Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

hele milovníku (Po, 18. 12. 2017 - 18:12)

Zlatíčko máš teď fleky...myslíš, že tě po nedávné zkušenosti manželka nehlídá? Miluna by byla hloupá, kdyby ti na to skočila, tvoje žena by vás vystopovala a odnesla by to zase Míla. Jestlipak ses za ni u polišů přimluvil .. zlatíčko

Hm (Po, 18. 12. 2017 - 18:12)

No ty máš dost teda..Miluna...Kdyby zajímavýho. Většího negramota snad ani neznám. To už i ten Dežo měl lepší myšlení než tenhle debil. On snad ani neví co píše, to jinak není možný.

... (Po, 18. 12. 2017 - 17:12)

A ty jsi Milo taky byla...No ty máš dost teda..Miluna má zajímavýho nápadníka.

Víme (Po, 18. 12. 2017 - 17:12)

Fernando, to nebylo vůbec těžké uhodnout (ten název), stačilo si jen v hlavě promítnout pár témat, na která tu občas člověk narazí :-)

Milujutě Milo (Po, 18. 12. 2017 - 15:12)

Víš Alice má ještě jeden...A ty jsi Milo taky byla zavřená viď? Mně to dost rajcuje.Jsi tak jiná,nádherná,měla by jsi být pyšná na to.Teď buď hrdá i na Alici a nebreč pro ní.Říkej si,že je to ta pravá správná drsňačka.Jednou bude hrdá jako ty moje Milo.

Milujutě Milo (Po, 18. 12. 2017 - 15:12)

Zlatíčko máš teď fleky na obličeji? Já to na tobě miluju,působí to tak drsně.Tak já si počkam až budeš chtít.U Alice si říkej,že si za to může sama.Musíš být silná a moje Mila.Potřebuješ chlapy.Ty ženský s kterýma si píšeš tak daji ti oni sex? Nenech se ovlivňovat a až poručíš sejdem se.Bylo by to dobrý teď jak je sníh aspoň bys mi mohla podrážet nohy a vyválet ve sněhu a házet ho po mě.Narvala bys mi sníh kam by se ti chtělo.Třeba bysme šli po lese měla bys mi na řetězu a zbytek by pokračoval podle tvého přání moje pani!

hm (Po, 18. 12. 2017 - 15:12)

Víš Alice má ještě jeden...Ale Sany tvrdí, že kdyby měli každého hned zavřít, byly by plné věznice. Měla Miluno podmínku?
Asi ano, když ještě byla pod dohledem sociálky. A děti jí vzali ihned. Ono se to nasbírá, protoi ty si dávej pozor, aby jsi se do něčeho nenamočila.

Miluna (Po, 18. 12. 2017 - 14:12)

Víš Alice má ještě jeden problem ale to nikomu psát zatim nemůžu ale je to věc že se může s podmínkou leda rozloučit:-(

Miluna (Po, 18. 12. 2017 - 14:12)

To je Miluno dobře že mu...No já bych na to neměla ani pomyšlení na dobytka,mě to stačilo ten problem s jeho ženou.Bude muset si najít nějakej ten salon.Mě se chce spíš každou chvíli brečet a buď bych nebyla tak tvrdá a nebo bych k němu byla až moc že by to nerozchodil.On Jirka říká že to dělá ty zvuky jen tak ale já tomu nevěřim když to vezmu podle sebe,tak člověk to nedělá jen tak ale je to nutkání a to oba máme prášky víš,on už je má taky.mam špatný pocit že si tu s Jirkou zbydem sami jako to bylo na jaře a asi jediný štěstí že mam prášky jinak bych byla už zase v blázinci.

Taky anonymka (Po, 18. 12. 2017 - 14:12)

Ne já myslela jen ty fotky...To je Miluno dobře že mu nebudeš nic posílat. Snad ti ten uslintaný bernardýn dá pokoj. Jak on sám píše, že máš na lepší, ano máš a ne na ňákýho ufuněného tlustého páprdu. Nemáš to asi tam lehké, ale musíš to zvládnout. S Jirkou to není v pořádku, když tohle dělá, chtělo by to pořádnou léčbu. V takovém případě by mu možná ani sociálka malou nesvěřila, pokud by to věděla. Když to začal vyběhávat.

