Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Tom (So, 9. 4. 2016 - 19:04)

Ahojte,
také mě již od dětství lákalo zkusit si jaké je to dostávat plenky a tak když jsem měl minulé prázdniny příležitost tak jsem toho využil.
Jel jsem ĺoni na tři týdny na ozdravný tábor, protože se tábor pořádal na druhé straně republiky jel jsem tam sám vlakem, s sebou jsem dostal nějaké papíry, které jsem tam měl odevzdat. Protože byl tábor určen pro děti již od 6 let, byly tam otázky typu zda umím plavat, zda se počurávám apod... Rozhodl jsem se tyto papíry přepsat tak abych si na těch jednadvacet dnů vyzkoušel být malé mimino jak mě to lákalo. Když vedoucí ty papíry viděli vypadali překvapeně, ale nic nenamýtali.
Poté co jsem byl přebalem do plenek a byl v nch mezi vrstevníky jsem toho litoval, ale již to nešlo vrátit z5. Celou dobu pobytu bylo se mnou nakládano tak nějak jinak. Kontrolovali jestli jsem se nepočůral, nepokakal, jestli mám nafouknuté rukávky když jsme byly u bazény. No bylo to mezi plno stejněstarýma nebo mladšíma holkama dost trapné...

milda (Po, 30. 12. 2013 - 15:12)

Odkud bych asi měl takové...jo, oni někteří výrobci se snaží dost šetřit a pak se divme, že se pleny totálně sypou;

pravý posraný (Po, 30. 12. 2013 - 09:12)

jo, díky! A co ty...Odkud bych asi měl takové znalosti? Jinak ti můžu říct, že ty všelijaké Air nejsou ani na hovno. Když to začali dělat, tak air byly jen boky a v prostředku igelit, na kterém ten vnitřek byl pořádně přilepený a po namočení se nesesypal dolů a pěkně mokro rozvedl po celé ploše, takže se dalo i sednout. Jenže toto nedrží, a navíc manžetky prosáknou a to je ohromné v tom jít, když to pak pěkně dře. Mor na výrobce! Takže zase návrat k celoigelitové klasice, ale aby nešetřili na lepidle, to by fakt už bylo na posrání.

test (Po, 30. 12. 2013 - 07:12)

Jednou mě napadlo, udělat na sobě test jaké to je mít na sobě plenu a za jak dlouho se může vyměnit. Pocity při nošení pleny jsem měl smíšené, ale při má práci s uživateli co jsou na plenách, je trochu ponaučení. Jinak jsem vyzkoušel "Huggies dry nittes 12 - 15 let", ale pokud to někdo opravdu potřebuje, je dobré si udělat malou praxi i na sobě. Práci OA se věnuji již pomalu 8 let.

milda (Po, 30. 12. 2013 - 06:12)

Jo, píšou to podle firmy,...jo, díky! A co ty "pravý posraný" nosíš také pleny?

pravý posraný (Ne, 29. 12. 2013 - 20:12)

Jo, píšou to podle firmy, která je prokrmuje. Ale jen v případě, že nevíš na jaký limit máš nárok. Pokud víš limit a vydupeš si ho, tak se to píše podle té nejnižší ceny, protože dražší doktorovi pojišťovna proplatí jen do limitu těch nejlevnějších a co je nad, tak pak mu to strhne na snížení platby za překročený limit.

Milda (Ne, 29. 12. 2013 - 18:12)

nemám k tomu žádné námitky, ale jako osobní asistent pomáhám s výběrem plenkových kalhotek pro mé uživatele, aby cítili jistotu a bezpečí v nich. Ale hlavní zádrhel v plenkových kalhotách vidím v tom, že né každý lékař (který je má právo napsat) může napsat určitou značku, která by uživateli s postižením více vyhovovala. Neustále omílají jen jednu firmu a jednu značku. Asi mají zřejmě podepsanou dohodu s jednou firmou, aby jiná neměla šanci se dostat na trh. Má někdo tento problém ohledně sepsání poukazu na pomůcku na jinou značku plen?

Karin (Po, 23. 12. 2013 - 13:12)

A proč kombinace těchto 3...Nevím, proč zrovna tyto tři věci, prostě to tak mám a tyhle představy už mě pronásledují hrozně dlouho. A na veřejnosti spíš někde, kde mě může zahlédnout jen pár lidí, nejlépe už někde na cestě domů.

