Reklama

plastová okna - zkušenosti

Plastová okna A (Čt, 16. 12. 2010 - 09:12)

Podělte se s jakými...Okna at jsou od ADAZU,Fritalu Sulka je to jedno jestli jsou z Polska problem je v Lidech co vlastní tyto firmy neplatí Montážníkům vybírají zalohy cele 100% a okna pak montují nezkušení lide ponevadž na tyto lidi dostanou dotace z pracovního úřadu a nebo jsou to řživnostníci co neumí a neznají problém oken vše je vždy v lidech dělam okna dlouho a mohu jen říci posledních 5let se dějou věci to vám povím tedy vydíraní montažníku nucení podepisovat směnky atd vše je jeden velký podvod s penězi a policie ta je zapojena v tomto podvodu tež jde přeci o statní peníze ne.Přeji všem podvedeným krasné vánoce věřte lepší to nebude

Vlada (Út, 14. 12. 2010 - 11:12)

Mám stejný problém s okny...nechali jsme si take udelat plast. okna od firmy ADAZ pobocka Plzen,vysledek katastrofa.Potoky vody,v zime po otevreni odpadavaji kusy ledu-tesnost nulova,pri otevreni jednoho kridla okna dokoran se vrati okamzite zpet.Nasi maji RI OKNA a velka spokojenost

ing. viking (So, 11. 12. 2010 - 13:12)

Rozhodně si dejte pozor na to, aby pokovené sklo, které vám budou účtovat, bylo skutečně pokovené. Obvykle se pokovuje vnější strana vnitřního skla.
To je známej fígl, naúčtujou vám pokovený a dají obyčejný, který propouští mnohem více tepla. Někdy jsou dělňasi co vyrábí okna opilí a dají pokovené sklo obráceně, to je potom k ničemu.

Martin (So, 11. 12. 2010 - 11:12)

Já zase varuji před firmou...Dobry den,
reaguji na informaci od Pavle ohledně firmy Seleck s.r.o. Můžete se mi prosím pane Pavle ozvat s Vašemi zkušenostmi na email [email protected]
Bohužel jsem se stal zákazníkem firmy Seleck s.r.o.
Děkuji Martin

Honza (Po, 6. 12. 2010 - 09:12)

Jsem totálně nespokojený s...Mám stejný problém s okny od ADAZ Praha.

okna a dveře (So, 4. 12. 2010 - 20:12)

Nedávno jsme měnili okna za plastová. Okna skvělá, montáž jsem svěřil lidem s nimiž mám dlouhodobě dobré zkušenosti, což bylo mé obrovské štěstí. Pak jsem se rozhodl vyměnit ještě dveře. Chtěl jsem ušetřit asi 4000, tudíž jsem zaplatil vše předem. A začly problémy. Slíbený termín dodání 4 týdny se protáhl na 7 týdnů. Pak přivezli dveře, začli je montovat a zjistili jsme, že dveře jsou asi o 9 cm širší, než je třeba. Tak je namontovali, trochu i poškodili a bylo. Naštěstí jsem dělal na RD nějaké drobné úpravy, volal jsem majitele stavební firmy, která stavební úpravy dělala, ten poslal dva chlapy, kteří rozšířili dveřní otvor a dveře se pak namontovaly znovu zpět. Druhou, závěrečnou montáž dveří prováděli už chlapi oné stavební firmy a odvedli jako vždy skvělou práci. Bohužel zaplatíte li vše předem, už nemáte žádnou páku na dodavatele, který sice sliboval, že uhradí bourací a montážní náklady, ale tím vše skončilo. Takže místo ušetřených 4000 jsem zaplatil dvakrát tolik za bourací a montážní práce. K tomu prach, binec, nervy, dohadování, vztek. Okna i dveře mi dodala firma Astre z Brna. Dveře stály 88 tisíc, chování prodejce otřesné. Stejná okna dodává i firma Slovaktual, sídlící na rohu Bratislavská Příkop. Stavební firma, která mi dělala spoustu prací a vždy velmi dobře, patří panu Pavlu Oulehlovi, fa. Oulehla Real sro. To je vše.

Sixta J. (Čt, 2. 12. 2010 - 16:12)

Já za sebe mohu doporučit firmu Wellokna.

http://www.wellokna.cz/

kelly (Ne, 14. 11. 2010 - 15:11)

Spousta lidí od nás si...RI okna jsou v insolvenci tak na ně pozor....

