Reklama

EXISTUJÍ věrní muži?

K. (St, 9. 1. 2008 - 10:01)

Anno, taky tomu rikam mamut.:-) Lidstvo je porad stejne. Nejkrasnejsi a nejmazanejsi zenska ma chlapa, co nosi domu nejvetsi "mamuty".

Zensky jsou materialistky, a ktera rika, ze neni, tak keca. Zenska se snazi vzdycky ziskat nejlepsiho chlapa, ktereho vidi. Proto je o ty krasne, chytre a bohate muze takova rvacka. U zensky skutecne mozek hraje vedlejsi roli. Sebechytrejsi, sebevtipnejsi spravna zenska, kdyz neni hezka, je ve znacne nevyhode proti hloupe krasavici. Tak to bude vzdycky.
Muj manzel rika, ze v ocich muzu je vitez ten, ktery ma zrovna nejkrasnejsi partnerku.:-)

Oldo, o sobe muzu jen rict, ze prvotni otazka pro me neni az tak dulezita. Clovek nikdy nemuze mit vsechno a pri mych narocich se tezko muzu spolehat na 100% vernost muze. Vybirat muze podle toho je nesmysl stejne jako na to spolehat. Mlada a hodne naivni uz taky nejsem, takze pro me je dulezite, abych se o nevere parnera nedozvedela. Chci se zabyvat prijemnejsimi vecmi nez resit partnerovu neveru. Prihodit se muze lecos, ale tohle si ma resit kazdy sam. Nemam rada trapne situace. Ztrata duvery taky nic dobreho neprinasi. A souhlasim s tim, ze nevera bez citu je mnohem lepsi. Jak se nekdo zamiluje, nevidi, neslysi, pali mosty a jeste do toho jsou zapletene deti, tak to je hruza. Takze kdyz nemam zadny varovny signal, nestrkam nos kam nemusim. Ovsem stale muze opecovavam, i kdyz vsim si jisty byt nesmi. A sebe permanentne udrzuji. Rozhazovacna zena dobra neni. Ovsem prilisnou skromnost a setrnost muzi taky neceni (aspon ta moje "skupina" neskrbliku), kazdy muz ma rad upravenou zenu. A "vo tom to je".:-))

vojín Kefalín (St, 9. 1. 2008 - 09:01)

Věrný muž ? Ale i žena leda tak až v krematoriu.

Návštěvník (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

muži jsou věrni ženám kere nemužou mit

Lukáš (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

Ne,neměli jsme děti.Chápu kam tím míříš,ale i tak si myslím,že kdybysme je měli.Myslíš,že to,že se ženská o sebe přestane starat po porodu je ok?Znám spoustu holek,které se na sebe nevykašlaly a dnes jsou koukatelné i po dětech.
Ano,stále je s ní sranda a stále jsem jí věrný.Ale děvče to vlastně už moc není.Dnes ka je jí skoro 40.

jedno velké oko (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

Nejvěrnější muži existují u žen hlavně v představách!

zuzka (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

pre Lukasa : a kolko si s tou kockou z prace teraz? stale je to dievca,ktoru bavi zit a je s nou sranda...?a tvoja zena pribrala po porode?

Lukáš (Út, 8. 1. 2008 - 21:01)

Já jsem nevěrnej byl.Svý předchozí ženě.Jak jsme spolu začali bydlet,tak se z ní stala stíhačka a protivná hádavá ženská.Hotová san.Přestala se o sebe starat,nakynula a jenom drbala se svejma kámoškama.
Nic jsem nehledal,ale do práce nastoupila holka,s kterou byla sranda,bavilo jí žít a nestěžovala si furt na něco.Tři měsíce jsem s ní chodil a pak k ní odešel.