Domeček (Ne, 22. 12. 2013 - 15:12)

To ne, jde mi o tu samotnou...A proč kombinace těchto 3 věcí? Proč ti nestačí nehoda v soukromí a poté se umýt? A kde na veřejnosti bys to chtěla udělat?

Karin (Ne, 22. 12. 2013 - 14:12)

Tak tobě jde o to se...To ne, jde mi o tu samotnou nehodu, jenže na veřejnosti a před "někým", prostě kombinace těchto tří věcí. A nevím, před kým jiným to udělat, nemám k nikomu takovou důvěru, jako právě k mamce. Navíc ty představy prostě takové mám, neumím vysvětlit proč, ale je to tak.

... (Ne, 22. 12. 2013 - 00:12)

To si raději udělám v soukromí, než u rodičů.

Domeček (So, 21. 12. 2013 - 18:12)

Když mě jde právě o tu...Tak tobě jde o to se negativně předvést před mámou, než si v soukromí užít to pokakání, že ano.

Karin (So, 21. 12. 2013 - 14:12)

Ahoj Karin, to je v klidu,...Když mě jde právě o tu nehodu do kalhot a mamce budu asi těžko vysvětlovat, proč mám na sobě plínu.

Bořek (St, 18. 12. 2013 - 16:12)

Tak jsem byl ve zdravotnické prodejně. Vzal jsem si Abri, plenkové kalhoty a můžu doporučit. Jsou příjemné a dobře se nosí. Nejlepší sou, když si lehnete na postel a dobře se na tom odpočívá. Je to něco jako polštářek.

Tom (Út, 17. 12. 2013 - 19:12)

S tím, co jsem Ti napsala...Petro napiš mi prosím na dltom(zavináč)seznam.cz Mám s autobusy a dopravou podobný problém.

mm (Út, 17. 12. 2013 - 18:12)

Ty plínky už bych...urcite v lekarnach, zdravotnickych pomockach, ale uz som videl aj v niektorych drogeriach. skus tam

Bořek (Út, 17. 12. 2013 - 13:12)

Ty plínky už bych potřeboval fakt. Moje kamarádka říkala, že se dají koupit plínky aj pro dospělé. V obchodech maj jen dětský, a sou malý. Včera jsem šel cestou domů, musel jsem vydržet až domů. Je to stresující.
Nevíte, kde se daj koupit?

Ahoj Petro (Út, 17. 12. 2013 - 12:12)

S tím, co jsem Ti napsala...Ahoj, zatím mi ještě žádná slečna nenapsala. Chceš si se mnou zkusit psát o tom podělávání, když s tím máš zkušenosti? Docela se mi tvůj příspěvek líbí. Můj e-mail je [email protected]

Petra (Po, 16. 12. 2013 - 16:12)

Mám takový dojem, že už...S tím, co jsem Ti napsala můžeš klidně při nakupování nebo při procházce. Je to celkem příjemné, protože si uvědomuješ, že se nemusíš stresovat s hledáním záchodu. Prostě to propůjčuje určitou svobodu. V posteli to je blbost, to Tě jen znechutí. Plína je dobrá, že to neodnesou ani kalhotky, takže ji pak jen vyhodíš a nic nemusíš prát. Určitě je taky lepší si vzít sukni, než kalhoty. Je mnohem příjemnější podělat se když máš sukni, protože to tak nestahuje a do kalhotek se toho tím pádem víc vejde.

Petra (Po, 16. 12. 2013 - 15:12)

Tak jsem o tom stále...Ahoj Karin, to je v klidu, dej si něco mezi nohy, stačí nějaké větší dětské plíny tak 2 až 3 přes sebe v největší velikosti a můžeš to udělat kdekoli. Když budeš mít po ruce vlhčené ubrousky tak to pak klidně umeješ na veřejném WC a domů přujdeš v klidu.
Mám problémy s ježděním v autobuse, pořád se mi chce čůrat, tak prostě jezdím s plenkama. Párkrát jsem se do nich i pokadila. Když to zůstane v plínách a neuteče to někde bokem, tak se není čeho bát. Prostě dojedu jak jsem kam potřebuju a tam se umeju nebo přebalím.

Reklama

Přidat komentář