Reklama

Sex pouze s jednou ženou za život

J* (Út, 8. 5. 2007 - 13:05)

Ale myslím si, že on tedy ani nebude takový sexuální náruživec, zřejmě mu stačí jednou za čas a tobě také, pokud je sex v nerovnováze, může to mít docela neblahé důsledky a u vás to je asi v rovnováze, tedy zatím, tak hlavně aby to vydrželo i nadále.
Držím pěsti :-)

Návštěvník (Út, 8. 5. 2007 - 13:05)

Sice to zní skoro neuvěřitelně, pokud si tu tedy nevymýšlíš.
Tak možná, že to byl takový ten skoro starý mládenec, když ho nezajímali ženy, znám jich také pár a možná, až je nějaká osloví, tak třeba budou také dobří. Já jen co je znám, tak mám dojem jakoby se žen báli, jakoby v nich něco špatného zanechala jejich matka, jinak nevím proč nemají zájem o ženy a dívky, jako normální muži?

milenka (Út, 8. 5. 2007 - 13:05)

Jestli to vydrzel tak dlouho, tezko bude hledat jinde. Tomu docela verim, krasny den vsem.

J* (Út, 8. 5. 2007 - 13:05)

Tak to také znám, mám vnučku, je roztomilá.
No jen z mé zkušenosti, já jsem se seznámil s mladou ženou se dvěma dětmi, byli jsme spolu dvanáct let, já neměl potřebu chodit za jinejma, ale tak koukal jsem po jiných a občas si to udělal sám, sexuální potřeba byla větší, ale nikdy jsem něměl potřebu opouštět manžeství a snažil se ženě dát vše co jsem uměl.
V manželství nebylo vše snadné, ale neboural bych ho..
Nakonec odešla žena..bláznivě se zamilovala a rázem byl konec.
Tak jak to tedy je, odcházejí ženy nebo muži?
Je to asi kus od kusu a pokud to vyjde, tak je to fajn.
Já byl taky ten hodnej, co se snažil dělat vše pro rodinu, ale asi jsem neměl vše co žena potřebovala..ne nadarmo se říká Hodnej=Blbej..ale což, život jde dál a není důvod se nad tím mračit..vždyť i tak je báječně,né?

Návštěvník (Út, 8. 5. 2007 - 13:05)

Aho, mít vnoučátko je krásné. Jemu už ale po padesátce je a nic se nezměnilo. Je o trošku starší jak já.

Návštěvník (Út, 8. 5. 2007 - 13:05)

Tak to gratuluji, to je hezké, také znám ten pocit co to je mít vnoučátko, je to opravdu krásný pocit.
Tak teď už jen čekat co to s ním udělá v padesátce, to muži začnou hledat druhou mízu a osmnáctky jsou přeci krásné, milé a hebké.....

Návštěvník (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Já myslím, že ne, kdyby chtěl, mohl vyslechnout spoluzaměstnance za těch 25 let. On si v manželství nestěžuje. Je hodný a rodinný typ. Je proti rozvodům apod., navíc ted máme další radost - vnoučátko, které často hlídáme, snad přibyde časem další.

J* (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Tak to klobouk dolů..pokud nemá svatozář..musí to být opravdu světec..možná, že on právě potřeboval pevnou ruku při vedení otěží a potom to bylo správné..ale asi se to nepovede často a myslím, že na to není recept..takoví lidé se prostě musí najít, musí k sobě pasovat..
napadá mě také to, že jemu to takhle prostě vyhovuje, nemá rád žádné problémy, změny a tak na co si je dělat s dalšími ženami..

jjj (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Je hezký zůstat s prvním s kterým se pomiluješ,ale podle mé zkušenosti je taky dobrý poznat víc sexuálních partnerů,můžeš srovnávat.Já jich poznala dost a nakonec si vzala toho pravého,který byl něžný ohleduplný a hodně mě naučil,nejen v sexu.

Návštěvník (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Tak jde jen o to, až on prohlédne a určitě si vyslechne mezi kamarády a spoluzaměstnanci své, až mu to dojde, nebo až uvidí najednou jinou ženskou, která se chová úplně jinak, co to s ním udělá, je jen otázka.
Za nikoho nemůžeš dát ruku do ohně, prostě věci se tak najednou stanou a to se nedá ničím přeci ovlivnit, možná pohrozit, že bude zle jak něco udělá jinak než ......

Návštěvník (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

J: dítě máme už odrostlé, jsem už babičkou, jsme spolu 25let.

J* (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Pro anonymní..Nevím proč, ale z toho co tu píšeš je cítit taková, jako by křečovitost, nevím zda to píšu srozumitelně..myslím tím, že ty jsi už předem vše zařídila, aby to bylo tak, jak to chceš, nastavila jsi tomu všechny možné věci, aby se to vše odehrávalo, tak jak se ti to líbí, podle tvého scénáře..

Jenom .. kolik let už jste spolu? Ono takových pět, deset let nemusí být problém..ale co patnáct a více..začne stereotyp..
Já bych podle toho, jak to tu píšeš řekl, že nejste spolu zase až tak dlouho, nebo se mýlím?
Co děti..jsou a kolik?

Nějak mi tam chybí ve tvém příběhu..
Můžeš prosím napsat více?
Děkuji :-)

Návštěvník (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

pro anonyma: sobecké to možná je, ale já to mám podle sebe, manžel je obětavý, hodný, já jsem spokojená. Jsem ráda, že nepatřím k ženám, které se pro manžela obětovávají, které jsou pak většinou nespokojené a které ani nejsou štastné. To si holt musíte vybrat - jestli chcete být štastné a vybírat si hodné, věrné, milující muže nebo jestli chcete být "trpitelky" a vše chlapovi trpět. Bohužel se říká, že ženy nemají rádi hodné muže, mnohdy mi připadá, že si za to ty ženy pak můžou samy, že je chlap podvádí a neváží si jich. Holt každý strůjcem svého štěstí. Já jsem radši, že mám hodného, obětavého muže(pro Vás možná podpantofláka), než nějakého co by mě podváděl a nevážil si mě a nerespektoval mé přání.

Návštěvník (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Je to jen takové jaké to chceš mít ty ... a jak se cítí druhá strana ti nevadí ... hlavně, že je to tak, jak se to líbí tobě :(

Návštěvník (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Anonymní: A nepřijde ti to sobecké?

milenka (Út, 8. 5. 2007 - 12:05)

Cekam vlastne cely zivot, ze nekoho takoveho potkam. Neberu kazdeho, ale sama byt nechci. Jsem unavena, mozna ze se spatne divam.

Návštěvník (Út, 8. 5. 2007 - 11:05)

Milenka: chce to jen pečlivě vybírat a nebrat každého, mě taky trvalo nějaký čas, než jsem našla svého muže. Mám na to recept: dělat věci hlavně pro sebe, neobětovávat se kvůli chlapovi, on musí dělat věci pro Tebe a neodpouštět cokoli co by Tě ranilo. Pokud tohle vše je, budeš štastná.

milenka (Út, 8. 5. 2007 - 11:05)

Skoda jen, ze je nepotkavam...

Návštěvník (Út, 8. 5. 2007 - 10:05)

Milenka: spokojená jsem, jen jsem chtěla pár individuím tady ukázat, že i věrní muži existují, toť vše.

milenka (Út, 8. 5. 2007 - 10:05)

"premyslis"

Reklama

Přidat komentář