Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Anežka (Ne, 9. 9. 2018 - 22:09)

Tak dneska jsem chtěla vyrazit mezi lidi v plence, ale nakonec mi to nevyšlo. Jednak jsem se bála, že by mě viděla mamka, když jsem se oblékala a za druhé jsem se toho fakt bála. Vyjít ven s plenkou ve městě kde můžu potkat hodně kamarádů a známých, na to ještě nemám odvahu. Ale zítra to zkusím znova, snad se odhodlám. Asi bych potřebovala zase někoho, kdo by mě vyhecoval jako v tom Bruselu. Sama se do toho nedokážu donutit. Vždycky jsem rozhodnutá že do toho půjdu, ale nakonec z toho vycouvám. Zítra zůstanu v plenkách asi celý den až do večera než se mamka vrátí z práce ať si trochu zvyknou a získám v ní sebevědomí. Každopádně dnes v noci se zase zkusím počůrat, plenky už mám a hodně piju, tak uvidím jak to dopadne. Přemýšlela jsem nad nějakými triky jak se počůrat ve spánku, ale nenapadlo mě jak bych měla ve spánku strčit ruku do vody. Ještě jsem slyšela něco o minci na břicho, ale to taky nevím jak bych udělala.

Kikina (So, 8. 9. 2018 - 19:09)

Tak to pak jo. Normálně...Souhlas. Tohle taky nechápu. Legíny jsou nejlepší kalhoty na tvarování postavy a sukně přes ně to je vražda smrt zabití :0(

Anežka (So, 8. 9. 2018 - 19:09)

A mimochodem jaké máš ty zkušenosti s plenkama?

Anežka (So, 8. 9. 2018 - 19:09)

Ony jsou ty legíny úplně...Tak to pak jo. Normálně mám legíny ráda, ať už na cvičení nebo na doma, ale prostě nesnáším, když si někdo vezme takové ty tříčtvrteční legíny a přesto třeba džínovou sukni, to je podle mě módní katastrofa.

Denča (So, 8. 9. 2018 - 19:09)

Ony jsou ty legíny úplně kraťoučké, nejsou pod sukní vůbec vidět. Ale jestli se ti to nelíbí, tak zkus ty stahovací punčocháče.

Anežka (So, 8. 9. 2018 - 19:09)

Mám plenky pro dospělé a...Stahovací punčocháče mě taky napadly, legíny bych si pod sukni nevzala, to se mi fakt hodně nelíbí. Za mě buď silonky, punčocháče, nadkolenky nebo nic, ale legíny se mi pod sukní prostě hnusí. Harémky taky moc nemusím, jedině takové ty tepláky. Ale s většími džínami je to dobrý nápad, to určitě zkusím. A jak psala Lenka s lacláčema, ty taky ve skříni nemám. Mám dvě lacláčové sukně, ale kalhoty ne. Takže já asi zůstanu u sukní, poslední dobou jsem si je zamilovala, tak jich mám dost a nosím je celkem často.
Jinak dneska byly všichni doma, takže jsem si plenky vůbec neužila a dost mě to mrzí, přemýšlím, že zítra v nich vyrazím někam do města, ale docela se toho bojím.

Denča (Pá, 7. 9. 2018 - 23:09)

Tak včera mi už přišly...Mám plenky pro dospělé a ty jsou určitě větší než DryNites. Na plenku vždycky navléknu krátké legíny, vyhovuje mi, když je plenka pěkně stažená a nedělá tak velký zadek. Pak si vezmu buď delší sukni, nebo džíny, ale ty mám schválně o číslo větší, aby to nebylo vidět. Dobré jsou taky kalhoty s nižším sedem (harémky).

