Reklama

JSOU CHLAPI JEŠTĚ VŮBEC CHLAPAMA??

D (Ne, 7. 10. 2007 - 18:10)

Dano a kolik teda tvůj přítel vydělává, když je ti průměrný plat málo?

Mony (Ne, 7. 10. 2007 - 18:10)

Co máš Jacomo pořád s tím Thajskem?ano je to krásná země,dovezeš si pohlavní nemoc ani nevíš jak:-))))
Dano,ty spermie musíš popohnat:-)))nohy nahoru po aktu:-)))ne,to je tou dobou,sám stres....

dana (Ne, 7. 10. 2007 - 18:10)

Mony
Já si to představuji stejně jako u vás :-).
Teď ještě aby se zadařilo, jak se dívám kolem
sebe, jsou dnes ty spermie čím dál línější...
no, ale problémy se mají řešit, až nastanou :-)

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 18:10)

Je to krásná země, bohatá, moderní, velice pracovití, uctiví a zdvořilí lidé. Moc jsem si přál tam být a pracovat v době když jsem chodil s Yoriko, ale je velice těžké se tam dostat natrvalo, je to skutečně vysoká laťka a tomu komu se to podaří tak je potom velmi bohatý jak fyzicky tak i duševně. Strašně rád vzpomínám na svoje japonský spolužáky ze Sydney. Byli to velice veselí lidé a moderní, kteří vše brali vážně bez jakéhokoliv cynizmu. Oni se strašně rádi bavěj a každej den jsme chodili někam do klubu pařit. Oni jsou takovej hodně kolektivní národ a neradi se nudí a jsou neradi samy. A viděl jsem, že docela dost kluků z evropy se zamilovalo do japonek :-) Je fakt, že ta země asi není pro konzervativní typy evropanů. Tu zemi buď člověk miluje anebo vůbec nechápe...

Mony (Ne, 7. 10. 2007 - 17:10)

Ale však ano.Já asi kdybych žila jen s přítelem,asi by jsme měli každý svůj příjem....svůj podíl....ale v manželství je to jiné,aspoň to tak vidím já.Když jsme s manželem začli žít,dělili jsme si vše na půl,každý měl své,ale jak jsme se vzali,tak jsme dali platy na stůl a hospodařili...no teď spíš manžel dá peníze na stůl a já se starám:-)))mu to tak vyhovuje:-))nemusí se starat.
Ale i tak jsou manželství,co znám,že manžel má své peníze,přidá na bydlení,a víc se ženo nestarej to jsou "mé"peníze....a to se mi nelíbí.

dana (Ne, 7. 10. 2007 - 17:10)

to Mony
Proč staromodní? Když se podíváš okolo, každý to vede
jako přítel s přítelkyní :-), bez ohledu na počet dětí. Pro mne je v tom rozdíl, hodlám bydlet a hospodařit až s manželem.

dana (Ne, 7. 10. 2007 - 17:10)

to Jacomo
Je fakt, že v Japonsku nemám osobní kontakty,
ale zajímá mě, takže čtu co vyjde. Teď čerstvě
Niall Murtagh: Modrooký zaměstnanec japonské firmy -znáš? ten chlapík se tam přímo oženil :-). Divná země.

Mony (Ne, 7. 10. 2007 - 17:10)

Proč staromodní?

Mony (Ne, 7. 10. 2007 - 17:10)

Asi budu opět souhlasit s Jacomem:-)Byla jsem dva roky doma na mateřské,pak se mi naskytla dobrá práce,tak proč to nevzít,za další dva roky by nemusela být.Za chvíli mi bude mateřská končit a možná kdo ví jak dlouho bych hledala práci,takhle mám zajištěno.

dana (Ne, 7. 10. 2007 - 17:10)

Mono jo. Ale už bych chtěla, je mi 26 a připadá mi to akorát, takže jsme se do toho pustili
a jak bude dítě, bude svatba, jsem staromódní.

