Reklama

Jak říct těhotné manželce, že ji chci opustit?

Návštěvník (Pá, 18. 5. 2007 - 21:05)

anonyme2 jdi do prdele

marta (Pá, 18. 5. 2007 - 14:05)

to je sila,na co ses se zenil????a co ted to dite???Je mi lito te zeny ze ma takoveho vola

Erika (Pá, 18. 5. 2007 - 14:05)

pro Ťutíka: No tak ty se nech léčit protože tenhle tvůj jak bych to řekla malomyslný ubohý názor je absolutně marný no pardón malá oopravat ty si marný páč takové parchanty jako seš bezpochyby ty by měli pověsit za koule do průvanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

,,, (Pá, 18. 5. 2007 - 14:05)

anonyme, ty jsi ale vůůůůůůůůůůůůl.......asi tak to je... jdi si takové žvásty psát jinam, tady se diskutuje...

Návštěvník (Pá, 18. 5. 2007 - 09:05)

Richard neexistujééééééééééééééééééééééé
asi to tak jéééééééééééééééééééé
neexistujééééééééééééééé.

Ťutík (Čt, 17. 5. 2007 - 12:05)

Jimmy máš pravdu a ještě když je naprcaná tak ať si jde, já ji držet nebudu, já si musím najít jinou, pudy nepočkají.

** (Čt, 17. 5. 2007 - 11:05)

opustit ženu v jiným stavu nebo s malým děckem může jen ubožák... pánové, vy jste ty děti nechtěli?! podívejte se samy na sebe,když jste nemocní, jak byste se chovali jako těhotní? :-) s každou ženou hormony mlátí a je to normální, tak jako je normální, že jdete trochu starnou.. a sex? příroda to tak dělá a asi ví proč.. jak by bylo vám, kdyby při nemoci vám manželka řekla, víš miláčku našla sem si krásného svalnatého a syxy brouka, ty jsi starý, plešatý a máš vysoký tlak a prášky na něj tě v posteli tlumí, tak se měj papapa?? :-) ale co zaseješ, jednou se ti vrátí se říká :-) takže Richarde, hodně štěstí a hlavně tu svou mladou holku nepřiveď do jiného stavu :-)

Jimmy (St, 16. 5. 2007 - 21:05)

Vy damy sice rodite, ale ten vopruz co muzskejm dokazete pripravit do par let co si Vas vezmou nestoji za to aby si Vas nekdo vazal na krk a drel na Vas roky a nejlepe jste ho po rozvodu obrali o vsechno. Kdo se zeni poprve, je obdivuhodnej, kdo podruhe, politovanihodnej, v obou pripadech je to ale vul co nevidi realitu. Viz 50% statistika rozvodovosti, v Evrope 70%. Takze panove: PRAVIDLO C. 1 - NEZENIT SE!!!! Kdyz jeden druheho miluje, netreba prece papir, ne?

Jimmy (St, 16. 5. 2007 - 21:05)

Richarde, slovy klasika: plod si deti kde chces, s kym chces a kdy chces, akorat si za ne nes zodpovednost - to jest plat na ne a starej se o ne at vedi ze jejich tata neni vul, ale frajer, kterymu na nich zalezelo. To ze nechces bejt s tloustnouci manzelkou kvuli nejaky zizale je dost nezraly, protoze ze zizaly bude tlustoska jakmile ji otehotnis, ale v urcitejch pripadech pochopitelny, pri dnesni mire rozvodovosti je to stejne jedno. Priste se hlavne nezen a rozmysli si dvakrat nez nekoho zbouchnes - leze to do penez.

IM_cookie=true (St, 16. 5. 2007 - 19:05)

Když jsem byla těhotná a není to tak dávno měla jsem úplně stejné stavy jako tvoje manželka. Odmítala jsem sex, četla jsem stále odbornou literaturu o péči o děti a samozřejmě přibrala. Teď jsem poznala jak úžasného mám manžela, protože všechny moje stavy s trpělivostí snášel až do konce. Můžu ti říct jen jedno jsi hnusný hovado, krerý nemohlo mít svojí manželku nikdy rádo natož jí milovat. Odejdi nezesloužíš si ani jednoho.

Návštěvník (St, 16. 5. 2007 - 19:05)

Když jsem byla těhotná a není to tak dávno měla jsem úplně stejné stavy jako tvoje manželka. Odmítala jsem sex, četla jsem stále odbornou literaturu o péči o děti a samozřejmě přibrala. Teď jsem poznala jak úžasného mám manžela, protože všechny moje stavy s trpělivostí snášel až do konce. Můžu ti říct jen jedno jsi hnusný hovado, krerý nemohlo mít svojí manželku nikdy rádo natož jí milovat. Odejdi nezesloužíš si ani jednoho.

Jolana (St, 16. 5. 2007 - 17:05)

Necetla jsem tu diskusi celou, ale i kdyby ten uvodni prispevek byl vymysleny, myslim si, ze se podobni debilove najit muzou.
Zarazi me tady na diskusi jen to, ze se tu nikdo z tech, co mu radi, aby ji opustil hned, vubec nezamysli nad tim, jak by ten stres z rozchodu pusobil na vyvijejiciho se clovicka. Kdyz uz bude mit otce takovych charakterovych "kvalit" a zdedi nepochybne cast jeho genu, tak aby bylo to nebozatko jeste nejak jinak postizene, jak by k tomu ono a ta chudak manzelka prisla...

Návštěvník (St, 16. 5. 2007 - 16:05)

bohužel existuje

Návštěvník (St, 16. 5. 2007 - 16:05)

Jojo,Ducháček to zařídí.

ducháček (St, 16. 5. 2007 - 16:05)

Richard neexistujeééééééé asi to tak jéééé neexistujééééé,.!???!!!!

mm (St, 16. 5. 2007 - 16:05)

pardon vypadla mi dvě písmenka "na sex s Tebou" ale asi mě to fakt rozhodilo

mm (St, 16. 5. 2007 - 16:05)

Víš co udělej?? Odejdi co nejdřív z jejich života, protože tohle co jsi napsal to je hodno, pokryteckého samolibého a nevyzrálého sobce, který po rodině vlastně vůbec netouží.Neznám Tě, ale těch pár řádků mi vyrazilo dech a jsem si jistá, že bys byl i mizerným otcem, protože ty jsi mizerný člověk.Tvá žena má právo na štěstí a ty bys jí jen ničil život.Jo a nezapomeň se zase ozvat až Tvá mladá, krásná a veselá přítelkyně bude těhotná.Třeba taky přibere, budou jí zajímat jen hovory s maminama o dě´tátku, bude mít nálady a nax s Tebou nebude mít ani pomyšlení.Jsem na Tebe pak zvědavá frajere jak to vyřešíš.Jo a nejsem žádná feministka, chlapy mám fakt ráda a jsem i hodně tolerantní,ale ty jsi vážně pako!!

Návštěvník (Út, 15. 5. 2007 - 16:05)

Opusti ju teraz kym je sa este cas. Jej das aspon trochu casu nech si premysli co bude po porode robit. Nekaz trom ludom zivot, ona si poradi!

Návštěvník (Pá, 11. 5. 2007 - 14:05)

vy chlapy jste magoři, škoda že nerodíte vy, aspoň my ženské by jsme si to užívali... svině!!

Návštěvník (St, 9. 5. 2007 - 14:05)

OPRAVA : ,,OMEZUJE"

Reklama

Přidat komentář