Kikina (Pá, 7. 9. 2018 - 22:09)

Tak včera mi už přišly...V pohodě Anežko. Tohle se nedá lámat přes koleno a dělat to jaksi z povinnosti. Na to je potřeba aby ty sama jsi to chtěla měla na to náladu a neměla pak z toho špatné pocity. Jinak probuzení v pokakane plence určitě nedoporučuji. Počůráni před mámou utajis s pokakáním už je to horší. Já sama osobně neznám lepší pocit než se po ránu vzbudit pořádně pokakana ale já mám tu výhodu že žiju sama a nemusím se nikomu zpovídat. Že tě zaujaly fotky pokakanych holek to pochopit dokážu. Já sama se ráda podívám třeba na pěkné video s pokakanou holkou a neboj se lesbička taky v žádném případě nejsem ale ona má jaksi ta pořádná nálož na zadečku esteticky cosi do sebe ale to dokáže pochopit a ocenit jenom někdo kdo to tohoto světa někdy proniknul. Jinak to že se ti tohle líbí a už ses i odhodlala k tomu se úmyslně počůrat a pokakat že tenhle fetiš v sobě prostě máš a je třeba s ním pracovat zkoušet experimentovat a časem můžeš přejít i na vyšší level. Takž to nehrot zatím se třeba v klidu do té plenky počůrávej a dávej si postupné cíle a bacha aby ti na to máma nepřišla. Asi by nebyla úplně odvázana z toho že z nastávající vysokoškolačky má plenkarku. Každopádně pokud se někdy zase odhodlás k tomu se pokakat tak u nás na diskuzi si srdečně vítána. kvalitního materiálu tam v poslední době máme poněkud málo.

Lenka (Pá, 7. 9. 2018 - 22:09)

doporučuji riflové laclové kalhoty, pod nimi plena není vidět a ani není šance aby vykoukla , navíc dnes jsou lacle moderní .Vyraž v nich , sukně není nejlepší volba

Anežka (Pá, 7. 9. 2018 - 19:09)

Tak včera mi už přišly plenky. Nevím jestli byl dobrý nápad kupovat dva balíky, protože se docela blbě schovávají. Mám je zahrabaný hluboko ve skříni, ale stejně se bojim, že by na ně mohl někdo náhodou narazit. Večer jsem nad tím hodně přemýšlela a nakonec, přestože jsem je měla v plánu začít nosit až na koleji, tak mi to nedalo a vyzkoušela je už včera. K večeru jsem hodně pila a pak když šla mamka spát, tak jsem razbalila jeden balík a jednu si vzala. Docela dlouho jsem nemohla usnout, jednak protože jsem byla plná emocí a dojmů z plenky a dost jsem o tom přemýšlela, tak i protože jsem se docela bála, aby mi třeba ráno, až bude mamka odcházet do práce, nevykoukla plenka z pod šortek co mám na spaní. A ještě se mi k tomu docela chtělo čůrat. Nakonec jsem usnula a vzbudila se až někdy nad ránem před pátou. Už jsem to nemohla vydržet, ale zpanikařila jsem a vyskočila z postele, že pobřežím na záchod, ale pak jsem si uvědomila, že jsem to přece chtěla. Takže jsem si jenom pod sebe hodila ručník, protože jsem se bála, abych