Reklama

Poplatky u lékaře a za recept

Návštěvník (Ne, 22. 2. 2009 - 08:02)

Protože člověk, který se sníží ke sprostým urážkám bez jediné kloudné myšlenky, navíc zde v anonymitě internetu, je u mě opravdu spodina.
Navíc řada z Vás má problémy s počtama (schválně nepíši matematikou) a dělá Vám evidentní problémy analýza. Největší svinstvem jsou totiž neprůhledné doplatky za léky, včetně jednoho šmejdu ve skupině, který je zadara, ale v praxi moc nepoužitelný. Ale tohle je tady již několik roků, včetně vlády ČSSD, která s tím kupodivu taktéž souhlasila. Platba u lékaře je zcela jasná - pevná částka a ruku na srdce: moje matka chodí asi k 6-7 doktorům, ale za 1 měsíc dá u lékaře asi tak 120,-. Kolik toho průměrný člověk proleží za rok v nemocnici? Tak nenadávejte pouze na ODs, nejede v tom sama.

Jindra (Ne, 22. 2. 2009 - 08:02)

Proč nazýváš lidi s jiným názorem spodinou.
Protože v tomto zločineckém státě je svoboda projevu pouze na papíře, tak si uleví alespoň zde anonymě. Je to lepší, než spáchat sebevraždu, i když v případě důchodců a vážně nemocných, by to ty vládnoucí svině potěšilo.

Návštěvník (Ne, 22. 2. 2009 - 08:02)

Sysliku, v obchodech by se mělo také platit 30 kč, aby to bylo spravedlivé. Jsou to stejní podnikatelé jako páni doktoři. Určitě by se to všem chytrákům, co podporují poplatky u lékaře moc zamlouvalo.

Jindra (Ne, 22. 2. 2009 - 08:02)

Karle, Jindra nešíří žádné polopravdy. To bylo napsáno na Novinkách.cz Všichni víme co je ODSS za zlodějskou bandu. Ale samozřejmě, že se zase nic neprokáže. Už to za těch 20 let dobře známe. Víte kolik potřebných přístrojů se mohlo za ty peníze do nemocnic pořídit.

Návštěvník (Ne, 22. 2. 2009 - 08:02)

Nadávat někomu anonymně a hlavně vulgárně na internetu není žádná kritika, to je projev nejnižších pudů spodiny, která není schopna v životě ničeho dosáhnout, tak zde je alespoň na chvíli středem světa. Někteří u toho možná zažívají i orgasmus, konečně něčeho dosáhli. To jsme to natřeli tomu ničemovi, skrz kterého mi - utekl manžel, chcípla kočka, byla velká zima, bylo velké horko. Vyberte si podle úvahy.

syslik (Ne, 22. 2. 2009 - 02:02)

mas uplnou pravdu a v obchodech by se taky meli nechat platby na dobrovolnosti, ja dam dobrovolne za chleba 10 korun

Bur (Ne, 22. 2. 2009 - 00:02)

Karle!Pro tebe fakt už nemám slov!
Není důvod,aby byl prezident nedotknutelný a proč by měli být za kritiku lidé postihováni
citelněji než když v pajzlu proneseš že,teď pomyslný,Tonda Nováků je kretén a vydřiduch.
Každé zřízení,ať republika,království,federace....je jen obal na vykořisťování poddaných vrchním samozvaným povlem.Záleží jen na těch poddaných,co si nechají líbit.
Češi všechno.
Kdyby ty kurvy nechali platbu za léčbu dle volby a na dobrovolnosti,získali by víc,lidi nesnáší povinná nařízení.

Karel (So, 21. 2. 2009 - 21:02)

tom : nejen darovací daň, ale také daň z příjmu.
Jindra zase šíří polopravdy. Řebíček také řekl, že prodal akcie za cca 240 milionů Kč. Pravda to být může a také nemusí. To nikdo z nás neví. Proto jej ihned nazývat zlodějem je minimálně hloupé.

Návštěvník (So, 21. 2. 2009 - 17:02)

Dobře to je jeden z mála.Jinak ale já třeba jsme nemocná musím navštěvovat čtyři doktory každého z jiným zaměřením.A pak mě to pěkně štve.Pak poplatky za recepty,doplatky za léky a invalidní důchod je v pr...zaplatíš nájem a kus žvance a ani si nekoupíš spoďáry.

Návštěvník (So, 21. 2. 2009 - 17:02)

Vám nepřipadá humorné, že člověk, který přizná, že 3 roky nemarodil tu najednou fňuká skrz 30 korun?
Až si tu bude stěžovat invalidní matka, která má chronicky nemocné dítě, tak budu zticha, protože tam jde humor stranou a její situace je opravdu těžká a složitá.
A jestli je to 30 za doktora nebo doktorovi je snad jedno, mistře čekého jazyka.

