Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Po, 4. 12. 2017 - 18:12)

Alešku ty už nemáš tolik zubů nebo je to trik? A taky si mi překvapil že si se zamiloval.A s ní by si teda dokázal i bydlet kdyby chtěla? Jirko pořád ti odpovim to stejný,neměl si odcházet když cítíš tohle.

Jirko (Po, 4. 12. 2017 - 17:12)

Ale Milunu jsi si chtěl vzít. A Alici miluješ. Tak si ty hodnoty už konečně srovnej. Někdo tady psal, že nejsi normální, začínám tomu taky věřit.

Jirka (Po, 4. 12. 2017 - 17:12)

Určitě jsi tady nejednu...Tak to jsem prekvapenej,ja ti chtel dneska akorat psat,ze mas dobry,ze ti jde mit sex bez citu a ty jsi se sam uz taky zamiloval;-) ja to mam tak,ze potrebuju mit taky city k tomu cloveku abych mel sex.Mam to asi jako vetsina zenskych,takze jak mi nekdo napsal,ze jsem ufnukana baba tak jsem asi mel byt zenska no a Alice chlap.Tak kdyz citis zamilovanost tak snad se nebudes pro ni taky trapit,kdyz je tak mladicka.Asi te necim musela okouzlit,kdyz po tolika letech to prislo.Ja prave nikdy nemiloval zadnou tak jako Alici tak mi to mrzi,jak to dopadlo.

Ales (Po, 4. 12. 2017 - 17:12)

Ty tomu veris jo,ze by se tu...Určitě jsi tady nejednu ženu okouzlil svým bojem o Anetku. Teď sis to trochu zkazil, ale čert to vem.
A co se mě týče, po tom, co jsem zde o sobě napsal se o mě určitě nestrhne bitka a ty fotky taky nejsou nejlichotivější :-)
Ale to je jedno, já jsem se totiž taky zamiloval. A to do té mladé kurvičky. Dost mě to překvapilo, protože já jsem byl zamilovanej naposled když mi bylo asi 35 tj. před 9 lety. To jsem si teda o sobě nemyslel, že já starej blbec budu panáčkovat kolem mladý holky jejíž máma je mladší než já. Přitom ona mě určitě bere jenom jako sponzora i když jsme si minule povídali až do 2 do rána. Holt, tohle mi musí stačit - sex a klábosení. Jsem na tom stejně jako Milovník vztahem k Miluně.

no (Po, 4. 12. 2017 - 17:12)

Mi by se takový chlap, co brečí na každém kroku zprotivil. Život je těžký pro většinu nás, každý má nějaké problémy, ale jak vidím ubekovat chlapa, pomyslím si, co to je za sračku. Muž má být vyrovnaný, prostě chlap, a to ty nejsi. Ufňukaná bába.

Jirka (Po, 4. 12. 2017 - 17:12)

I když, kdo ví, možná se...Ty tomu veris jo,ze by se tu nekdo do mne zamiloval,kdyz tady nemam ani fotku.To mas vetsi sanci ty Alesi.Ze mne si mozna nekdo dela akorat srandu.Ta jeho zena ma tak trojky,ale ja bych mu to nedokazal udelat.Ja nevim ja jsem tam brecel a ona za mnou prisla a zacla mi hladit a chtela si na mne sedat a jsem ji rekl,ze at toho necha,ze nic takovyho nechci.A ted se se mnou nebavi uz ani ona.No obvolaval jsem par inzeratu tak snad uz brzy vypadnu.A anonyme ja na city nikomu nehraju proste to neni tak jednoduchy,nejsem stroj,ale nevratim se.

Ales (Po, 4. 12. 2017 - 16:12)

I když, kdo ví, možná se do tebe zamilovala. Stejně jak jedna zdejší tajemná, která ti občas napsala krátkej vzkaz typu - Jiříku muck :-)

Ales (Po, 4. 12. 2017 - 16:12)

To mate jedno kazdej jsme...Tak to seš dobrej, že jsi odolal svodům té ženské. To by dokázal málokterej chlap. Ale možná měla malý prsa, ne ;-)
Asi by to ale nebylo pro tebe dobrý, protože jak se říká - co má kola nebo kozy, s tím budou brzy problémy :-) Kór když je vdaná, navíc za kamaráda. Asi patří mezi těch 10% žen, které k tomu nepotřebují zamilovanost, jak tady psaly Sany s Pilsnerkou.
A kam se vypařil milovník? Že by se odmlčel, protože šetří na další radovánky s Madam?

