Reklama

existuje posmrtný život?

rose (St, 14. 12. 2016 - 10:12)

Steve, mluvi z tebe nizsi intelligence, vic cti....
Jan Krtitel byl, ale s adventem nic nemel a ze stavem mrtvych ma to, ze sam je ted mrtvy...

Steve (Út, 13. 12. 2016 - 18:12)

babylonsky svatek...:-DD A dál? Co tam máš prosímtě dašího k Adventu?

Náhodou - takovýho cca Jana Křtitele náhodou z Bible neznáte? Snad to nějakej Jehouvista nevymazal před tiskem vaší upravované Bible?

rose (Út, 13. 12. 2016 - 12:12)

mrtvym je to jedno, uz o sobe nevedi...........

Hmm (St, 7. 12. 2016 - 10:12)

Proč jen v období adventu?...
Plný internet lidí se zaplněnou vnitřní prázdnotou z obsahu internetu,dnes tam je jen agitace,obsah toxický bez ladu a skladu příklad další zneužité technologie...

rose (St, 7. 12. 2016 - 09:12)

babylonsky svatek znovuzrozeni slunce a houby krestansky...

Gregor (Po, 5. 12. 2016 - 19:12)

Nálada na metafyzické...Proč jen v období adventu? Jaký typ (kromě toho, že jsou nevědomé) obsahů máš na mysli? Třeba to, že se cítí osaměle a potřebují se tak upnout k něčemu vyššímu, aby zaplnili vnitřní prázdnotu?

Hmm (Po, 5. 12. 2016 - 19:12)

Nálada na metafyzické řeči v období adventu je projevem duševní tísně freudovského popírání vlastních potlačovaných nevědomých obsahů.

Steve (Po, 5. 12. 2016 - 18:12)

Tak jak to teda je správně? Já to znám jenom takto povrchně.

rose (Po, 5. 12. 2016 - 18:12)

sam si vubiras cemu veris a sam se budes zodpovidat, mas tu svobodu a nikdo Ti na ni nesaha...
ale hromadu veci kecas s povrchniho poznani, n ebo spise nepoznani a ze sveho vykladu jak to vidis posuzujes lidi a myslis si ze vis, cemu veri. A v tom se hrozne mylis a proto strasne kecas...

Steve (Po, 5. 12. 2016 - 18:12)

Steve zase keca a rozhoduje...Já né ... Svědkové si vybrali sami, a pouze ze svých samozřejmě :-D Prostě je to celý přihlouplý a americky naivní ... Nezlob se na mě Rosé, ale bohužel to tak opravdu vypadá - a věří tomu vážně jen naivní slaboduchej jedinec. Kdo uvažuje logicky a používá svůj mozek kterej má od PánaBoha, tak přeci musí dojít k cca podobným +- závěrům jako já - a to nejsem žádnej náboženskej expert. Ti experti sypou protiargumenty ve velkém z rukávu ... Tak profík je profík, tam není o čem debatovat. :-)

Já osobně beru náboženství z povzdálí a beru to s velkou rezervou ... Bohužel to se některým možná nelíbí či mi to budou zazlívat, ale já vážně nechci být otrokem žádného náboženství. Jinak jak asi víš jsem vychován v katolické rodině a společnosti, takže mi není bárco cizí a tak něco znám. Poté jsem se trošku zajímal o jiné církve a náboženství - Mormony, Jehovisty. Chtěl jsem mít SVOJÍ praxi a né se řídit nepodloženými a nesprávnými plky. Ano, bárco se říká a výsledek je přitom zcela jinej. Právě tohoto jsem se chtěl vyvarovat. Konkrétně od vás mám za ssebou to první domácí seznámení a biblické studium vaší nauky. Asi cca 7x byl v sále na nedělní sezení, 2x byl účasten velikonoční oslavy Poslední večeře. Nějaké publikace mám od Vás - tu malou červenou knížku, několik čísel časopisů a pak si koupil tu vaši Bibli v černých deskách - Proč? Abych si mohl kdykoliv cokoliv ověřit (a neblábolit něco z koule) :-DD Jojo, mám to všechno ve skříni, jen jsem línej to pracně vytahovat. Mám tam i konkurenční materiály od Mormonů - s osobním věnováním od Elderů ... Zkrátka církevní věci pěkně pohromadě. Warum Nix(cht)? (Proč ne?)

