Reklama

Moc hubený kluk, líbí se holkám?

Tony (Ne, 7. 11. 2010 - 23:11)

Hoši, proč jste to už...Amadno, asi Tě miluju..

úúúúfff (Ne, 7. 11. 2010 - 23:11)

bicák přišel.....a chtěl se cicmat...cicmi cicmi cicmi

skinnygay (Ne, 7. 11. 2010 - 22:11)

No pčasí nepřeje to víš...ale stejně jseš dobrej,že ses do toho takhle zakousnul,ale musíš mít i nějaký dispozice že ti ta síla a svaly takhle roste,máš furt 100kg ? Kdybych bydlel v kladně,tak bych chodil taky do posilky a nechal bych se tebou zvedat(já bych neposiloval-nechci mít svaly) a motivoval bych tě a kecali by jsme,tobě by se zase líbilo se dívat na vychrtlíka,no já bych zase držel dietku abych se dostal na 55-56kg a nebo domácí posilku ...to by se něco vymyslelo

Amanda (Ne, 7. 11. 2010 - 22:11)

Hoši, proč jste to už nedali dohromady? Evidentně po sobě toužíte a ventilujete to tady na netu. Pavel by aspon nebyl unavený a dobyly by se mu baterky a skinny by zase přibral :-))

Pavel (Ne, 7. 11. 2010 - 22:11)

u mě setrvalej...No pčasí nepřeje to víš tma jak v pytli, zima, člověk by nejradši nedělal nic, to se těžko vysvětluje někomu, kdo neposiluje, posilování totiž je velká dřina a když seš unavenej, tak žádnej výkon nepodáš, jde to pak těžce a ztuha. Nejlepší proti únavě je pocicmat se, je to jako v tom filmu akumulátor, člověk je baterie a sexem se nabijí, protože při sexu vzniká chemická reakce.

skinnygay (Ne, 7. 11. 2010 - 21:11)

zdar skinny jsem si taky...u mě setrvalej stav,páteček s přáteli,sobota spaní a dneska si pouštím písničky,to není možný že by jsi takhle nabíral,ždyť to už máš jak moje stehno :-) jakto že počasí nepřeje? No šel jsem ráno ve 3 zase tou opuštěnou cestou a docela jsem měl blbej pocit,jinak jsem byl hrozně tenhle týden unavenej z práce a strašně zesláblej i jsem zase zhubnul ,ale sneska jsem si dopřál a mám zase skoro 59 !!

Pavel (Ne, 7. 11. 2010 - 21:11)

No tady to zdechlo teda ne...zdar skinny jsem si taky řikal, co deláš, je pěkně hnusně, chtělo by to se přitulit a pocicmat, hele tak už mám 42cm kolem bicáku, už bych ti moh dělat bodygarda, čoveče ale znavilo mě to, to počasí tomu posilování vůbec nepřeje, chtělo by to dobýt energii s nějakym sexy hubeňourem.....:-))

skinnygay (Ne, 7. 11. 2010 - 20:11)

No tady to zdechlo teda ne několik let asi:-D typuju další příspěvek v roce 2013 Zdarec!

holka (Ne, 7. 11. 2010 - 00:11)

přesně Adame, jedině chlap...kluci už nevíte cobi. Nejlepší sex je s pořádně udělaným a vybaveným klukem.Kam si ho kluci strkaj?

homokluk (So, 6. 11. 2010 - 23:11)

heteroseuale pisu na jeden...přesně Adame, jedině chlap to s chlapem umí, kam se hrabou ženský, nejlepší je to s klukem

adam (Pá, 5. 11. 2010 - 00:11)

heteroseuale pisu na jeden zatah protože jsem linej premyslet kde delam chyby hele ja nejsem špatnej nebo hloupej či jednoduchej me jen nastvalo ty chytry kecy te ženy co se do nas ryla jinak jsem bi ne cistej gay a sex jsem se ženama mel nekolikrat a bylo to super tak jako s chlapama protože jedine chlap vi co chlap potrebuje .diky margito tvuj nazor byl vic než skvely

Margita (Čt, 4. 11. 2010 - 14:11)

