Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Karel Lukáš (So, 2. 5. 2015 - 21:05)

a proc by se meli stydet at...Tak v tomhle máš pravdu.

otom to je otom (Pá, 17. 4. 2015 - 08:04)

a proc by se meli stydet at uz v mladsim ci starsim veku? Vzdyt plenky nejsou nic nenormalniho! To maji mit mokre kalhoty a nacurano az do bot? A smrdet moci jak obecni kozel? Dekuji nechci. Zlate plinky!

o (Út, 14. 4. 2015 - 21:04)

Když je chtějí nosit at jsi je nosí ale potom ve starším věku az je potřebovat budou tak jde určité budou stydet.

plíny nosí rád (So, 7. 3. 2015 - 01:03)

jak jsi to dítě...nic otom zřejmě neví

zvědavý (Út, 3. 3. 2015 - 11:03)

hodne me zarizolo ty...jak jsi to dítě udělal,když máš pořád plínky?Je mi opravdu líto tvé slečny,jen mě zajímá jak dlouho jí život s tebou bude bavit.Já bych ti to vyhnal z hlavy.To přece není normální v dospělosti se chovat jak mimino.Do práce asi nechodíš?Kdyby jsi musel makat jako dělník na 3 směny tak by tě přešly myšlenky na blbosti.

mrtvolka (Po, 2. 3. 2015 - 23:03)

zdravím,

nosím plenky...Napiš mi : [email protected] ;)

Janča (St, 26. 6. 2013 - 21:06)

Já jsem se párkrát...Teda ty máš odvahu, já bych to před našima asi nezvládla. S plínama bych teda rozhodně nezačínala. Ale s tím počůráním strachy máš dobrý nápad. I když pořád nevím která nehoda by byla lepší.

ash (Út, 25. 6. 2013 - 21:06)

Ještě nevím jakou nehodu...Já jsem se párkrát počůral v noci do postele.Věděla to jen rodina.S plínkama bych nezačínal to by přišlo později kdyby jsi s nehodama pokračovala.Vhodná příležitost je třeba při noční bojovce jako že ses počůrala strachy.Měj se a odepiš jak to s tvojí nehodou dopadlo.

pavel (Út, 25. 6. 2013 - 19:06)

Ahoj. Je mi 16. Zajímám se o ABDL. pŘÍSPĚVKY JSOU VELMI ZAJÍMAVÉ. rÁD BYCH SE SVĚŘIL S JEDNOU VĚCÍ. kROMĚ PLENEK MNE LÁKÁ SI NĚKDY SEDNOUT NA NOČNÍK A DO NĚJ SE VYČŮRAT I VYKADIT.
mÁ NĚKDO Z VÁS TAKÉ TAKOVOU PŘEDSTAVU?

Tom (Út, 25. 6. 2013 - 16:06)

Tehdy mi bylo 14. Samozřejmě, že mi to připomínali ale jenom někteří. Ale ta nehoda ve mě zanechala docela stopu. Hlavně to, že jsem měl plavky pěkně nafouknuté, na zadku teplo.
Když se mne vedoucí ptala, proč jsem se takhle podělal, řekl jsem, že mne to tak nějak nenadále postihlo, že jsem dostal křeč do břicha a to, že jsem před tím nebyl na velké. Docela se tomu divila, ale nijak to nekomentovala.

Janča (Út, 25. 6. 2013 - 16:06)

Jančo. Tak co se týče...A kolik ti bylo? Taky si na táboře nikoho neznal? Jsi dobrý, že jsi to tak zvládnul. Nepřipomínali ti to potom?

Janča (Út, 25. 6. 2013 - 16:06)

Ahoj to chápu že před...Ještě nevím jakou nehodu zkusit ani nevím kdy by byla nejlepší příležitost. Nevím co mě k tomu vede prostě se mi to takovým zvláštním způsobem líbí.
Jaké nehody jsi zkoušel ty? Věděl to o tobě někdo?
Jo a je mi 13.

Janča (Út, 25. 6. 2013 - 16:06)

také by jsi to mohla...O plínkách jsem teda nepřemýšlela a hlavně by to byl teda docela trapas, kdyby na to naši přišli protože nehoda se může stát ale jak bych vysvětlovala že mám na sobě plíny to vážně nevím.