Error (Po, 5. 12. 2016 - 11:12)

Steve zase keca a rozhoduje...Ty zase rozhoduješ za nás ostatní a za vesmír, co je pravda a co není. Takhle to nefunguje, že si přečtu knížku a jsem neomylný. Zodpovídáš si za svou tupost taky sama. Ne po smrti, ale teď: jsi za zoufalce.

rose (Po, 5. 12. 2016 - 11:12)

Steve zase keca a rozhoduje za Boha, koho tam ma vzit, to je smutne a on si bude zato zodpovidat sam

Steve (Ne, 4. 12. 2016 - 16:12)

Karel: "Protože věří v naději že může být jednou ze 144000 vyvalených"

Jo, tento počet svých vyvolených už označili, tudíž vyčerpali .... Pokud vím tak už většinou an nežijou, snad žije posledních pár páprdů takto označených :-D

Je to smutný když už mají vyčerpáno a tudíž dveře do Nebe zavřeny. Inu, jejich problém :-D (proto nemohou ani přijímat nekvašený chléb a víno při Poslední večeři) Doufám že mi to Rosé nepopře .... já jsem totiž byl několikrát přítomen, takže vím moc dobře. To předávání si a kolování není přijímání. Zkrátka tito lidé jsou odsouzeni sedět před branami Nebeské brány jako žebráci mlsně nakukující a slintající, a vlastně za to svojí blbostí ani obyč členové mnohdy nemohou. To jest zkrátka jejich mišuge náboženská nauka.

fanatici pryč (Ne, 4. 12. 2016 - 16:12)

Karle kecas, zit vecne muze...FANATICI PRYČ.POKUD TO ŘEKNĚ NĚKDO JINÝ ROSE,TAK POVÍM JE TO MOŽNÉ...

proto (Ne, 4. 12. 2016 - 14:12)

Někteří se domnívají,...vidíme,že věda prakticky neví nic,jen teorie,které jsou obecně uznávány,aniž by nad tím někdo přemýšlel,a vlastně tomu i rozumněl...Po letech přijde teorie jiná,pak zas,a tak pořád dokola...

rr (Ne, 4. 12. 2016 - 12:12)

Někteří se domnívají, že každá buňka má délku života geneticky určenu. Aby tento názor podpořili, poukazují na pokusy, při nichž bylo zjištěno, že buňky pěstované v umělém prostředí se přestaly dělit asi po 50 děleních. Jiní vědci však tvrdí, že tyto pokusy problém stárnutí celého organismu hlouběji neobjasňují. Je předkládáno ještě mnoho dalších vysvětlení, k nimž patří i teorie, že mozek uvolňuje hormony, které v procesu stárnutí a následné smrti hrají značnou úlohu. Pokud jde o přijímání těchto různých teorií, musí být člověk obezřetný; ukazuje to výrok lékaře Roye L. Walforda, který řekl: „Není důvod se znepokojovat ani být překvapen tím, že Hayflickovo paradigma [teorie, že stárnutí je do buňky geneticky naprogramováno] se možná prokáže jako zcela scestné, nebo že bude nahrazeno lepším, nicméně naprosto stejně scestným paradigmatem. Všechno je pravdivé ve svůj daný čas.“ (Maximum Life Span, 1983, s. 75)

rr (Ne, 4. 12. 2016 - 12:12)

Život lidí a život zvířat je závislý nejen na životní síle, která na začátku začala působit v prvních tvorech každého druhu, ale i na dechu, který tuto životní sílu udržuje. Tuto skutečnost potvrzuje i biologie. Je to patrné z toho, jak se někteří odborníci snaží zařadit do určitých kategorií různé aspekty procesu umírání; mluví o klinické smrti, tedy úplném přerušení funkcí dýchacího ůstrojí a orgánů oběhového systému, o smrti mozku, což je úplné a nevratné vyhasnutí činnosti mozku, a o biologické smrti, což je postupné a v konečném důsledku úplné vymizení životních funkcí všech tělesných orgánů a tkání. A tak i když dojde k zastavení dýchání a činnosti srdeční a když přestane fungovat mozek, v tělesných tkáních po určitou dobu ještě zůstává životní síla.

rose (Čt, 24. 11. 2016 - 09:11)

Karle kecas, zit vecne muze kazdy. Miliony dnes zijicich nikdy nezemrou!!!!

Karel (Čt, 24. 11. 2016 - 06:11)

Tak proč teda věříš a...Protože věří v naději že může být jednou ze 144000 vyvalených které Pámbu vzkřísí a budou navěky žít s Ježíškem.
Svědkové Jehovovi: odlišnosti od římskokatolické církve Úvod
www.hks.re/wiki1/doku.php?do=export_pdf...jehovovi...

Steve (Čt, 24. 11. 2016 - 01:11)

posmrtny zivot je tma a...Tak proč teda věříš a chodíš na ty Jehovistický hovadiny?

Užívej si života a vyser se na ty hovadiny ...

Reklama

Přidat komentář