Heterosexuále a co tim chceš jako říct?Že taky dělam chyby?No diskuze je psaná sice pro holky a píšou tu kluci ale píšou k tématu,kolikrát tu sou témata kde si lidi jen nadávaji a s tématem to nemá nic společnýho.A teďzpátky k tématu mě hubený kluci nevadí,sice je lepší když maji trochu svaly a kolem 180cm tak je to pěkný určitě lepší než nějaký tlusťoch.

heterosexuální (Čt, 4. 11. 2010 - 13:11)

Margito, chápu, že tobě vadí, že někdo poukazuje na chyby. Tobě také nebylo shůry dáno...Přečti si, děvče, jak se tahle diskuse jmenuje. Ještě nic? Mozek pořád nebere?
Co to čteš za diskuse? Vrať se diskutovat o penisech a tady to nech dívkám, ať se vyjádří jací chlapci se jim líbí.

Adame, píšeš na jeden zátah...můžeš nějak blíže specifikovat, co to znamená?
Takže ty nesnášíš ženy. Slepice v šatech? No, blbej si na to dost. Neboj se o ženy, ony nezapomenou otěhotnět, protože na rozdíl od tebe mají sex. Jste malí kluci a k tomu hloupí. Pavel celkem vypadá v klidu, aspoň má smysl pro humor. Nazdar.

Margita (Čt, 4. 11. 2010 - 09:11)

Já nechápu co jí natom vadí že sem píšete tak ať to prostě nečte.A připomínat někomu kde dělá chyby je pěkně trapný to bude asi ta chytrá žena jak v létě radila na diskuzi malý či velký penis,tam taky někdo psal stejný chlísty pod nickem žena.

adam (Čt, 4. 11. 2010 - 08:11)

slunicko moje ja to vzdy pisu na jeden zatah takže vim kde delam chyby jen je z lenosti neopravuji muj prispevek jsem psal proto abych vas slepice v šatech co si řikaj ženy systematicky nasral.VERBALNE BRANIT ZNAMENA SLOVNĚ SE BRANIT a dál my se skinnym a pavlem si tu pišem to co my budem chtit.nezkousejte nas cvicit ,my samozhřejmě vime ,že nase prispevky ctete i vy ostatni ja chapu že mate potrebu nam radit ,napominat nas my nejsme maly kluci my se na spravnou dizkuzi o gay umyme nasmerovat sami.jen mam obavu aby jste pro vkladani vašich plku nezapomely otehotnet pak jste po 30 protivny a zapškly kdo to ma pak poslouchat

Adámku, (Čt, 4. 11. 2010 - 07:11)

ta žena, co jí nazýváš krávou sem napsala dost slušný příspěvek. Psala, že se jí zvedá žaludek z narcisismu a "cicmání se". Nepsala nic o buznách, hulibrcích, atd...jak je na těchto diskusích zvykem. Tvůj hloupý kamarád jí hned nazval nánou, psal nějaké hovadiny o celulitidě, atd. Ty se divíš, že se bránila? Já ne, též bych se bránila a také tvrdě. Tak se zklidni a jestli nemáš co dělat, otevři Pravidla českého pravopisu. Blbce nemají rádi ani homosexuálně zaměření. I když ty jsi tak jednoduchý, že tě nejspíš naopak mají MOC rádi.

Adame (Čt, 4. 11. 2010 - 06:11)

srandisto nevim proc se...kriticky nesnášíš?
Víš vůbec, co znamená "verbálně bránit"?

adam (St, 3. 11. 2010 - 23:11)

srandisto nevim proc se navažis do matky skinnyho znas ji?neznas ja krytycky nesnasim ,když si srandista nebo ta krava co si řika žena bere do huby lidi kteři nemaji možnost se verbalne branit a vyjadrit svuj nazor je to ubohy jinak už važne nevim jak bych vam pomohl

Pavel (St, 3. 11. 2010 - 23:11)

skinny nebuď tak sprostej člověče, ještě se mi zprotivíš, takovej jemnej kluk......

srandista:-) (St, 3. 11. 2010 - 23:11)

Jak se furt ta blbka vrací...Skinnybuzi, maminka už přišla domů? A kam zase šla? Ale stejně, neměl bys takhle mluvit o mámě. Nadávat jí do blbek a psát tady, že smrdí, ty jsi teda synáček, ale též už chápu tvé zaujetí hošama:-)).

Reklama

Přidat komentář