Reklama

kluci líbí se vám Romské holky?

Lenka (Pá, 21. 5. 2010 - 13:05)

Hmm, "kíko", jsi...Na co jsi hrdá, pussy? To by mě fakt zajímalo.

pussy (Pá, 21. 5. 2010 - 13:05)

Hmm, "kíko", jsi "cikaa
a proc by ti to ma prelozovat cikansky hmm? co si to snad nepochopil a nebo co jo a to velke B ti muze strcit tak leda do prdele blbecku ... ja jsem to hnedka pochopila co jsem to jenom precetla ... i ja jsem cikanka a jsem na to hrda .... jde videt ze nejenom cikani nechapou .... ted opravdu vidim jaky rozdil je mezi nami

xy (St, 19. 5. 2010 - 22:05)

nevim oco vam jde ciganka...Hmm, "kíko", jsi "cikaa,a si na sebe pisna". Jenom mi to budeš muset přeložit. Cikánsky bohužel neumím. Jak je vidět z tvého písemného projevu, "byt z masa a kosti" asi není všechno. A když čtu Brno s malým "b", tak opravdu vidím jaký je rozdíl "medzi nami", viz cituji:"podivejte se v brne na nadraži a uvidite jaki jerozdel medzi nami". Tenhle tvůj písemný projev snad hovoří o všem. To fakt dostatečně vypovídá "jaki jerozdel medzi nami".

,,, (St, 19. 5. 2010 - 22:05)

nevim oco vam jde ciganka...bože můj,těch hrubek:-(Ty jsi hloupá holka.

kíka (St, 19. 5. 2010 - 21:05)

nevim oco vam jde ciganka nebo bila jeto jedno kdyz se umi zena chovat a neni tak sprosta jak vy co tady pisete te vase blbosti nezomente ze lidi jsou z masa a kosti a maji vsetco co beloši sem cikaa a sem pisna na sebe a kdyz mate problem podivejte se v brne na nadraži a uvidite jaki jerozdel medzi nami

Kamil (St, 19. 5. 2010 - 21:05)

Jednu mojí známou(bílou) přepadli a okradli cikáni. Tak mi někdo poraďte. Byla to loupež? Nebo rasistický útok? Podle mě to byla rasistická loupež.
Když tedy shrnu statistiku, v kolika procentech případů dochází ke kriminálním útokům cikánů na bílích, a v kolika případech dochází ke kriminálním útokům bílích na cikánech, je nanejvýš zřejmé, že rasisty nejsou bílí. Rasisty jsou cikáni. Na co si tedy ty kurvy černý stěžujou???? Stěžovat bychom si měli my na ně. Kurvy cikánský rasistický.

Tom (Út, 18. 5. 2010 - 23:05)

Krásné voňavé hvězdičky? Nechtěla jsi spíš napsat hnusné a smradlavé kurvičky? To by myslím sedělo trochu víc. No dobře, nebudu škatulkovat. V životě jsem potkal i slušné, poctivé a civilizované cikány a cikánky, bohužel bych je ale mohl spočítat na prstech jedné ruky. Této menšiny v menšině je mi dost líto. Chudáci jen doplácí na chování většiny svých snědých bratrů. (viz otřesná kauza Vítkov - Natálka) Měli by jste si v té Vaší "velké cikánské famílii" udělat sami trochu pořádek když kritiku ze strany "bílých" ihned považujete za projev rasismu a antisemitismu!

deni (Út, 18. 5. 2010 - 17:05)

my ciganky jsme božske ženy jen ty bile omačky nevi co to je my jsme krasne vonave hvězdicky kdyz jsnama nekdo prozije lasku uz jinac nechce bili muzi ze mam pravdu chces me chci te bila štavo

S (Út, 18. 5. 2010 - 15:05)

Ale ,ale.....ty hrubky bych si teda hlavně zkontroloval u sebe:o)...s Vámy???

