Reklama

kluci líbí se vám Romské holky?

Návštěvník (Čt, 24. 7. 2008 - 00:07)

A to je dobře,cikánská populace brzy pocítí epidemii HIV,stejně jako Afričané...
Bohužel to odserou i někteří bílí,já vám říkám-nepíchejte s nima,nestojí to za to!

janina (St, 23. 7. 2008 - 22:07)

ve svém okolí znám několik romských rodin. Mladé dívky jsou na pohled moc hezké, štíhlé, moderně oblékané ale vulgární až hrůza. Třeba právě jejich velmi snadná dostupnost se dnešním klukům líbí. Nedá moc práce je přemluvit k hrátkám a často ani nehledají soukromí nebo aspoň tmu. Z těch několika rodin se dá hovořit asi jen o třech lidech jako o vzdělaných a to ještě ve smyslu, že mají ukončenou základní školu. Snažím se nebýt proti romům zaujatá, ale když člověk vidí, jak nezodpovědně se stavějí ke vzdělání, k životu a občanskému soužití, nějak to nejde. Přesto je většina z nich přesvědčena, že jsou neustále diskriminováni. Ale to už asi patří do jiného tématu.

JohnyCage (St, 23. 7. 2008 - 21:07)

Lenička to vyjádřila užasně. Tolik zdravého rozumu jsem bohužel od ženského kolínka dlouho neslyšel/nečetl.

Lenka (St, 23. 7. 2008 - 18:07)

Patriku, hezky jsi to napsal, bez zbytečné agresivity a nenávisti. Proto jsem se Kačky ptala, jestli pochází ze vzdělané rodiny, když píše, že je vzdělaná. Protože to minimum slušných a vzdělaných Romů pochází z rodin, které se se svou komunitou nestýkají, žijí normálním životem a vedou své děti ke vzdělání. Bohužel je to minimum a Romové se nemohou divit, pokud je bílí spoluobčané nesnáší. A není to RASISMUS, protože rasismus je nenávist k jiné rase BEZ DŮVODU.

Patrik (St, 23. 7. 2008 - 02:07)

Kačko, já proti černým nic nemám, třeba jseš vyjímka, ale tvoji spoluobčané se projevují divně. Za prvé pořádně neumí mluvit, poslouchat jejich povykování není nic libozvučného. Asi před týdnem jsem šel kolem skupinky romských holek tak kolem 15 let a povykovaly na mě "pocem, dáme ti lásku, poď si zajebať". Tady vidíš, co je to za úroveň. Drtivá většina tvých spoluobčanů je pod hranicí imbecility, mají problémy se vůbec naučit číst a psát. Prakticky vůbec neexistuje romská elita jako třeba doktoři, právníci nebo učitelé. Děs, jsou nevzdělatelní. Ale na jaké mají nárok sociální dávky, to vědí. Čas od času se zvednou a nacpou se do Kanady, kde nám dělají potíže s limitama na žádosti o azyl.
Dvě třetiny z nich mají popsaný trestní rejstřík, romské děti často přinášejí do škol vši. Jak vybydleli Chánov, to ti jistě vysvětlovat nemusím. Přes polovinu z nich nikde nemaká, válej se doma. Neškodilo by, kdybys jako vzdělaná Cikánka tu svojí komunitu nějak pravidelně poučovala. Ale je dost pravděpodobné, že se s nimi vůbec nestýkáš. Znám cikána-zubního laboranta, který se Cikánů taky pořád zastává, ale se svými se vůbec nestýká. Nemá, co by si s nimi řekl. Má bílou ženu a s ní 2 děti, téměř bílé.

Návštěvník (St, 23. 7. 2008 - 01:07)

Leda tak ze zadělané-...

Lenka (Út, 22. 7. 2008 - 16:07)

Kačko, zajímala by mě jedna věc: pocházíš ze vzdělané rodiny?

Hlídač (Út, 22. 7. 2008 - 16:07)

Proto vás třeba v jednom bytě žije 10 a ten byt vypadá jako špinavá díra, protože černý huby jsou špinavý už když se narodí. A ty nejsi jiná, jenom si to nechceš připustit, smrdíš stejně ty špíno černá.

kačka (Út, 22. 7. 2008 - 12:07)

jakou zásluhu máš na tom,6 jesi se nenarodil jako cikán?jsem cikánka a kromě rodiny to nikdo neví z mých známých,netuší,protože jsem čístá,vo?avá,přitažlivá žena a navíc vzdělaná.Pokud jsem to někde řekla,brali tpo jako for,a já se naučila o tom nemluvit,protože jsem se utvrzovala v tom,že žiju a stýkám se s buranama a rasistama.Znám bílý,od kterých bych si nenechala natočit vodu z kohoutku,protože taky smrděj a nevědí co je kartáček na zuby a nadávaj černým..ale já jim nadávat nemůžu,ani nechci...nehážu je do jednoho pytle,jsou mezi nima i hodně dobrý LIDI...ale pamatuj,cigán není bezdomovec,protože cigán cigána nenechá venku,anebo je plno cigánských dětí v dětských domovech,ale nenajdeš cigánské miminko v záchodě nebo v popelnici....hezký den

vv (Út, 8. 7. 2008 - 21:07)

cikorky jsou super a ještě tě při tom okradou

Návštěvník (Po, 7. 7. 2008 - 23:07)

Nakoupíš celou škálu hnusů,dyby jen syfla

Návštěvník (Po, 7. 7. 2008 - 22:07)

Simona je kus,protože má vkus!

Čunek (Po, 7. 7. 2008 - 07:07)

Jsou to Rocny špinavý a zasraný. Od nich chytit jenom syfla.

Návštěvník (Po, 7. 7. 2008 - 01:07)

Na mrdačku jo jinak co se špínou?

Návštěvník (Ne, 6. 7. 2008 - 10:07)

ty jsou už jen na vylizání pr....

Návštěvník (Ne, 6. 7. 2008 - 08:07)

Bílé holky jsou prasata, viz. tady Simona, která už shání nějakou Romku, která ji vylíže kaďák.

BOBAN (Ne, 6. 7. 2008 - 01:07)

PROČ TAK LŽEŠ POKUD JAVIM TAK VĚTŠINA ROSKYCH HOLEK JSOU ČISTOTNĚJŠI NEŽ TYNAŠE BYLI POVRCHU HUJ A DOLE FUJ A ROMSKE HOLKY SEMENO NIKDY NEPOLIKAJ ALE BYLISEVTOM VYŽIVAJ A EŠTĚ SITO MAŽOU NA OBLIČEJ

Simona (St, 2. 7. 2008 - 14:07)

Tohle musím ukázat příteli, že jsou Romky, co by mu po vyndání penisu ze mne dokouřili přirození i se spolknutím a pak by nám ještě vylízala prdelky. To je fakt supééér!

+václavka+ (St, 2. 7. 2008 - 11:07)

Stano a rypák je mi z vás zle doopravdy je totiž rozdíl romka může bejt vonavá čistá a jiná která je špinavá a nedbá o sebe ale to samí jsme mi bílí někdo na sebe kašle co se hygieny týče a někdo o sebe dbá tady vůbec nejde o rasu ale o lidi=(a využívat je ke svý potřebě je odporný a zvrácený

likam (Po, 23. 6. 2008 - 15:06)

S jednou 30letou romkou jsem měl moc dobrý sex. Čistá, voňavá, chutnala moc dobře. Takže jedna dobrá zkušenost. Jiná věc je že rukama romských holek už jsem přišel o dva mobily, ale to byl mlj problém že jsem byl nadržený

Reklama

Přidat komentář