Lenka (Ne, 14. 11. 2010 - 08:11)

Spousta lidí od nás si nechala udělat okna z polských profilů. Hrdě mi hlásili, že to jsou německo polská okna. Možná německý patent, polská výroba. Teď brečí, že jim přes okna táhne. Nedali na moje varování,tak to z toho mají. Já mám RI okna a jsem spokojená. Ale pozor, RI dodává i polské profily za nižší cenu. Dodavatele jsem hned na začátku upozornila, že polské profily nechci. Takže pokud je někdo ochotný jít s cenou příliš dolů, tak se na to radši zeptejte.

Aneta Dostálová (So, 13. 11. 2010 - 22:11)

Dobrý den chtěla bych doporučit firmu R-technik.s.r.o jsou z Hořic a dělají poi celé republice.www.r-technik.cz mám uý¨ž od nich druhou zakázku a vše bylo v pořádku jsem spokojená Dostálová Brno

Marek (Čt, 11. 11. 2010 - 05:11)

Dobrý den, chtěla bych...Nebuďte najivní v německu se nedělají skoro žádné profily. Je nutné okna vybrat selským rozumem. Hlavně bacha na svařované těsnění.Vlastní zkušenost po 7 letech peklo na vyhození.

Kelly (St, 10. 11. 2010 - 18:11)

Dobrý den, chtěla bych poradit jakou fa si vybrat na Ostravsku??? Uvožujeme o fa KOLOMAZNÍK z Olomouce, nebo WIPLAST,DETRADE,PRAMOS...máte někdo s těmi firmami zkušenosti?? A jak se pozná že firma používá polské profily??? Na stránkách mají že třeba používají pouze německé, ale víme že to tak bohužel někdy není.... děkuji za odpověď

Pavel (St, 10. 11. 2010 - 14:11)

Já zase varuji před firmou Seleck z Brněnska. Kvalita oken je relativně dobrá, ale pan majitel očividně nestíhá a jakýkoliv termín, který vám slíbí si prodlužte tak o 2 měsíce. Horší proklientský přístup jsem nezažil.

Jana (St, 3. 11. 2010 - 11:11)

Dobrý den všechny zákazníky varuju před firmou OKNOPLAST a.s. Lípa u Zlína. Paní která si říká Kovářová Stanislava vybírá zálohy na okna a vůbec je nedodá a peníze nevrací.My jsme z těch poškozených lidí a nejsme rozhodně sami od začátku května z ní dostáváme okna nebo naše peníze , bohužel bez žádné kladné reakce.

Michal (Pá, 29. 10. 2010 - 07:10)

Dobrý den, já jsem zkusil zariskovat a objednal si okna od Montis Group s.r.o. ,které jsem vybral z internetové poptávky. Vše bylo tak lákavé až se tomu nechtělo věřit. Ale dopadlo vše ok a těch peněz ušetřených oproti ostaním. S pozdravem Michal

Barča (Po, 25. 10. 2010 - 10:10)

Dobrý den nemáte někdo zkušenosz s fitmou plastom

vomáčka (Čt, 14. 10. 2010 - 22:10)

varuji před okna eu.říčany naprostá katastrofa,hrůza

Jan Eliáš (Út, 5. 10. 2010 - 07:10)

Dobrý den, právě...S firmou svět oken mám bohužel velmi špatné zkušenosti. Dodávka za cca. 62 tisíc korun, když sem koukal na práci techniků tak sem měl s tou chutí je vyhodit z okna. Dodávka zpožděná o 10 dní, v jednom okně špatné sklo, poškrábané lišty mezi balkonem a oknem a také mi nedodali certifikát pro púojišťovnu že mám bezpečnostní skla. Za všechny tyto věci mi byla nabídnuta sleva, a ted se podržte, celých 240Kč. Takže nemůžu nikomu doporučit.

MV (Čt, 23. 9. 2010 - 15:09)

Dobry den chtela bych se...Dobrý den, asi jsme měli smůlu, ale nikdy více. http://www.svetoken.rokycansko.cz/

Pavel R. (Čt, 16. 9. 2010 - 15:09)

Dobrý večer také mám zkušenosti s firmou Oknoplast a.s. Lípa u Zlína. Vzali si zálohu a delší tahanici jsem zjistil , že firma která pro oknoplast montuje okna se nenachází v Jasenné , ale na Slovensku a vyrobená okna jim nevydá, protože nemají na zaplacení. Tak to vypadá , že jsem o svoje peníze přišel.Měli by se stydět , protože jsou to podvodníci a zloději.

Reklama

Přidat komentář