Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Út, 19. 9. 2017 - 22:09)

Nebudou nikde...Jo akorát tu sem.Sem u sebe v bytě a mam tu Karla už ale nějak se vožral a teď leží celej vožralej a nemůžu ho vzbudit.Nemam ho vojet tim připínákem,jak tu někdo nedávno psal? Že by ho to vzbudilo třeba,co myslíš? On mi tady leží v botech,chrápe tak já nevim co s nim???

Alice (Út, 19. 9. 2017 - 21:09)

Nebudou nikde odložené,budou u své babičky to znamená Jirky mámy..Milčo tak co děláš? Napíšeš ještě dneska vůbec?

jenže (Út, 19. 9. 2017 - 21:09)

Copak je normální, aby...narození nebylo normální, tím více by měla Anetku opečovávat. Místo toho ji odloží jak to jen jde.

ale (Út, 19. 9. 2017 - 21:09)

A deti?!!!?Zase budou nekde... to přece Alice dělá pořád.

a co se divíš? (Út, 19. 9. 2017 - 21:09)

A deti?!!!?Zase budou nekde...Copak je normální, aby matka od dítěte pár týdnu po normálním narození pracovala? Těm je to jedno, nechápou

blby to je (Út, 19. 9. 2017 - 21:09)

A to jedem příští týden...A deti?!!!?Zase budou nekde odlozene? :-(((

Alice (Út, 19. 9. 2017 - 20:09)

Dík za odpověď, mě to...A to jedem příští týden s Jirkou až do Švédska ve dvojce tak se budem v řízení střídat.

Alice (Út, 19. 9. 2017 - 20:09)

Dík za odpověď, mě to...Jo já jsem tu četla že se ti tu nedavno ptal můj Radek na práci.Tak to lezeš někdy dost ve výšce.Aha a foto z akce přímo a která to je z těch holek:)? Takže se chystá na kuřbu?:) no masakra jak by řekl polák:))

Mia (Út, 19. 9. 2017 - 20:09)

no tak zakazují a zakazují a víš jak to je. Lidi tam stejně chodí. Dokonce jsem slyšela, že to chtějí oplotit, ale to asi stejně nepůmůže. Je tam prý krásný koupání.

čtenář 2 (Út, 19. 9. 2017 - 20:09)

Čtenáři2 základní slova...Dík za odpověď, mě to fakt zajímalo. Teď už můžu jít v klidu spát. Jo, tu fotku z práce jsem tam dal abyste viděli kam někdy lezu. Je to focený z žebříku. Ta Romka je zrovna v akci, to bílý vlevo nahoře je moje stehno :-)

Mio, tak ty seš skoro z centra Mor. krasu. Blansko moc neznám, ale líbí se mi tamní kuriozita a to je zatopenej lom, kam je přístup z kolejiště. Nevím jestli to ještě nezakázali, ale pohled na lidi opalující se v kolejišti byl zajímavej:-)

Alice (Út, 19. 9. 2017 - 19:09)

Čtenáři2 základní slova tak nějak umíme který jsou pořeba k vykládce a jinak prostě říkáme že nerozumíme když se rozpovídají víc a pak se to řeší přes dispečera ten rozumí dobře.Tak jsem ti koukla na fotky a si tam roztomilý s tím kolem a ta předposlední fotka je asi z práce a ta poslední na té je asi tvoje nějaká romka?;) jinak vy jak mi tu pořád něco píšete o brýlých tak co říkáte na brýle omladiny na takový ty popelníky s černými obroučky? A jak mi tu někdo psal když jsem jela minule za Milčou tak jsem nevěděla že se pak domluví s Karlem,tak to bylo neplánovaný ale je vidět že jsou asi spolu když Milča nepíše.

Mia (Út, 19. 9. 2017 - 19:09)

ke Skaláku, blbě jsem to napsala.