Hmm (Po, 4. 12. 2017 - 16:12)

To mate jedno kazdej jsme...K čemu sis teda pomohl? Dělal jsi tady scény ohledně Alice jaká je a ono je to úplně jinak. Stejně se vrátíš, tak tady nehraj lidem na city. Nikdo ti už neuvěří. Vlastně, možná se někdo najde.

hm (Po, 4. 12. 2017 - 15:12)

Ani jeden nemáte ohled na děti. Jen já já já. Všichni tři. A s tím bytem, dalo se čekat všelico.

Jirka (Po, 4. 12. 2017 - 15:12)

To mate jedno kazdej jsme jinej.Nekomu jde udelat tlustou caru a neohlidne se a mne to hold nejde.Jsem v te pasti kdy nedokazu zit s ni a ani bez ni.Nevim kdy tohle preboli,jestli nekdy.Proste se uziram jak to dopadlo.Do toho po mne vyjela ta kolegovo zena a tak koukam co nejdriv vypadnout.Myslel jsem,ze je hodna,ale ona po mne chtela sex za zady manzela,kdyz nebyl doma,kterej mi prave pomohl a tohle bych mu nedokazal udelat.Ani jsem kvuli tomu uz nesel do prace a ukoncil to.Lehce se odsoudi clovek,kdyz nejste tim clovekem.

. (Po, 4. 12. 2017 - 15:12)

A co Zdenka? Taky byla takto spokojená? A je?
Slušnější by bylo roznožky, viď.

jsem (Po, 4. 12. 2017 - 15:12)

Vždy jsem tě měl Jirko za...stejného názoru.

Miluna (Po, 4. 12. 2017 - 14:12)

Vždy jsem tě měl Jirko za...Tak abys věděl Romča je spokojenej,sem mu četla pohádku,pak jsme stavěli a teď si hraje sám a já mam úlevu že od doby co sem se k Alče přistěhovala mi najednou zmizeli ty deprese.A odpust si ty coury!! Alinko miluju tě pak mi zavolej až budeš mít čas a přesně viděla sem to sama.Třeba si pak zvykne za pár měsíců ale vybral si to sám.

Aha (Po, 4. 12. 2017 - 14:12)

Tohle chtěl on sám a...takže když Jirka bude chtít abys skočila z okna, tak to taky uděláš? Neříkej, že si to nechtěla, jinak bys to nedělala. Musím se smát (tohle chtěl on) tak hlavně, že ses předvedla. Jsi trapná.

Jirko (Po, 4. 12. 2017 - 13:12)

Vždy jsem tě měl Jirko za rozumnějšího a charakternějšího. Fandil jsem ti, i když vpravdě nevěřil. Zklamal jsi mě na celé čáře. Tvé chování ukazuje, že jsi stejný jak ty dvě coury. Nejde ti tak o dítě, ale o to, dělat zlost druhému. Jiný by udělal za vším čáru a ani se neohlédl, u tebe to je ale jinak nastavené. Chudák Anetka, chudáci děti.

Alice (Po, 4. 12. 2017 - 13:12)

byl jak přihlížel tomu,...Tohle chtěl on sám a přitom byly doby kdy nic takovýho nechtěl.

Alice (Po, 4. 12. 2017 - 12:12)

Tak přesně máš pravdu...Miláčku nerozčiluj se s tím ještě ty.Ale viděla si to sama včera.V sobotu všechno v pohodě i hezký den i s ním a jak mi včera dispečer napsal že Švédsko jak se změnil,jak odsunul i to jídlo a začal všechno vyčítat:( neměl se teda stěhovat.Já to prostě nepochopím! Smutný no ale fakt ho nechápu asi si přál abych byla bez práce sama s Romčou a prosila ho! Jinak vážně nevím.Teď jsem na parkovišti na D8,dala jsem jídlo.

Miluna (Po, 4. 12. 2017 - 12:12)

proč Jirka pořád řeší...Tak přesně máš pravdu ty,mam stejný názor.

Hm (Po, 4. 12. 2017 - 11:12)

bylo by to k smíchu kdyby...on tu někdo psal, že to je k smíchu?

Reklama

Přidat komentář