Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Jirka (Pá, 3. 11. 2017 - 10:11)

Co chlapi jen ubližujou a...Měla by ses léčit na psychiatrii.Ten kdo najde chybu v sobě zvítězí sám nad sebou.To ale asi nepochopíš.Mám obavu že sama ubližuješ a cítíš se paradoxně ublížená.Jdu se s tebe vyzvracet.

Jana (Pá, 3. 11. 2017 - 10:11)

Miluno chodíš ještě do práce?

Miluna (Pá, 3. 11. 2017 - 09:11)

Co chlapi jen ubližujou a nechtěj mi!! A Káju mi zavřeli.Já sem za ní šťastná že jí mam,tentokrát to bylo obráceně a připínákem dělala ona mě a já jí jen prstama a jazykem.Kdybych neměla jí tak nemam nic,možná tak nějaký dědky ale ty dědkové mi pak začnou srát nějak,s děskem sem se snažila zhasnout ale já ho pak viděla i ve tmě po rozkoukání a začlo mi srát že nemam krásnýho kluka tak radši svojí Aličku,tady nejde o žádnou orientaci,nevíš jak to bylo od začátku a mě se nic nechce vysvětlovat.

:-) (Pá, 3. 11. 2017 - 09:11)

Nesuď druhé dle...Joooo když miluješ, není co řešit. Aspoň u Jiříka.

Jirka (Pá, 3. 11. 2017 - 08:11)

Tebe to nějak irituje? Já...Nesuď druhé dle sebe.Normální ženská je s normálním chlapem u své rodiny a ne u nějakých no coment. Clap s chlapem a ženská s prstěná ženskou je u mě taky životně nepoužitelná a k zblití ! Taky asi možná máš morální hodnoty na ústupu jako ta co mele o drogách a prstech v ženské ? ! Taky jak píše jí nedochází že je obyčejná fetka a něco s orientací ne ?

No a co? (Pá, 3. 11. 2017 - 08:11)

Tebe to nějak irituje? Já...To musí každý být jako ty, nebo každý musí souhlasit jen s tebou? Koukej se na co chceš, třeba z okna.

tak (Pá, 3. 11. 2017 - 08:11)

Tebe to nějak irituje? Já...pokud by měla být moje manželka, takbych byl paroháč a to bych nerad. A Milunino vysvětlování vždy pobaví, to je tady moje porno a prasečimky dohromady

čtenář 2 (Pá, 3. 11. 2017 - 06:11)

Když to dělá ženská...Tebe to nějak irituje? Já když se dívám na péčko, tak jedině na lesbičky, mně by tam chlap vadil. Tobě se dvě ženský spolu určitě taky líbí, ale píšeš to schválně takhle negativně aby ti Miluna musela vysvětlovat co se jí na tom líbí, protože tě to vzrušuje. Že jo? :-)

Jirka (Pá, 3. 11. 2017 - 02:11)

Já si to Mio myslela že u...Když to dělá ženská ženský není to náhodou lesbická odporná homosexualita ????????????? Jen se ptám.

Mio (Čt, 2. 11. 2017 - 21:11)

já u té písničky...stěžovala jsi si,že ostaní nepíšou, tak ti a Jirkovi hoši z Povídky napsali,jak to chodí? nechceš aspo%n poděkovat?

Miluna (Čt, 2. 11. 2017 - 21:11)

Já si to Mio myslela že u toho vzpomínáš na tátu.To mě vzpomínání nedělá moc dobře,mě to nějak bolí.Ali tak Jirka asi už usnul když nepíše ale bylo to pěkný co ,techna jsou skvělý.já si už lehla ale snad tě neuvidim až zase za dlouhou dobu.

Mia (Čt, 2. 11. 2017 - 21:11)

Už jsem doma Jirko.Jak ti...já u té písničky vzpomínám na svýho tátu, určitě by mě to taky chtěl říct.
A tam z toho se dostanu, musím.

Alice (Čt, 2. 11. 2017 - 20:11)

Už jsem doma Jirko.Jak ti Mia poradila tu písničku tak zrovna dneska při řízení mi bliknul takovej silnej pocit z dětství,něco se mi na pár vteřin vybavilo až jsem se cítila pár vteřin že mi je třeba 7 let a chtěla jsem ti ten okamžik říct ale už jsem ho zase zapoměla.Bylo to tak intenzivní a takovej pěknej pocit z toho,nevím proč to nejde už si vzpomenout.Už ležíš v kamionu? A Sany si v pořádku? Mio no nemáš to lehký.