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 17:10)

Ale tys to vůbec nepochopila. Tou rovnoceností myslím to, že oba budou hezky makat. Ona nebo on se postará o domácnost a vše kolem dětí a ona nebo on zase bude pořádně makat a vydělávat. A nebo oba budou pracovat a starat se o domácnost. V rámci možností samozřejmě, pokud je děcko malý, tak jeden z nich musí být samozřejmě doma (a vzhledem k tomu, že muž těžko nakojí, tak v těch prvních měsících je to jasný) a to je práce sama o sobě. Prostě by to mělo být vždy půl na půl a oba by měli hodně pracovat. Žena ani muž by neměli brát jako samozřejmost, že se ten druhý o ně chce postarat. Jinak s tím japonskem to takhle dávno není, to už je trochu mimo mísu. Informace ze zpráv a z tisku jsou většinou bulvární a spíše pro pobavení, to nesmíš brát zas tak vážně :-).

Mony (Ne, 7. 10. 2007 - 17:10)

Dano,a ty jsi svobodná?bez děti?

dana (Ne, 7. 10. 2007 - 17:10)

to Jacomo
Asi jsem byla blbě vychovaná, že chlap má uživit rodinu, otec na to byl docela dost hrdej
i když matka taky celý život pracovala, měla taky vysokou (konečně i babička a prababička pracovaly) ...já se sama živím docela úspěšně a hodlám to dělat i nadále, ale prostě muž, který nemá ambice se postarat co nejlíp o rodinu mi neimponuje.
A jak se pořád oháníš Japonskem, zrovna tyhle holky po svatbě z 90 procent zůstávají doma
a jsou to ty profesionální matky :-), to by se ti asi moc nelíbilo.

dana (Ne, 7. 10. 2007 - 17:10)

to D.
Jo, byt byl jeho a on platil ze svého konta, ale protože měl ještě auto na leasing, už mu moc nezbývalo, takže provoz domácnosti, dovolené atd. platila ona. Takže teď on má byt, auto a mladou a ona nemá ani naspořeno - byla blbá a počítala se společnou budoucností...

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 17:10)

Jo "walking ATM" :-). Od tamnějších prostitutek by se mohla anonymka hodně přiučit, protože podle její logiky mají velmi vysokou úroveň. Nechávají za sebe platit úplně všechno. Mají prý v hlavě radar, kterým poznají pracháče na sto honů. Vyznávají heslo "No money, No honey" (žádný prachy, žádná láska) a pro turisty co nechtějí cálovat mají pojem "cheap charlie" (něco jako lacinej Karlíček) :-). Do jedný takový se zamiloval jeden angličan, aboslvent univerzity-oxfordu tuším. Ona si nechala udělat dítě, aby se dostala na jeho konto a pak ho nechala zabít a rozčtvrtit a toho čtvrcení se ještě zůčastnila. Proti ní je anonymka hadr :-)

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 17:10)

P.S.
Člověk, který za sebe nechává platit nemá žádnou úroveň ani hrdost...
Dneska ale holky mají úroveň a hrdost a proto nepotřebují za sebe nechat platit. A ten fakt, že to nepotřebuje a nevyžaduje, způsobí, že rád zaplatím za včeři atd...to je normální..

D (Ne, 7. 10. 2007 - 16:10)

Mony, díky, tak téhle jsem si nevšimla, ale pokud byla jen jedna, tak to ani nestojí za řeč. Občas se tu vyskytují lidi, kteří je dělají v každé větě a to mi pak opravdu rve oči.
Dano, jak to myslíš, přispívala mu na hypotéku? Jestli byl byt a hypotéka napsaný na něho a ona ji s ním splácela, tak pak je trošku hloupá, že to dělala. Pokud teda nešlo o nájem, který musíš platit i v cizím bytě.
Jacomo, pěkný termín chodící bankomat :-D

Návštěvník (Ne, 7. 10. 2007 - 16:10)

a co když skončíš na mateřské anebudeš mít takový plat.třeba bude naštvanej,že málo vyděláš.

Mony (Ne, 7. 10. 2007 - 16:10)

Helčo:plat mám stejný jako manžel,ale mám ještě mateřskou:-))a problémy nám to nedělá,a proč taky?jsme manželé a vše je společné.
Jinak znám takové holky co hledají podle konta,a jak jsem psala takové končí s dětma na socialce,nebo denně zmlácené....

Jacomo (Ne, 7. 10. 2007 - 16:10)

To anonymka: Japonsko je jedna z nejbohatších zemí na tomto světě, vysoko, ale opravdu vysoko nad českou republikou. Takže prosím, nedělej z nouze cnost. Jinak ten tvůj komentář nestojí ani za odpověď. Český holky určitě nejsou jako ty, to by bylo blbý :-).

Reklama

Přidat komentář