C.C (Út, 18. 5. 2010 - 13:05)

To je fajn...pokud ti má co nabídnout i intelektem..,tak hodně štěstí./Vlastík/

Vlastík (Út, 18. 5. 2010 - 13:05)

Ale ,ale... Mám se snědou holkou jenom ty nejlepší skušenosti. Ale je vychovaná jako bílá. V tom je obrovský rozdíl

C.C- S. (Út, 18. 5. 2010 - 13:05)

Ale ,ale copak.....myslíš,že se tet mám pohoršit nad tvým uryvkem.Vážně..))Já s Vámy,ale souhlasím......)Já sem z jiný kasty...Já mám puvod...dle svého Otce i šlechtický...Nemyslím,že někdo z Vás ho zde vubec někdo máte.Tet mudruj Te..)A máš tam pravopisný hrubky...chlape.Mě neurážíš...je zřejmě ano...)

S. (Út, 18. 5. 2010 - 13:05)

co to meleš ty nezkrotný krásný černý mustangu , jste normální černá špína, které se většina lidí štítí, ty Mustangu:o))))

C.C (Út, 18. 5. 2010 - 13:05)

Moji drazí...Já sem polov..deges...je my jedno ,jak to kdo z Vás chce nazvat.A,proč?Ty co byli semnou at už muj manžel ,skoro bývalí ,nevěděl ,že sem cikorka než si me vzal.A nikdo před nim.Sem bílá.A jinak vedená.Muj otec ,byl velice inteligentní,krásný muž.Je škoda,že máte špatné zkušenosti z jinými.Zřejmě Vás uráží jejich malá slovní zásoba.Nezmužou se na nic ,než Vás setřít a vynadat Vám.To chápu to odradí.Ale mají pravdu stoprocetně v tom,že my máme v sobě ohen.Já sama mam zelený oči .Husté vlasy...vlnité...A mám pohled ,který dokáže přimět se na mě podívat.Máme v sobě ruzné kořeny.......a ,proto jsme tak jiní než Vy.A málo z nás i výmečný.Je pravda trochu v to ,že je těžké nás zkrotit.Sme leckdy nezkrotný, krásný černý Mustang......Ale to je to co jiní na nás obdivují a chtějí .Vydrží to ,jen ten ,který má dostatek sebevědomí,aby se pod tíhou naší vášně,a přehršle emocí nezlomil a neutek.:))Tak tolik z dnešního Bulletinu:,))Měj te se Vy BLECK OR WAIT.))

GADZOVKA (Út, 18. 5. 2010 - 13:05)

ALE NEZAVID TY MRCHO CIGANSKA,BYS RADA BILYHO KOKOTA ZE?A ON TI NEDAL VID?TAK TO TU ASPON O SOBE MUSIS PSAT ZE SI LEPSI NEZ BILY ZENSKY VID TY MRCHO

Vlastík (Út, 18. 5. 2010 - 13:05)

mi cerny jme nejlepsi nez vy... Ty jako doma nekouříš starýmu péro? A k čemu tě teda má?

Ha ha (Út, 18. 5. 2010 - 13:05)

no jistě ty nekouříš doma kokoty ty rovnou fajčíš na silnici cizinu, viď ty černá mambo.

Michal (Út, 18. 5. 2010 - 13:05)

No dobře tak možná hezký ste je fakt že opalovat se nemusíte ale Tom má pravdu že takový pitomci který nenapíšou jedinou větu bez chyby to se jentak nevidí to radši budu mít tu bílou holku jak vajíčko než takovýho hlupáka jako si ty.Pozdravuj rodinu ve vězení a děti v děcáku.

Default User Image
Martin 7788 (So, 9. 9. 2023 - 02:09)

Ty chytraku jenom ze v tom kryminalu je o 70 procen   vice cechu nez romu a i vtom decaku je vice ceskych deti ale to je jedno stejne budes mit pravdu ty si ten chytrej 

Vlastík (Út, 18. 5. 2010 - 12:05)

Kdo nešukal cikánku není chlap. Kdo ji šuká pořád, je prase

Reklama

Přidat komentář