Reklama

Jak říct těhotné manželce, že ji chci opustit?

christ (Pá, 2. 11. 2007 - 00:11)

pro mamu: To je opravdu hezky prizpevek. Tesim se az to zaziju s vlastnima detma :)

Mama (Čt, 1. 11. 2007 - 16:11)

Můj zeťák byl u porodu obou dětí a svěřil se mi, že ty chvíle byly pro něj velmi emoční s vazbou k rodině. Hraje dětem na kytaru, přijde z práce a chová, myje kluky atd. Dcera čeká další mimčo, a tak snáší její výkyvy nálad.Každá ženská intuitivně - šestým smyslem pozná, že jí mužský nemá rád. Jsou to zlé drobnosti v rozhovorech. Už jenom poznámky ty jsi tlustá. U těhotné je depka okamžitě jak vyšitá. Mám-li depku jim a koukám na telku, abych utekla od blbé skutečnosti. Moje dcera byla vždy baculaté dítě, teď je vyběhaná do drobné postavy. Poslední týdny těhotenství mi jí bylo líto, když si sedla měla břicho až ke kolenům. Úprava vlasní osoby nyní šla taky bokem. Pokud chalp chce vědět, jak asi bude vypadat jeho žena, ať koukne na matku. Z vlastní zkušenosti vím, že v manželství se střídají období štěstí s lezením si na nervy ve všem. Když všechny trable dobře zpracujete a vytvoříte dvojci, jste rádi, že si můžete ve stáří vzájemě namazat bolavá záda a další. Jinak taky můžete zůstat bez zázemí a pomoci - sám. Kojení dítěte je také velmi silně svázáno s psychikou. Znám to z vlastní zkušenosti. Pocit smutku sníží množství mléka a mimčo pak řve, prvorodička je pak nervní, že neví proč mimčo brečí a utváří se kruh pro ztrátu mléka. Hodně dělá objetí, slovo mám tě rád, těším se, úsměv - to se pak my ženské umíme rozkrájet. Milosrdná lež má svůj účel i když teď to tak necítím. Myslím, že aktivní účast při porodu může v člověku probudit city k tvorečkovy, který má pindíka menší než mužský článek malíčku. Jen tak mžourá a je zavislý na teplých i mužských dlaní. Kluci tátu potřebují jako sůl a pokud mu otvíráte svět jako zkušenější kamarád, vrátí se to. V jednom almanachu okolo roku vydání 1900 jeden předek napsal, že nejcenější věc na světě je to, jak jsme se zapsali do srdcí lidí z kterými jsme žili. Dnes s ním bezezbytku souhlasím, protože sním co se mi vejde do žaludku, zadkem mohu sedět na vymezeném prostoru a jakýkoliv majetek je mi po smrti k ničemu.

christ (St, 31. 10. 2007 - 17:10)

Co jsem chtel naznacit, je ze tehotenstvi by meli partneri prozivat spolecne. Kdyz jedine co zenu v tehotenstvi zajima je to tehotenstvi, jeji partner se nutne citi z toho vseho vynechany a hleda pozornost jinde. I kdyz, najit si po par mesicich manzelcinho tehotenstvi novou znamost, to taky o necem svedci. Treba jestli ten vztah treba neskripal uz predtim.

Opustit zenu JEN proto ze je tehotna je podle mne hrozne hrozne ubohe.

Milan (St, 31. 10. 2007 - 14:10)

Ivetko díky... Jsi zlatíčko. Je mi 45... :-)

Iveta (St, 31. 10. 2007 - 13:10)

Milane, asi jsi ještě mladý. Ono totiž případ Richard, to je fakt hnus. Ale není jediný, chlapů hajzlíků jsem za svůj život poznala mraky. Koukaj jen na sebe!!!!!

Milan (St, 31. 10. 2007 - 13:10)

Chtěl jsem sem něco napsat, ale zmůžu se akorát na: "No to je teda hnus". Opustit ženu v jiném stavu je jako bys řekl tátovi na smrtelné posteli, že jdeš na fotbal a doufáš, že ho ještě stihneš než se vrátíš.

hmmm (St, 31. 10. 2007 - 11:10)

Jak říct manželce,že ji chci opustit??Nevěděla jsem,že věta typu."Chci Tě opustit"si zaslouží takové pozornosti a v neposlední řadě je tato věta jednoduchá,né složitá,pokud jde o jazyk český.:-)

PRAVDA (St, 31. 10. 2007 - 11:10)

Jojo, to by nás zajímalo, jak to dopadlo?

Mamina (St, 31. 10. 2007 - 11:10)

Tak co,Richarde!Co nám k tomu řekneš????

PRAVDA (St, 31. 10. 2007 - 10:10)

A co budeš dělat, až Tvoje milenka bude těhotná, taky se Ti nebude líbit?! Vzpamatuj se člověče. Je to to nejcenější, co Ti může Tvá žena dát, na rukou by jsi jí měl nosit! Když budeš chtí, stejně jí opustíš, ale je to zbabělost a teď jí i miminku Tvému miminku můžeš psychicky velmi ublížit. V tomto období Tě velmi potřebuje, nemyslím, že vztah nebo manželství by se kvůli dětem mělo udržet, někdy jim to naopak prospěje, když už se doma nikdo nehádá atd. Ale teď se nad sebou zamysli a Tvá milenka, pokud je to ŽENA a né nějaká blbka, by to měla pochopit a počkat. No a čas ukáže. Jestli to nechápe, tak nestojí za nic, jo a jednou Ti to může vrátit. To je jen tvrdá realita!