neprotekla a pustila jsem to. Plínka to v pohodě udržela, takže se příště počůrám rovnou. Po chvíli jsem ještě usnula a vzbudila se až ráno, když mamka odcházela do práce. Řeknu vám, že to byl hodně zajímavý pocit, když jsem stála před mamkou v počůrané plínce. Takový adrenalinový zážitek. Ale naštěstí si ničeho nevšimla. Zeptala se mě jestli se něco děje, protože jsem se asi byla červená jak rajče. Řekla jsem jí, že se mi jenom zdálo něco fakt divného a bylo to v pohodě. Když odešla tak jsem shodila šortky, že si sundám plenku, ale nějak se mi v té mokré plence líbilo. Tak jsem ještě chvíli chodila jenom v triku a počůrané plence a přišlo mi to strašně vzrušující. No a když jsem ji sundala a hodila venku do kontejneru, tak mi to nedalo a vzala jsem si rovnou další. Někdy po poledni jsem se ještě jednou počůrala, ale pak jsem toho nechala.
Docela si pohrávám s myšlenkou, že bych se s plenkama vypravila do Prahy na nákupy, ale nevím jestli se k tomu odhodlám. Přece jenom v Bruselu, kde určitě nepotkám nikoho známého, tak jsem víc v klidu než v Praze, kde mám dost známých a kamarádů. Zkoušela jsem si nějaké oblečení, abych zjistila jak moc je pod tím vidět plenka, ale nedokážu to posoudit. Řekla bych, že to není moc znát, ale když vím, že ji na sobě mám, tak jí tam vždycky vidím. Myslíte, že někdo koho by vůbec nenapadlo, že holka jako já, má pod oblečením plínku, pozná, že ji mám, když budu mít jenom lehce větší zadek? Doufám, že chápete jak to myslím. Jasně, musím si vzít něco s vysokým pasem, nebo nějaký delší top, aby mi náhodou plenka nevykouknula. Ale zajímalo by mě jaký s tím máte zkušenosti. Třeba pod volnější kraťásky. Asi nejbezpečnější je v tomhle ohledu volná sukně ke kolenům, ale když bych si chtěla vzít džíny, bude to vidět? Máte s tím zkušenosti?
Jinak škola nám začíná až v říjnu a na brigádu chodím jenom 2x týdně. Mamka bývá v práci většinou tak do čtyř a ségra je přes týden v Praze, takže si teď asi v plenkách docela užiju :)
A ještě jedna poznámka pro Kikinu. Myslím na Tebe, určitě jsem se nepokakala naposledy, ale nějak mi to minule stačilo. Hodně mě odpuzuje to umývání. Takže si dám na nějaký čas pauzu. Ale když jsem různě projížděla internet na tohle téma, tak se mi strašně líbily holky co se fotily po ránu v zrcadle, jenom v triku a plence co byla očividně dost plná. Jako né, že by se mi líbila ta holka (a pro ty z vás co mají bujnou fantazii - né, opravdu nejsem lesbička :D ), ale líbí se mi ta představa, ráno vstát a mít počůranou a pokaděnou plenku, abych měla opravdu tu těžkou bouli pod zadkem. Určitě to někdy vyzkouším, ale rozhodně to nebude někdy v blízké době :)

