Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Mia (Po, 11. 12. 2017 - 16:12)

Milu ta fotka je opravdu moc pěkná, moc ti to sluší.
Já už to jejich soužití - nesoužití ani moc komentovat nechci. Víš, že mě Alice moc nesedí, ale je to její život. Já jsem ta stará škola, dříve to bývalo jiný, neříkám, že lepší. Oni dva nemůžou najít společnou řeč, chybí tolerance, pochopení a hlavně ohled na malý děti. Anetka rozhodně vnímá to, že je každou chvíli někde jinde, že nemá pevný řád, které malé děti potřebují. Nechci ta dávat žádné rady, svým dětem se taky do života nemontuju a pak, když se podívám za sebe, tak můžu akorát konstatovat, že jsem si sama se svým životem neporadila.

Lalla (Po, 11. 12. 2017 - 15:12)

No jak má antidep.tak ho...Láska nikde, je sex a když poleví díky lekům, tak výsměch a nezájem

V dobrém i zlém,kdo to připomněla sany?

Miluna (Po, 11. 12. 2017 - 15:12)

Nojo, proto se nastěhoval...Jo to je přesně muj názor,doufam že Alice se na něj už taky v sexu vysere.Zatim mu nedala tak doufam že se nenechá zlákat.

Miluna (Po, 11. 12. 2017 - 15:12)

Platí si snad zdravotní a...No jak má antidep.tak ho prostě blokujou a upravit to nešlo.Nemůže se prostě udělat v ženskej,musí to dřít sám nebo ženská jeho pak rukou.Tak já nevim je tady ještě nějaký chlap s antidep.aby napsal jak to má on? Alice ta mu právě dost dlouho sloužila aby byl spokojenej a dobře udělanej za to on jí ani nevylíže,jen jednou za rok.Asi průser že sem to tu prozradila ale já už z toho nemůžu.Já jí dělam všechno,semnou je spokojená,jen nemam toho živího v kalhotech no ale to se nedá nic dělat když nejsem kluk ale i tak ona je víc spokojená.Já někdy brečim že radši nejsem kluk protože my bysme spolu byly dokonalý jak si rozumíme.

? (Po, 11. 12. 2017 - 15:12)

Že jo:-) muj názor.Protože...Nojo, proto se nastěhoval kousek od Alice. On chce jistotu, že mu Alice podrží když on bude chtít. Já být Alicí, tak na něho se.u. myslím se sexem. Ohledně Anetky je jiná věc. To se musí dohodnout.

Miluna (Po, 11. 12. 2017 - 15:12)

Tak to bych ho kopla do...Že jo:-) muj názor.Protože potřebuje ty prsa a ještě se nemůže normálně udělat ze sexu a musí ho ženská po styku honit aby se udělal zvlášť a s touhle vadou se asi bude hůř seznamovat s jinou.Teď mi sežere že sem to tu na něj práskla ale já už se na to nemůžu dívat.Právě že mu zatim nepodržela a doufam že nepodrží.Mam názor že když si v jeho očích jen stěžuje a odtách tak vůbec nemá co to po ní dál chtít!! Fakt už se na to kur.va nemůžu dívat!! Tovíš on tady nenapíše celou pravdu tak sem to už nevydržela.

. (Po, 11. 12. 2017 - 15:12)

Já ti něco prozradim,on už...Platí si snad zdravotní a ví kde má lékaře, který by mu léky upravil. Toto se dá léčit. To, že chce sex po Alici jen potvrzuje, že je nevyrovnaný. I tohle by měl řešit s lékařem. Nesouhlasím s tím ale Miluno, že by jiná s ním vyrazila dveře. Jde tady o tu toleranci. Ani jeden ji nemá. Alice k němu, on k ní.

? (Po, 11. 12. 2017 - 15:12)

Já ti něco prozradim,on už...Tak to bych ho kopla do prdele. Jednou odešel tak co má chtít ještě sex. Alice je blbá, jestli mu drží.