úryvek z povíd (Čt, 2. 11. 2017 - 20:11)

Myslel jsem,ze si popisu...Vážný příspěvek pro Džejára a Niju

Ráno jsem vstal mezi šestou a druhou,měl jsem volno, takže jsem nemusel do práce, ale stejně jsem byl na mobilu a pár věcí pořešil. Zkouknul a vyřešil pár e mailů,něco mě naštvalo, to víš, lidi to zkouší. Pak jsem odvezl a počkal na svou ženu, byla na nějaké estetice, je to trochu bolestivé, občas je jí blbě, nadšený nejsem, ale počkal jsem na ni a odvezl ji domu.

Odpoledne jsem jel na chalupu kouknout, co vyvedla vichřice se zahradou a domem. Naštěstí vše stojí, i ty vysoké stromy. Joooo, péče je péče, biju se v prsa. Ve finále volal syn, že je tam kousek a musí nechat auto v servisu, tak, abych ho hodil domů. Pak už doma, udělal jsem si guláš po svým, mezitím řešil telefony a maily z práce. Trochu jsem se chytl se ženou kvůli blbostem, ale obrátilo se to ve srandu. Večer jsme šli do italské restaurace, kde skvěle vaří, i s částí rodiny, něco se slavilo, drahé nechutně, ale bylo i pivo

Ten guláš sežeru příště, to teda jo

Mia (Čt, 2. 11. 2017 - 19:11)

Mio to je teda neco,ale s tim...s dětma je často legrace, pak na to člověk do smrti vzpomíná. Románek bude princ ochránce. Hele pust si písničku - Zatím co ty spíš - je moc hezká a je o děvčátku a jejím tatínkovi.

Mia (Čt, 2. 11. 2017 - 19:11)

Mio to je teda neco,ale s tim...je to její povaha. Nesnáší lidi, nesnáší i moje syny a vnoučata. Ale na tom nic nezměním. Jsem na tom zatím clkem dobře. Sice zvracím a chce se mě dost spát a je mě z toho smutno, ale neklepu se a nemám bolesti. Snažím se nespadnut dolů, pořád si opakuju slova své psych., že musím myslet hlavně na sebe, že jsem toho už zažila hodně zlýho a mám se wnažit si zbytek života užívat. Tak se snažím.

Jirka (Čt, 2. 11. 2017 - 19:11)

Mio to je teda neco,ale s tim uz asi nic neudelas co.Asi uz jsi to nemohla poslouchat a zablokovala jsi ji,no nedivim se ti.A nejsi zase na tom psychicky zle teda? Pepo takhle nikoho fakt nehledam a jinou ani nechci.Nevyhovujou mi jiny zensky tim vecnym peskovanim,buzerovanim.Vim,ze to plno kamionaku ma doma na prd,porad nejaky vycitky.Jo a lesba fakt neni:-) Jo a deti dobry,nekdy se smejeme je pozorovat,Romca jeste obcas zazarli,ale ma chvile kdy se chce o Anetku starat,chce ji davat pit,koupat ji atd.No a malinka dobry a srandovni je,ze jsme zjistili,ze vyzaduje hlavne mne.A co mne vytaci je to,ze moje ex dokonce zakazuje klukum aby sestricku videli,to je opravdu uz neuveritelny.Mio s tou mamou jak si to popsala tak jestli ona nema povahu jako prave moje ex.Ona je zakomplexovana a nespokojena sama se sebou a pak kolem sebe vzdy sirila nenavist:-(

Pepa (Čt, 2. 11. 2017 - 19:11)

jsi přišel jak? Jirka Alici...A není to stejné ...

Jirko (Čt, 2. 11. 2017 - 19:11)

To jo,ale ja nejsem...ani nikdo nepíšete o dětech. Jak se má bojovnice Anetka, co už všechno umí. A Románek, bude její rytíř nebo na ni žárlí? Co říkají tvoji kluci na malou princeznu?

na to (Čt, 2. 11. 2017 - 18:11)

Nejsi náhodou zoufalec co...jsi přišel jak? Jirka Alici poznal tady.

Reklama

Přidat komentář