Reklama

chci trojku!jsem žena

Návštěvník (Pá, 19. 6. 2009 - 10:06)

Né jako zajimavé téma.Nevím nezažil jsem přímo.
Jsem pro každou prasárnu.
Furt pocit já dám,ona vrátí.
No pukud funguje partnerský vztah (sex),není nutno praktikovot.
Alkohol=odbourávač ???

Návštěvník (Pá, 19. 6. 2009 - 10:06)

Chceš trojku? Vem žákajdu,učitel napíše:-))

Návštěvník (Pá, 19. 6. 2009 - 10:06)

Nevadí,já jsem bacilonosič,co převezmu,to předám dál..

Tak jo (St, 17. 6. 2009 - 11:06)

A nevadí ti,že já mám syfla a stará aids?

Primadona (St, 17. 6. 2009 - 10:06)

Ahoj, pokud zájem trvá, tak písni na primadona"centrum.cz.

nika (So, 24. 1. 2009 - 15:01)

Ahoj. Můj přítel by chtěl taky trojku. Je mi to trochu proti srsti, ale ráda jeho přání splním. Jemu jde spíš o to vidět mě s jinou ženou než o sex s ní, aspoň to tvrdí. Jediný problém, co mám, že nevím, kde tu dotyčnou seženu. Nemůžete mi poradit?

Milan (St, 7. 1. 2009 - 11:01)

Připojuju se ke zkušenostem se čtyřkou... Je to určitě lepší než trojka. Tu jsme raději sfoukli s fuckinmachine - ale o tom jsem psal už dřív.
U té čtyřky je výhoda toho oboustranného provinění, vyvážení situace - nikdo nezůstává stranou, nikdo nemá pocit odstrčení či méněcennosti. A chlapi pak často dají drink koukajíc se na mazlivé kočičky - jo - čtyřka je v pohodě určitě víc než trojka.

pepa (Út, 6. 1. 2009 - 11:01)

Ahoj, také si rádi hrajeme ve čtyřech. Pokud bude nějaký pár zde chtít, můžeme se připojit.

Čtyřicátník (Út, 6. 1. 2009 - 10:01)

Doporučoval bych začít čtyřkou. S ženou jsme svoji deset let, sexu si užíváme ale znáte to, člověk je nenažranec, rád zkouší nové. No tak jsme si jednou u sklenky vína řekli, že vyzkoušíme něco ostřejšího. Oba jsme sebevědomí, společenští, takže o přátele nemáme nouzi. Tak jsme při jedné návštěvě kámošky, o které víme, že má moc kladný vztah k sexu vytáhli řeči o tom, že by jsme mohli něco podniknout ve čtyřech. Padly 3 láhve vína, bylo léto a vedro a manžekla mi prostě sundala triko a šortky a svlékla se taky, kámoška sundala šaty ihned, seděli jsme v obyváku nazí a kecali, normálně to přešlo k tomu, že jsem seděl mězi holkama a všichni jsme si spolu hráli, tedy bez styku. Holky mě udělaly snad 5 x. Stanovili jsme si ale pravidlo, že to bude jen a pouze o SEXU ! Domluvili jsme se, že kámoška příště vezme manžela a scémář byl podobný, nahý obyvák a sex bez výměny. Všem se to moc líbilo, no a to byl krůček k výměně partnerů. Podotýkám že všichni to brali jako humor a trošku perverz. No a dnes je jedno, jestli se zastaví, když jede kolem, kámoš nebo kámoška. Užijem si vždycky, třeba jen půlhodinovou rychlovku. Jen proboha do toho netahat žádné city ! Je to prostě jen jiná forma sexu ! Místní puritáni, co nemají sebevědomí a sebeúctu, smysl pro extravaganci a naopak mají nízkou hladinu hormonů nepochopí. Nevidím nic špatného na tom, když manželka se srandou svlékne už v předsíni kámošovi kalhoty a přivede si ho do koupelny a pak mu ve stylu dominy poručí ať ji šuká a já se pak připojím. Rovněž žena se ráda dívá, jak si s kámočkou hrajeme na zlého ředitele a sekretářku, když kámošce poručím ať dá šéfíčkovi a svlíkne se. Je to prostě jen o fantazii a humoru.

Pavel (Út, 6. 1. 2009 - 09:01)

Ahoj Alčo. Souhlasím s názorem Housky. Nezanedbávej manžela, když ti na vztahu záleží, tak si ho hejčkej a přesvěč ho, ať to zopakujete! Zamilovanost časem vyprchá, ale než se tak stane, užiješ si krásné období, jako při první lásce! Měj si hlavu v oblacích, ale hlavně se drž nohama na zemi a žádné pálení mostů!!! Když si sundáš růžové brýle, zjistíš, že tvůj manžel není tak špatný a ten druhý taky není taková hvězda. Raději utvrzuj manžela, jak ho miluješ a dopřej mu trojku s jinou ženou. My jsme to také se ženou zkusili a přežili. Když byla trojka prvně, měl jsem zvláštní pocit provinění, jako bych byl za školou. Párkrát jsme to zopákli a už mi to nepřišlo. Líbilo se nám to a žena byla vždy nádherně rozdováděná a rozněžnělá. Držim palce, ať to zvládnete.