Miluna (Po, 11. 12. 2017 - 15:12)

Jasně a co tvoje chyby? A...Já ti něco prozradim,on už nějaký léky bere ale asi slabý protože on pak nemůže normálně sexovat a to ho asi sere protože i tak když je mu líp tak on chce sex po Alče dál ale Alče se už s nim nechce,jenže jiná ženská ho chtít nebude kvůli tejhle vadě a kdyby si měl jít někoho zaplatit tak se nedoplatí když ho ženská musí honit hodinu aby se udělal.Jo takhle trpělivou už jen tak nenajde aby mu všechno snášela jako Alča,jiná by s nim vyrazila dveře.

Jana (Po, 11. 12. 2017 - 15:12)

Ale ja se tak rozhodl taky...Jirko chovej se jako chlap a pořád nenaříkej. Když to nezvládáš tak navrhni zase Alici střídavou péči a je to vyřešeno. Vše je o toleranci a kompromisu.

. (Po, 11. 12. 2017 - 15:12)

kdo je směšný. Proč teda...Ano? Nesnáším chlapy, co jsou bačkory. Ubrečené bačkory. A neví co chtějí.

. (Po, 11. 12. 2017 - 15:12)

Ale ja se tak rozhodl taky...Jasně a co tvoje chyby? A zajdi si pro léky na deprese. Pomáhají.

Nevím (Po, 11. 12. 2017 - 15:12)

je citově labilní měl by...kdo je směšný. Proč teda malá brečela hodně i u Alice? Mě připadá, že na něm hodně sedíš. Jestli má starosti, že Alice jezdí, to je jen jeho věc. Ty bys taky nezvládal, když ti bude dítě řvát celou noc. Jo ty bys skákal radostí.

Jirka (Po, 11. 12. 2017 - 15:12)

Ale ja se tak rozhodl taky proto,ze ji mozna stejne zavrou.Tak zase aby mela mala vytvorene citove pouto jen hlavne k ni je taky chyba.Proste to Alice cely podelala.Mam z Alice deprese.Je to vsechno kvuli ni.

no (Po, 11. 12. 2017 - 14:12)

ano, z vážných důvodů,...je citově labilní měl by se léčit. Taky píše, že si musí odpočinout, nezvládá. Naučit se řádu? Nebuď směšný anonyme, on má starosti s tím, že Alice jezdí a on nemůže. Rozmazlené tak malé dítě?
Pláče proto, protože se na ní přenáší Jirkův stres.

Aha (Po, 11. 12. 2017 - 14:12)

ano, z vážných důvodů, jaké tak vážné důvody má Jirka? Byt má, je s malou doma, pečuje o ní. Nevidím tak vážné důvody. Že to momentálně nezvládá, to je jasné, musí se naučit určitému řádu, jak Anetku zvládat když brečí. To je jediný důvod. Podle mě je malá tak trochu rozmazlená od Alice, jak jí stále chovala, když trochu zaplakala.

Miluno (Po, 11. 12. 2017 - 14:12)

Ale bylo to dobře...Matka má sedět u tak malých dětí na prdeli. Nejvíce jí právě teď potřebují, vyvíjí se city, citové vazby. Vím, že ti to nic neříká, ale kvůli tomu bývají také ty mateřské. Ti dva i s tebou tady řešíte auta a kamiony.

. (Po, 11. 12. 2017 - 14:12)

a ty bys odložil vlastní...V situaci, kdy bych to z vážných důvodů nezvládal, hledal bych dočasnou pomoc třeba v tom Klokánku. Bylo by tam o dítě postaráno a mohl bych řešit své problémy. Nepíšu, že bych to dítě tam nechal pořád. !

Hm (Po, 11. 12. 2017 - 14:12)

Právě, že jsem rodič a...a ty bys odložil vlastní děti?

Miluna (Po, 11. 12. 2017 - 14:12)

Tohle všechno se nemuselo...Ale bylo to dobře vymyšlený každý týden se střídat a on sám to posral.A teď jí chce zbavit kamionu když sám odvezl auto a Alici zůstal pekáč a nemá už na jiný auto peníze tak ještě jí chce zbavit práce aby si nemohla vidělat.Já bych tady Abetku pohlídala na pár hodin aby se třeba prospal ale když mi jí dát nechce no tak čum zas u mámy!!

Reklama

Přidat komentář