Reklama

plastová okna - zkušenosti

saša (Po, 5. 9. 2011 - 16:09)

Dobrý den,

cca před dvěma měsíci jsme si nechali vymenít dřevěná okna za plastové u firmy Vekra v Pelhřimově. S manželem jsme z výměny měli obavy z nepořádku a zklamání, ale musím podotknout, že spokojenost nadevše. Na pobočce nám poskytli veškerý komfort a práce montážníku na jedničku. Za nás můžu jen doporučit. :-)

54321 (Čt, 1. 9. 2011 - 16:09)

Prosím neznáte někdo firmu ADAZ?Jsou z Prahy, mají velice slušné ceny, ale jsem odrazovaná právě tou nízkou cenou. Potřebuji jen bílá obyč. okna.

sima (Čt, 1. 9. 2011 - 09:09)

Vybrali jsme si Aokna sro Brno, spokojeni jsme ale nebyli ani už při jejich montáži. Po roce okna se nedaj pořádně dovřít, pořád klika nejde dotáhnout do svislé polohy, dvěře naráží o těsnění... Navíc mi zcela "seriozně" udělali jinou barvu žaluzií... (i když jsem při zaměření jasně řekla, jakou chceme. bud si to nezapamatovali nebo zapoměli, nicméně ani nezatelefonovali a vyrobily bílé...) zkuste raděj jinou firmu..

koudy (Čt, 1. 9. 2011 - 07:09)

Dobrý den, zvažuji výměnu...Osobně mám od nich vše - okna, dvěře, parapety, žaluzie - a nejsem spokojen. Okna pořád nejdou zavřít, páky porád tuhnou. Hlavně jednání je opravdu mizerné...

Myslíková (Út, 30. 8. 2011 - 20:08)

jaké máte zkušenosti s plastovými okny od firmy WELL?? Mě se orosují pokud venkovní teplota klesne pod 0°C. A developer Ekospol mi nechce reklamaci uznat.

arek (So, 27. 8. 2011 - 06:08)

Takze 19. Srpna mesic cca po zamereni prisli v 8 rnao technici koncili v 14. odpoledne. Vse v pohode, jen jaksi jeden rozmer site nesedel, je vetsi, tak jej musej urpavit.
Ted po tydnu prisli zednici mel sem to vcetne zed. zapraveni, no nekdo pojebal smlouvu, dali mi, ze chci jen v pokojicku zed. zapraveni a v oznici ale co kuchyn a obyvak? Ihned sme ovlal, pani ochotna, byt tam nikdo nebyl, volala nadrizenym, a nakonec udelali vsechna okna cca 4 hodiny.
Takze byt u Macka byly nejake potize ihned je resi, avsak zbytek penez poslu az bude dodavka kompletni tj. vymenena i spatne namerena sit. Takhle se ppostupuje.

Prďoch (St, 24. 8. 2011 - 16:08)

Dávejte si pozor na firmu Plastová okna Svitavy pan Lukele. Vybere zálohu a nedodá okna. MY už čekáme od března a vymlouvá se na dodavatele. Volal jsem jeho dodavateli, jelikož jsem našel číslo na internetu a tam mi řekli, že s panem Lukelem již delší dobu nespolupracují z důvodu neuhrazených pohledávek. Byl jsem na policii a dozvěděl jsem se, že je na něj podáno trestní oznámení pro podvod!!! Rozhodně si u něj nic neobjednávejte.

Marek (St, 17. 8. 2011 - 22:08)

No 14. byl zamerovacitechnik a ted v Srpnu po necelemmesici, uz Macekma okna ma, jdouje v sobotumontovat.
Je z toho hodne bordel? Na nabytekjako zidle a postel sem koupil takove tenke plachty, na plovouckytlustsi plachtu, nebo je tozbytecne?
Macek7let zaruku. Jinakudelat tohle mne nejaka firma, tak bychsiumel sjednat pekny poradek.

Gábina (St, 17. 8. 2011 - 18:08)

Okna nám dělala firma ze Sepekova. Máme 4 lodžie a tak jsem se toho bála. Zbytečně. Seriózní firma, sehraná parta. Přijeli v půl osmé ráno a v půl třetí odjížděli. Odvedli perfektní práci a jsem moc spokojená.