Návštěvník (So, 21. 2. 2009 - 16:02)

Jak dát 30Kč za doktora? Snad dát 30 Kč doktorovi!!!Ne pojištovně na péči, či na přístroje, ale doktorovi do jeho vlastní kapsy!!

21.02.2009 14:00 (So, 21. 2. 2009 - 16:02)

Hele chytrej je vidět,že jsi zdravej,nemusíš každou chvíli k tomu a k tomu doktorovi.A u každého dáváš poplatek 30 kč pro hovno.Platíš si zdravotní a ještě strkáš prachy jim do kapsy.A že si přijdou k pěkný sumičce.

Návštěvník (So, 21. 2. 2009 - 16:02)

Klapka je vtipalek :-)))

klapka (So, 21. 2. 2009 - 16:02)

aby ste věděli,tak ten zrádce lidu československa co si říká president č.r. václav klaus.tak ten je ten nejhorší mafián v česku.prvně zničil československo,aby se mu líp kradlo,pak vytuneloval česko kuponovou privatizací,pak začal lidem odpojovat vodu,plyn,elektriku.Tím je donutil k lichvářským úvěrům,pak je chladnokrevně zabíjí s exekutorama.Nestačí mu to a chce poplatky u lékařů,vrchol drzosti jeho vychcanosti.chudáček hajzlíček má málo!Ale dle některých z vás je svatej,jste stejný odpad a zloději jako je on jinak tak nepíšete.Je to hajzl jidáš iškariotský!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEPLAČTE A RYCHLE UDĚLEJME PROTISTÁTNÍ RAZANTNÍ REVOLUCI.ŽÁDNEJ SAMET,ALE KULOMET NA TY SS FUHRERY Z PRAŽSKÝHO HRADU.VŽDYT MY JSME PRO NĚ JEN LIDICE A LEŽÁKY A ČESKO JE JEN PRACHSPROSTÝ TEREZÍN!!!!!!!!!!!!!!!!!§

klapka (So, 21. 2. 2009 - 16:02)

aby ste věděli,tak ten zráce lidu co si říká president č.r. václav klaus.tak ten je ten nejhorší mafián v česku.prvně zničil československo,aby se mu líp kradlo,pak vytuneloval česko kuponovou privatizací,pak začal lidem odpojovat vodu,plyn,elektriku.Tím je donutil k lichvářským úvěrům,pak je chladnokrevně zabíjí s exekutorama.Nestačí mu to a chce poplatky u lékařů,vrchol drzosti jeho vychcanosti.chudáček hajzlíček má málo!Ale dle některých z vás je svatej,jste stejný odpad a zloději jako je on jinak tak nepíšete.Je to hajzl jidáš iškariotský!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Návštěvník (So, 21. 2. 2009 - 14:02)

Jasně, musela to být pecka dát 30,- za doktora. Chápu a jsem zcela na Tvé straně, právě jsem utřel slzu. Taky jsem poprvé skoro plakal při placení, ale dá se na to zvyknout.

zrovna ležím (So, 21. 2. 2009 - 14:02)

Po třech letech prožitých ve zdraví mě nyní přemohla nemoc, takže se můžu zamyslet nad tím co se pro mě změnilo zavedením poplatků - první co jsem pocítil, tak nasranost, což mi rozhodně k lepšímu stavu nepřispělo. Na co si teda platím zdarvotní pojistění ?!? Proč se aspoň nesníží o stovku, aby teda člověka přiměla ta ušetřená stovka k rozhodování zda si ji nechá na prevenci nebo ji odevzdá do zdravotní kasy formou poplatků???
No jistě, vždyť mnohem jednodušší než vnést pořádek do pochybného hospodaření zdarvotních pojišťoven je pouštění žilou obranyneschopným pacientům. A mám dojem že ty tři pětky měla být jenom taková předehra, že se po ztišení nadávek plánovalo přišlápnout plyn na 50, 80...

Návštěvník (So, 21. 2. 2009 - 09:02)

Nauč se číst. Kde píši, že je někdo komunista? Jenom se ptám, která strana je ta jediná správná, když to tady rozkradla ODS. Protože v té ČSSD jsou úplně stejní zmetci.

Návštěvník (So, 21. 2. 2009 - 08:02)

Zase to nějaký magor obrací.Jak člověk vyjádří nesouhlas s touto bandou politickou,už je komunista.Debile.

Návštěvník (So, 21. 2. 2009 - 08:02)

co jste si zvolili, to máte. Jak prosté, milý Watsone. :-)
Já vím, jediní správní jsou komunisti, ti Vám dali všechno.

Reklama

Přidat komentář