Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Michaela (Út, 2. 2. 2016 - 04:02)

Jsem v této diskuzi nová, ale zaujalo mně že může být příjemné se počurat, přemýšlím o tom že bych to zkusila. Ráda nosím džíny tak bych se mohla počurat v džínách. Bydlím ale s rodiči a nevím jestli by to šlo udělat aby na to nepřišli. Když to udělám jednou to by nemusel být problém, ale kdyby se mně to líbilo a chtěla bych se počurávat častěji tak nevím co by tomu rodiče řekli.

tom (Ne, 31. 1. 2016 - 14:01)

Tak jak to tady čtu tak z toho uchcávám :-)

tatka (So, 30. 1. 2016 - 15:01)

tak další krásný piss...z toho co tady čtu jsem uplně hotovej. tohle miluju jen mi chybí protějšek. ta moje na to není. když je chut tak to dělám stejně. učurávám třeba celi odpolko pak to pustim třeba všechno a pak zase učurávám. tern pocit v kalhotech no super.

gab.ka (So, 30. 1. 2016 - 11:01)

čauky co kutíte ??? :) já mam volno a užívam si pissing naplno mam kalhotky a rifle a čůram do nich už od včerejšiho večera vždycky ve vaně ve stoje mužu říct,že ten chladivý pocit a vůně je opravdu cool

gab.ka (So, 16. 1. 2016 - 09:01)

...tak další krásný piss pátek doma :)) natáhla jsem si uplně durch mokré kalhotky na které jsem se vyčůrala 12 krát ve vaně ta vůně a mokrost mě uplně brala natáhla jsem si na to rifle a lehla si pod peřinu s plným močákem... a to bylo něco večer s notáskem na klině a filmy a u toho upouštět dle potřeby nemusim řikat jak to bylo rajcovni pod peřinou tepličko pod zadkem horke jezírko a ja v v 12. nebi ..do rána jsem to pustila ještě 3krát a ted tu běhám snidam celá mokrá

mik (St, 13. 1. 2016 - 02:01)

Proto sem píšu, jsem v...ahoj Sabco kdyz by jsi sla treba na xchat tak by jsi se tam dozvedela ze je plno muzu co takove situace upne zboznuji a vzrusuje je to ,, proc je asi tolik stranek na tema female desperation ,,, a jinak takovou situaci uz prozilo hodne holek i stasich zen ,,nekdy i umyslne ,,,ve dvou,,,,jinak plmy mechyr a eroticka aktivita je zajimave tema k ruznym nazorum... umela by jsi si predstavit v te chvili mazleni a hratky,,, jeste nez to vytrysklo ?

Sabina (St, 13. 1. 2016 - 01:01)

Proto sem píšu, jsem v šoku. dneska jsem přijela z večírku v taxí ku se mi chtělo strašně čůrat, když jsem před domem platila, myslela jsem tak dobrý, to už ustojím, výtah pořád dobrý, ale když jsem odmykala byt tak jsem se normálně su učůrla a pak to pustila vůbec se to nedalo zastavit. V životě se mito nestalo. Jěště aazvonila sousedka, že můj kocour tady řve a já proti ní stála pod sukni v pochcaných punčocháčích. Takže dobře, patřím do pohcánků a jdu spát...-.Stalo se vám něco podobného?

mik (Pá, 5. 7. 2013 - 06:07)

Mně se to stálo právě...Magdo zkus se tady podivat asi 4 roky zpatky kde jedna VS popisuje jak jezdi s plnym mechyrem busem z Holic do Brna a jak si to pak uzije a kdyz zajdes na chat tak zjistis kolik je holek co je zadrzovani vzrusuje a kolika muzum se libi a vzrusi je kdyz se holka pocura taky Mudr Igor zde pred 4 lety pise jak funguje mechyr i sverac a kolik kdo vydrzi i dalsi holky tam popisuji to trenovani no a pocit kdy telo neovladnes ? pro mnohe muze tento pocit byt velikym vzrusenim a uspokojenim a u submisivnich se to jeste zesili tim ze ho vlastne ovlada druhy a ruku na srdce kdyz ti to teklo do tech bot nebyl v tu chvili ten pocit vlastne prijemny ta uleva po tom zoufalem zadrzovani ?

Viktor (Po, 11. 1. 2016 - 21:01)

Sem se počůral když sem usnul venku na lavce opitý jak důstojník. Pak mě odváželi sanitků :D Tam mě moseli sestry vyslékat a ty kalhoty ani nepřehodili, aby uschly a daly mi je hned do kabele. Měl sem 4.5 promile :D

Mirek (St, 6. 1. 2016 - 19:01)

Naposledy jako, že jsem to fakt nevydržel v 7. třídě, asi 13 let. Chtělo se mě na cestě ze školy, při odemykání vchodu v paneláku jsem to měl na krajíčku, tak jsem se rozhodnul, že pojedu ta dvě patra výtahem. Cestou nahoru jsem to prostě nezvládnul a počůral se do kalhot. Rychle jsem zajel do bytu a pak ještě vytřel tu louži ve výtahu, kdyby se s ním vraceli rodiče :-)
Mnohem horší to bylo jednou pro mého kámoše, ten jednou potřeboval při cestě ze školního výletu a celou cestu v autobuse se zoufale držel rukou mezi nohama. Když jsme konečně dojeli před školu, tak nás učitelka nenechla jít, ale chtěla nás spočítat a seřadit. Pak jsem jenom- a nejenom já- viděl, jak jeho čůrání teče nohavicema ven na chodník. Chudák se počůral pár metrů od záchodu a to úplně a ještě před třema třídama. Navíc nám bylo tak 12-13 let.

gab.ka (St, 6. 1. 2016 - 09:01)