Miluna (Po, 18. 12. 2017 - 14:12)

Ne já myslela jen ty fotky tady:-) to mu musí stačit.No já si právě říkam že je jediný štěstí že mam kde být ale bojim se co Jirka.On sám má nervy a občas houkne jako si ulevuje nebo já nevim aby nebyl jednou jako ten pán jak sem u něj bydlela jak měl ty hodiny a když sem to Jirkovi řekla tak ho to nasralo a řekl ať se kouknu na sebe jak sebou někdy škubu a tak si asi nemáme co vyčítat ale já když sebou škubnu tak sem ticho ale ty zvuky jeho mi vyvolávaj někdy agresi.A slunce už zachází a všude ten sníh,no mě se to nelíbí vůbec venku v tomhle tak mi to nepomůže.Už tu zase chodim jen kolem dokola.

Taky anonymka (Po, 18. 12. 2017 - 13:12)

Jo koukam že zas píše já...Miluno, já bych taky žádnou fotku neposílala. Ty z toho nic nemáš a ten otrapa ti potom pokoj nedá. Ještě by to chtěl u vás doma. Co si ten úchyl myslí. Buď ráda, že máš kde bydlet , nechtěj aby se zase něco přihodilo.

anonymka (Po, 18. 12. 2017 - 12:12)

Jo koukam že zas píše já...Milu, u nás je krásně, slunečno. Vyjdi si na chvíli třeba ven, trochu tě to možná naladí. A já bych žádnou fotku neposílala, nestál by mi za to. Tak já jdu teď pracovat.

Miluna (Po, 18. 12. 2017 - 12:12)

Miluno, nekomplikuj si...Jo koukam že zas píše já už nic dělat nebudu.Jedině fotku víc nic,to mu musí stačit.A jak se mi tu někdo ptal tak já o tom víc nevim o tý socce,Jirka o tom mluvit nechce.Jinak dneska s nim nic moc zatim.Teď někam jel tak nevim.No nic mi nebaví a to sem teprv před hodinou vstala.

anonymka (Po, 18. 12. 2017 - 12:12)

Miluno, nekomplikuj si ještě více život s takovým úchylem.

Milujutě Milo (Po, 18. 12. 2017 - 12:12)

No kde bydlíš že vidíš dlouhonožek mraky? Já tu mam samý záprtky.Sotva to má 165cm a berou si podpadky a vypadaji akorát směšně.Co je madam Mila to potkam málo.A ještě neni krásná jako Mila,když potkam tak vysokou.Mila má něco v sobě jinýho,zajímavýho,co jsem měl ve snech.Když jsem zavřel oči a Milu jsem neznal tak se mi vybavila taková madam a Mila jí stělesnila.Je mi to líto jestli už mi nechce? Milo chybíš mi.Já bez tebe být nechci.Já tě potřebuju.Emaily jsem ti psal,ale na ně nereaguješ a včera jsi psala,že ti nešel otevřít tak proto ti zase píšu sem.Jestli máš vztek,kvůli Alče tak já ti posloužim na vybití.Jen by to muselo už být u vás doma.

Hehe (Po, 18. 12. 2017 - 09:12)

Já jí prostě miluju a...A co tobě dělá tvoje manželka. Obskakuje jednoho debila s vařením, praním, žehlením, uklízením atd. Hleď si manželky, nebo můžeš dopadnout špatně. Třeba je Jirka labilní a co jsi ty? Úchylák na dlouhonožky, kterých chodí všude mraky. Jdi líbat prdel manželce, za to co pro tebe dělá. Ta si to zaslouží!!!

....... (Po, 18. 12. 2017 - 09:12)

Já jí prostě miluju a...Obskakuj svou manželku, protože tě už měla dávno vykopnout.

Milujutě Milo (Po, 18. 12. 2017 - 09:12)

Měl bys Miluně dát pokoj....Já jí prostě miluju a nemůžu zapomenout.Já vůbec nechápu proč žije jak žije.Ona je dokonalá,dlouhonožka ta by měla úplně na jiný život.Nějak mi to hlava nebere.Je to Madam,měla by být obskakována,měla by mít sluhy a ne že bude s nějakym labilnim Jirkou a vařit mu tam.Ten chlap by jí měl líbat nohy a prdel.

--- (Po, 18. 12. 2017 - 08:12)

Lásko moje nemůžu bez...Měl bys Miluně dát pokoj. Ona má málo starostí? Ty myslíš jen sám na sebe viď? Jestli má Miluna ještě trochu rozumu, už by se s tebou nescházela. To si četl jak je Miluna bez peněz co? Hned máš pokušení.

Reklama

Přidat komentář