 1. 2008 - 14:01)

Existuji verni muzi. Jen da velkou praci najit. Kolik se jich nenechá svest? Ktery si neda rict? Skoro zadny neodola. Staci trochu zalichotit a kazdy se teteli blahem.

Z me zkusenosti ti sebevedomi a schopni verni nejsou. Uz to tu nekde nekdo rikal. Kdo ma prachy, ma i zensky.

Klidne me sezerte za oboje. S timhle jsem se prozatim setkala ja. A je to zabava.:-))

K. (Út, 8. 1. 2008 - 14:01)

Existuji verni muzi. Jen da velkou praci najit. Kolik se jich nenechá svest? Ktery si neda rict? Skoro zadny neodola. Staci trochu zalichotit a kazdy se teteli blahem.

Z me zkusenosti ti sebevedomi a schopni verni nejsou. Uz to tu nekde nekdo rikal. Kdo ma prachy, ma i zensky.

Klidne me sezerte za oboje. S timhle jsem se prozatim setkala ja. A je to zabava.:-))

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 14:01)

Anno - je mi přes 40 let a jsem teď s dívkou, která je o 15 let mladší. Znám ji už roky a vždy se mi líbila, ale byl jsem v té době ženatý. A máš pravdu v tom, že ač jí je kolik je, je duševně vyspělejší než mnohé mé vrstevnice. Mám pocit, že jsem konečně našel ženu, se kterou jsem to já, bez příkras, svůj, jsem s ní šťastnej. Je chytrá, krásná, milá, hodná, obětavá, veselá, vtipná...a stálo mě to dost času, trpělivosti a sebezapření, abych ji získal a vydržel. Ale stálo to za to. No a řekněte - je vůbec možný si tohle nějak pokazit? Ona mi dává pocit štěstí, je smysl mýho života, znovu mám po těžkým rozvodu pro co žít...copak bych ji mohl zradit a ublížit?

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 14:01)

Baku, díky, že ses přidal. Jsem rád, že to někdo v dnešní době cejtí stejně.
Anno, máš naprostou pravdu, chtěl jsem to taky napsat - že ženy jsou lovkyně, ony určují ve většině případech pravidla hry, ale měl jsem trochu strach, že se do mě zdejší dámy pustí :)

Anna (Út, 8. 1. 2008 - 14:01)

Já myslím že ne Baku(s tím lhaním),ačkoliv to tak vypadá,myslím,že morálka je s nastupující generací o něco lepší než byla třeba v 90.letech.Speciálně v tomto.Hodně s lidmi kolem 17-20ti mluvím a je to uplně něco jiného než jak mluví jejich rodiče,kde se hrálo hodně na to,jka vypadá rodina zvenku.
Jo,chodí oblečení jak kanálu,místo chlastu hulí trávu,ale mnohdy se snimi dá mluvit daleko lépe než s vlastní generací.A pozor!se sexem začínají později a zodpovědněji.Většinou.
Takže doufám,že lež a nevěra brzy in nebude.

Bak (Út, 8. 1. 2008 - 14:01)

to Olda:
Když jsem s nějakou ženou, mám v hlavě i srdci pouze jí. A nezradil bych.

U ME TO JE NASTAVENE UPLNE STEJNE.
Neveru beru jako ztratu duvery, takovy vztah nema svou hodnotu a vahu.
Nemoralizuji, at si kazdy dela co chce, kazdy ma svuj charakter a cest.. i kdyz dnes mi pripada, ze podvadet a lhat je spise IN

Bak (Út, 8. 1. 2008 - 14:01)

to Anna: spravna odpoved, neznam...
myslel jsem, ze jednu preci znam, po 15 letech se zcubcila .... takze neznam..

Anna (Út, 8. 1. 2008 - 14:01)

A to v prvním příspěvku je tvdrší kalibr:"po desítkách let"..atd

Anna (Út, 8. 1. 2008 - 14:01)

Já si říkám,proč pořád ženský nadávají na chlapi jaký jsou to hajzlové nevěrní...vždyt lovec je ve sktečnosti ženská.Ta začíná hru na kočku a myš.Kdyby jim ta ženská nedala,tak přece není nevěrný.
Ale pozor!Tím netvrdím,že chlap je obět,jak by to mohlo vyznít.
Je to totiž půl na půl.
Představte si,že by chlap založil téma:Proč ty ženské svádějí!?a v hlavičce by bylo:
Ztrácím naději,že ještě existuje.Znáte ženu,která chce být do smrti obletována jen jedním mužem,jiní ji nezajímají,nelichotí ji obdivné pohlady jiných mužů a netouží nikdy po jiném a bude do smrti věrná?
Narovinu?..neznám

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 13:01)

Eliško, myslím si, že nevěra je jako nevěra psychická je asi horší - tedy pro toho, kdo se jí dopouští. Ten, kdo je podveden, to je asi ve finále jedno. Bere to jako zradu tak i tak.
A vy jste s manželem i po nevěře spolu zůstali a jaký je váš vztah teď?

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 13:01)

Jasně, v tom máš pravdu. Myslel jsem to tak, že určitě nejsem jedinej exemplář na světě :)) a mezi mými přáteli jsou lidi, kterým věřím...ale samozřejmě - kdo ví.

beruška (Út, 8. 1. 2008 - 13:01)

Já vím a tobě i věřím, myslela jsem tím, že nemůžu říct zodpovědně, že znám věrné muže i ženy....

Anna (Út, 8. 1. 2008 - 13:01)

Přesně tak-i lidem,kteří bojují se závislostí(jakoukoliv)se obvykle nerecidivuje tak snadno,když jim doma řeknou:běž,já Ti věřím,že přijdeš v pořádku.
Stejně tak i s nevěrou-pokud to není morální chudák,bude věrný už kvůli Té důvěře,i kdyby s ním touha cloumala.

Eliška (Út, 8. 1. 2008 - 13:01)

přesně tak. mám také zážitek ze strany jednoho svýho kamaráda. ten je nenapravitelnej sukničkář, jeho žena to zatím snáší, uz téměř 5 let. on je schopen flirtovat s každou sukní, která se mihne kolem. dokonce i na svatbě svého známého flirtoval před zraky své ženy s několika účastnicemi obřadu, dokonce i s nevěstou, i se mnou atd.. Ale to jsou jen flirtíky. Bereme ho takového, jakej je, všichni známí to o něm věděj. Nicméně fakticky nevěrnej svý ženě byl několikrát i na dovolený, zatímco ona spala, on ... ne. Nebo min. 1x za rok letí s kamarády do Thajska a tam ... co asi, že.
Já osobně si zametu před vlastním prahem. Ano, nevěrná jsem svému muži byla, jednou, ještě, když jsme spolu chodili. On mi taky v tu dobu. Jestli mi byl nevěrnej i po svatbě..., myslím, že ne. Ale 100% si jista nejsem, nejsem s ním 24 hod denně.
Osobně mi víc vadí nevěra psychická než tělesná, když by se opravdu zabouchnul do jiný.
Budu zde ukamenována? :-)

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 13:01)

Ale vždyť já mluvím sám za sebe, beruško...

Reklama

Přidat komentář