Ondra (Út, 8. 1. 2008 - 21:01)

Já jsem příklad....já jsem věrnej jak pes

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 19:01)

Eliško, je supr, že jste to ustáli. Já si myslím, že bych asi té své taky dokázal odpustit. Moje priorita je prostě být s ní a její štěstí. A tomu bych podřídil i sebe. Asi zním sentimentálně, ale život mě už dost nakopal, naučil a já už si ho nechci kazit zbytečnýma trucama...no jo, velkej, měkkosrdcatej chlap :)

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 19:01)

K., moc díky. Skrblík fakt nejsem, tak doufám, že budu mít brzo na to, abych ukázal, jak velkorysej umím bejt :D Naštěstí ONA je skromná, udělá jí radost maličkost a spíš než velký dary ocení zážitky. A co ty, nechceš napsat něco víc o sobě?

Eliška (Út, 8. 1. 2008 - 18:01)

Oldo, ano, se svým mužem jsem stále, přiznali jsme se sami sobě necelé dva roky před svatbou. Člověk v životě udělá spoustu chyb, a z těch, kterými ublíží druhým, tak z těch by se měl poučit. Nechci být kazatel, ale myslím, že je to tak správné.
A navíc, spousta žen jsou opravdu lovkyně, říkám jim šelmy, ty, co se plíží někde v džungli a vyhlíží svoji oběť...:o) Jde to hodně vidět třeba na večírcích apod. Dají se o tom psát příběhy, ale to je na jinou rubriku. :)

K. (Út, 8. 1. 2008 - 18:01)

Oldo, tobe se jiste darit bude, kdyz uz se ti jednou darilo, mas na to a zas se to vrati. Jsi spravnej chlap. Nesnasim skrbliky, chlap ma byt velkorysy. V hlave to mas taky srovnany. A snad sis tentokrat vybral i spravnou zenu k sobe.:-)

sami (Út, 8. 1. 2008 - 17:01)

pro baka:souhlasím s oldou,krásně si to vystihl...

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 17:01)

Bak, co dodat? Jen že to máš v hlavě dobře srovnaný. Víc takových jako jsi ty!

Bak (Út, 8. 1. 2008 - 17:01)

Kolik muzu se nenecha nebo nech svest?
Je to preci na kazdem? Kazdy si musi sam zhodnotit, co je pro nej ve vztahu dulezite, na cem vztah stavi, jak si partnera vazi.
Jeslize jsou dva spolu, a je jim jedno kde si partner odskakuje, je to jejich volba.
Vernost, nevernost neni o tom, druheho vlastnit, je to ucta k tomu intimnimu, co mezi partnery je.
Ale jak pisu, zalezi na kazdem, jak to maji ve vztahu nastavene.
Pro me je vernost meritkem vzajemne duvery.
Vim, ze v dlouhodobem vztahu vzajemna vasen opada, to asi nemine zadny par,ale naopak by mela vzrustat prave ta duvera, ucta a laska v pravem slova smyslu.

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 15:01)

:-D Aničko, to je vončo!

Anna (Út, 8. 1. 2008 - 15:01)

Vždyt to je jasný.Peníze jsou vlastně mamut:-)))A bez mamuta to neni doma ono.

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 15:01)

Anno - a co se toho vizuálna u chlapů týče - jasně, ženská se mi musí líbit. Ale musím říct, že bych vedle sebe husu nesnesl.

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 15:01)

A aby bylo jasno - já to většině žen, pokud to nejsou vyloženě vyčůraný potvory, který jdou primárně po penězích - nevyčítám. I já mám lepší pocit s naditou peněženkou než s prázdnou :)

Olda (Út, 8. 1. 2008 - 15:01)

Anno, dávám ti za pravdu. I tobě, K. Je to tak. Peníze prostě znamenají svobodu, jistotu, bezpečí. Tak je to prostě v naší civilizaci nastavený a není to jen otázka dnešní doby. Bylo to tak a bude vždycky.
Tak se aspoň můžu opájet pocitem, že ta moje se mnou zůstává i když jsem ve srabu. A za to ji budu nosit na rukou, aby nikdy nelitovala, že se tak rozhodla :) Ostatně - mluvíme spolu otevřeně a občas spolu žertujeme, že věří, že se zvednu a že se na to těší. A přiznala mi, že když za ni platím, je to prostě pro ni bezva pocit. A to já bych se zase rozdal... taky chceme cestovat a k tomu jsou prachy potřeba. Tak mi držte palce, ať jsem zase "na úrovni". :))

Reklama

Přidat komentář