Isabela (St, 31. 10. 2007 - 10:10)

děláš si legraci? vždyt ona nosí TVOJE dítě! rozhodla se, že vydrží všechno s těhotenstvím a porodem spojené, křečové žíly, nechutenství, ztlačené orgány, bolest a všechno ostatní a to jen proto, že tě miluje!! a ty jí opustíš v takové chvíli??? chtěla bych vidět, jak bys vypadal ty, kdybys nosil každý den, každou minutu, devět měsíců čím dál těžší dítě, nemůžeš si ho odepnout, sundat, nic. víš vůbec, že když jí ted opustíš, mohla by taky potratit? přeju tvý manželce, at najde lepšího muže, který jí bude milovat právě takovou jaká je, a tím spíš v těhotenství, kdy naplnuje svou biologickou předurčenost! jsi pitomec, je mi tě líto.

Mamina (Út, 30. 10. 2007 - 19:10)

Trochu by mě zajímal i názor Richardovy ženy.Možná sedí u televize proto,že se jí manžel dostatečně nevěnuje.Chlapi,nikdy jste těhotní nebyli,nedokážete pochopit,co dokážou udělat hormonální výkyvy.Mne opustil manžel v 7.měsíci,našel si mladší a u televize jsem neseděla,jen nám lékaři zakázali sex a musela jsem ležet.Tak šel na diskotéku a lovil.A to,že se v těhotenství tloustne,to se stává:).Ono se tělo musí připravit na miminko a to miminko je v té ženě:),takže bříško se zvětšuje.Světe div se.

christ (Út, 30. 10. 2007 - 17:10)

Vidim tady dost lidi kteri Richarda zfleku odsuzuji. Jasne, neni to hezke, ani vesele, ani slusne, ani nijak pozitivni zenskou (s prominutim) pretahnout a pak se zdejchnout kdyz se zjisti ze otehotnela. Ale tohle myslim neni uplne Richarduv pripad.
Co ja vidim jako nejvetsi tragedii je, ze ackoli jeho manzelka tvrdi ze on musi chapat jeji pocity, ona zjevne zapomina ze on ma nejake pocity taky.

Odsuzovali by jste zenu, ktere se zprotivil chlap, ktery jen sedi u televize a tloustne, a neni ochoten se bavit o nicem jinem nez o fotbale?

U nekolika zen jsem mel moznost pozorovat, ze jakmile otehotnely, stali se ony samy, jejich tehotenstvi a tehotenstvi obecne jedinym, co je zajimalo. Vyzadovali neustalou pozornost a obskakovani, protoze ony jsou tehotne a cely svet z toho musi padnout na prdel. Docela Robertovy pocity chapu, ale ja bych to rozhodne resil nejdrive s manzelkou, a ne s nejakou milou hezkou divkou.

Dite by melo byt obou partneru, a ne jen mamincino, ale taky to neni jedina vec na svete, ktera stoji za rec. Tesim se az bude tehotna moje partnerka, a doufam ze nezapomene na okolni svet a nepropadne necemu jako Richardova manzelka.

Lili (Út, 30. 10. 2007 - 13:10)

Touhle dobou už by mohl mít Richard caparta, by mě zajímalo, jak to celé dopadlo....

Návštěvník (Út, 30. 10. 2007 - 12:10)

kalus je určitě pěkný primitiv,skopat tebe !!do modra!!

Kalus (Ne, 30. 9. 2007 - 08:09)

Normální jí skopej at táhne

Karel (Ne, 30. 9. 2007 - 00:09)

No klid, řekl si to co cítíš.Není to nic moc.Ale zase se divím tomu, že tě tolik lidí
odsuzuje. Vždy na tom nesou vinu dva lidé. Moje žena byla v těhotenství sexy ,dbala o sebe o mě i o život obecně. Pokud je skutečně tvoje žena taková jak píšeš, tak první chyba je, že sis takovou .... vzal.
Totiž ani pro její chování není omluva.
A pokud vím, tak v mém okolí žije řada mužů, kterým se právě chováním a nepéčí o sebe žena v těhotenství dost zošklivila.
Těhotenství je jeden z přirozených stavů ženy a nerad bych soudil, kdy je vhodné partnera opustit. Je to smutné vždy.
Co když to dítě ani není tvoje,statistiky jsou známé.
Tak že ještě jednou klid.Lidé se potkávájí a opouštějí. Pokud preferuje TV a talíř, tak si ani třeba nevšimne,že jsi pryč. Třeba ji na tobě záleží daleko méně, než si kdo tady myslí.Jinak by se takto nechovala.

Návštěvník (St, 26. 9. 2007 - 15:09)

:-))))))

chaira (St, 26. 9. 2007 - 14:09)

:-)

Návštěvník (St, 26. 9. 2007 - 14:09)

Jak jí to říct? Táhni do hajzlu ty tlustá svině.

Reklama

Přidat komentář