Reklama

kleceni deti v koute

Kačka (Út, 29. 7. 2008 - 15:07)

No tak vidíš Jano 77 píšeš že to klečení je fakt divný potupný no tak to teda máš pravdu fakt. No tak teda konečně uznáš že co plešoun dělá je hnus že sem si to klečení před třídou nezasloužila jenom že sme se s Kristou bavili tak za to. kdybysme tam mohli třeba sedět nebo tak bylo by to víc v poho ale takle sme byli teda fakt na hanbě a vostuda před třídou hrozná. no a bylo to už hodně krát pak nás třídní rosadila s Kristou no a k ničemu to stejně dobrý nebylo protže sme se příště bavili znova znova sme klečeli nebo sem klečela sama . tak mam pravdu já Lena ne

Jana77 (Út, 29. 7. 2008 - 15:07)

Už jsem to tady kdysi dávno psala, že nás náš táta nechával klečet (Lhaní, odmlouvání,...). Brácha klečíval i na železné rohožce, s nataženýma rukama a na nich knihu, třeba i víc než hodinu. Nemám na to hezké vzpomínky, ale je fakt, že pro nic za nic nás táta klečet nenechával. Každopádně já takhle vychovávat nechci. A ve 14 letech nechat někoho klečet před třídou mi taky přijde už dost divný a potupný a neudělala bych to ani jako učitel. Ale když má třeba šestileté dítě opakovaný záchvat vzteku a chce si něco vymoct zlobením, tak nevidím nic špatného POSADIT to děcko do kouta a nechat ho tam pár minut SEDĚT bez hraček a počkat až vychladne. Kačko, asi se Ti tohle zdá hnusný, ale KLEČET a SEDĚT je opravdu velký rozdíl. Spoustu věcí člověk opravdu pochopí, až když má sám děti. Klečení je podle mě spíš fyzický trest a SEZENÍ v koutě vidím spíš jako psychologické působení, aby si dítě uvědomilo, že udělalo něco, co se nedělá. Každopádně dnes s odstupem let vidím, že taková mírně tvrdší výchova našich rodičů nebyla zbytečná. Jsme tři sourozenci a všichni máme vysokoškolské vzdělání. Já jsem díky dobrému prospěchu nemusela nikdy dělat přijímačky, ani na SŠ, ani na VŠ. Práci jsem měla bezvadnou, dobře placenou a doufám, že se tam po mateřské vrátím. Měli jsme v dětství víc věcí zakázaných než povolených a i když mě to tenkrát hodně štvalo, tak vidím, že nás rodiče směrovali k tomu, abychom v životě něco dokázali.
Nikdy jsem nebyla na žádné zábavě a ještě v 19 letech, jsem se musela dovolit, jestli smím jít ven. Byl to extrém, to přiznávám, ale pořád lepší, než když si dítě od malička dělá co chce, není k ničemu směrováno a nakonec skončí jako nezaměstnaný člověk bez ukončeného aspoň základního vzdělání...

Kačka (Út, 29. 7. 2008 - 15:07)

to já kdybych měla dítě nikdy bych ho klečet nedala pak by mě to třeba vyčítalo že sem na něj byla hnusná klečení je hnus to fuk estli před třídou nebo před mámou nebo tátou fakt hnus Luky tysi někdy ve škole klečela Leno ty. to by mě teda dost zajímalo estli si taky klečela dyž si byla malá a teďkon to děláš cerce bude mít stejně s toho mindráky

Kačka (Út, 29. 7. 2008 - 14:07)

No tak to je v poho tady Luky píše že má eště větší průsery než já. No tak to si asi musel nejspíš podpálit školu ne? No to já sem měla řiditelskou a Krista měla dvojku z chování za šikanu ale jinak sme v poho fakt. No sme teda těžký rebelky vobě to jo nesnášíme všecky možný řády a tak protže řády sou k ničemu leda jízní řády no ty sou dobrý aby věděl člověk třeba věděl kdy jede tramvaj nebo tak no tak ty bych asi neničila to ne. a Leno jakej je v tom rozdíl klečet v 6 a 14 podle tebe. mě to příde hnusnýž stejně. je to ponižování to bejt nemá a to se mi teda nelíbí. no tak Jano 77 a Jano III řekněte jí to pravdu nemá.

Lena (Út, 29. 7. 2008 - 14:07)

Jo a starší zas o tak moc nejsem, je mi 27 :o).