Petra (Čt, 6. 9. 2018 - 21:09)

Tělocvik ještě nemáme, a ano používám natahovací a i je většinou použiju,

don (Čt, 6. 9. 2018 - 18:09)

Že nejsem svatoušek vím ,...Natahovací pleny moc poznat nejsou to by tě někdo musel vidět jen v nich.Ale jak to řešíš když se převlékáš na tělocvik?Co když se ti chce ve škole na malou to si tu plenu přece jen sundáš nebo jí použiješ?

Jan (St, 5. 9. 2018 - 21:09)

Že nejsem svatoušek vím ,...A jaký byl ten tvůj první trest že jsi si nepolepšila ?

Petra (Út, 4. 9. 2018 - 21:09)

jak tě mamka donutila si ty...Že nejsem svatoušek vím , já toho totiž o prázdninách prováděla víc a první trest se minul po týdnu účinkem , tak bylo třeba přitvrdit v trestu,měla jsem na výběr buď pleny nebo plechové kalhotky , volba byla jasná . Sundávat a nandávat si plenu si netroufnu a ono to není zase tak hrozný spíš mě děsí odhalení

Kikina (Út, 4. 9. 2018 - 19:09)

Tak Waco ty jsi je jeste...Bla bla bla... Nechci tu dělat hejt ale ty kážes vodu a piješ víno. Na jednu stranu nám napíšeš jak jsi v pohodě a my ať jsme taky pak na jiných diskuzích vypisujes jak s nadšením onanujes do plenky a pak tu napíšeš takovýhle elaborát kde ze sebe vlastně děláš chudáka co měl těžký život a je odkázaný na plenky ale na to tu kaká bílej tesák a nikoho to nezajímá. O mě třeba nevíš vůbec nic taky jsem neměla lehký život a možná mě může mít někdo za exota když napíšu pokakavani je pro mě něco terapie. Každopádně nikoho tu se svým životním příběhem neotravuji protože vím že každý má své problémy a nikoho to nedojima. Jinak kecy typu kam ten svět spěje jsou úplně mimo. Lidé s tímto zaměřením se rodili v každé době. Ve středověku je upalovali za minulého režimu zavírali do detekčních ústavů. Dnešní doba je naštěstí tolerantnější i když pořád je to tabu akorát díky internetu se o tom dneska mluví zatím co předtím se všichni tvářily že něco takového neexistuje ale bylo to tu vždy. To co píšeš ohledně uplatnění a prospěšnosti takového člověka pro společnost je taky mimo. Třeba já žiju sama. Sama si na sebe vydělávám co si neudělám to nemám. Nikomu nevisím na krku a jsem naprosto samostatná. Tvrdě pracuji a poctivě platím daně. Takže opět nic nevíš a projevil ses pouze jako prvotřídní pokrytec.

Kikina (Út, 4. 9. 2018 - 19:09)

Tak jsem se do toho rovnou...Koukám že jsem tě nějak zkazila :0) ale ne tohle v tobě už bylo a tvé špatné pocity nejsou na místě. Tohle není vůbec otázkou vzdělání nebo původu. S tímhle fetišem se člověk prostě rodí a nejlepší je se s tím smířit. Věř tomu že se počůrávaji a pokakavaji jak chudé dělnice jako já tak i bohatí vysokoškoláci. Chce to jenom zahodit předsudky.ja měla taky ve svých začátcích podobné pocity jako ty. Připadala jsem si jako exot. Snažila se toho nechat ale nešlo to. Nakonec jsem to přestala řešit a smířila jsem se s tím že jsem to co jsem tak proč se s tím trápit. Nemysli si taky nejsem žádná špindira a hygiena je pro mě důležitá a taky se snažím o sebe dbát asi jako každá holka v našem věku. Jenom občas mě posedne démon který mě nutí se zřídit jako mimino :0)

Kikina (Út, 4. 9. 2018 - 19:09)

Kikino, ty abys nebyla tam,...To víš já jsem všude kde se něco děje :0)

don (Út, 4. 9. 2018 - 17:09)

Byla jsem o prázdninách...jak tě mamka donutila si ty plenky vzít?Co když se ti chce ve škole na záchod to se musíš počůrat nebo si je sundáš a pak dáš zpátky?To ti ty plenky nevadí,nenapadlo tě si je sundat a dát si je až půjdeš ze školy,to by mamka nezjistila když tam s tebou není.

don (Út, 4. 9. 2018 - 16:09)

Tak jsem se do toho rovnou...Můžeš je nosit potají doma v noci.Měj se a odepiš jak pokračuješ.

Waco (Út, 4. 9. 2018 - 15:09)

Tak Waco ty jsi je jeste...Zase to nedramatizuj. Prostě jsou holky který baví se posrávat. Dělají to v soukromí. Nikomu tím neškodí. Jedná se o nevinnou úchylku, která není nijak společensky nebezpečná. A možná se budeš divit, ale najdou se i chlapi, kterým se takovýhle holky líbí. Takže v tomto případě uplatňuji zásadu : žij a nech žít. Nevím jestli všechny ty posraný příběhy, tady píšou holky, nebo chlapi s velkou fantazií. Kikinou jsem si na 100% jistej, ten zbytek mě nezajímá, ale i kdyby si to ta Anežka celý vymyslela, tak i tak je to konečně pořádná storka na týhle praštěný diskuzi plný neurotiček se stupidními dotazy typu : Já bych se ráda připočůrala, nebo připokakala, ale ne moc, ani málo. Poradíte mi jak na to? Šikovná holka nepotřebuje nic radit a přijde na to sama. Já osobně sbírám tyhle příběhy a musím říct, že tenhle je první, kterej stojí za to si tu přečíst. Ať už je to pravda nebo ne je to čtivý a pěkně napsaný. V tom souhlasím s Kikinou.

Reklama

Přidat komentář