Tom (Út, 25. 6. 2013 - 13:06)

Jančo. Tak co se týče Tvého rozhodování, tak Ti to usnadním svým příkladem.
Loni jsem byl na táboře, opalovali jsme se s klukama a holkama. Začalo se mi chtít šíleně na velkou, den před tím jsem nebyl. Hned mi přišlo na mysl, že bych se mohl zkusit jen tak pokadit, nevím, co to do mne vjelo. Nakonec jsem zkusmo zatlačil a šlo to. Pak jsem zatlačil víc a když jsem si sáhnul na plavky, tak se mi nafoukly. Ldežel jsem na trávě, tak jsem se úplně vyprázdnil a to jak měchýř, tak střeva. Bylo toho hodě. Všichni se mi pak smáli, že jsem posránek. Na jednu stranu ponížení, ale na druhou úleva a zvláštní pocit. Jančo, zkus to takhle. Když se budeš opalovat, tak zkus předstírat takovouhle nehodu.

ash (Út, 25. 6. 2013 - 00:06)

Tak před táborem raději ne...Ahoj to chápu že před rodičema by to bylo blbé tak až na táboře.Už jsi přemýšlela jakou nehodu udělat?Kolik je ti vlastně let? Co tě k tomu vede ?Já jsem pár nehod nehod zkusil a je to velký stud ale i zajímavý pocit zároven.

no (Po, 24. 6. 2013 - 23:06)

Tak před táborem raději ne...také by jsi to mohla vyzkoušet trochu jinak a než by jsi to udělala takříkajíc naostro,tak si můžeš třeba právě někde zkusit sehnat plínku a vyzkoušet to s ní.když by ti dobře seděla,tak to můžeš vyzkoušet i někde na veřejnosti nebo i před rodiči,prostě si tam stoupnout a počůrat se.rozdíl mezi ní nebo tím,když to pustíš do kalhot zase nebude takový.

Hanouš (Po, 24. 6. 2013 - 17:06)

Tak před táborem raději ne...A hlavně budou holky rády, že jako pochcaná nebo posraná nemáš šanci u kluků.Docela se těšim

Janča (Po, 24. 6. 2013 - 17:06)

Ahoj já myslím že Mira má...Tak před táborem raději ne před našima by mi to bylo blbé i když by to asi na zkoušku bylo fajn. Chtěla bych právě využít toho, že mě tam nikdo nezná kdoví kdy zase budu mít takovou možnost a už nad tímhle přemýšlím strašně dlouho. Vlastně si ani neumím představit jaké to bude, v kalhotách jsem měla naposledy snad jako malá. Vždycky si představuju, jak se mi něco takového stane a všichni se mi posmívají, ale ve skutečnosti se asi budu šíleně stydět.

ash (Ne, 23. 6. 2013 - 23:06)

Toho se právě bojím, že...Ahoj já myslím že Mira má pravdu když tě na tom táboře nikdo nezná můžeš nějakou nehodu zkusit,třeba se počůrat jako žes nestihla na záchod nebo pokakat jako že máš střevní problémy.Nebo se počůrat v noci ještě před táborem a podle reakcí rodičů zjistíš jestli se ti ti líbí nebo ne.Měj se a pdepiš jak ses rozhodla.

adultdiapers (So, 7. 2. 2015 - 00:02)

hodne me zarizolo ty komentare nekteruch jedincu co o tomto vedi s prominutim hovno.
Zde vam napisu ja svuj pribeh.
Ja mam ted 24 let .
Moje mama me prebalovala do mych 18 let tehdy se to resilo i z psychologem .
v mych 15 letech mi mama davala jist aj z flasky davala mi cumel a davala me spat do postylky specialne upravene .
psycholog mi rekl ze toto se semnou potahne jiz cely zivot ze si nedovedu joz predstavit zivot bez plinky .
Ted mam priyelkyni s kterou mam 1 rocnou dcerku a moje slecna nakrmi a prebali malou pak prebali me . plinky se staly moji soucasti zivota . na pitome komentate nejakych lidi sem zvyklej ale kdyz by si chtel nekdo popovidat tam muj emajl je [email protected] tesim se na vase dotazy

Reklama

Přidat komentář