Reklama

kleceni deti v koute

Kačka (St, 30. 7. 2008 - 12:07)

hele Jano kdyby to šlo si ten diplom koupit no tak proč ne bezva aspoň bych se na to učit nemusela to by bylo v poho. No a co diplomy sou stejně na h.... jenom aby tady nebrali čeka za chudáka dyž je teda starší a má jít někam do práce. peníze mi dává táta i tak dyž mu řeknu tak mi prachy dá vo to nic no a za vízo mi nic nedává dyž je teda blbý samí 4 a tak no. co se ti nelíbí na tom že píšu řiditelna jano III nemáš jako ráda řiditelny no to játaky ne teda zrovna ne

Jana III (St, 30. 7. 2008 - 11:07)

No a nebylo by lepší, aby ti taťka koupil rovnou diplom z VŠ ? Nemusela bys pak nikam chodit do školy a byla bys Ing. Ale to by ses pak nemohla projevovat tak, jak se projevuješ.
Přijde ti třeba normální psát řiditelka, nebo řiditelna ? Ve 14-ti letech ?

Jana (St, 30. 7. 2008 - 11:07)

No že by ti někdo dal něco za peníze v té škole - maturitní vysvědčení? Jinak pro to nechceš nic udělat???

Kačka (St, 30. 7. 2008 - 11:07)

a hele táta mi tu školu klidně zaplatit může prachů má dost na to to jávim když podniká no a co je na tom teda blbýho dyž mi chce zaplatit soukromou co. co se ti zase nelíbí jako???

Kačka (St, 30. 7. 2008 - 11:07)

No víš Jano my bysme se jinak hrozně nudili při tý matyce a tak plešoun furt jenom něco píše na tabuli nebo kecá ŇÁký blbosti co nás nezajímaj no tak se musíme n?áko zabavit přece né. no a Krista je v poho klečení jí neva ale mě teda štve dost nio co mam ale teda s tim dělat dyž nechci třeba Kristě skazit srandu aby byla no tak du pak taky klečet to mě pak štve no. někdy nás nechal klečet i do zvonění to byl fakt hnus teda. no a jestli tě to Jano bez čísla baví no tak mě teda zrovna ne

Jana (St, 30. 7. 2008 - 11:07)

Holky, já už se teď fakt jen chechtám. Kačko, ty jsi taková prdelka... Proč s Kristou provokujete plešouna, když víte, co bude následovat? Přijde vám normální bavit se při hodině a dělat kraviny, jak píšeš? Děláte to a pak si stěžujete. A ta rádobyzaplacená škola od taťky - ta tě potom bude bavit nebo se rázem změníš? Piš, piš dál, bavíš mě.

Kačka (St, 30. 7. 2008 - 10:07)

No víš Jano vona mamka vo tom ví a byla v řiditelně už i kuli tomu jenom že řiditelka je prostě blbá no tak si tam plešouna vydržuje přitom je to takovej krypl. jenže mama si myslí že sem problematycká na tak se domluvili s tou řiditelko ře mam chodit k psychološce že mi to prej pomůže no tak tam chodim to jo. ne teda ke školní to bych nešla ale jinam kde mi to mamka domluvila no to klečení se ňák pak neřešilo víš. no pak nás třídní rosadila s Kristou abysme se bavit nemohli ani dělat různý kraviny při hodině co sme dělali. třeba sKrista pouštěla při matyce vodu nebo bubnovala do koše a včicky s toho měli srandu no pak sme za to vobě klečeli no tak to mamka ví todle no.

Jana III (St, 30. 7. 2008 - 10:07)

Co by jste měly dělat, když vás bude plešoun chtít dát zase klečet ? Fyzické tresty jsou na českých školách zakázány, proto si myslím, že :
1) byste mu neměly dávat příležitost, aby vás mohl takto trestat - nezlobit při matice
2)Co na to říkají tvoji rodiče ? Vědí o tom ?
3) V žádném případě ho neposílat do prdele, hrozila by další zhoršená známka z chování.
4) Informovat rodiče a ti pak ředitele školy.

Kačka (St, 30. 7. 2008 - 10:07)

no víš ta Lena je asi jiná a třeba tu cerku zas tak nenutí často k tomu klečení tak asi špatná máma třeba zase tak nebude no já nevim nadávat už jí teda za to nebudu i dyž se mi to tak moc nelíbí zrovna no.

Kačka (St, 30. 7. 2008 - 10:07)

hele a co bysme teda měli podle tebe s Kristou dělat až třeba příští rok vo matyce na nás bude plešoun řvát ať dem klečet do kouta na 20minu. jít si tam zase kleknout jak trapák nebo mu říst ty debile di do prdele a tak dyž na to teda nemá právo a to teda nemá sama si todle napsala Jano teďkon že nemá tak máme pravdu my a ne ty co psali že má pravdu von.

Jana III (St, 30. 7. 2008 - 10:07)

No, vždyť se s tebou bavíme normálka, né. A k tomu klečení v koutě : já si taky myslím, že klečet by se nemělo nechávat. Ale u Leny je to asi jediný možný prostředek, to poznáš, až sama budeš mít děti.
Já jsem byla včera na masáži a dnes se cítím moc dobře. Až tedy na to vedro. V autě mám klimatizaci, tady v práci větráky. No a pak mě nemá pobolívat v krku.