Mia (Út, 19. 9. 2017 - 19:09)

Já to mám do Krasu asi dál...když jsem byla ještě svobodná a bydlela v Blansku, tak jsem to měla u ruky. Slezla jsem kopec a byla u strojíren ČKD a pak už to byla malina. Ke Saláku kousek a tak jsme tam s partou prolezli kdeco včetně ruiny hradu Blansek, kde prý mniši z Olomouce ukryli před Švédy poklad. No nevím. Ted už to mám dost z ruky, nedostanu se tam . Jenou mě tam vzali mladí, prolezli jsme jeskyně, bylo to fajn, ale byla jsem totálně groggy.
Jo a kolem Býčí skály roste medvědí česnek.

On (Út, 19. 9. 2017 - 19:09)

Jo, tohle je mi jasný, ale...jo, to je možný, jenže zedník nemusí mluvit s necestuje a nemusí si domluvit. Jak mluví čeští řidiči třeba v Anglii nebo Belgii? nijak, koukají a čekají, že vše dopadne. Trapné

čtenář 2 (Út, 19. 9. 2017 - 19:09)

tu práci řidičů nikdo...Jo, tohle je mi jasný, ale zajímalo by mě jak se řeší jazyková bariéra mezi řidičem lidmi na vykládce. Ono to teda ani v západní Evropě není o moc lepší. Jeden můj známej zedník mluvící celkem slušně anglicky pracoval pár měsíců v Rakousku na stavbě a říkal, že jinak než německy tam nemluvil nikdo.

On (Út, 19. 9. 2017 - 19:09)

A mně vrtá hlavou jak se...tu práci řidičů nikdo nechce dělat, je velká poptávka a a zaměstnavatelé musí slevit s nároků a tak je východní blok za blby.
Nemusí mít ani maturitu natož jazyk

čtenář 2 (Út, 19. 9. 2017 - 19:09)

čtenáři 2 máš tam...Já to mám do Krasu asi dál než ty, takže jezdím jen jednu trasu. Já jsem z Králova Pole, takže musím dojet do Obřan(pravda někdy se svezu tramvají) a odtud po cyklostezce do Bílovic a dále po silnici do Adamova, k Býčí skále, kde si dáchnu(viz foto). Potom jedu(spíš tlačím kolo) po žluté do Babic a odtud dolů zpátky do Bílovic a po druhé straně Svitavy do Obřan. Jako jo, mám chuť to tam trochu víc projet, ale to už bych asi fyzicky moc nedával, přecejen už nejsem nejmladší.

Mia (Út, 19. 9. 2017 - 18:09)

A mně vrtá hlavou jak se...čtenáři 2 máš tam krásný fotky z Mor. krasu, tak jsem si zavzpomínala. Jezdíváš taky nad Olomučany k pomníku K.H.Máchy? Tam bývalo krásně, nevím jak nyní. A byl odtud vidět Čertův hrádek a Nový hrad. Už je to moc dlouho co jsem tam byoa. Chodili jsme tam se školou na výlety.

tak jen (Út, 19. 9. 2017 - 18:09)

Ja jsen psal Milće na email...doufám, že se Milč moc nerozšoupne a zítra půjde do práce.

čtenář 2 (Út, 19. 9. 2017 - 17:09)

A mně vrtá hlavou jak se kamioňáci v cizině dorozumívají při vykládce a tak. Pokud umí anglicky, tak je to OK, ale třeba Alice se asi neučila cizí jazyky a takových musí být mraky.
Já třeba neumím ani ň. Nedávno jsem byl ve Vídni a nakupoval jsem v Bille. Když jsem přišel na řadu, tak na mě začala paní za kasou šprechtit což mě trochu vadilo. Ale pak jsem si vzpomněl, že se u nás prodavačky ptají na billa kartu. Tak jsem řekl nein, což ji uspokojilo, takže jsem to asi trefil. Kamioňáci toho ale asi musí namluvit mnohem víc. Tak tohle by mě třeba zajímalo.

Reklama

Přidat komentář