Dlouho jsem tady na diskuzi...http://www.xvideos.com/video11210145/hd_bedwetting_in_pink_panty

gab.ka (St, 6. 1. 2016 - 08:01)

Dlouho jsem tady na diskuzi...ajuj ja taky kdyz se vycuram do kalhotek tak si je uz nechacam a den nebo dva curam jen pres ne pres den na zachode a v noci v posteli jinak s igelitem mas pravdu taky jsem zkousela a bya jsem celou noc uplne v louzi mela mokre vlasy tricko vsechno curam totiz i petkrat za vecer do rana... matrace to pobere a pres den jakž tkž uschne

Klára (Út, 5. 1. 2016 - 17:01)

Ahoj jsem se dnes rozhodla se vyčůrat ráno a pak jít na záchod až když to bude těsně před počůráním. Snad se nepočůrám, zatím jsem to vydržela, ale už se mi trochu chce tak uvidim. :)

Lucie. V (Ne, 3. 1. 2016 - 23:01)

Dlouho jsem tady na diskuzi nebyla, snad dva nebo tři roky a zase jsem sem zavítala a to koukám co je tady příspěvků. Chci abyste o mně také věděli že existuju. Já se počurávám v posteli, ale ne proto že by mně to nějak sexuálně vzrušovalo, je to pro mně pouze příjemné a líbí se mně to. Když jsem s tím začínala tak to bylo z lenosti v noci vstát a jít na záchod, tak jsem se počurala v posteli. V létě když jsou horka tak jsem spala nahá, to jsem čurala rovnou do postele, jinak spím v oblečení, často jdu spát v tom co mám zrovna na sobě, když mám džíny jdu spát v džínách a v posteli se v nich počurám. Schválně před spaním nechodím na záchod aby se mně potom chtělo. Jeden čas jsem si dávala pod prostěradlo igelit, ale to jsem pak ležela v louři a byla jsem mokrá celá, tak jsem si igelit přestala dávat a nechávám to téct do madrace. Když se vyspím a jdu do práce tak se osprchuji, když do práce nejdu tak si někdy nechávám počurané oblečení na sobě. Někdy se počurám i venku když jdu domů, ale jen když už je tma aby to lidi neviděli. Tak taková jsem já.

peefreak (Po, 28. 12. 2015 - 15:12)

no jo to patří k...řekla kámošce at se taky jde vyčůrat ke mě do postele...

A kámošku to taky vzrušilo?

Lucka (St, 23. 12. 2015 - 22:12)

Mě se líbí ten pocit mít špinavé oblečení, Nejdříve si vemu projímadlo a úplně se přeseru , pak si v tom sedim a piju minerálky do tý doby než se mi uvolní svěrače a pak mám krásně hnédo mokrobílé kalhotky a potom si i kalhoty ušpinim na zadku a chodím po městě a pláču a jsem zvědavá na reakce lidí

leoš (Út, 22. 12. 2015 - 23:12)

s tou prochcanou matraci ty...citi to nebylo :)) ale jinak byla pod ni krasně louže a ty vlasy tričko zadek všechno mokré mě šileně vyrajcovaly no ..matrace je ok

No a co jsi ude (Po, 21. 12. 2015 - 14:12)

Me se kdysi pocurala do...s tou prochcanou matraci ty sikulo? Novou ti asi urcitete nekoupila-vid.Tak ti to tam asi pekne smrdi dodnes.
Ja neverim ani sam sobe a vsude,kde spim mam pod prosteradlem jeste jedno igelitove a davam ho i tam,kam si lehne moje damska navsteva.A mam jistotu a klid.Taky od tech blbek,ktere si to neumi spocitat a nahodou to dostanou-to bych ji nejradeji okamzite zabil.
Zil jsem s jednou podobnou-docela hezka i chytra,ale nenavidela to,ze nosim plenky a igelitove kalhotky-dokonce na ne zarlila.Ja si je ale nasazoval pro jistotu a pro obcasnou mokrou nehodu uz davno pred tim,nez jsme se poznali.Potom jsme byli na navsteve u moji pribuzne.Vecer jsme neco popili a ona byla rano zechcana komplet i s gaucem.Tak co je lepsi?Samozrejme,ze uz k te moji tete nikdy pro tu ostudu nejela,ale moje plinky ji vadily stale stejne.Takze jsem si nechal plenky a ji se zbavil.A dnes mam sbalene takove cestovni zavazadlo,kde je krome detske ksmetiky a kremu proti opruzani i nekolik plen,gumove kalhotky a igelitove prosteradlo,kdybych mel nekde prenocovat.Myslete si o me co chcete,mozna podle vas nejsem normalni,ale jsem vzdy a vsude v klidu a pohode.A o tom to je.

leos (Po, 21. 12. 2015 - 10:12)

Me se kdysi pocurala do postele opila kamoska to tak ze spala vedle me taky me to rajcovalo mela mokre kalhotky tricko vlasy i celou postel pritahl jsem si ji do naruce hned mi stal ta vlhkost a to vse rano jsme se hnedpomilovali

mik (Ne, 20. 12. 2015 - 04:12)

Muzu za sebe rict ze...milovavni s holkou ktera se u toho pocura patri k silnym prozitkum pro oba a je fakt hodne vzrusujici ,,,jasne ne pro kazdeho ,,jako ostatne vsechno ,,ale pro ty co vi,,,nebo zkusit chteji,,,skoda jen ze holky maji malou odvahu tuhle orientaci ci touhu nebo zvedavost priznat,,pricemz s pocuranim se ma podle meho vetsina holek zkusenost nechci odhadovat procente ale myslim ze bude dost velke procento holek co se nekdy v zivote pocuraly ,, nemyslim predskolni vek pochopitelne

Reklama

Přidat komentář