Lena (Út, 29. 7. 2008 - 14:07)

oprava nicku na Lena ;o)

Leno (Út, 29. 7. 2008 - 14:07)

Kačko, ale ono je něco jinýho, když ty klečíš před třídou ve 14ti letech a něco jinýho, když já dám klečet 6ti letý dítě doma. No klečet, spíš jen sedí v rohu, kde nemá hračky a to je pro ni ten největší trest. Když jsem jí zakázala pohádky nebo dobrůtky, tak si šla prostě hrát a byla zase spokojená. Příště stejnou scénu udělala klidně zas, protože se trest minul účinkem. Nečekám, že mě pochopíš, když nemáš vlastní děti, ale určitě to není takovej hnus, jak píšeš. Až bude velká, tak ji samozřejmě tady ty "dětský" tresty dávat nebudu, bude se muset vymyslet něco jinýho, nejspíš zákaz něčeho, co má hodně ráda....

Lukys (Út, 29. 7. 2008 - 14:07)

čus Kačo ty si teda fakt připad. Jako mě je tež 14 a přiznavam že dělam teda prusery většího kalibru než ty ale takhle blbě na tom eště nejsem.

Kačka (Út, 29. 7. 2008 - 13:07)

Hele Jano to já si s váma píšu ráda to jo. jenom některý ty vaše názory co sem píšete se mi moc nelíběj ale tak je to asi tim že sem jiná a mám teda názory jiný než vy nebo sem teda asi mladší no tim to asi bude. protože podle mě teda starší lidi dneska moc mladejm nerozuměj to tak asi bude že jo. máma mě taky zrovna moc nechápe a já zase ne jí. Leno teda já vim že moje čeština je teda fakt asi blbá mam z ní 4 to je teda tim jinak mě se teda suprstár ani xfaktor vůbec nelíbí je to hrůza samý pitomý slaďárny atak vůbec se na todle teda nekoukám nelíběj se mi ty hvězdy co tam spívaj. rači si kupuju spark tam sou dobrý kapelky-dost tvrdý a podle toho řeknu mámě ta mi koupí co mam ráda někdy řiká že to je hroznej rámus a to by mě rači nekoupila nic teda. no ale dycky jí přemluvim a koupí mi to dyž to chci nebo se to vobčas dá najít i na netu přes google. jinak to klečení je teda Leno pěknej hnus i dyž jenom vobčas já teda vim co to je dobře sem si užila s plešounem. No to já už plešouna jednou poslala do pr.... naštěstí to neslyšel jenom třída na hlas. no já nemyslim že to je jako lehký hrát v Ňáký kapele eště sem taky nezačla ale chci začít to jo ale nevim s kym s Kristou to asi ne vona by asi nechtěla jenom na pařby chodiíme to jo.no tak zase písněte ať mam vo čem psát.zatim čus. Katka

Lena (Út, 29. 7. 2008 - 13:07)

Ahojte, tak jsem sem nakoukla a dívám se, že se to tu zvrhlo úplně jiným směrem než bylo původní téma ;o).
Kačko, ta tvoje čeština je fakt síla, češtinářce, chuděře, určitě stojí vždycky hrůzou vlasy na hlavě :o)))))). Je sice hezký, že víš, co by tě bavilo, ale pokud budeš chtít něco dokázat, tak budeš muset na sobě hodně pracovat, nic není zadarmo.... Jinak je raději lepší si hrát jen tak pro zábavu a neupínat se na ten svůj sen, abys nebyla moc zklamaná, že jsi to nedokázala...To je můj názor. Já psala tak od 14ti básničky (to je sice něco jinýho než prorazit v hudbě,to je mi jasný ;o), žádná romantika, spíš jsem ze sebe dostávala, co mě trápilo..., ale bohužel je třeba na to pořádný prašule, aby se to dostalo do prodeje a na takových věcech se navíc vydělat vůbec nedá, je velký riziko, že se náklady nevrátí. Hrozně mě to bavilo, ale zároveň jsem byla zklamaná tím, jak je to těžký se v něčem takovým prosadit :o(. No tak mám ty svoje sbírky básní doma jen tak pro sebe, pro rodinu a pro známý...Už jsem pár let nic nenapsala, nějak na to nebyl čas, ale jako koníček to bylo vážně super. Hudba mě taky baví moc, zpívala jsem i solo v pěveckým sboru, hrála na elektrický varhany (taky ne podle not, spíš podle sluchu), na flétnu (to sice podle not, ale nebavilo mě to), ale sleduju, že jak zase už několik let skoro nezpívám, tak už to není, co to bývalo ;o). Tak zpívám aspoň dětem :o)))) a ráda sleduju pořady jako je Superstar, X-factor.
Jinak co se týče hlavního tématu, tak malá v koutě nebyla už aspoň 2 měsíce, nebylo totiž potřeba, protože zlobí "normálně". Stále trvám na tom, že občas je to dobrý trest, protože když překročí únosnou mez, tak je třeba jí jaksi nasměrovat a tohle opravdu funguje...Navíc je to menší drasťárna než pořádný výprask, který by si v tu chvíli opravdu zasložila. Moje mamka tvrdí, že z jejích vnoučátek je ta naše vychovaná nejlíp. Nejspíš to bude právě tím, že si ji nenecháme přerůstat přes hlavu, jak to dělá spousta lidí v našem okolí. Dítě je klidně pošle do pr..., bohužel.