Houska (Út, 6. 1. 2009 - 08:01)

My jsme si s pritelkyni trojku uzili minuly tyden. Pripadalo nam to tak prirozene, ze me to prekvapilo. Kdyz jsme pak zustali jen dva, tak pritelkyne byla spokojena (pripadala mi takovo rozneznela) a zatim zadne problemy nemame. Tesime se na opakovani...
Tezko rict, proc nemame takove problemy, jak popisovali jini. Problemy se zarlivosti nemam a vime, co pro sebe s pritelkyni znamename. Mozna jine pary to tak nemaji a jejich vztah je nekde oslaben a trojka to jen zviditelni.
Alco, s tou zamilovanosti to je mrzute - tomu clovek tezko poruci. Treba si muzes jen uzit zamilovanost, nez to prejde (a ono to prejde).

Alča (Po, 5. 1. 2009 - 18:01)

Já nikomu nedoporučuji jít do trojky. Všude jsem si přečetla ,jak je to vzrušující. Domluvili jsme se s manželem, že do toho půjdem.Vzali jsme k sobě známého,ke kterému jsem cítila sympatie a slovo dalo slovo a po pár skleniček vína jsme šli na to. První kámen úrazu byl ten, že můj manžel se udělal a známému to trvalo déle a manžel to musel holt tolerovat. A ten druhý problém byl, že jsem se do toho známého totálně zamilovala. Manželství máme tímto dost nabourané. Stále trvá. Ale myšlenky jsou stále na přítele. Manžela bych přes to nedokázala opustit. Tak holky, raději si trojku noste v představách a nepokoušejte se o ni. Nikdy nevíte , jak to může dopadnout.

Návštěvník (Po, 5. 1. 2009 - 18:01)

http://fotoalba.cz/fotky/15675776 Toto je xicht Yossarian.Dejte pokročilé vyhledávání.

Adela (Po, 5. 1. 2009 - 18:01)

po me chtel muj pritel trojku,ale ja jsem konzervativni a rezolutne jsem to odmitla,me by to v zivote nenapadlo.Myslim si,ze vetsinou i co se meho okoli tyka jsou v tomhle vetsi perverzaci chlapi a zenske,aby je nakonec neztratili jim v tom nakonec podlehnou protoze jim nic jineho nezbyva.kamaradka ma z toho trauma doted protoze meli nejakou peknou holcinu a jejiho pritele moc pritahovala a nakonec to skoncilo tak,ze se kamaradka divala jak jeji pritel suka cizi zenskou.No fakt tyto veci si mohu odpustit.

(Út, 11. 9. 2012 - 15:09)

Hlásím se na brigádu.jsme vysokoškoláci a s kámošem si to občas rozdáme s kámoškou, tak silně že jí celou naložíme do semene.

Medvidekpu (Út, 11. 9. 2012 - 15:09)

Hlásím se na brigádu.

napis mi (Út, 11. 9. 2012 - 01:09)

ahoj !jak mám přemluvit...Vezmu kamarada a manzel se nic [email protected]

Arsen (Ne, 12. 4. 2020 - 03:04)

Slo by to

p.jojo (Po, 27. 8. 2012 - 16:08)

Myslím, že podobné...Tvuj chlap je precitlively nejde o to zda to se uskutecni nebo to odmitne ale to ze se na to tema se nemuzes vyjadrit ...

Inka (Po, 27. 8. 2012 - 09:08)

Myslím, že podobné predstavy o 3 či 4 máme asi všetci, zvlášť my dlhšie zadaní, kedy nás už partnerský sex neuspokojuje tak ako na začiatku, unavuje nás stereotyp a hľadáme stále nové možnosti, ako svoje libido opäť naštartovať.
Tiež si občas musím k orgazmu dopomôcť nejakými predstavami , inými osobami a obsadením :) Jedno sú však predstavy, iné realita. V reále by som nešla do takejto akcie nikdy. Som tak trošku staromódna, môj milovaný mi v posteli stačí sám, nechcem aby ma obchytával iný muž.Navyše sme obaja dosť žiarliví, takže určite by to nebol sex v trojke ( ani v opačnom garde ) ale asi ring voľný. Jediné, na čo by som sa dala nahovoriť, je prítomnosť iného muža iba v úlohe diváka, ktorý by nesmel medzi nás vstúpiť. Smel by sa iba pozerať .. táto predstava ma neuveriteľne rajcuje, ale neopovážim sa to láske ani spomenúť, asi by ma prizabil :))

Reklama

Přidat komentář