Janka (St, 17. 8. 2011 - 16:08)

Také naše rodiče firma...Také jsme se nechali zlákat a okrást od firmy Oknoplast a přišli jsme o pro nás docela velkou finanční částku. Již je to více než rok. Šetří to policie , ale stále nic se nekoná. Tak si myslím, že z toho stejně nic nebude. objednali jsme si jinou a velice spolehlivou firmu a už máme okna nová, ale velice nás zklamalo to, že v tomto státě mohou podnikat a okrádat lidi ůplně skoro veřejně a nic se jim nestane.

jana (Čt, 11. 8. 2011 - 15:08)

ČTU TADY RŮZNÉ...Také naše rodiče firma oknoplast okradla je to už osm měsíců co si vzali zálohu a dodnes není smlouva splněna Kovářová i Krol se neustále zapírají mění čísla telefonů a velmi málo je zastihnete v místě bydliště otevřou snad jen policii.Takže,když se náhodou setkáte s těmito jmény i u jiné firmy rychle pryč jsou to nad míru povedení lháři.Dále uděláme vše proto,abychom zjistily, kde tato povedená dvojka vyvíjí své aktivity a zveřejníme další informace.

bobule (St, 10. 8. 2011 - 17:08)

Já jsem si okna od firmy...No vidíte milá pani, objednal jsem si okna od firmy seleck s.r.o.zaplatil,čekám půl roku a nic,věřte že laksní jsem rozhodně nebyl a nejsem, prostě je spousta zlodějů a pan Selecký mezi ně rozhodně patří.Věřím že tady nikdo jen tak bez důvodu nikoho nepomlouvá.A je třeba varovat lidi před tímto odpadem.
Také Vám přeji dobrý den

Martina Pospíši (Út, 9. 8. 2011 - 11:08)

Důrazně varuji před firnou...Já jsem si okna od firmy Adaz objednala a do 4 týdnů jsem okna měla namontované. Příjemný přístup, ochotní technici já firmu doporučuji všem známým. Příspěvky tohoto typu bez jmen, které firmy špiní beru za konkurenční ataky. A pokud příspěvek je pravdivý, nevěřím, že chyba byla na straně firmy, ale v laxnosti v přístupu při podpisu. Krásný den

mirekhrabuvka (Po, 8. 8. 2011 - 23:08)

MÁM OKNA OD FIRMY SYLMAROKNO.ZATÍM JSEM SPOKOJEN.OKNA SE VYRÁBĚJÍ V TŘINCI.GL SYSTÉM.PŘÍSTUP PANA SOCHORKA PROFESIONÁLNÍ.NEJNIŽŠÍ CENA Z 30 NABÍDEK.ŽALUZIE A PARAPETY,JAKO POZORNOST PODNIKU.VÝMĚNU PROVÁDĚJÍ 3 PRACOVNÍCI Z POLSKA.PŘI DEMONTÁŽI STARÝCH OKEN MI PŘIPADALO,ŽE MOZEK NECHALI V POLSKU.SÍLA VÍTĚZÍ I KDYŽ BY STAČILO RÁMY NAŘÍZNOUT NA VÍCE MÍSTECH.MONTÁŽ A ZEDNICKÉ PRÁCE PROVÁDĚLI STEJNÍ PRACOVNÍCI.TAKŽE SI PŘIPRAVILI U DEMONTÁŽE HODNĚ PRÁCE A MAJÍTELE FIRMY O HODNĚ MATERIÁLU.ZA UŠETŘENÉ PÚENÍZE JSEM STRAVIL S MANŽELKOU DOVOLENU V CHORVATSKU.

rb (Čt, 4. 8. 2011 - 11:08)

Doporučujeme firmu Oknoplast...nedoporučuji oknoplast Tábor,vzal si zálohu,okna stále nejsou hotová už pět měsíců a pořád se jednatel na něco vymlová.lidi pozor

Jindra (Po, 1. 8. 2011 - 15:08)

Dobrý den,
Někdo si zde stěžoval na firmu OKNA.EU. Nevím, co vás k tomuto názoru vedlo, já si nemohu stěžovat, perfektní komunikace, okna namontována podle plánu, po zkušenostech s ostatními firmami jsou http://www.okna.eu opravdu někde jinde.

Hořická (Ne, 31. 7. 2011 - 17:07)

Firmu R-technik bych chtěla...nevěřte tomu,jsou to podvodníci
http://www.registrzivnostenskehopodnikani.cz/2174310,Erik-Romancik.htm

jsou to podvodn (Ne, 31. 7. 2011 - 17:07)

Dobrý den,
nemáte někdo... http://www.registrzivnostenskehopodnikani.cz/2174310,Erik-Romancik.htm

Marek (So, 30. 7. 2011 - 00:07)

Uf tak napotreti!
Macek je montuje v Polsku s tim, ze ale dovezou Nemecke profily a je jedno jestli se to montuje tam ci onde, hlavni sou profily.

David Kohler (Út, 26. 7. 2011 - 11:07)

Spousta lidí od nás si...Paní, ono to není zas tak jednoduché!
Je přibližně stejný počet lidí, kteří mají zfušované české okna a brečí, jako těch co mají levnější okna z Polska a brečí. Cenou a zemí a kde se okna komletují to není. V Polsku je dnes už všechno levnější.
Mám dojem, že dnes když se čeští výrobci snaží vyrovnat cenám v Polsku, fušují ty naše okna ještě mnohem více, než ty Poláci. Němci už raději kupují okna v Polsku, než v Čechách. Přečtěte si německé diskuze- okna z z Čech - nein!!
http://www.youtube.com/watch?v=NTpq9OfQlGk

Reklama

Přidat komentář