Jana III (Út, 29. 7. 2008 - 13:07)

Kačko, z jedné strany říkáš, že ti tu nadáváme a pak zjišťuji, že když tu nejsme, stýská se ti po nás. Chápu to dobře, že si s námi ráda píšeš a snažíš se tak být lepší ?

Jana (Út, 29. 7. 2008 - 13:07)

Kačko, co se týče čtení téhle diskuze, tak moje dcera samozřejmě není žádný IQ, o téhle diskuzi ví, čte si to. Jen se mě ptala, jestli jsem to já, kdo sem píše, protože se tam sama poznala z mého příspěvku. No tak se měj...

Kačka (Út, 29. 7. 2008 - 12:07)

No mam ráda hodně kapelek co většnou hrajou black nebo trash metala taky poslouchám i grunge - Nirvanu, Alice in chains a chodíme s Kristou i zapařit na různý koncíky a to je hrozně v poho. Jo a taky se mi hrozně líběj Killing Joke. ty sou suproví fakt řežba ale ty už teda hrajou vod roku 81 - dost dlouho. No chtěla bych hrát něco jako voni ty sou teda fakt hustý znám je vod Kristýny bráchy ten je taky posluchá.

Jana77 (Út, 29. 7. 2008 - 12:07)

..už aby schválili ty nové diskuse :o))
A jakou Kačko posloucháš muziku? Vím, že tvrdou, ale co třeba konkrétně?

Kačka (Út, 29. 7. 2008 - 12:07)

Ale asi mam hudební hluch ale hudebka učit se noty a tak to by mě moc neba tak si skusim někde najít ňáky akordy jak se hrajou ale nemame kytaru jenom k vohni ta nemá drsnej sound co chci abych měla no tak leda řeknu tátovy snad mi jí koupí.

Kačka (Út, 29. 7. 2008 - 12:07)

Jinak se chci voptat táty estli by mi nekoupil el. kytaru no protže chtěla se asi naučit trochu hrát na ní a pak založit ňákou kapelku a bejt hrozně slavná spěvačka anebo i basovku bych brala klidně ale něco. bicí moc hlučný do paneláku nejdou.

Jana77 (Út, 29. 7. 2008 - 12:07)

Tak to bude dobrý blázinec, taky jsem založila novou diskuzi a taky se čeká na schválení ...
Jiank si to tady může číst kdo chce, není nikde psáno, že sem nesmí nikdo jiný, než kdo sem přispívá. To je výhoda internetu, může si to tady číst milion lidí a nikde to není poznat, kdo tu už byl.
Kačko, to víš že sem můžeš psát, i když je Ti 14 - je přece fajn, když se v klídku baví lidé všeho věku. Od toho to tady je, ne?

Kačka (Út, 29. 7. 2008 - 12:07)

A hele Jano proč todle dáváš číst svojí ceři já to taky nikomu číst nedávám mámě ani tátovi no tak to se mi teda zrovna moc nelíbí todle. maj to číst jenom ty so sem píšou a ne všecky vokolo.

Kačka (Út, 29. 7. 2008 - 12:07)

Zdárek Jano 77 no já sem skusila už založit svoje diskuze 3 ale asi to Ňák dlouho trvá nebo co píšou tam že prej to musí schálit webmastr tak to asi musim počkat no pak písnu. Jinak my jedem na začátku srpna do Francie někam na jih ale nevim přesně kde to je no tak to se teda docela těšim no. No já Ňák myslim že to bude v poho a někam mě na školu prostě vezmou ne? Akorát eště nevim kam to jak sem psala že musim s mámou eště probrat no jiank koukám teda že sou tady všecky asi vo dost starší než já co samý maminy a Tom už asi taky starší ne jenom já 14? Tak sem ale stejně asi psát můžu ne

Jana77 (Út, 29. 7. 2008 - 12:07)

Čautě, tak co je tady nového? Já jsem se odmlčela, protože jsem na mateřské a nějak teď nebyl čas sem na chvíli vběhnout a napsat nějaké to moudro :o) Mojí malé teď rostou zoubky a tak plakala skoro celé dva dny. Ale už zoubky vylezly, malá si spokojeně hraje a tak jsem taky v POHO :o))
Taky mě už napadlo založit nějakou novou diskusi jen tak na pokec s Kačkou. Ale jestli jsi Kačko už něco zakládala, tak sem pak jenom písni, jak se to jmenuje a přemístíme se tam.
A jinak si myslím, že i člověk se čtyrkama může být slušný člověk a může se něčemu slušnému vyučit a normálně pracovat jako slušný člověk. A i s pravopisnýma chybama se dají psát vlídné věty. Kačko a jedeš někam na prázdniny?

Reklama

Přidat komentář