Kačka (St, 30. 7. 2008 - 09:07)

Hele Jano ty sií vo mě myslíš že sem blbá viď. no to já poznám že si to myslíš asi si to tady všicky myslej vo mě že sem ňáká blbka no to je stejně hnusný si todle vo někom myslet i vo mě? No tak fajn teda estli jo tak teda bezva no a bavit se můžete se mnou v poho normálka ne.

Kačka (St, 30. 7. 2008 - 09:07)

Zdárek Jano III jak se maš takle poránu já dobře ale už na mě trochu padá taková unáva poránu no nic moc. hele mě ta čeština taky štve že vim že teda píšu a tak se psát nemá s chybama no a seznamovat se teďkon nechci no tak to mi nevadí tak moc ikdyž no teda bych klidně chodila s ňákym klukem A co nejsem zrovna ňáká rašple pro kluky snad sexi dost tak vo co jako de. fotku ale nepošlu to si teda nemyslete tady na netu je to samej úchyl stejnak už sem taky psal jeden před tim

Kačka (St, 30. 7. 2008 - 09:07)

hele a sou už tady ty ňáký nový diskuze jak to poznám že už sou. našle sem nějakou diskuzi pro teenegeri tak to sem asi taky tak bych neměla správně teda psat tam

Jana III (St, 30. 7. 2008 - 09:07)

Ahojte po ránu všichni. Kačko, pořád nevidím tu tvojí novou diskuzi, asi se to ještě nepodařilo. Přesně tak, jak píšeš: Jana 77 je ňáká chytrá. A právě to je to, co se ti snažíme vysvětlit. To se totiž pozná už z toho, jak píše, že je chytrá a má přehled. Ale o tobě se to zdaleka říct nemůže. Tebe ta tvoje čeština neštve? Mě tedy strašně moc. Ale to je můj problém.
Kačko, jak se chceš v budoucnu seznamovat ? Když takovýmto stylem napíšeš nějakýmu klukovi, myslím, že rychle uteče. A na tom nezmění nic ani to, že ti taťka zaplatí soukromou školu. Chudáci učitelé tam.
Jinak je dobré, že jsi si uklidila, ono i každá domácnost musí mít svůj řád (nejenom jak píšeš, ten jízdní)a ten se musí dodržovat. Jinak by tam byl neskutečnej bordel.

Kačka (St, 30. 7. 2008 - 08:07)

A hele Jano 77 ty seš asi Ňáká hrozně chytrá dyž máš vysoký školy kolik 2 nebo 3? mě asi táta možná zaplatí i ňákou soukromou estli se teda nikam nedostanu no známky to mam blbý já vim tak nevim co kam no ňák to dopadne asi ný? to já sem teda ráda že mi máma nezakazuje chodit ven no to bych se zbláznila teda asi v 19 zákazy ikdyž teda zarachy to mam docela často teďkon sem měla už nemam kuli tomu blbýmu uklízení

Kačka (St, 30. 7. 2008 - 08:07)

Zdarec lidičky tak dneska sem se zbudila ňák brzo teda a nemůžu vůbec už spát nevim čim to jako je estli horko nebo co. Táta už před chvilí vodešel do firmy no tak sem si řekla že sem mrknu co je novýho a atak. Hele Lukyne jaký trapky píšeš že si klečet nemusel no tak nevíš jaký to je. Stání v koutě před třídou eště docela ujde jen že my musli klečet čelem ke zdi 20minut to už teda neni v poho tak moc. kovbojku nedělám no to rači bych ten vejprask doma teda to přejde než ve škole klečet jak trapák před 30 lidma v koutě to je teda fakt trapný dost a rebelky teda sme taky těžký to nás eště moc zrovna neznáš a cos jako mylsl že seš normální já ne??? já sem taky normálka v poho tak vo co jako de.

Lukys (Út, 29. 7. 2008 - 15:07)

Nejste těžký rebelky ale trapky. Ale zas ve srovnani s tebou sem furt eště normální to je ale plus pro mě.
Jo klečet sem nikdy nemusel ale zas dostat nářez je stokrát horší takže bych si to s tebou kliďo vyměnil. Jinak takový to stání v koutě před třidou je v klídku tak z toho nedělej kovbojku. To asi nejseš zas tak tvrda holka dyž tě rozhodi taková hovadina.

Kačka (Út, 29. 7. 2008 - 15:07)

A já musim stejně teďkon už končit mamka za chvíli příde s práce tak nechci aby viděla že sem píšu a tak. Tak čus a asi zase zejtra písnu. Kačka.

Lena (Út, 29. 7. 2008 - 15:07)

Kačko, já jsem byla hodný dítě, takže klečet jsem nemusela. K tomuhle trestu, ovšem v hodně lehké formě, jsem přistoupila, až když jsem vyčerpala jiný možnosti. Jak píše Jana77, tak to je vždycky jen z toho důvodu, když má malá záchvat vzteku a chce si něco vymoct apod. V rohu bez hraček vychladne a já popravdě taky. Ale to opravdu pochopíš, jen až budeš mít vlastní dítě a když ti tohle začne dělat.

Reklama

Přidat komentář